Posledných niekoľko mesiacov som sa venoval problematike vplyvu vakcinovaných entít na čistých ľudí. Píšem "entít", pretože zatiaľ nie je úplne jasné, či to sú ešte ľudia. Získal som relatívne dosť skúseností ako v diagnostike miery postihnutia, tak aj v následnej terapii.

(Článok je prebraný z iného zdroja)

Predpokladám, že tento článok nebude čítať nikto z vakcinovaných. Nie, že by nesmel, ale títo ľudia už majú tzv. "zatvorené", nechceli nič počuť predtým, než to spáchali a potom, čo to spáchali, sa s nimi už vôbec nedá diskutovať. Koniec koncov je to vcelku pochopiteľné, už s tým aj tak nič neurobia! Článok by ale hlavne mohol pomôcť pochopiť zdravotnú problematiku tým, ktorí sú z akéhokoľvek dôvodu v kontakte s očkovanými (pracovné prostredie, spoločná domácnosť a pod.).

Asi tak mesiac spätne nastal veľký zlom v informáciách, pretože španielski vedci prehovorili a odhalili na webe https://www.laquintacolumna.net/ jedno veľké tajomstvo, ktoré nám chýbalo v skladačke celého monštruózneho podvodu covid. Týmto posledným dielikom bol objav oxidu grafénu v tekutine, ktorú niekto nazýva očkovaním. Je tam toho vraj 99,99103% !!! Vsadením tohto posledného dielika skladačky do celého obrazu považujem obraz v hrubých rysoch za dokončený a zámer Deep State týmto za rozlúštený. Je jasné, že sa budú časom objavovať ďalšie a ďalšie informácie, ale v zásade to na veci už nič nezmení.

Čo spôsobuje dávka oxidu grafénu v tele človeka?

Oxid grafénu je prudký jed. Spôsobuje totálnu devastácii organizmu na bunkovej úrovni. Postupne prispôsobí biologické telo požiadavkám umelej inteligencie, vyženie dušu z tela, odpojí telo od božskej podstaty, zakotví telo navždy do materializmu a tretej hustoty (3D). Je zodpovedný za stratu ľudských vlastností, ktoré doteraz odlišovali človeka od stroja a pod.

Grafen je jedna z najpevnejších látok na planéte, ale hlavne má fenomenálny elektrické a fyzikálne vlastnosti. Je supravodivý aj pri bežnej teplote ľudského tela a silno magnetický. To predurčilo túto látku ako ideálny stavebný prvok pre transformáciu ľudskej bytosti na biorobota. Oxid grafénu sa dostane do každej bunky ľudského tela a vytvorí tam elektro-biologické rozhranie. Je to podobné rozhranie ako sieťová karta v počítači, ktorá umožňuje jeho pripojenie do internetu.

Cez toto rozhranie je potom možné získavať všetky dáta z tela von, ale aj dovnútra, takže aj programovať telo podľa potreby. Aby mohol takýto dátový prenos správne fungovať, je k tomu potrebné ešte niekoľko ďalších súčastí. Ale nebojte sa, Deep State myslí na všetko, a aj o tieto časti sa už dávno postaral. Chýba anténa na čistý príjem obojsmernej rýchle komunikácie? Nie, nie. Väčšine ľudstva už nechýba. Majú ju už dávno v hlave vytvorenú pomocou nanobotov obsiahnutých vo všetkých špáracích tyčinkách a respirátoroch. Tieto nanoboti majú schopnosť sa replikovať, takže bolo jedno, koľkokrát sa vo vás niekto špáral. Trojrozmernú nano anténu prerastenú celým mozgom máte tak ako tak.

Ďalším nevyhnutným prvkom celého komunikačného systému je všadeprítomná technológia 5G. Deep Status je úplne jedno, či proti budovaniu 5G sietí ľudia protestujú alebo nie. Je to súčasťou NWO, tak sa to proste vybuduje a hotovo. Outúčko ho ponúka štandardne. V mestách je všade, dokonca už je aj v tých najzapadnutejšie dedinkách. V mestách sú vysielače tak nahusto, že už sa pred nimi nikto neschová. Sú nielen na strechách budov, ale inštalujú sa aj skryto v semaforoch a v pouličných lampách. Ale ani na dedinách nie sú ľudia ušetrení! Kdejaký k**** si nechá postaviť stožiar rovno na svojom pozemku, aby priniesol do tej "zaostalej" dediny trochu toho "západného pokroku".

