Tému Živý Človek sme zbežne načrtli v celej kategórii "Morské právo".
Morské právo nás ovplyvňuje každý denne a sme obeťami jeho rafinovanosti.
Posledných Živých Človekov vybili pred 100 rokmi a čo sa odvtedy udialo?

Pre pochopenie výrazu "Živý Človek" odporúčame navštíviť a preštudovať zdroj rasa.sk. Stránka sa venuje nemainstreamovému a nealternatívnemu pohľadu na minulosť a súčasnosť. Vysvetľuje obdobie Živých Človekov, udalosti súvisiace s pálením Živých Človekov a formovanie Mŕtvych ľudí, ktorých predstavujú súčasne žijúci ľudia. Celá historka stratených na mori po záplavách v Anglicku je len zásterkou katastrôf a hrôz, ktorými si Zem prešla v priebehu posledných 500 rokov. Pálenie Živých Človekov neznamená upaľovanie na hranici v podaní katolíckej cirkvi, ktorá vznikla iba v 20. rokoch 20. storočia (100 rokov nazad). Pálenie prebiehalo na nehmotnej úrovni (energo-informačnej) a súčasný uhlíkový svet je vytvorený z popola tohto horenia (holokaustu - pálenia mäsa), ktorý započal zavedením biblického projektu na Zemi. Koho téma zaujala, viac podrobností sa dozvie na rasa.sk.

 

Po krátkom úvode si predstavíme niečo z bežnej praxe.

Z poznatkov ohľadom Živého Človeka som dospel k záveru, že je to štatút dosiahnuteľný vskutku pre hŕstku jedincov. Od 90. rokov sa každým rokom tento akt komplikuje. To je aj dobre, pretože po 90. roku sa už takpovediac prestali rodiť Človekovia a húfne sa rodí Ľudina. Samozrejme že Ľudina sa rodila aj do 90. rokov v ohromnej miere, ale teraz je to už skoro každý. Pálením energo-informačného poľa Človeka sa prepadne na úroveň Ľudiny. Takto sa prepadáva viac a viac do hmoty, nenávratne stráca seba samého. Žijete dlhodobo pri otvorenom jadrovom reaktore, tak ste tým poznačení na celý život a aj deti, ktoré splodíte. Teraz si predstavte, že sa Ľudina začne hlásiť za pánov a správcov Zeme. Robotnícka trieda tu už bola. Programy riadenia spoločnosti sa opakujú, len majú iné pomenovanie.

Schvaľovanie a potvrdenie štatútu Živého Človeka môže vydať len britská kráľovná Alžbeta II, potomok ruského cára Mikuláša II z rodu Romanovcov, ktorý nemá s Rusmi nič spoločné, pretože ide o germánsku kráľovskú rodinu židovského pôvodu. Zamotané? Ak by ste aj náhodou opili rožkom britského premiéra a cez neho sa dostali so všetkými papiermi k samotnej kráľovnej, tá vám to môže vydať len so súhlasom švajčiarskeho súdneho systému, ktorý riadi a spravuje celý svet. Kto je nad týmto celým systémom bolo v alternatíve povymýšľaných veľa teórií.

 

 

Odprezentujem upravenú diskusiu, ktorá mi príde vhodná na opísanie súčasného vnímania Živého človeka:

M: Mňa osobne téma kopného práva, morského práva, živého človeka zaujíma, no nie je k tomu dostatok informácii, každý hovori len nejaké základné info a hĺbka nikde...

P: Kopné právo je samostatná kapitola a bolo na túto tému niekoľko relácií na SVCS. (Svobodný vysílač).
Pirátske, rímske, morské, britské právo a téma živého človeka má viacero zdrojov, ktoré sa túto tému snažia vysvetliť a nejakým spôsobom uchopiť. Zatiaľ všetky zdroje tejto témy, ktoré sú bežne dostupné, vedú okľukou späť do súčasného systému riadenia, len sú podávané ako niečo nové a riešiteľné. Ako si si mohol všimnúť, tak teraz je aktuálnou témou kopné právo. Kadejaké spolky ho preberajú a lákajú ním buričov. Žijeme v dobe boja o duše, ten kto sa zle rozhodne a podľahne "urýchľovačom", sa bude veľmi čudovať, kam sa dostane.

