Vo svete Etherea sa obchodníkom alebo investorom, ktorí vlastnia veľké množstvo Etherea, zvyčajne hovorí veľryby.

Čo sú to Ethereum veľryby?

Vo svete Etherea sa obchodníkom alebo investorom, ktorí vlastnia veľké množstvo Etherea, zvyčajne hovorí veľryby. To znamená, že Ethereum veľryba by bola jednou Ethereum adresou, ktorá vlastní okolo 1.000 Ethereum alebo viac.

Čo potrebujete vedieť o Ethereum

Ethereum je kryptomena určená na decentralizované aplikácie a nasadenie Smart Contractov (inteligentných zmlúv), ktoré sú vytvárané a prevádzkované bez akýchkoľvek podvodov, prerušenia, kontroly alebo zásahov tretích strán.

Ethereum je decentralizovaný systém, úplne nezávislý a nepodlieha nikomu. Nemá žiadny zásadný bod a jeho platforma je pripojená k tisícom svojich používateľov prostredníctvom ich výpočtového systému po celom svete, čo znamená, že pre Ethereum je takmer nemožné prejsť do režimu offline.

17.08.2020

Neznáma Ethereum veľryba presunula Ethereum v hodnote 35 miliónov dolárov.

Zdá sa, že Ethereum veľryby majú dobrý čas na zhromažďovanie ďalších ETH, pretože druhá najcennejšia kryptomena sa naďalej drží nad hranicou 420 dolárov.

Údaje pokročilého sledovača kryptomeny Whales Alert ukázali, že ETH veľryba presunula 81.000 ETH (34.902.307 USD) prevedených z neznámej do neznámej peňaženky.

Medzitým sa počet denných transakcií spoločnosti Ethereum tento týždeň blížil k historickému maximu. Jeho ATH vo výške 1.34 milióna bolo stanovené 4. januára 2018, keď malo Ethereum priemernú trhovú cenu 1.042 dolárov. Začiatkom tohto týždňa bol počet transakcií v rámci kričiacej vzdialenosti 1,27 milióna.

Cena, ktorá bola v čase písania tohto článku 431 dolárov, je zvýšená aktivita dobrým dlhodobým znakom toho, čo bude pre dlhotrvajúcich držiteľov Etherea znamenať.

23.08.2020

Dve veľryby Ethereua presunuli 53.455 ETH, pretože popularitu získavajú tokeny DeFi.

Zdá sa, že veľké subjekty alebo ešte lepšie veľryby v poslednej dobe prejavujú obnovený záujem tým, že častejšie presúvajú druhé najcennejšie crypto aktívum, pretože tokeny DeFi získavajú ťažnú silu.

Dáta od pokročilého sledovateľa kryptomien, Whales Alert, ukázali, že dve neznáme veľryby ETH osobitne presunuli pred niekoľkými hodinami 53.455 coinov Ethereua v hodnote asi 20.921 miliónov dolárov prevedených z Krakenu (kryptoburza) do neznámej peňaženky a naopak.

Prečo tento krok?

Nairametrics verí, že nedávne pohyby veľrýb sú vyvolané fenoménom tokenov DeFi, ktorý využíva na uľahčenie transakcií protokol ERC-20. Ethereum 2.0, dlhodobá aktualizácia protokolu nadradenej siete Ether, má byť uvedená na trh svoju posledným testom siete tento mesiac.

Stručne povedané, Defi je použitie blockchainových technológií (vrátane Smart Contract, decentralizovanej úschovy aktív atď.) na nahradenie všetkých „sprostredkovateľov“ programovými kódmi, čím sa maximalizuje efektívnosť finančných služieb a minimalizujú sa náklady.

Tieto digitálne aktíva sú navrhnuté na Ethereum kódoch a zvyčajne vykazujú charakteristiky, ktoré zahŕňajú protokoly a finančné Smart Contracty.

27.08.2020

Ethereum veľryba previedla 62.134 ETH, pretože Ethereum zostáva nad 385 dolárov.

Ethereum veľryby sú na vzostupe. Je to preto, že druhá najcennejšia kryptomena zostáva naďalej atraktívna pre mnohých investorov a kryptoobchodníkov.

Dáta od pokročilého sledovateľa kryptomien, Whales Alert, ukázali, že Ethereum veľryba presunula 62.134 ETH (24.079.813 USD) z neznámej peňaženky do inej neznámej peňaženky.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.