Do kompletnej zostavy nám chýba už len trocha tej chytrej elektroniky, ktorá usporiada dáta do správneho formátu, a to sú čipy. Opäť žiadne obavy, Deep State myslí na všetko, a preto ponúka vachčínu All-in-one, ktorá obsahuje milióny nanočipov! Vakcináciou bol proces transformácie človeka dokončený a už ani nie je potrebné inštalovať Windows.

A že nám tvrdia, že je táto vachčína experimentálna? Experimentálne sú na nej iba 2 veci: celosvetový rozsah použitia a podvodné aplikácie bez súhlasu. Všetko ostatné sú desiatky rokov známe a vyskúšané technológie. Výskum v tejto oblasti prebieha vo vojenských tajných laboratóriách na celom svete oveľa dlhšie, než si dokážeme predstaviť. Myšlienka na "vylepšenie" tela a mysle vojakov s cieľom vytvoriť nezničiteľné supermanov nie je vôbec nová. V tajných vojenských programoch už bola bežnou a rutinnou záležitosťou v sedemdesiatych rokoch minulého storočia. Ak sa nanotechnológie používajú na vylepšenie ľudského tela športovcov v civilnom sektore, aby neboli zistiteľné antidopingovými testami (čo už dnes nie je tajomstvom), tak si môžete byť istí, že armáda túto technológiu už používa minimálne 10x tak dlho.

Na webe je už veľa informácií o oxidu grafenu. Kto chce, nech si to nájde. Ja by som sa v dnešnom článku chcel venovať predovšetkým zdravotnej stránke vplyvu vakcinovaných na čistých.

Ako poznáme vakcinovaných?

My už ich poznáme. Takmer určite a spoľahlivo čuchom. Potom pohľadom do očí a v poslednom rade pozorovaním ich správania. Je to pre nás už tak jednoduché, ako keď abstinent na večierku pozoruje svojich sťatých a blekotajúcich kolegov.

  • Čuchom - všetci strašne smrdia! Väčšina si pravdepodobne tento fakt ani neuvedomuje, ale niektorí áno. Neviem, čo je horšie. Tí, čo si to uvedomujú, sa to snažia zakryť nejakým parfumom a je to snáď ešte horšie. Doma na to máme každý nejaké iné prirovnanie: smrdí mi to ako misa pokazenej zeleniny zaliata Redbull. Manželka to prirovnáva k starej chorej boľavej nohe, pomazaná nejakou odpornou chemickou masťou. V každom prípade je to hnus velebnosti a dvíha sa z toho kufor. V blízkosti dotknutého prakticky nie je možné vydržať. Inak smrdí čerstvo zapichnutý a inak ten, kto už to má v sebe dlhšie. Čerstvo zapichnutý smrdí viac chemicky, pretože telo ešte bojuje a snaží sa to detoxikovať. Po nejakej dobe to ale imunitný systém prestáva zvládať a dotyčný začne hniť zaživa, a potom teda smrdí podľa toho.
  • Vzhľadom - zrýchlené starnutie, vyčerpanie, postupná strata zmyslov, odovzdanosť, pasivita, transformácia na robota. Potemnelé oči, bledá, nezdravo vyzerajúca pleť, rýchlo pribúdajúce šedivé vlasy, vyrážky všade možne. Tras, poruchy spánku, poruchy zažívania, bolesti v celom tele, postupné zhoršovanie zdravotného stavu na všetkých úrovniach.
  • Správaním - zabúdanie, nesústredení sa, roztržitosť. Vyzerajú chvíľami skleslo, občas sa vybičujú k nejakej emotívnej akcii a zase spadnú späť do neprítomnej letargie. Emotívna nevyrovnanosť. V každom prípade na ne prestáva byť spoľahnutie. Nezveril by som im už nikdy žiadnu dôležitú a zodpovednú činnosť. Dá sa predpokladať, že akonáhle bude toto "tajomstvo" odhalené, dôjde vo všetkých profesiách k vylúčeniu týchto entít zo spoločnosti.

A to je len začiatok! Tento stav sa bude len zhoršovať. Nemôže to byť inak! Dôvodom je práve pôsobenie oxidu grafenu. Je to prudký jed a má na ľudský organizmus devastujúce účinky, z ktorých by som chcel vypichnúť jeden dôležitý. Naše telo produkuje látku, ktorá sa volá Glutatión. Tejto látky produkujú najviac deti a s vekom jej produkcia klesá až do cca 65. roku života. Potom ide produkcia prudko dole. Oxid grafenu eliminuje glutatión v tele a tým zrýchľuje starnutie organizmu. Na deťoch a na mladých ľuďoch sa tá skaza neprejaví tak rýchlo, ale na starších, ktorí už majú glutationu tak ako tak málo, sa to prejavuje priamo pred očami. Tak ako by som glutation nazval elixírom mladosti, tak oxid grafenu by mohol byť elixírom staroby. Preto si ho nechali milióny ľudí v SR vpáliť do seba? Asi mi niečo uniklo, ale ono je teraz zrýchlené starnutie v móde alebo čo?