M: Témy okolo kopného práva sú podľa mňa v poriadku. Ľudia potrebujú vedieť, že tu kedysi bolo a ešte môže byť iné právo, ako to, ktoré tu teraz drží parazitov hore. O živých ľuďoch som počul už dávnejšie, pár som ich spoznal až tento rok. Ver mi, zaujímavá téma, ak sa dostaneš až k nim... k suverénom. To, že sú sily, ktoré sa cez Slovanstvo snažia ľudí zmiasť, s tým s Tebou súhlasím. Treba si dávať veľký pozor na to, kto čo hlása. No ak si vedomý, vieš veľmi dobre, že po skutkoch a ovocí ich práce veľmi ľahko poznáš, kto kde kráča a koho vlajku drží v rukách.
Inak... je zaujímavé, že na túto cestu sa vydalo veľa dobrých ľudí... každý si ide svojou cestou. Upozorniť môžeš, to aj robíš... no nikoho neprehováraj, pokiaľ nechceš niesť zodpovednosť za prípadné nepriaznivé zmeny v ľudských osudoch.
No a družstvo je čiste finančná záležitosť, aspoň pokiaľ ja viem. A to viem o tom dosť. Zameraj sa na M1 a pochopíš.

P: Živý Človek je nad úrovňou OSN či Vatikánu. K čomu je dobré finančné družstvo?
ŽČ zavíta do banky a odíde s tým čo si zapýta (bez akýchkoľvek záväzkov). Rovnako ako to robia aškádi (Aškenádski židia). Aby došlo k celosvetovej zmene, stačí jeden ŽČ s jeho prostriedkami a možnosťami, ktorý by ale musel mať záujem v tomto konať. Aškádi dostávajú na Slovensku od štátu pasívny príjem 2000€/mesiac + 500€/mesiac na svoje detičky. Ide to všetko mimo oficiálne kanály, takže sa o tom nevie. Keď prídu do "svojej" banky, požiadajú o pôžičku, dostávajú bezúročnú a bez doby splatnosti. Oni to samozrejme splatia, lebo na investícii niekoľkonásobne zarobia. Už je jasné, prečo nemusia nič robiť? Robia tvarov a tvária sa ako umelci či herci, majú nehnuteľnosti, ktoré prenajímajú gojimom, gojimov zabávajú pri telke, v divadle, na pódiu či čítaním kníh a vyberajú od nich poplatky.
S akou verziu ŽČ vôbec operujete?
Vieš mi povedať, kde má korene a aké má uplatnenie v praxi?
Prípadne aj aké orgány a inštitúcie túto verziu akceptujú a do akej miery?

M:Ak je živý človek nad úrovňou OSN či Vatikánu, tak potom všetci ostatní sú pod úrovňou... toto je veľmi rozsiahla téma, nie som v nej odborne zdatný. No keď som sa dozvedel o obchodných zmluvách, na základe ktorých je svet tak postavený ako je, začal som isté veci chápať. Pozerám sa na to všetko, co sa teraz deje, úplne z iného pohľadu. Teraz sa veľa vecí zmení, lebo isté zmluvy končia... a isté nadobúdajú platnosť.
Verzia ŽČ ? Blízko Teba žije skupinka ludi, ktorí to riešia. Vraj ich je tu niekoľko.
No a téma finančného družstva je o tom, že konkrétne Ty máš nárok na rentu a oddlženie od úveru. Nárok aspoň na finančnú slobodu. Ja v tom nič iné nevidím. Veď o ničom inom nehovoria.
Nech to akokoľvek divne vyzerá, je to preto, lebo je to iné. Zvykli sme si na toto finančné otroctvo natoľko, že keď nám ide niekto dať dole okovy, bojíme sa, ze je to ďalší otrokár.

P: Hon na posledných živých človekov skončil pred 100 rokmi. Verejne nie je známe, že by ešte nejakí existovali.
Obchodné zmluvy sa vzťahujú na viac než Trusty, korporácie či národné podniky.
Obchodné zmluvy viažu aj súčasné ľudské telá, ktoré patria svojmu biblickému majiteľovi, teda spadajú do kategórie biblického projektu, či sa to niekomu páči alebo nie. Preto sú všetky telá evidované pod Vatikánom, majú svoj účet. S tým úzko súvisí Unam Sanctam.
Aby sa účet stal skutočne ŽČ, musí mu o tom Vatikán vystaviť potvrdenie a vyradiť ho zo svojho systému. Bez tohto aktu je účet stále vedený pod Vatikánom a môže sa aj na hlavu postaviť, inak to nebude.
Čo sa týka družstva, o akú rentu ide? Oddlženie akých úverov má zastrešovať? Čo sa rozumie pod pojmom finančná sloboda?

