Crowd 1 dosiahol 31 miliónov registrovaných používateľov.
Teraz mierime na 40 miliónov!

Crowd1 je rýchlo rastúca spoločnosť. Stále sa rozširuje, čo sa týka počtu aj skúseností. Všetky tieto znalosti sa dobre využívajú na to, aby sa Crowd1 stal najlepším podnikaním, aké môže byť, s najlepšími produktmi pre naše pridružené spoločnosti, podnikateľov a spotrebiteľov.

Prezentácia Crowd1

Ak ste v Crowd1 nováčikom, preskúmanie back office je jedným z najlepších spôsobov, ako získať prezentáciu Crowd1 a dozvedieť sa viac o spoločnosti.

Sledovanie jednej z našich mega udalostí je ďalším spôsobom, ako sa dozvedieť viac o odbore a získať prezentáciu Crowd1. Mega udalosť kombinuje farebnú šou s aktualizáciou spoločnosti Crowd1. Tieto udalosti obsahujú vydania a oznámenia produktov, aktualizácie back office a oveľa viac. Poskytujú tiež zábavu v podobe tanečníkov, spevákov a iných talentovaných jednotlivcov.

Recenzia Crowd1

Pozývame ľudí, aby Crowd1 poctivo skontrolovali. Máme silné oddelenie pre dodržiavanie predpisov, ktoré usilovne pracuje na udržiavaní činnosti a zabezpečení toho, aby bolo všetko v poriadku. Ohlasy a recenzie sú pre nás dôležité, pretože chceme, aby svet pochopil, čo je to za spoločnosť Crowd1. Počas školenia vedúcich v Dubaji zaznamenávame videozáznamy s posudkami, ktoré budú pravidelne zverejňované na kanáli Crowd1 YouTube v zozname videí „Crowd1 review 2021“. Kliknutím na tento odkaz môžete preskúmať referencie a skontrolovať zoznam videí.

Crowd1 News

Crowd1 si cení schopnosť Crowd spoznať náš vrcholový manažment a dozvedieť sa o nich viac ako jednotlivci aj profesionáli. Pretože sme rýchlo sa rozvíjajúcou spoločnosťou, musia byť vždy zverejnené významné správy z Crowd1. Blog Crowd1 sleduje všetky publikované správy a články Crowd1. Tento blog je efektívnym spôsobom, ako sa spojiť s davom a udržiavať ho v obraze o všetkých novinkách a udalostiach Crowd1.

 

Čo sme a čo nie sme
Crowd1 je o uvoľnení príležitostí, budovaní udržateľného online podnikania, demokratizácii príležitostí, ktoré ponúka digitálny marketing v globálnom meradle. Crowd1 je o posilnení, obetavosti, profesionalite, vášni, príležitosti a aktivite. Crowd1 je o našom dave.

Uvádzame na trh samostatné produkty a služby tretích strán alebo Štartovacie balíčky obsahujúce rôzne balíčky produktov a služieb.

  • Sme platforma sociálnej komunity.
  • Sme globálna online komunita s vášňou pre podnikanie.
  • Ako alternatívny spôsob platby používame BTC a ETH.

Čo nie sme

  • Nepredávame akcie.
  • Nie sme spoločnosť zaoberajúca sa hazardom, investíciami, lotériami, kryptomenami alebo forexmi.
  • Neponúkame investície.
  • Hry nevyvíjame.

Všetky recenzie alebo posudky, ktoré hovoria o tom, že k obratu dôjde o pár týždňov a že Crowd1 ponúka pasívny príjem bez toho, aby ste doň potrebovali akúkoľvek prácu, sú nepravdivé. Vďaka nasadeniu, času vloženému do práce a tvrdej práci je Crowd1 užitočnou príležitosťou pre každého. Crowd1 nie je „rýchla oprava“, ako zbohatnúť.