Vplyv tohto svinstva na čisté bytosti

1) Biologické pôsobenie

To sú tie takzvané Spike proteíny alebo ak chcete slovensky hrotové bielkoviny, ďalej len SP. Je to biologický materiál, ktorý v sebe žiaľ obsahuje aj syntetické nanočastice. Z každého človeka sa po obdržaní "dávky" stala továreň na výrobu zbraní hromadného ničenia. Je to hnus a svinstvo a nie je to prírodného pôvodu, preto na tom stroskotávajú všetky možné liečebné postupy. Ako liečiteľ môžem zodpovedne prehlásiť, že všetky štandardné prirodzené choroby (od nádchy až po rakoviny) sú liečiteľská sranda, oproti pôsobeniu týchto zákerných SP. Najzákernejšie je na nich to, že zdanlivo spôsobujú štandardné zdravotné problémy, ktoré ale nejdú štandardnými prostriedkami vyliečiť. Inými slovami: kým neviete, že sa jedná o poranenie nejakého orgánu SP, potom to môžete skúšať liečiť ako chcete, ale nepodarí sa vám to.

Na voľnom priestranstve sa tomu dá ubrániť, ale v uzavretých a zle vetraných priestoroch to má devastujúci vplyv. Účinky sú kumulatívne, takže záleží na dĺžke expozície a koncentráciu idio*** v danom priestore. SP zostávajú na povrchoch, sú v čalúnenie, sú na záchodových doskách, sú na kľučkách od dverí a trúfam si tvrdiť, že vzhľadom na čiastočne syntetickej povahe sú veľmi odolné a životaschopné. Objavil som zatiaľ jeden spôsob, ako ich eliminovať, a to veľkú a opakovanou expozíciou ozónu. Na trhu je k dispozícii veľa generátorov ozónu a k nim sú tabuľky s odporúčaniami, koľko ozónu je potreba vyprodukovať na jednotku objemu miestnosti. Tieto odporúčané časy platia na štandardné patogény, ale na SP je potrebné túto dobu vynásobiť 3x. Ozón zabije v miestnosti všetko živé, takže odporúčam po zapnutí odísť aj so psami, mačkami, kanárikmi a vziať so sebou aj kvety! Ale funguje to!

SP napádajú v tele predovšetkým mäkké tkanivá v poradí podľa miery oslabení toho ktorého orgánu. Ak niekto trpí na bolesti žlčníka, potom sa môže spoľahnúť, že sa mu zasiahnutie prejaví najprv práve tam. Najčastejším orgánom, ktorý SP zasiahnu sú obličky, pečeň, pankreas, slezina, a potom následne aj močové cesty a zažívací trakt. Pľúca sú zasiahnuté vždy. Tak ako postupuje boj imunitného systému proti votrelcom, tak prebieha aj priebeh bolestí a ťažkostí telom.

Sprievodným javom môžu byť bolesti hlavy, malátnosť, horúčky, bolesti pri močení, bolesť prostaty, hnačky, ťažšie dýchanie, závraty a pod. Tí, ktorí vôbec netušia o tomto nebezpečenstve a jeho prejavoch, budú mať dojem, že majú úplne štandardné choroby, ktoré poznali aj skôr, tj. žlčník, obličkové zápaly, zápaly močového mechúra a pod. Rozdiel bude len v tom, že liečba, ktorá by predtým na tento problém zaberala, teraz s vysokou pravdepodobnosťou zaberať nebude. Dokonca sa bude úplne míňať účinkom a stav sa bude stále len zhoršovať. Rovnako dopadnú aj felčiari, ktorí budú mať pred sebou takého pacienta so zdanlivo štandardnými príznaky. Očakával by som, že to zhodia na ďalšiu mutáciu Covidu a tentoraz to bude napríklad "Omega". V prípade, že dotyčný nebude sám o sebe v dobrom stave, bude mať oslabenú imunitu alebo nejaké ďalšie problémy a dostane silnú dávku SP, môže na to bez problémov aj umrieť. SP napadnú nejaký orgán, treba slezinu - centrum imunity, tam sa rozmnoží a následne môže tento orgán vraj aj prasknúť. Nechutná predstava! Pri väčšom zasiahnutí sa to prejaví aj na kardiovaskulárnom systéme, takže krvné podliatiny, zrazeniny, embólia pod.