M: áno, informácie máš dobré, no ver, že žijú aj suveréni.
Pár ľudi prišlo na to, ako sa stať ŽČ, proces dobre poznáš, takže Tvoj záujem tam kdesi vnímam. Vatikán nie je jediná inštitúcia... no informovaný si veľmi dobre.
Družstvo je finančná inštitúcia, ktorá je napojená na nový GFS (Globálny finančný systém), alebo ak chceš, tak aj na QFS. Predstavitelia družstva majú priame vzťahy a prepojenia. Naštuduj si stránku, pozri si videá na stránke, nájdeš veľa odpovedí..
No poviem Ti PRÍKLAD. Ak Ti niekto bude vyplácať 1300 eur/mes a splatí Tvoj dlh/úver banke, budeš sa cítiť finančne slobodný? (teda, ak ten úver máš...)

P: To čo sa v éteri šíri pod pojmom suverén či živý človek nedosahuje ani len úroveň bežných aškádov v reálnom svete.
QFS (kvantový finančný systém), presné matematické formulácie komunikácie a vyjadrovania, finančne slobodný, ..? PODVOD
Na východe existuje finančné družstvo ND, ktoré plánuje s družstvom spolupracovať. ND malo podobnú myšlienku a asi po 6 rokoch sa zistilo, že predseda a zakladateľ so svojou rodinkou rozkradli takmer celé družstvo. Peniaze, nehnuteľnosti i firmy sú fuč a nespokojní sa odtrhli a znovu pokračujú ďalej, opäť robia nové vklady ako telce v odšťavovači. Musím uznať, že na predstavu nič nerobiť a mať každý mesiac veľa peňazí, oddlženie prúserov a super vymoženosti sadlo veľmi veľa lenivcov a naivných. To že Paramanov, ruský predstaviteľ pokladnice Monetary One, je v Rusku veľmi známy a nenávidený, podieľal sa na rozkradnutí a vytunelovaní obrovských ruských podnikov, pracuje pre Vatikán, OSN, nacistických maltézskych rytierov a má vysokú funkciu slobodomurárskej lóže, to hovorí samo za seba.

Čomu sa to podobá: spomínať živého človeka, vytvoriť skupinku naivných, priniesť im neúspešného herca na úteku a nahnať ich do majetkových exekúcií.

 

ZSSR - Chazarský kaganát

Poriadok, ktorý Židia ustanovili v Rusku (alebo, ako sa hovorí, v poslaneckej rade), vo svojej štruktúre pripomínal chazarský kaganát, t.j. existovala svetská vláda - bek a tajná duchovná vláda - kagan. Preto ak otvoríte Veľkú sovietsku encyklopédiu 40. - 50. rokov, hovorí sa tam: „Administratíva v ZSSR je duumvirát: Lazar Moiseevič Kaganovič a Joseph Vissarionovič (Džugašvili) Stalin.“

Pre každého bol súdruh Stalin ako portrét - to je naše všetko! Ale v skutočnosti za jeho chrbtom pôsobil dedičný kagan Lazar Moiseevič, bol to on, kto vyhodil do vzduchu katedrálu Krista Spasiteľa a ďalšie kostoly, ale z nejakého dôvodu mnohí obdivujú jeho slová: „Zatvorme lem Matky Ruska“.

Podľa tohto systému bol Stalin bek a Kaganovič kagan. A pamätajte, že zomrel vo svojej posteli, nikdy nebol perzekuovaný (zomrel začiatkom 90. rokov dvadsiateho storočia).

 

Alexander Nikolajevič Paramonov

Zdrojom môjho hľadania je Yandex, stránka: Vojensko - vesmírne sily védskeho (štátneho) bezpečnostného systému Svarogovej armády, VK – ruská sociálna sieť a iné.

Paromonov sa mi JAVí ako rozporuplná osoba, disponujúca ohromným kapitálom v rôznych podobách. Z toho pramení rôzna nedôvera, ako sa takýto majetok nahromadil. Sú podozrenia na podvodné správanie a zničenie niekoľkých podnikov napr. leteckého priemyslu…

Podľa mňa, tam kde je ZLA-to po rusky ZLO-to, tam sú siví a ich nochsledi!

