Ako na obdobie zániku


Aktuálne obdobie prináša veľké zmeny na svetovej úrovni a nevhodné podmienky pre Človeka

O tom čo sa aktuálne deje vo svete sa šuškalo už pred rokmi. Na odlákanie od plnenia pripraveného scenára sa svetom šíria rôzne pseudo kampane typu COVID či majdany. Tým čo sú v obraze je fakt dvojtvárnosti dávno známy. Ide o systém riadenia a financovania fiktívne vytvorených súperiacich strán, ktorých cieľom je vytvárať ilúziu "vojny", aby nevznikol priestor pre konštruktívne riešenia. Takto je riadiacim centrom vytvorená koalícia ale aj opozícia. Aktivity a smerovanie oboch strán sú riadené z jedného centra, ktorý navonok dvoma protichodnými ideológiami smeruje celú spoločnosť. Tento trend je okatý posledných 100 rokov.

V blízkej dobe (do 5 rokov) dôjde k stretu mocností i jednotlivých skupín. Riadiace centrum smeruje ako ľavú tak aj pravú stranu tam, kde mu dianie prinesie najväčší zisk. Spoločnosť sa nachádza v stave, kde ľudská práca nemá hodnotu a ľudský život je len číslom v štatistike. Poľnohospodárstvo je umŕtvované, priemysel taktiež a služby z bežnej oblasti života upadajú. Naproti tomu sa cielene posilňuje finančný sektor, digitalizácia už otestovala svoje uplatnenie a onedlho dôjde k preklopeniu do digitálneho sveta.

Investovať do výroby či služieb nie je perspektívne, pretože úspešnosť projektu či produktu určujú giganti, na ktorých bežný človek nemá dosah. Taktiež začať vojnu s gigantmi je nelogické. Odporúčam každému prehodnotiť svoju súčasnú situáciu a vytvoriť si predstavu, čomu sa chcem venovať, ako chcem prežiť nastupujúci chaos a ako sa hýbať v dobe, kde padajú všetky istoty. Držať sa istôt je cesta k bolestnému vytriezveniu. Istota, že nič nie je isté, je najlepšia skúsenosť a poznatok.

 

Osobne staviam na svojich skúsenostiach a schopnostiach. Rýchle vyhodnocovanie a rozhodovanie je veľkou výhodou.

V prvom rade sa mi osvedčili poznatky o vlastnom tele. Pôvodný (prirodzený, alternatívny) prístup starostlivosti o svoje telo má u mňa jediné miesto. Farmaceutický a medicínsky podvod na obyvateľstve som už dávno prekukol. Lieky a doktori v dnešnej dobe zabijú viac ľudí než samotné choroby. Za všetkým hľadajme biznis a ten predsa prosperuje len pri pravidelných tržbách. Pridaním potravinárskeho priemyslu a vedeckého odvetvia, dostaneme dokonalý uzatvorený kruh na tvorenie zisku. Obyvateľstvo je len štatistickou položkou a tak sa o výraze "zdravý národ" už nemá hovoriť. Pre príklad si uveďme, že na antidepresívach je zhruba 600.000% marža.

 

Najlepšia investícia pre každého je v dnešnej dobe jeho vlastné zdravie. Veď každý žije vo vlastnom tele sám. Mať funkčný organizmus, plne mineralizovaný a vitaminizovaný, bez vnútorných zápalov a prekyslenia. To si ale vyžaduje štúdium v tejto oblasti a tiež nakupovanie zdravších produktov od domácich pestovateľov za adekvátne ceny.

Čo môžeme nájsť v bežnej ponuke obchodov:

  • lieky obsahujúce rakovinotvorné látky, jedy, ropné zložky a dokonca aj látky vojenského charakteru,
  • vakcíny plné ťažkých kovov, pestované na rakovinových bunkách, doplnené o rôzne toxíny či smrtiace vírusy,
  • vedecké štúdie reklamujúce rôzne farma produkty s devastačnými účinkami,
  • zahraničné produkty s výbornou reklamou, super zložením, no GMO pôvod sa niekde pri výrobe "stratil",
  • BIO potraviny ako super reklamná značka, kde rovnaký obsah v inom obale stojí viac,
  • návyková látka zvaná glukózovo-fruktózový sirup,
  • GMO produkty s jednoduchým pomenovaním - sója, škrob, ...
  • ropa pod bežným názvom - palmový a parafínový olej,
  • mlieko toxického charakteru zo šľachtených plemien.