Add 2) Radiačné pôsobenie

Všetci zapichnutí žiaria ako výkonná wifi alebo 5G vysielač! Podľa koncentrácie žiaričov na jednotku plochy a doby pôsobenia sa dá určiť, akú dávku dostanete. Ideálne by bol špeciálny dozimeter a s ním merať dávku ako na Temelíne. Akonáhle to zapípa, viete, že máte na tento mesiac vebrané. Predovšetkým sa to prejaví na celej nervovej sústave. Bolesti bedrovej chrbtice, krčnej chrbtice, nervy vedúce od chrbtice k bedrám, k obličkám, z krčnej chrbtice zozadu do hlavy, tiež zvláštne vnútorné chvenie, bolesti hlavy, migrény, rozmazané videnie, pískanie v ušiach, zášklby v končatinách, bolesti zubov, nespavosť a pod. Kto by sa chcel lepšie vyznať v týchto symptómoch, odporúčam stráviť noc v objatí 5G vysielača na vašej streche a pokiaľ to prežijete, ráno budete expertom na toto ochorenie.

Add 3) Energetické pôsobenie

Vzhľadom na to, že telá vakcinovaných entít degradujú, je jasné, že sa im zúfalo nedostáva životnej energie. Nevedomky sa tak stávajú energetickými upírmi, a keď sa v ich blízkosti objaví nejaký skutočný človek, tak sajú a sajú a sajú. Kto si nevie vytvárať proti tomuto nedobrovoľnému odberu energie ochranu, tak by mal sedieť doma na zadku a vôbec sa k nim nepribližovať. Výsledkom tohto pôsobenia je totiž extrémna únava až vyčerpanosť organizmu.

Čo sa s tým dá robiť?

Predovšetkým je dôležité uvedomiť si, že zapichnutí sú všade a je ich veľa. K dnešnému dňu asi 5,5 milióna! Keď je v ČR celkovo 10,5 milióna ľudí a odpočítame od toho deti do 15 rokov, ktorých je 1,7 míl, potom zostáva 8,8 mil. Ľudí vo veku 65+ je cca 2 mil. Budeme pre jednoduchosť predpokladať, že tí sú zapichnutí už všetci. Zostáva teda 6,8 mil. ľudí v produktívnom veku a z nich sú viac ako 3 mil tiež zapichnutí.

U produktívneho obyvateľstva sme teda približne v polovici. Inými slovami každý druhý. To bude masaker, až sa dozvedia, že to do seba nechali vpáliť kvôli dovolenke, kvôli štúdiu v zahraničí, alebo kvôli práci a teraz prídu úplne o všetko a do konca svojho krátkeho a bolestivého života budú sedieť doma a čakať, až na nich príde rad. Od roku 2020 je hlúposť smrteľná choroba!

Existuje teória, že Deep State vyrába úplne zmanipulované štatistiky, kde je zapichnutých len zlomok z uvádzaných počtov a situácia nie je zďaleka tak hrozivá. Proti tejto teórii hovorí krutá realita, kde je zapichnutý okolo mňa až na výnimky snáď každý!

Čistý človek, ktorý musí chodiť nakupovať, musí chodiť do práce alebo podnikať, nemá prakticky šancu sa im vyhnúť. Výhodu má ten, kto nepracuje s ľuďmi, ale robí si sám svoju prácu treba niekde doma alebo vo svojich priestoroch a môže si podmienky urobiť podľa seba. Občasné nákupy sa dajú vydržať a inak nikam nemusí.

Horšie to majú tí, ktorí sa tomu nedokážu vyhnúť a stoja pred rozhodnutím - buď budem robiť svoju prácu ďalej a riskujem veľké zdravotné problémy alebo ak si to môžem finančne dovoliť, sa na to vykašlem a dám výpoveď. Medzi najnebezpečnejšie profesie patria tie, kde sa priamo musí dotýkať zapichnutých (masérka, kozmetička, ...) alebo ich majú tesne okolo seba veľa (vodič autobusu).

