image

Crowd1 je startupom, ktorý momentálne naberá členskú základňu a postupne rozširuje svoje portfólio produktov generujúcich príjem.
Cieľom je poskytnúť svojim členom množstvo produktov, aplikácií, softvéru a služieb na odporúčanie a predaj.

S Crowd1 sme začali v marci 2020. Vo svete sa vtedy začala šíriť plandémia, ktorá veští predzvesť prechodu na digitálne zdroje a prostriedky. Tento sektor umožňuje aj pri obmedzeniach lokálnych či celosvetových generovať väčší či menší príjem.

Tieto skutočnosti nás viedli k rozhodnutiu vstúpiť do Crowd1 projektu. Vstupy sú na slovenské pomery celom malé, základný balík iba za 99€.

V marci 2020 bola členská základňa 3.000.000 členov. Je to na startup málo alebo veľa ? Spustili na 2 týždne Promotion akciu, ktorá umožňovala pri kúpe balíčka získať o jednu pozíciu vyšší balíček. Tento krok bol celkom lákavý. Tak sme šli rovno na balíčky Black a Gold.

Celá stratégia vzdelávacích balíčkov umožňuje zamaskovať produkt, ktorý spoločnosť pri startupe ešte nemá a potrebuje kapitál na vybudovanie rôznych produktov. Za ďalšie je v súčasnosti problém prevádzkovať podnikateľskú činnosť v Európskej únii a vyplácať vysoké zisky, aj keď opodstatnené. Jednoducho EÚ nie je o rozvoji ale o totálnej kontrole a globalizácii. Takže vzdelávacie balíčky pokladám za skvelé riešenie.

 

V ponuke je niekoľko výplatných a bonusových systémov:

  • bonus za predaj vzdelávacích balíčkov - binárny systém,
  • streamline bonus (za ľudí z celého sveta, ktorí vstúpili do systému po vás),
  • dlhodobý reziduálny príjem,
  • za rýchly štart - do 14 dni od registrácie je možno zarobiť 125, 375, 1 000 alebo 3 000 €,
  • matching bonus (za priamo registrovaných ľudí).

 

Podmienkou pre aktívne konto je mať ľavej i pravej nohe binára aspoň jednu registráciu.

Základný binár umožňuje, registráciu len na spodok ľavej nohy a na spodok pravej nohy. Takto sa vonkajšia noha rozrastá aj o registrácie vytvorené našimi sponzormi. Tak To dáva priestor sa viac sústrediť na vnútornú nohu, lebo vonkajšia noha prináša viac binárnych bodov.

Rozšírený binár umožňuje umiestniť novú registráciu nielen vľavo či vpravo, ale na ľubovoľné miesto v štruktúre pod mojou registráciou. Logické je umiestňovať pod niekoho z vlastných registrácií, čím sa posilní tvorba binárnych bodov v danej štruktúre a z toho aj príslušné zhodnotenie (body premenené na "reálne peniaze" - €).

Stratégiou je vhodne umiestňovať registrácie doľava a doprava, aby bola ľavá strana čo najviac vyrovnaná pravej.

V crow1 systéme je navyše párovací bonus 1:1, 1:2, 1:3. Príklady bodov vľavo L, vpravo P:

  • L 120 a P 90 - odpočíta sa 90-90 bodov (1:1), zhodnotenie X, zostane L 30 a P 0
  • L 200 a P 90 - odpočíta sa 180-90 bodov (2:1), zhodnotenie X*1.5, zostane L 20 a P 0
  • L 300 a P 90 - odpočíta sa 270-90 bodov (3:1), zhodnotenie X*2, zostane L 30 a P 0

Všetky možnosti sú pomerom rovnaké. Ak jedna noha začne tvoriť násobne viac bodov ako druhá, v tomto systéme sa netreba báť, že by zostalo veľa nezhodnotených bodov a teda malý príjem.

Viac registrácií vo vlastnej štruktúre zvyšuje pozíciu sieťového marketingu. Je to určené počtom binárnych bodov spárovaných v štruktúre. Čím vyššia pozícia, tým väčší mesačný vyplácaný reziduálny príjem.

Čím viac vlastných registrácií, tým sa navyšuje aj matching bonus (párovací bonus), ktorý vypláca percentá z párovaných binárnych bodov v štruktúre. Ak sa napríklad spáruje 90 a 90 bodov, tvorí odmenu 18€ a prvá pozícia matching bonusu vyplatí 10% = 1,8€.