Zozbierané informácie čiastočne prekladám do slovenčiny, je ich veľa, obšírne sa to dá dohľadať z odkazov.

Alexander Paramonov - Hlavný pokladník Medzinárodnej pokladne M1

Mnohí vedia: KTO, KEDY, AKO, AKÝMI METÓDAMI zničili ZSSR, vyplienili majetok RSFSR a potom Ruskú federáciu, aj balkánske a východoeurópske krajiny všeobecne.

Takým je aj Alexander Paramonov, ktorý hrá kľúčovú úlohu pri financovaní a dohľade nad významnými osobnosťami piatej kolóny v Rusku. Alexander Paramonov je veľmi významnou osobou v satansko-slobodomurárskych štruktúrach, kde má množstvo titulov a právomocí v rôznych organizáciách. Disponuje prostriedkami a vytvára v Ruskej federácii protiruské bojové organizácie v pôvodnom znení ZSSR, chce zmeniť vonkajšiu kontrolu nad mnohými sférami Ruskej federácie prúdiacu z USA, pod kontrolu Vatikánu a Londýna. V Ruskej federácii je veľa takýchto agentov, ktorí pobývajú na všetkých úrovniach a majú veľký vplyv.

Paramonov má rôzne funkcie:

  • je konzultant OSN;
  • Hlavný pokladník medzinárodnej pokladnice M1,
  • Riaditeľ medzinárodnej organizácie „Pokladňa tvorcu RA“,
  • Prezident Medzinárodnej finančnej organizácie White Spiritual Boy RSB Global Group Inc,
  • Veliteľ, vrchný majster léna Hlavný pokladník, veľké magistérium, veľký veliteľ vatikánskeho rádu milosrdných bratov - Oficiálny názov rádu znie: Zvrchovaný vojenský hospitálsky rád sv. Jána z Jeruzalema, Rodosu a Malty,
  • Predseda prezídia Vojensko-ľudovej rady ZSSR,
  • Generál generálneho štábu ZSSR (to znamená, že v takom veliteľstve sú Generalissimovia a maršali a ich veľmi tajné veliteľstvo),
  • Člen generálneho štábu vlády ZSSR (NOD ZSSR),
  • Predseda Medzinárodného výboru na obranu ZSSR,
  • Generál Medzinárodnej protiteroristickej organizácie,
  • Vedúci centrálnej banky rádu hospitálov – Milosrdných bratov,
  • Rad satansko-slobodomurárskych špeciálnych služieb AMF pre všetky ekonomiky sveta.

Ako vidíme, má mnoho titulov a výsad.
Alexander Nikolajevič Paramonov vo svojich príhovoroch nazýva Ruskú federáciu zločineckou organizáciou a navrhuje obnoviť ZSSR-2.0 pod jurisdikciou Vatikánu. Ich nástroje BAZILEJ III a KSAU sú kryté zlatom, ktoré ich štruktúry získali plienením z celého sveta počas všetkých predchádzajúcich storočí. Pre krajiny a obyvateľstvo všetkých krajín tohto sveta je navrhnutá imitácia ich bankoviek a účtov. Účty M1 sú vo Svetovej banke, Vatikánskej banke a stovkách západných bánk.

Alexander Paramonov uvádza, že Ruská federácia je iba kolonizátorom Moskvy a kolonizátorom všetkých území ZSSR. Tiež tvrdí, že Ruská federácia bola v USA zaregistrovaná skôr prostredníctvom amerického právneho systému a prostredníctvom ich kódov a následne Ruská federácia prešla do londýnskej jurisdikcie.

Paramonov oficiálne vyhlasuje, že k dnešnému dňu bol obnovený Sovietsky zväz, bola obnovená vláda ZSSR, taktiež tvrdí, že všetky predchádzajúce roky bol ZSSR uvedený v OSN ako krajina, ktorá nemala vlastnú vládu.

Ďalej tvrdí, že v zásade neexistujú občania Ruskej federácie a ani nemôžu existovať z hľadiska medzinárodného práva na základe algoritmu, ktorý je podľa jeho stanoviska taký, že Ruská federácia je iba spoločnosťou, ktorá v zásade nemôže mať občanov.

Paramonov tvrdí, že Ruská federácia je najväčší stroj na pranie špinavých peňazí v ZSSR a všetkých predchádzajúcich generáciách.