Aj naša rodina stála pred rozhodnutím, čo ďalej. Povedali sme si, že to berieme ako liečiteľskú výzvu, a že to skúsime zvládnuť. Dnes, po mnohých skúsenostiach môžem zodpovedne povedať, že sa to zvládnuť dá, ale len pri perfektnej znalosti správnych liečiteľských postupov a protokolov, pri veľmi dobrej znalosti svojho vlastného tela, pri plne funkčnom imunitnom systéme a pri absencii akýchkoľvek chorôb. Koľko takých ale je? A to ešte len do určitej miery zasiahnutý. Musím uznať, že tí z Deep State to vymysleli naozaj perfektne! Drvivá väčšina ľudí, ktorá bude mať problémy tohto druhu, si to s vplyvom vakcinovaných nespoja a budú chodiť k doktorom, pchať do seba ďalšie svinstvo, ktoré nebude vôbec fungovať, a tak pôjdu znova k doktorovi a stále dookola. Zo zdravého človeka sa tak môže stať úplná troska!

To je dôvod, prečo píšem tento článok. Chcem otvoriť oči tým, ktorí nie sú zapichnutí (chránené druhy!), Ale o tomto nebezpečenstve nemajú ani potuchy. Ak máte možnosť opustiť nebezpečnú prácu, moja rada znie: choďte robiť čokoľvek iné, kde nebudete vystavení vplyvu zapichnutých. Čokoľvek je lepšie ako toto zažívať. Zametať ulice, sušiť bylinky, kosiť trávu v parku, venčiť psov. Rovnako to už nebude dlho trvať a svet sa zmení tak radikálne, že pojmy ako práca, výplata, dlhy získajú iný význam.

Ak sa vám nechal zapichnúť manžel, manželka, dieťa - je to beznádej, ale tu naozaj začnite myslieť na seba a urobte všetko pre to, aby ste škodlivý vplyv čo najviac eliminovali.

Už som to v niektorých článkoch vysvetľoval, ale znovu to zopakujem: o zapichnutých sa vyjadrujem drsne, vulgárne a pohŕdam nimi. A vôbec sa za to nehanbím! Platí to na všetkých, s výnimkou dvoch skupín, ktorých je mi ľúto:

  • skupina - starí ľudia, ktorí boli niekde v starobinci násilne očkovaní, alebo sa jedná o ľudí, ktorí ani nevedia, že existuje internet, nieto aby ho dokázali používať a dozvedeli sa tak pravdu. Buď už nemajú žiadnych príbuzných, ani deti, kto by im poradil, alebo naopak majú debilné deti, ktoré ich na eutanáziu ešte ochotne odvezú. Tí všetci sú bohužiaľ odkázaní len na mediálnu propagandu. Celoživotne verili televíziu, lekárom a vedcom, a keď im v televízii bolo povedané nech idú, tak išli. Veľa smutné!
  • skupina - deti, ktoré musia počúvať svojich rodičov-debilov. Tí keď povedia. "Letíme na dovolenku a kvôli tomu sa necháme všetci opichať", tak s tým dieťa ťažko niečo urobí. Najhorší zločin od zločincov, ktorí by už nikdy nemali byť nazývaní rodičmi, ale vrahmi svojich detí!

A potom sú tu všetci ostatní, ktorí sú totálne bezmozci a nezaslúži si vôbec žiadne zľutovanie, ohľady a slušné zaobchádzanie, pretože do tejto chvíle žili zbytočné prízemné životy v klamstve, v manipulácii a otroctva, plne to svojím životom podporovali, a ešte v tomto duchu "vychovali" svoje deti. Tým sa v podstate podieľali na vytvorení toho nejprehnitejšieho sveta z celého vesmíre, kde vládne korupcia, satanizmus, kanibalizmus, obchodovanie s ľuďmi, mučenie a zabíjanie detí vo veľkom.

Ak máte doma niekoho takého, vyhoďte ho, nech si ide smrdieť a otravovať vzduch spike proteínmi niekam inam! Vôbec na neho neberte žiadny ohľad, pretože on tým, že to do seba nechal napchať, tiež nebral ohľady na nikoho a na nič!

Vakcinácia týmto svinstvom je prejav najvyššieho sebectvo, ktoré si možno predstaviť! Keď chce niekto spáchať samovraždu, tak nech si nakúpi nejaké hlúpe prášky, ktorých sú plné lekárne, nech je zje, zapije je pollitrom vizoura a je to! Ráno ho odvezú, vyhodíte matrac, prezlečiete posteľ a hotovo!

Takto bude ešte rok chodiť po svete, než sa rozpadne a pri tom bude nebezpečný pre všetkých, ktorí sa s ním stretnú! Koľko tých čistých dokáže ešte nakaziť a priviezť do hrobu, môžeme len polemizovať. Sú to bezohľadní a sebeckí idio** a je potreba s nimi presne tak nakladať.