 

Ďalšou funkciou je streamline bonus. Tento bonus navyšuje vlastnícke práva, ktoré tvoria základ pre reziduálny príjem zo ziskov z jednotlivých produktov ponúkaných spoločnosťou. Je vyplácaný kvartálne. Toto je zaujímavé pre pasívnych investorov.

Ukážka navyšovania streamline bonusu v závislosti od počtu vlastných a celosvetových registrácií.

Dokumentované 20.03.2020

Dokumentované 24.03.2020

Dokumentované 14.05.2020

Dokumentované 18.08.2020

 

Začali sme registrovať a splnili sme program rýchly štart. Ten vyplatil 125€.

Ďalej sme sa zamerali na navyšovanie streamline bonusu. Pri dosiahnutí 8 registrácií už streamline bonus tvoril 50 VP za týždeň a matching bonus 20%.

Zisk tvorený z odmien sme menili za darčekové kódy, ktorými si nový člen aktivoval účet a nám dal hotovosť. Je to najlepší spôsob, ako získať zo systému peniaze, bez zbytočných prevodov medzi účtami, možného sledovania štátom a hlavne bez bankových a konverzných poplatkov.

 

Spoločnosť sa zamerala na rýchly nábor nových členov a začala robiť Promo akcie na vyššie balíčky častejšie než sme predpokladali. Biely darček začala ponúkať zdarma pre aktívnych členov a tak sme zaregistrovali veľa aj takýchto balíčkov. Tie majú možnosť pri častých akciách upgragom na Čierny balíček získať Zlatý. Je to dobrý krok, ako do systému priniesť viac peňazí. Biely balíček je základný a málo zaujímavý. Samozrejme že takémuto zdarma balíčku sa navyšujú VP ale nič sa mu nevypláca, lebo do systému nič nevložil. Je to len pútač na upgrade balíčka.

Tí čo začali skôr, zaregistrovali nových členov, majú vysoké týždenné streamline bonusy a tým nie sú ohrozený zdarma balíčkami.

Spoločnosť prerobila ukazovateľ € na BP (binárne body), pretože niektoré nezodpovedali skutočnej hodnote, napríklad VP sa predsa nemohli zhodnocovať pomerom 1:2 k €.

 

Spoločnosť za 5 posledných 5 mesiacov spustila tri projekty (Migster, Affilgo a LifeTrans), ktoré budú prinášať do systému príjem. Tento sa bude následne prerozdeľovať 40% v 20 blokoch pre sieťových marketérov a 40% pre každého podľa hodnoty VP. Členská základňa prekonala 10 miliónov.

Reziduálny príjem je zatiaľ malý, pretože projekty generujúce zisk sú zatiaľ nové a majú malú členskú základňu.

V tomto prípade môžeme povedať, že ide o výborný zárobok z aktívneho marketingu. Reziduálny (pasívny) príjem je zatiaľ veľmi nízky ale ako dlhodobá investícia sľubuje veľké zhodnotenie. Veď aj bitcoin sa na začiatku predával za 0,005 $ a teraz má hodnotu 12.000$.

Navyše s VP sa bude dať neskôr obchodovať. VP treba brať ako alternatívu akcií, tokenov či coinov. Prípadne sa budú dať použiť v projektoch crowd1 komunity.

Spraviť jednu registráciu aj keď so základným Bielym balíčkom (počas akcie sa dá získať rovno Čierny) je dobré spraviť teraz na začiatku a navyšovať si aj keď menšiu hodnotu VP, ale aspoň nejakú. Po čase keď začne byť pasívny príjem zaujímavý, sa môže dokúpiť upgrade. V tomto momente už budú mať už aj VP zaujímavú hodnotu.

 

Niektoré zdroje tvrdia, že ide o pyramídovú hru. Dnes je ale pyramída úplne všetko, napríklad taký zdravotný, sociálny či dôchodkový fond. Banky sú tiež pyramída. Projekty vznikajú a zanikajú. Niektoré sú málo úspešné, iné sú prepadákom a ďalšie sú mega úspechom.

Nás projekt oslovil, preskúmali sme ho, a teraz prichádza rad na to, aby členom ukázal, aký výkon dokáže spraviť.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.