Tvrdí, že predtým Stalin ako hlava ZSSR previedol na niekoľko medzinárodných účtov finančné prostriedky Sovietskeho zväzu pre budúce generácie, s čím je veľmi ťažké súhlasiť s pohľadom na úplný antagonizmus Stalina a sovietskej vlády svojho obdobia vo vzťahu ku všetkým finančným inštitúciám západného, ​​satansko-slobodomurárskeho sveta. J. V. Stalin rázne opustil Zlatý svetový dolár a potom začal budovať socializmus v ZSSR a krajinách ATS, pričom v tejto súvislosti spolupracoval s ČĽR vo všetkých aspektoch.

Paramonov tvrdí, že Baruchs, Oppenheimers, Rothschilds, Rockefellers sú prezývky v satansko - slobodomurárskom svete.

Paramonov podporuje Donalda Trumpa a jeho činy.

Paramonov správne stigmatizuje všetkých moderných deštruktívnych kapitalistov, pričom zabúda na to, že predstavuje iba výmenu takých istých sračiek za podobné sračky, že nie sú o nič lepší ako tí, ktorých kritizujú. Toto je taktika zastrešenia dvoch epicentier síl západných slobodomurárov Vatikánu a Londýna, ako aj Izraela a Japonska, ktoré spoločne tvoria zoskupenie kríža skupín NATO.

Paramonov tvrdí, že ruské orgány sa dopúšťajú viacerých nezákonných sabotážnych opatrení voči MMF a vo všeobecnosti sabotáží proti celému mierovému ľudstvu.

Paramonov sa priamo odvoláva na množstvo tajných dokumentov a nariadení cudzích štátov, s právom na vykonávanie špeciálnych operácií, a to aj na území Ruska pohrozením, že môžu skončiť v americkom väzení v zálive Guantanámo na Kube. 

Paramonov sľubuje a zaručuje, že budú zablokované všetky účty RUSKA, sú už zablokované ich medzinárodnými nadnárodnými silami, špeciálnymi službami, bankami.

Paramonov zaručuje, že naše satelity a ďalšie prvky obranného systému Ruskej federácie budú zničené špeciálne, čo znamená použitím UFO sivých entít a inými mimozemšťanmi, napr. sivozelení NAGOVIA s hlavou jašterice. NAG - hlavní organizátori satansko - slobodomurárstva, ich kurátori, nazývajúci NAG „najvyššou mysľou“.

Paramonov super šikovne stavia ľud Ruskej federácie proti úradom Ruskej federácie na základe všetkých druhov nespokojnosti medzi obyvateľstvom RUSKA a apeluje na Veľký ZSSR a na jeho imaginárny Zlatý rubeľ, ktorý je údajne zahrnutý v budúcom koši svetových zlatých mien spolu s americkým dolárom a menami Vatikánu. Toto je upečený „perník“, a „sušienka“ od Saši Paramonova, ale iba domnelý, nie skutočný, hľadiaci do budúcnosti.

Uvádzam video, uverejnené na VK pod názvom – Ako sa dostať z globálnej krízy. Kde ma upútal hneď prvý diskutujúci, ktorý krátko uviedol, že v Rusku by mali vládnuť Rusi a nie židovské klany!

Federálny TV kanál Ruska „Rusko 24“ upozornil v r. 2019 na žaloby voči Fondu „Pokladnica tvorcu Ra“

Riaditeľ Fondu pre sociálno-ekonomický rozvoj „Pokladnica tvorcu Ra“ Alexander Paramonov urobil video správu, kde hovoril o zdrojoch majetku.

Pripomeňme, že organizácia registrovaná v meste Engels sa na konci roku 2018 zaradila do TOP 10 najbohatších spoločností v Rusku. Koncom minulého roka mala na svojich účtoch 864,3 miliardy rubľov.

Toto vyhlásenie je reakciou na správy federálnych médií. Uviedol, že poskytnuté informácie sú mierne nesprávne. Alexander Paramonov sa to rozhodol objasniť - „ako konzultant expertnej rady OSN, ako zamestnanec ministerstva zahraničných vecí, ako pokladník medzinárodnej pokladnice“.

Vysvetlil, že organizácia bola zaregistrovaná v roku 2013, potom si otvorila bankové účty v „suverénnom štáte“. " - uviedol Paramonov a spresnil, že aktivita súvisí so sociálno-ekonomickým rozvojom na celom svete. Banka, v ktorej fond uchováva finančné prostriedky, je zároveň registrovaná v Rusku.