Že je to príliš tvrdé? Tak si prečítajte "The Great Reset" od Klausa Schwaba a uvidíte, že s nevakcinovanými mali mocní tohto sveta ďaleko horšie plány! A tí Vakcinovaní? Tí by s nimi aktívne kolaborovali a udávali by, rovnako ako to robia už teraz, kedy volajú na políciu a udávajú tých, ktorí sú normálni a nehodlajú nosiť náhubky. Neočkovaný by postupne strácal všetky svoje práva, ľudskú dôstojnosť, ani jedlo by si nekúpil, prišiel by o všetok majetok, o rodinu a nakoniec by ho odviezlo vojenské komando do FEMA koncentračného tábora, kde by ho buď tiež zapichli alebo zniesli zo sveta nejakým iným spôsobom. Asi by sme sa veľmi čudovali, ako by boli naši známi, priatelia a možno aj príbuzní nekompromisní, keby sa situácia obrátila! Ani chleba by vám nedali, štítila by sa vás ako nezodpovedného indivíduá, ktoré ich ohrozuje a obhajovať a chrániť vás by bolo v tom čase už trestné a boli by za to rovnaké sankcie, ako mali ľudia za vojny, keď schovávali partizánov. Takže opustite radšej svoje tvrdohlavé a liberálne sklony a rýchlo sa preberte! Sme vo vojne a kto to nevie alebo to popiera, tak žije úplne mimo realitu!

Liečba

  • Spike proteíny - existujú spôsoby, ako liečiť nákazu SP alebo ako sa chrániť preventívne pred touto nákazou. Možno získať návod, ktorý je geniálny, dokonale funkčný a má v súčasnej dobe nevyčísliteľnú cenu. Kto číta tie "správne" weby, už návod dávno má. Kto sa o to doteraz nestaral, tak má najvyšší čas začať! Človek, ktorý priniesol tento návod do Čiech je hrdina, ktorý tým zachránil veľa životov. Tento človek si neželá, aby bol recept šírený verejne na webe, pretože by na to nepochybne temná strana nejako zareagovala. Preto to plne rešpektujem a ani tu ho nezverejníme. Snažte sa tiež trochu! Kto hľadá, ten nájde. Existujú aj ďalšie spôsoby, ako sa proti tomu svinstve chrániť - púpavové lístie, borovicové ihličie, suraminové injekcie, MMS, Glutatión, ... Problém je, že SP idú veľmi hlboko do buniek a bežné prostriedky sa takto hlboko dostávajú ťažko. Radšej robte všetko, čo dokážete včas a preventívne, než aby ste to začali riešiť, až keď budete mať už veľké zdravotné problémy. Potom už to nemusíte stihnúť! Každý nech robí, čo vie a uzná za vhodné. Účet za liečbu potom po odhalení môžete poslať tým, ktorí vás nakazili!
  • Radiácia - klasické prostriedky na ošetrenie predovšetkým nervovej sústavy elektromagnetickým zasiahnutím. Na tomto bode sa skvele hodí pripomenúť knihu Arthura Firstenberg - Neviditeľná dúha. Po jej prečítaní by ste dokonale vedeli, ako rozpoznať ochorenie spôsobené elektromagnetickým žiarením a vedeli by ste aj ako sa z toho dostať. Pred týmto žiarením sa možno chrániť pomocou rôznych kameňov, šungit, pyramíd, odrušovacích symbolov, mriežok, Faradayových klietok, odrušovacích tkanín a ďalších ochranných prvkov. Nervovú sústavu možno obnovovať pomocou vysokých dávok kvalitných vitamínov v kombinácii s meďou a zinkom. Konzumácia týchto doplnkov by mala byť v dnešnej dobe samozrejmá pre všetkých a v prípade vyššej expozície ihneď úmerne zvýšiť dávky zinku a medi.
  • Energetický úbytok - to je zo všetkých troch problémov ten najjednoduchší. Štandardný problém, ktorý existoval vždy. Urobiť si ochranné energetické štíty a naučiť sa udržať túto ochranu vo funkčnom stave po celý deň. Chodiť veľa do prírody, piť čistú vodu, odpočívať, dlho spať, nepiť alkohol a nefajčiť.

Záver

Keď to zrekapitulujeme, tak kto môže, nech sa zabodnutým vyhne za každú cenu. Kto nemôže alebo má subjektívny pocit, že nemôže, mal by si zaobstarať prostriedky na to, aby si uchoval zdravie aspoň do odhalenia. Som presvedčený, že tento problém zmizne v okamihu, keď bude v priebehu núdzového vysielania EBS verejne odhalené, že Covid bol podvod a vakcinácia bola zločinom proti ľudskosti. V tom okamihu to všetkým dôjde a všetci zapichnutí si uvedomí, že sú v p***! Potom už nebude problém udržiavať si voči nim oficiálne odstup, pretože si ho budú držať všetci a predpokladám, že aj tí zapichnutí sa budú držať kvôli hanbe radšej mimo spoločnosti. Ich Covid - pass, ktorý mal byť "čarovnou paličkou", umožňujúci VIP prístupu všade, sa stane symbolom ich trvalého domáceho väzenia.

