Systém je navrhnutý a zrealizovaný ideálne. Takmer nemá možnosť zlyhania. Z roka na rok sa stáva viac humánnejší, nechávajúc nás pomaly zabíjať samých seba. Teraz nie sú potrebné žiadne vojny, takmer...

Používa tri magické tlačidlá: "sex", "vláda" a "prachy".

Prostredníctvom týchto tlačidiel nás Systém ovláda. Nemusí dohliadať na každého.

Stačí rozpracovať a spustiť program jedným z tlačidiel a ostatné urobia tisícky "ľudkov" všetko sami. Tí, ktorí majú takéto tlačítka a veľmi dobre fungujú, tých Systém nazýva "adekvátny". Sú považovaní za adekvátnych pre neho, pre Systém.

Tlačítka

Zvlášť dobré sú kombinácie dvoch, alebo dokonca aj troch tlačítiek.

Napríklad "vláda" a "prachy". Ak máš tieto tlačítka, nezastavíš sa pred ničím, ak ti Systém sľúbi výsledok kliknutia. Zradíš priateľov, rodičov, svoj národ, predáš svoju zem, ak to Systém vyžaduje za vládu a prachy, a nakoniec sa staneš významným politikom alebo "mediálnym ksichtom", získaš skutočnú moc (schopnosť vplývať na masy prostredníctvom zombi obrazoviek) a vytúžené zelené papieriky. Systém ti ich vytlačí toľko, koľko budeš potrebovať.

Tlačítko "prachy" je samo o sebe tiež dobré. Tí, ktorí ho majú, sú tiež úplne ovládateľní. Za "prachy" je možné "popracovať" aj so zahraničnou rozviedkou, je možné testovať novú vakcínu na deťoch tvojho národa, môžeš prechádzať cez poníženia, zradu, klamstvo... áno, nikdy však nevieš, aký výsledok ti Systém nasľubuje po kliknutí na tvoje magické tlačítko.

Tlačítko "sex", čo môže urobiť? Nerozprávaj mi. Ty vieš, že aj vďaka tomuto tlačítku sa rozpútavali aj dohadovali vojny, riadila sa aj sa riadi štátna politika, robil sa prieskum. Ak takéto tlačítko máš, je pravdepodobné, že sa čoskoro hodí Systému. Čo hovoríš, že nemáš takéto tlačítko? A prečo teda pozeráš videá na MTV, a inokedy aj ešte niečo iné?

Úprimne si povedz, aspoň sám sebe, veď na tento účel potrebuješ internet. A zombie správy sleduješ, ako bezplatný doplnok? Je, samozrejme, ešte niekoľko tlačítiek: "hrôzy", "strach", "verejná mienka" a ostatné... Aj tak, princíp ich pôsobenia je rovnaký. HLAVNE ONI DOKÁŽU ZHROMAŽDIŤ PRED ZOMBIEOBRAZOVKY MILIÓNY SLEDOVATEĽOV.

Ako sa aktivujú tlačítka

"Hause 2", zombie "Správy", "Ako sa stať milionárom", "Field Of Driems", "Gordon Quijote" a mnoho ďalších projektov stláča tvoje tlačítko a robí s teba viac adekvátnym a adekvátnejším pre Systém.

ONI UMELO FORMUJÚ TVOJU MIENKU V KĽÚČOVÝCH MOMENTOCH, UČIA ŤA, ČO JESŤ, S KÝM SA PRIATELIŤ, AKO A KDE PRACOVAŤ.

To je práve vďaka nim, projektom, ktoré vytvárajú tlačítka a veríme, že najstaršia "starodávna profesia" nebola v žiadnom prípade roľník, že sa banky zaujímajú o bežných ľudí a že vlády vždy hája záujmy svojich občanov, že v súčasnosti je jediným prijateľným spôsobom získavania energií - spotrebovávanie ropy, že je prestížou byť bankárom, právnikom a zubárom, že byť "hviezdou" je perfektné a najlepším spôsobom sa ňou stať - cez sex s producentom, že rodičia by nemali "porušovať práva detí" a obťažovať ich s moralizovaním, že lekári môžu vyliečiť, že učitelia môžu naučiť, že vedci vedia úplne všetko...

Ešte si nepocítil aspoň dve? Nemáš ho? Jednoducho si začal vnímať svoje tlačítka ako niečo úplne samozrejmé. A predtým neboli.

Cudzáci

A niektorí ich aj teraz nemajú. To sú cudzáci, cudzinci, neadekvátni ľudia. Systém ich odvrhuje a nesťažujú sa na Systém. Takýchto nezoberú do zamestnania, do seriózneho úradu, pretože firemná etika im je cudzia, ako niečo bláznivo odporné.