Nadácia - jediný fond v Rusku, globálne akreditovaný pri OSN nielen registrovaný, ale aj akreditovaný, je potrebné tomuto slovu porozumieť. Fond, štát a Rád hospitalizátorov – Milosrdných bratov využili fond a jeho aktivity podľa zásluh a previedli finančné prostriedky a 11,5 tisíc ton bankového zlata a platiny. Toto zlato je uložené na zlatých účtoch v TOP-15 bankách na svete. Toto je bankové súvahové zlato. Podľa odporúčaní Bazilej-III, Bazilej-IV „Bankové zlato je svetovou menou číslo 1.

Poznamenal, že bilancia roku 2018 je „o niečo väčšia než hovoria médiá - asi 30 biliónov rubľov. Tieto informácie sú podľa Alexandra Paramonova k dispozícii na webovej stránke nadácie v sekcii Dokumenty ..

Vysvetlil, že po vydaní publikácií vo federálnych médiách sa osobne rozprával s veliteľom Rádu Hospitalov. „Počul som veľkú nespokojnosť Vatikánu v tejto otázke, pretože vyjadriť sa, že Rád Hospitallov neexistuje ... Pre nich pravdepodobne neexistuje OSN ...“, - povedal riaditeľ fondu. Paramonov zdôraznil, že súdny spor sa bude konať v mestách kde sú medzinárodné súdy.

Paramonovov fond „Pokladnica Stvoriteľa Ra“ sa ukázal byť bohatším ako „Gazprom“ a „Rosnefť“

Správa z 13. novembra 2019.

Medzi spoločnosťami, ktoré informovali Federálnu daňovú službu a Federálnu štátnu štatistickú službu o najväčších rezervách finančných prostriedkov na svojich účtoch, je aj Fond sociálno-ekonomického rozvoja regiónov „Pokladňa tvorcu Ra“ registrovaný v meste Engels zo Saratovského regiónu.

Podľa dokumentov spoločnosti bolo na konci roka na jej účtoch 864,3 miliardy rubľov , 

Existencia takýchto peňazí z fondu „vytvoreného na akcie, ktoré prinášajú rozvoj, násobenie a prosperitu ruského ľudu a ľahkého Veľkého Ruska“, vyvoláva medzi odborníkmi pochybnosti.

Riaditeľ fondu Alexander Paramonov tvrdí, že peniaze pochádzajú zo „spriatelených krajín, ktoré posilňujú naše priateľstvo a zdieľanú ekonomiku“. Podľa neho fond „na medzištátnej úrovni“ dostal od „Rádu Hospitálov“ (Milosrdných bratov), viac ako 10 tisíc ton bankového zlata, poznamenáva denník.

V roku 2017 sa daňový úrad pokúsil žalovať fond a jeho zakladateľa, pretože neposkytol včasné výkazy a porušoval menové zákony, uvádza sa v publikácii.

Napriek tomu, že daňové doklady predložené Rosstatu naznačujú obrovské zostatky na účtoch, Paramonov na súdoch uviedol, že fond v Rusku nemal peniaze. V dôsledku toho mu bolo zakázané cestovať do zahraničia, píšu federálni novinári.

Je ťažké s určitosťou povedať, za koho sa Alexander Paramonov schováva, ale je to očividne vynikajúca osobnosť, s ideologickou rétorikou a vonkajšími atribútmi pripomína prívrženca novopohanstva.

Na svojom YouTube kanáli pán Paramonov hovorí fanúšikom „Novodobého Veľkého Ruska“ o obnove ZSSR ako o „podmienke vrátenia majetku ľudí“, o „lúpeži svetového finančného systému“, „Ruskej federácii“, „Ruskej matici“, o Slovanoch a ich„ svetelných bohoch“, „genocíde USA proti národom sveta“ atď.

Podľa informácií z otvorených zdrojov je okrem samotného Alexandra Paramonova spoluzakladateľom fondu „Pokladnica Stvoriteľa Ra“ Viktor Paramonov, zakladateľ saratovskej kliniky „Klinika doktora Paramonova“.

Bývalý riaditeľ Saratovského SAZ Alexander Yermishin je uvedený ako zástupca riaditeľa fondu, o ktorého „úspechoch“ pri páde leteckého závodu saratovská tlač opakovane písala.

