Naozaj si myslíte, že online hry sú len pre znudené deti?
Nie, nepoznáš niekoho, kto hrá profesionálne?
Že hory peňazí v tomto odvetví sú len čísla?
Že sa to deje niekde mimo vás, ale to sa vás netýka?

Spoločnosť Emerge odhalila viac podrobností o samotnej platforme a tiež pohľad do zákulisia, prečo sa spoločnosť rozhodla predať platformu Tecnología de Impacto Multiple S.L. (TIM) a jej pridružené affiliate siete.

Nová platforma eSports sa bude volať MIGGSTER Mobile a bude uvedená na trh v novembri 2020.

MIGGSTER bude obsahovať nástroje sociálnych sietí, ako je chat, priatelia a tímové funkcie, ktoré vytvoria základ pre pútavú online komunitu. Spoločnosť Emerge minulý týždeň usporiadala globálna akciu pre pridružených členov, ktorá mala propagovať MIGGSTER a zvýšiť povedomie pred jeho novembrovým spustením, a tiež ponúkla produkt ako preventívne propagáciu, ktorá by vyvolala záujem predplatiteľov.

Prístup k MIGGSTER Mobile bude stáť 8.50 USD mesačne, čo predplatiteľom umožní prístup k turnajom a šancu vyhrať 500.000 $. Uvedenie na trh tiež umožní predplatiteľom zakúpiť si viacúrovňové balíčky predplatného, ​​vrátane dvojročných balíčka za 51 $ a ročných balíčka so zľavou.

Stratégia affiliate marketingu

TIM zaručuje 100 000 platiacich predplatiteľov MIGGSTER Mobile za prvých šesť mesiacov, pričom Emerge z partnerstva získa 64,5% čistého výnosu.

Emerge využíva zručnosti affiliate marketingu TIM k rozšíreniu platformy a uvedenie MIGGSTER Mobile na nové trhy. Riaditeľ Emerge Gregory Stevens vysvetlil stratégiu propagácie platformy prostredníctvom pridružených spoločností skôr ako prevzatie zodpovednosti.

 

Tradičné kanály digitálneho online marketingu, ako sú Google Ads a Facebook, sú nasýtené konkurenciou a predstavujú drahý spôsob globálneho uvedenia digitálnych produktu na trh. Komunity združeného sieťového marketingu poskytujú netradičné marketingový kanál, kde môžu byť komunity odmenené za svoje predajné úsilie. Zistili sme, že platenie za predaj na základe stimuly je silnou motiváciou na motiváciu Ambasador MIGGSTER a ďalších špičkových digitálnych produktu. Je to inovatívny a priekopnícky marketingová stratégia.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

10.09.2020 sa začína pred-spustenie platformy Miggster, online mobilnej hernej platformy č.1!

5 exkluzívnych dní pre pre členov Crowd1! Od 10. októbra do 15. októbra bude Miggster otvorený výhradne pre členov Crowd1 len pre registráciu. Ak sa ako člen Crowd1 zaregistrujete počas tohto obdobia, odomknete všetky extra exkluzívne odmeny a budete sa podieľať na úžasných ponukách Miggster!

Od 15. októbra bude najväčšia herná platforma na svete otvorená pre všetkých ľudí na svete!

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Príbuzné

Poznáte produkty Crowd1?

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.