Okolo smrtiaceho kokteilu, ktorý nemá absolútne nič spoločné ani s vakcínou, ani s očkovaním, ani s liečbou, ani s ničím, čo doteraz poznáme, existuje celá rada dosť "šialených" teórií. Hoci sú tak "šialené", sú oveľa bližšie k pravde ako tá oficiálna rozprávka o tom, ako by mal čistý jed - oxid grafenu - pichnutie do tela zabrániť, aby ste nechytili vírus, ktorý neexistuje a aj keby existoval, tak ho rovnako nemôžete chytiť, pretože je to vírus, ktorý nákazlivý nie je a nikdy nebol, ale mohol by byť, ak by ho umelo vyrobili v laboratóriu tak, aby nákazlivý bol. Lenže ho vyrobila rovnaká partia, ktorá chce, aby ste umreli. Je teda dosť nezmyselné, aby tá istá partia vyrobila liek - vakcínu proti chorobe, ktorú predtým pracne vytvorili, aby vás nakazili. Podávať vám teda liek proti tejto chorobe je rovnako nezmyselné, ako zachraňovať zviera z pasce, ktorú ste na neho sami predtým nastražili. A túto smrtiacu dávku si do seba nechá šľahnúť celá rodina len preto, aby mohla cestovať do Chorvátska, do ktorého by sa dostala tak ako tak, len keď vyplní predložený formulár.

Žijeme v neuveriteľnej dobe! Musíme si to všetko pamätať a priebežne to písať, inak nám to za 10 rokov nikto nebude veriť!

  • Prvý príbeh - prezident Donald Trump vydal roku 2020 exekutívne nariadenie (nechce sa mi teraz hľadať číslo EO), ktoré zmenilo podmienky pre aplikáciu vakcín a tým Deep State-u zavrel možnosť urobiť "vakcinácii" povinnou. Teda je to len dobrovoľné a nikto nikoho nesmie nútiť. Na smrtiacu dávku idú preto len idioti, a tak je to v poriadku.
  • Druhý príbeh - vysoko pravdepodobný - prezident Donald Trump kedysi povedal, že sa vždy jedná o voľbu medzi zlým a ešte horším riešením. Deep State vyhrážal, že rozpúta nukleárny Armagedon, keď Donald Trump nepovolí rozbehnúť "vakcináciu". Ak volil medzi dvoma zlami a vybral to menšie, nechcem si predstaviť, koľko obetí by priniesla tá druhá možnosť.
  • Tretí príbeh - Deep State falšuje všetky dostupné štatistiky, aby vytvoril dojem masovosti celej akcie, ako sa všetci nechávajú zapichnúť a má to motivovať tých zostávajúcich, aby si rýchlo rozmysleli, pretože by mohli zostať jediní. Opak je pravdou, majú tak nízke čísla v štatistikách, že musia vymýšľať lákadlá počnúc šiškami a lotériami končiac, aby im tam niekto prišiel. Táto teória možno v niektorých krajinách platí, ale určite nie u nás, tu sa idio** predháňajú, kto to spácha skôr.
  • Štvrtý príbeh - to je ten najšialenejší, ktorý by ale vysvetľoval mnohé a najviac zapadá do celkového konceptu: Na planéte Zem sa nachádzajú rôzne ľudské a neľudské rasy. Za milióny rokov, čo tu na Zemi prebiehajú genetické experimenty s ľuďmi nie je jasné, koľko skutočných ľudí pobehuje medzi nami a koľko je hybridov, prípadne i čistých reptíloidov.