Crowd1 Compensation Plan prevádza provízie z predaja produktov a služieb tretích strán na príjmy pre náš dav vo forme rôznych bonusov. To, ako sa získavajú skutočné bonusy v kompenzačnom pláne, závisí výlučne od osobnej aktivity každého pridruženého subjektu v našom dave.

Čo robí Crowd1?

V Crowd1 sme všetci o uvoľňovaní príležitostí. V našom obchode C-Store existuje množstvo veľmi žiadaných produktov a služieb alebo rôzne balíčky týchto produktov a služieb v balíčkoch Starter Packages, aby si ich pridružené subjekty mohli sami kúpiť alebo odkázať na zákazníkov alebo iné pridružené spoločnosti, ktoré si ich potom môžu kúpiť. S odhodlaním a vášňou môže Crowd1 používať ktokoľvek.

Čo je Crowd1?

Crowd1 je etablovaná spoločnosť zameraná na davový marketing so sídlom v SAE, ktorej poslaním je dať členom po celom svete príležitosť podieľať sa na digitálnej ekonomike, poskytovať kvalitné vzdelávanie a prispievať k dosiahnutiu rovnakých príležitostí na celom svete.

Crowd1 sa skladá z miliónov vysoko ambicióznych členov s láskou k podnikaniu. Predaj a tvrdá práca členov im poskytujú zdroj príjmu.

Produkt Mindoe

Spoločnosť Mindoe bola uvedená na trh v roku 2021 so zámerom vzdelávať jednotlivcov a podporovať ich v profesionálnom a osobnom raste. Vytvárame vzdelávacie kurzy pre podnikateľov a podnikateľov, aby sme im pomohli naplno využiť ich potenciál.

Našim poslaním je poskytnúť vám zdroje na rozvoj vášho najcennejšieho zdroja - seba. Nech je už vaše podnikanie akékoľvek, akékoľvek ciele, chceme vás podporiť nástrojmi a zručnosťami, ktoré potrebujete, aby ste boli najlepšou verziou samého seba.

Mindoe je pre každého, preto všetky naše kurzy prekladáme do desiatich rôznych jazykov. Ktokoľvek môže hľadať školenie, inšpiráciu alebo radu z nášho programu.

 

 

Ako člen Crowd1 budete mať z tohto partnerstva množstvo výhod. Aby bolo zabezpečené, že všetci účastníci so záujmom o podnikanie a predaj majú prístup na Mindoe, od 1. apríla obsahujú všetky štartovacie balíčky Crowd1 doživotné predplatné. Ako člen budete mať tiež prístup k exkluzívnemu obsahu partnera Crowd1.

 

United Minds sú zanietení pre podnikanie, rovnováhu medzi životom a prácou, všímavosťou, zlepšovaním mysle i duše, a táto vášeň je pevným základom Mindoe.

Ambíciou United Minds bolo vytvoriť niečo užitočné od prvého dňa. Hneď sa naučíte zručnosti, ktoré si môžete precvičiť, vylepšenia budú po určitom čase viditeľné. Cvičte, cvičte, cvičte a uvidíte, ako sa bude vyvíjať váš život.‍

Program Mindoe je navrhnutý tak, aby časom rozšíril vaše schopnosti.

Po dokončení programu budete vedieť, ako začať podnikať, úspešne obchodovať, spravovať svoje peniaze a dosiahnuť rovnováhu medzi prácou a voľným časom a oveľa viac.


Aplikáciu Mindoe je možné bezplatne stiahnuť z App Store a Google Play.

Všetky témy sú rozdelené do kratších kapitol, kde si môžete ich buď vypočuť, alebo prečítať prepisy. Všetky zvukové súbory a prepisy sú preložené do vášho preferovaného jazyka.

Keď sa zaregistrujete na predplatné, získate prístup k celej knižnici. Pokiaľ je vaše predplatné aktívne, môžete sa vrátiť a počúvať ho znova a znova.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

LinkMe

Predstavujeme najnovší produkt LinkMe spoločnosti United Minds. Crowd1 predtým spolupracoval so spoločnosťou United Minds s cieľom umožniť pridruženým spoločnostiam prístup k platforme Mindoe, ktorá inšpiruje rast. Pokračujte v čítaní a zistite, ako môžete od dnešného dňa implementovať LinkMe do svojho podnikania.

