Tether razí USDT v hodnote viac ako miliárd dolárov
Tether uvoľní zo svojej pokladnice 250 000 000 USDT

Tether je momentálne na druhom mieste za Ethereom (ETH) ako najcennejším altcoinom na trhu s kryptomenami.

Tether, najcennejšia stabilná minca na svete podľa trhovej kapitalizácie, sa v poslednom čase stáva veľmi príťažlivým. Posledným vývojom je, že Tether treasury vyťažila miliardu USDT na neznáme peňaženky v hodnote viac ako miliardy dolárov za menej ako 24 hodín, ako je vidieť na Whale Alert, pokrokovom sledovači blockchainu a analytickom systéme.

V čase písania tejto správy sa Tether obchodoval za 1,00 USD s denným objemom obchodov 39 miliárd dolárov. Cena USDT vzrástla o 0,1% za posledných 24 hodín. Má obežnú zásobu 15 miliárd mincí a maximálnu zásobu 10,2 miliárd mincí.

 

Čo potrebujete vedieť: Tether je navrhnutý ako kryptomena založená na blockchaine, ktorej digitálne mince v obehu sú kryté rovnakou hodnotou tradičných fiat mien, ako je americký dolár, japonský jen alebo euro. Obchoduje sa pod symbolom tickeru USDT.

Čo sú to stablecoiny: Stablecoiny sú kryptomeny vytvárané s cieľom minimalizovať cenové výkyvy, ku ktorým dochádza v kryptomene. Spravidla sú viazané na fiat meny a často komodity obchodované na burze.

Globálni investori a obchodníci ho využívajú na vystavenie svojich investičných portfólií americkému doláru v týchto časoch, keď je vysoká neistota v dôsledku pandémie (COVID-19), ktorá je človeku známa.

Tether uvoľní zo svojej pokladnice 250 000 000 USDT

Tether, popredný stablecoin podľa trhovej kapitalizácie, je v poslednej dobe v kryptomere veľmi žiadaný.

Najnovším vývojom je, že Tether treasury vyťažil neuveriteľných 250 miliónov USDT, ako je vidieť na Whale Alert, pokrokovom blockchainovom analytickom trackeri.

V čase tejto správy sa Tether obchodoval za 0,999503 USD s denným objemom obchodov 40,9 miliárd USD. Cena USDT vzrástla o 0,0% za posledných 24 hodín. Má obežnú zásobu 15 miliárd mincí a maximálnu zásobu 10,2 miliárd mincí.

 

Pred niekoľkými mesiacmi správy agentúry Bloomberg News uviedli, že sa dalo očakávať, že vďaka pomoci amerického dolára a vďaka hybnej sile Tetheru získa Tether, sa presunie na druhé miesto.

Ak nedôjde k nepravdepodobnému zvratu v prevládajúcich kryptoh trendoch, malo by byť otázkou času, kým Tether predbehne Ethereum, aby sa umiestnil na 2. mieste v celkových aktívach za bitcoinom. Zdá sa, že keď sa dostane pomoci od rozsiahleho prijatia s uskutočniteľným prípadom ako zástupcom svetovej rezervnej meny, len máločo zastaví rastúce prijímanie stabilného dolára (USDT) spojeného s dolárom,

uvádza sa v správe.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.