Pán Yermishin ideologicky nezaostáva za zakladateľmi nadácie. Používatelia YouTube, kde rozoberá sny o živote do roku 2050, a môže si každý z programového prejavu bývalého výrobcu lietadiel zistiť, aký bude život v budúcom období.

„Pokladnica Stvoriteľa Ra“ je spojená aj s rodinným duetom priateľov Viktora Paramonova Andrey a Mariny Aleshin a s istou „Úniou proti terorizmu“.

Federálni novinári našli multimiliardára na Paramonovovej klinike

Fond sociálno - ekonomického rozvoja regiónov „Treasury of Creator Ra“ (riaditeľ - Alexander Paramonov ), registrovaný v meste Engels, región Saratov, sa stal predmetom živej diskusie na televíznom kanáli „Rusko 24“.

Ako pripomínajú autori príbehu, novinári RBC sa rozhodli nezahrnúť Pokladnicu Stvoriteľa Ra do ich tradičného hodnotenia najbohatších ruských spoločností, ktoré je zostavené na základe údajov, ktoré organizácie poskytli Rosstatu a Federálnej daňovej službe. .

Autori hodnotenia považovali za zvláštne, že fond mal 864,3 miliardy rubľov „vytvorených na akcie, ktoré prinášajú rozvoj, rozmnožovanie a prosperitu ruského ľudu a jasného veľkého Ruska“ - takto sú úlohy pokladnice uvedené na oficiálnej webovej stránke „Pokladnice Stvoriteľa Ra“.

Existujú tam aj bannery s reklamami niektorých „Štátnych bánk ZSSR“, „Zväzu boja proti terorizmu“, „Piatej kolóny. RF“ a „kliniky Dr. Paramonova“.

Ako poznamenal korešpondent Rossiya 24, „divadlo sa začína vešiakom a nadácia začína - z kancelárie“ - podľa dokumentov sa sídlo pokladnice Stvoriteľa Ra nachádza na prázdnom pozemku niekde na okraji mesta Engels.

Napriek tomu sa skutočná operačná kancelária nachádza v Saratove, na „Klinike doktora Paramonova“, kde ich navštívil filmový štáb federálnych kolegov.

Podľa informácií z otvorených zdrojov a správ z médií je doktor Victor Paramonov spoluzakladateľom „Pokladnice Stvoriteľa Ra“ a bývalý riaditeľ Saratovského SAZ, Alexander Yermishin je uvedený ako zástupca riaditeľa fondu, o ktorého „úspechoch“ pri páde leteckého závodu saratovská tlač opakovane písala.

Naši kolegovia tiež poukazujú na to, že organizácia má zamestnancov v zahraničí - konkrétne podľa webovej stránky fondu zastáva pozíciu oficiálneho zástupcu v Indii istý „Binai Kumar“, „manažér medzinárodných vzťahov“ .

V rozhovore s Rossijou riaditeľ fondu Alexander Paramonov opísal svoje aktivity takto:

Keď som prišiel do Moskvy za určitými vedúcimi špeciálnych služieb, mám určitých známych a povedal som, chlapci, pozrite sa ako obyčajný človek, investor, ktorý chce investovať do mojej vlasti.

Keď táto organizácia napíše, že majú takmer bilión dolárov, ochotne tomu verím - s najväčšou pravdepodobnosťou ide o bezhotovostné sovietske ruble, hovorí Roman Silantyev, náboženský vedec a profesor Moskovskej štátnej lingvistickej univerzity.

Nie je to ani tak daňový inšpektorát, ktorý by sa mal týmito súdruhmi zaoberať, ale skôr psychiatrické služby,  povedal Maxim Osadchiy, vedúci analytického oddelenia Corporate Finance Bank.

Korešpondent tlačovej agentúry Vzglyad-info sa pokúsil získať pripomienky od Viktora Paramonova a Alexandra Yermishina - napríklad zistiť, odkiaľ pochádza takmer bilión rubľov z účtov Štátnej pokladnice Stvoriteľa Ra.

Pán Paramonov neposkytol žiadne pripomienky. Pokiaľ ide o pána Yermishina, poukázal na svoju nekompetentnosť v tejto záležitosti.

"Zavolajte do fondu", povedal partner agentúry, ktorý je podľa webovej stránky „Treasury of the Creator Ra“ doktorom ekonomických vied a profesorom.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.