Čo je to LinkMe?

LinkMe je nevyhnutnosťou pre každého profesionála. LinkMe vám umožní vytvoriť prispôsobenú a ľahko prispôsobiteľnú stránku so všetkými odkazmi, ktoré chcete zdieľať so svojím publikom. Môže sa použiť na propagáciu vašej práce, značky alebo spoločnosti na stránkach sociálnych médií, ako sú Instagram, TikTok, Twitch, Facebook, YouTube, Twitter alebo LinkedIn.

Ako môžem použiť LinkMe?

Najskôr si založte účet LinkMe a pridajte všetky svoje dôležité odkazy. Potom skopírujte svoju jedinečnú adresu URL LinkMe a prilepte ju všade, kam potrebujete. Môže sa nachádzať v oblasti „Webové stránky“ vášho životopisu na Twitteri alebo Instagrame alebo zdieľať v príspevku na vašom Facebooku. Potom už len musíte aktualizovať odkazy vo svojom účte LinkMe a odkaz vo vašom životopise už nebude treba nikdy meniť!

Prečo je LinkMe užitočný pre pridružené spoločnosti Crowd1?

Ako združenie Crowd1 trávite väčšinu času kontaktovaním s ľuďmi online. Namiesto toho, aby ste im museli posielať kopu rôznych odkazov, je tu LinkMe, ktorý uľahčuje prácu. Po preposlaní iba jedného odkazu sa vaše kontakty môžu sami rozhodnúť, ktoré odkazy použijú. Už nikdy nebude náhodne stratená informácia; to všetko je súčasťou vášho LinkMe. Všetci partneri Crowd1 so zlatým balíkom alebo vyšším môžu požiadať o bezplatný prístup do služby LinkMe.

Obchodovanie online by malo byť ľahké a to je dôvod, prečo sme vytvorili LinkMe. LinkMe vám nielen uľahčí život, ale uľahčí život všetkým, ktorí vás sledujú.

PLANET IX dosiahol 4.000.000 členov

PLANET IX je nadchádzajúca virtuálna obchodná hra s nehnuteľnosťami s exkluzívnym skorým prístupom pre pobočky Crowd1. Čím viac PIX budete mať pri spustení hry, tým silnejšia bude vaša východisková pozícia.

 

4.000.000 registrovaných používateľov na celom svete sa pripojilo k mocnej príležitosti meniacej odbor - PLANET IX. Budujte planétu zajtrajška!

 

Za každé zakúpené médium PLANET IX PIX Pack získate viac ako 20.000 PIX.

PLANET IX 20-dňová propagačná akcia Pioneer Super-Launch!

Prvý balíček PIX je teraz k dispozícii - exkluzívne pre pobočky Crowd1! Medium Pack s viac ako 20.000 PIX stojí počas tejto neuveriteľnej akcie iba 150 EUR. Počas nasledujúcich dvoch týždňov môžu pridružené spoločnosti nakupovať ľubovoľný počet balíkov a zabezpečiť si svoje miesto na PLANET IX!

PLANET IX raz za život pred uvedením na trh poskytne všetkým Crowd1 Affiliates šancu byť prvými v osídlení tohto nového sveta a zabezpečí najlepší základ v oblasti vytvárania online sietí a davového marketingu, a to ešte pred celosvetovým super uvedením PLANET IX.

Akcia Pioneer platí od 26. mája do 16. júna alebo do vypredania exkluzívnych limitovaných balíkov Pioneer PLANET IX.

Po uvedení PLANET IX na trh iba 11 týždňov, teraz je ten pravý čas na získanie PIXelu Počet dostupných PIX sa bude každý týždeň znižovať!

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.