Sú tu rôzne kombinácie reptiloidných, drakoniánskych a ďalších rás s ľuďmi a všetky tieto kreatúry môžu pokojne vyzerať ako bežní ľudia. Dokonca to môže byť tak, že pekne starý chlap môže byť čistý človek a nádherná blondína z Vogue môže byť čistokrvné jašterica. Vraj ich je medzi nami ¾ celej populácie! To znamená 6 miliardy ??? !!! Možno príslovie, že si niekto hreje na prsiach pekného hada, nemusí byť až tak nereálne! No a Deep State pôvodne vyrobil "vakcíny", ktoré mali vyhladiť ľudstvo kompletne, podľa hesla, po nás potopa. "Plejáďania", ktorí trvale dohliadajú z Mesiaca a z obežnej dráhy z tisícov kozmických lodí na prechod planéty Zem a jej obyvateľov do 5D, včas zasiahli a zmenili pôvodne čisto smrtiace látku, aby bola zničujúce iba pre plazie neľudské rasy. Keď si to nechá vpáliť čistý človek s pôvodnou ľudskou DNA, tak by to mal prežiť. To by vysvetľovalo aj to, že to niekoho zloží 3 minúty po vpichu a niekto má po 2 dávkach a vyzerá, že mu to snáď aj prospelo.

Tak k tej poslednej skupine by som chcel len doplniť: je možné, že to dotyčný prežije, je možné, že to dokazuje, že je to čistokrvný človek, ale tiež to dokazuje, že je neskutočne hlúpy a vôbec si neváži života. Tak teraz neviem, čo je horšie - hlúpy človek alebo múdra jašterica?

Veľmi sa teším, až sa dozvieme, ako to vlastne všetko bolo a akú úlohu tu kto hral.

Príbuzné

Komentáre 6

  • očkovaný debil
    očkovaný debil 2022-07-13 13:42:12

    dakujem uz viem preco mi je tak zle..nechcel som sa ockovat, ale rodina ma prinutila no a teraz nemam energiu emocie nic nevnimam normalne svet ale moje vysledky krvnych testov su fajn....ale ja ato ctiim ze som v haji..

  • Jokademo
    Jokademo 2021-12-17 21:53:05

    Uplne si.trafil do čierneho

  • Ivopivos
    Ivopivos 2021-12-17 00:11:45

    Presne si trafil do čierneho,dal si to unikátne súhlasím s tebou lebo je to tak.
    ale viem už od dectva ,že dobro vždy zvíťazí nad zlom! Lebo viem ,že sú medzi nami Rytieri ,ktorý postupne stíhajú hlavy tým zlým drakom.

  • Djfjd
    Djfjd 2021-12-08 23:08:26

    Kamo neviem ci si robis p*** ale toto je ulet co si napisal🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Ma.Ch.
    Ma.Ch. 2021-08-08 20:45:53

    https://sciencemag.cz/lidsky-enzym-umi-rozlozit-grafen/

    Vědci z francouzského CNRS a dalších výzkumných institucí zjistili, že lidský enzym myeloperoxidáza umí rozkládat grafen. Jedná se o víceméně příznivou zprávu; grafen bude využívat stále více biomedicínské elektroniky, takže se bude dostávat i do těla a to by se s ním mělo umět vypořádat.

    Až dosud bylo známo, že myeloperoxidáza dokáže oxidovat oxid grafenu, nicméně vlastní (nefunkcionalizovaný) grafen se pokládal proti působení enzymu za odolný. Není to tak, i grafen je podle nového zjištění je plně biologicky odbouratelný, ať už jde o jedinou vrstvu, tak i o vrstvy různě stohované na sobě. Nezáleží ani na tom, jakým způsobem byl grafen předtím připraven, zda je ve vodném roztoku apod. Ještě ovšem zbývá provést pokusy in vivo (zatím se vše dělalo jen ve zkumavce).
    Další výzkumníci dodávají, že myeloperoxidázu mají i mikroorganismy, budou tedy zřejmě rozkládat grafen v přírodě včetně atmosféry, ten se zde nebude kumulovat atd. Kritici ovšem dodávají, že je třeba zkoumat, na co vlastně se grafen rozkládá, zda nemohou být zdravotně či ekologicky škodlivé i tyto produkty.
    I když samozřejmě obavy z grafenu působí trochu směšně, když je to prostě grafit; asi jako kdyby se člověk bál sahat na papír popsaný tužkou. Ani zkoumání dalších produktů oxidace grafenu se nezdá být složité – prostě půjde o oxid uhličitý ne?

    • image
      Ján Šarmír 2021-08-12 13:55:43

      @Ma.Ch. Vedci vymyslia a zdôvodnia všetko, za čo im objednávateľ zaplatí.
      Osobne sa nebudem spoliehať na takého loby články, veď ani Zem nie je guľatá a do vesmíru sa nedá letieť.
      Článok napísaný v roku 2018 v období výroby covid štepiacich vakcín, ktorými dnes pichajú.
      Grafen je supravodič, vhodný na tvorbu napríklad antén, na čo 5G "konšpirátori" poukazujú.
      Každý nech si spraví uzáver sám a so svojim rozhodnutím bude žiť zvyšný život.