Takýto sa nestanú mediálnou tvárou, pretože práca na zombie obrazovke si vyžaduje poslušnosť, vysielanie konkrétnych dogiem, "HODNÔT" Systému, ale oni tlačítka nemajú! Nie je ich čím riadiť. Ak sa aj náhle zlomia, tak nie na dlho. Po guľku alebo čelnú zrážku, ako Talkoj alebo Coj. Takýto nepôjdu do politiky a ak áno, vydržia krátko, do nešťastnej náhody, havárie alebo niečo im spadne na hlavu.

Prečo bol zabitý Kenedy? Jevdokimov? Boli NE-ADE-KVÁ-TNI. Ničomu neadekvátni, okrem svojho Svedomia.

Odkiaľ pochádzajú cudzáci

Ešte si to neuhádol? Oni sa rodia z informovanosti. Prečo si myslíš, že za posledné desiatky rokov sa na teba leje prúd čiastočnej pravdy a hroznej informácie o plánoch svetovej vlády, o znečistení zemegule, o tom, čo sa v skutočnosti udialo v dávnej a nedávnej minulosti? Toto robia "prebudení" ľudia, Áno, samozrejme. A ešte k Systému. Je ho nutné pochopiť, či si adekvátny alebo nie. Oddeliť sa, tak povediac, ako zrno od pliev. Informáciu dostávajú všetci rovnakým spôsobom, každý má internet. No nie všetci to rovnako vnímajú. Niektorí zostávajú slepí až do hrobu a nerozumejú dualite tohto sveta.

Niekto sa už dokázal "zadekvátniť" do takej úrovne, že Systém sa mu zdá byť materinským lonom, niečím mäkkým a pohodlným, úplne ho zbavujúcim všetkej zodpovednosti. KAŠLE NA TO, ŽE MU HISTÓRIU PREKLAMALI, ŽE HO TRÁVIA GMO A OSTATNÝMI HNUSOBSTVAMI, ŽE MORÁLKA SPADLA POD ZEM, V ČOM JE ROZDIEL, VŽDY MÁŠ V CHLADNIČKE PIVO A SERIÁL NA ZOMBIE OBRAZOVKE A ZA TVOJU BEZPEČNOSŤ ZODPOVEDÁ POLÍCIA, ZA TVOJE ZDRAVIE - LEKÁRI, ZA TVOJE DETI - UČITELIA A ZA TVOJE DUŠEVNÉ ZDRAVIE - TVOJ PSYCHOLÓG...

Chceš sa o tom porozprávať?

Pravdaže, neexistuje žiadne svetové sprisahanie, máš pravdu, ale Shenzhen v južnej Číne bol postavený výlučne na "nanotizáciu" (https://news.cgtn.com/news/3d3d674d3555544e31457a6333..) tvojho pohodlného životného štýlu, nie na masovú výrobu čipov. Mimochodom, čo sa týka čípu. V ňom nie je nič také, a ty, možno, nebudeš proti. Nuž, čože, upozornili ťa. Si adekvátny - vitaj v novom svete nového svetového poriadku, tu máš právo pracovať vo svojej klietke a zomrieť do mesiaca po nástupe na dôchodok.

Organizujú nejaké smiešne spoločenstvá, rodové osídlenia, organizujú pochody a mítingy, vytvárajú informačné portály do siete. Takých je vidieť na míle ďaleko. Kto ich vidí? Systém, samozrejme.

A tí, ktorí nie sú "adekvátnymi", sa snažia skrývať, kľučkovať, nezviditeľniť sa.

Ako identifikuje Systém cudzákov

Nedávno identifikovanie a zničenie spadalo pod dohľad Kontroly (tajná služba). Robota to bola pre titánov: odpočúvanie, štáb provokatérov, sediacich "na háčiku", analytici, koordinátori, jednotky rýchleho nasadenia. Dnes je všetko jednoduchšie: povedz mi svoju IP a ja ti poviem, kto si. Aj tu je Systém blízko k ideálu. On presne vie o každom z nás, či máš "tlačítko". Je neviditeľný a všadeprítomný. Je možné, že je Domáci?

ALE DNES SA VŠETKO STALO TAK ZLOŽITÝM. NIEČO SA POKAZILO. Ľudí bez tlačítiek je veľa, príliš veľa na to, aby každého sledoval. Oni sa zjednocujú do skupín v sieti. Oni sa zjednocujú do skupín v živote. ČO JE VŠAK NAJHORŠIE - ZAČALI IGNOROVAŤ SYSTÉM, VYTVÁRAJÚC NEBEZPEČNÝ TREND.

Na koniec, Systém žije kvôli reakcii stlačenia na tlačítko. Iba tlačítka umožňujú Systému vytvárať všetko nové, nové pravidlá hry a spúšťať nové podprogramy dojenia. Čo ak kritická masa "ľudkov" prestane reagovať na "tlačítka"? Čo ak zrazu začnú konať iba podľa príkazov svojho svedomia? To je to, čoho sa bojí Systém. A toto tlačítko sa nazýva "Strach Systému".

Tak kedyže zdochne Systém?

KEĎ VŠETCI ZAČNEME ŽIŤ PODĽA SVEDOMIA.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.