Crowd1 ako platforma možností ponúka viac a viac produktov, ktoré môžu členovia využívať a z ich obratu sú samotní členovia aj odmeňovaní.
Pozrime sa na niektoré z nich.

S generálnym riaditeľom skupiny ICT Johanom Staëlom von Holsteinom nedávno rozhovoril švédsky mediálny priemysel industritorget ohľadom úspechov spolupráce s cestovnou a rezervačnou agentúrou LifeTRNDS. Okrem toho Staël von Holstein tiež zdieľal názory na to, aký dopad bude mať 2,2 milióna členov CrowTR1 zaregistrovaných na LifeTRNDS na gig ekonomiku.

Článok bol pôvodne publikovaný na švédskej stránke Industritorget.se. Nasledujúci článok bol pre účely publika preložený do angličtiny.

Spoločnosti ICT Group a Crowd1 predstavujú nové partnerstvá a spoluprácu v dôsledku zrušenia obmedzení uvalených na cestovný ruch a opätovného otvorenia hraníc cestovného ruchu. Cestovateľská stránka LifeTRNDS je jednou z nových platforiem, ktoré dodajú globálnej ekonomike koncertov ďalší výkon.

Musíme, samozrejme, naďalej veľmi rešpektovať pandémiu, ktorá prevláda, ale zároveň si dovoliť usilovať sa napredovať a plánovať, čo je pred nami. Pre skupiny ICT Group a Crowd1 je to nepochybne krok správnym smerom,

hovorí Johan Staël von Holstein, generálny riaditeľ spoločnosti ICT Group

4. júla 2020 usporiadali Crowd1 a ICT Group digitálne živé podujatie s približne 2,5 miliónmi účastníkov z celého sveta, kde boli členom Crowd1 predstavené nové partnerstvá a produkty organizácie. Podľa Johana Staëla von Holsteina je to úplne v súlade s plánovaním na tretí štvrťrok 2020.

Rovnako ako v mnohých iných odvetviach, aj v tejto súvislosti sme stratili dynamiku v korelácii s obrovským výskytom pandémie Covid-19. Bol som skutočne aj osobne infikovaný, ale bez ohľadu na ťažkosti, ktoré pandémia spôsobila pre mňa a takmer pre všetkých na celom svete, sa moja organizácia dokázala prekvapivo rýchlo zotaviť. Naša vízia a cieľ zostávajú rovnaké, čo znamená, že sieť sa bude rozvíjať každý štvrťrok.

LifeTRNDS je digitálna platforma zameraná na cestovanie a ubytovanie na celom svete a bola založená v roku 1986. Ide o spoluprácu a zlúčenie spoločností Travel 10 USA a Custom Travel Solutions. LifeTRNDS o podiel na trhu primárne súťaží s Booking a Expedia. Členovia Crowd1 si budú môcť rezervovať zľavnené výlety a získať bonusy podľa platného plánu odmeňovania. Od spustenia LifeTRNDS sa na webe zaregistrovalo viac ako 2,2 milióna členov Crowd1 a začali konzumovať a propagovať produkty poskytované prostredníctvom služieb LifeTRNDS.

Na trhu je už veľa cestovných a rezervačných nástrojov, a preto sme hľadali niečo úplne nové a iné. LifeTRNDS spĺňa všetky požiadavky, ktoré máme na našich partnerov, a prostredníctvom tejto spolupráce dokážeme dosiahnuť ďalší pokrok v globálnej koncertnej ekonomike, hovorí generálny riaditeľ Johan Stael von Holstein.

Life TRNDS prezentácia

V angličtine
10. septembra 2020  8.02 MB
LifeTrnds-Crowd1-200704-compressed.pdf

V rámci digitálneho podujatia boli predstavení aj dvaja noví partneri s bydliskom na africkom trhu, aplikácia pre zdravie a bezpečnosť s názvom SAfer (najrýchlejšia bezpečnostná reakcia v Južnej Afrike) a Tribute Lifestyle, ktorá sa špecializuje na kozmetické výrobky. S týmito partnermi majú skupiny ICT Group a Crowd1 v súčasnosti päť rôznych produktov v sieťovom portfóliu, a preto si upevňuje pozíciu vedúcej sieťovej organizácie.

Okrem nových produktov predstavených na podujatí informoval Jens Lorentsson, technický riaditeľ spoločnosti ICT Group, o technickom vývoji a aktualizáciách potrebných na zvládnutie nárastu počtu členov o približne 15 percent každý mesiac. Účastníci podujatia tiež dostali živé vystúpenia a zábavu od svetových umelcov, ako napríklad hudobná hviezda Karl Dyall, známe umelkyne Eurovision Song Contest Sarah Dawn Finer a Loreen.

SAFER - Osobná ozbrojená a lekárska ochrana

SAfer - teraz k dispozícii členom Crowd1 v Južnej Afrike.

Súkromná ozbrojená bezpečnosť v priebehu niekoľkých minút. Zatiaľ čo ostatní konkurenti môžu vyslať políciu alebo hliadky v susedstve, SAfer zamestnáva iba vysokokvalitnú súkromnú bezpečnosť. Poskytujú čas odozvy 3 - 5 minút vo veľkých metropolitných oblastiach, v porovnaní s viac ako 15 minút pre ostatné služby. SAfer využíva viac ako 170 bezpečnostných spoločností, čo z neho robí najväčšiu sieť ochrán v krajine, čo znamená, že sa k vám dostanú rýchlejšie ako ktokoľvek iný.

Jedinečná ponuka pre členov Crowd1 v Južnej Afrike!

Južná Afrika je známa tým, že posledné roky je tam praktizovaná genocída bieleho obyvateľstva. Kto za tým stojí nie je úplne známe. V tomto projekte vidím perspektívne uplatnenie aj na našom území, pretože kríza prinesie zvýšenú agresiu a kriminalitu.

JNet

SAFER prezentácia

V angličtine
10. septembra 2020  1.63 MB
SAfer.pdf

Miggster

Mobilná herná platforma číslo 1 pre vytváranie sietí na svete.

Začalo sa silné odpočítavanie do uvedenia produktu Miggster - budúcej revolúcie v oblasti mobilných hier, esportov a zábavy!

Všetko zmeníme!

Ako prvá online sieť ponúka Crowd1 všetkým členom na celom svete príležitosť prostredníctvom spoločnosti Miggster vybudovať globálnu organizáciu v jednom z najobľúbenejších a najrýchlejšie rastúcich odvetví na svete!

Nový svet, ktorý je v ňom s vami.

Očakáva sa, že v tomto roku bude mať mobilnú špičku televízia z hľadiska denného času na obrazovke. Mnoho z nás strávi ten čas hraním cez Miggster!

Buďte pripravení na budúcnosť!

Očakáva sa, že odvetvie mobilných hier dosiahne do roku 2021 viac ako 100 miliárd dolárov.

Sila zábavy - budúcnosť je práve teraz!

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.