Nie každému je súdené kvalitne žiť a dožiť. Žiť v prekyslenom tele, byť toxický, unavený a znechutený je tiež určitá forma "kvality" dnešnej doby. Deti socializmu stavajú na istote, že sa o nich štát postará. Lenže štát už dávno zničil výrobnú triedu a všetko postavil do úrovne kapitálu, kde aj občan je len kapitálovou jednotkou.

 

Ďalšou oblasťou sú financie. Doba je veľmi neistá. Ktoré oblasti financií sa udržia, ktoré sa prepadnú a ktoré vyletia do výšin sú otázne. Akciové trhy, burzy s komoditami či produktami jednoznačne zažijú prepad. Budúcnosť smeruje k úplnej digitalizácii. Zlato má tiež nejasnú budúcnosť. Presný výsledok vedia len giganti, ktorí sú z jedného cesta a formujú smerovanie celého sveta.

Určite je dôležité rozložiť svoje financie do rôznych odvetví a oblastí. Okamžite sa zbaviť dlhov a úverov, hoci sú splátky veľmi nízke, počas krízy vyletia tak vysoko, že exekúcia bude na každý úver či hypotéku. Ceny nehnuteľností i hnuteľností padnú na minimum, bude možné nakupovať za "babku".

Rýchle a reaktívne presuny financií umožnia zarobiť aj tomu, kto ich má teraz málo. To si vyžaduje zaujímať sa o ponuky. Okrem pasívneho investovania odporúčam sa venovať aj niektorým sieťovým či MLM systémom, už len z dôvodu získavania nových kontaktov. Kvalitné kontakty boli a aj budú hlavnou zložkou úspešného rozhodovania.

 

Odporúčam spraviť Veľký Výpredaj. Zberateľské predmety predať, kým majú ešte cenu. Knihy, suveníry, darčeky, ozdôbky, ... čokoľvek čo má aj menšiu hodnotu. Z kníh sa oplatí ponechať si také, ktoré sa venujú pestovaniu a zdraviu tradičnou formou. Neodporúčam investovať do elektroniky a elektronických zariadení. Zadovážiť si semená, aj keď morené, ale aby bolo aspoň na jednu úrodu. Zásoby potravín je otázka prežitia. Meniť za nástroje, prístroje a súčiastky bežného použitia, ktorými budete schopný poskytovať nedostatkové služby alebo produkty. Ideálne je zameranie na opravu strojov, prístrojov a techniky. Ten kto si vie vybaviť kontrakty pre armádu má zaistenú budúcnosť.

Prehodnotiť svoj postoj k majetku či nehnuteľnostiam, všetko je pominuteľné a rýchle presídlenie je vysoko pravdepodobné.

 

Na záver je veľkým prínosom zaujímať sa o fungovanie svetovej matrice - celosvetového väzenského zriadenia. Nejde o žiadne novinky, len sa v tých všetkých informáciách treba poriadne zorientovať. Boli vytvorené rôzne prúdy, ktoré smerujú ľudí tam, kam si to sami zaslúžia. Zbytočné nad tým smútiť či sa rozčuľovať. Každý tu žije sám za seba a je aj za seba zodpovedný. Treba si prehodnotiť vzťahy v akých žijete, lebo všetko nedoriešené bude veľkou príťažou. Veľký pozor si treba dať na tých, ktorí sľubujú rôzne formy spasenia ( krava spasie trávu ) a super výhody. Je to pekné na počúvanie, reklama je už taká, no moment prekvapenia a vytriezvenia príde pri samotnom naplnení.

 

V čase veľkých premien a období zániku sa spolieham výlučne na svoje schopnosti:

  • rýchlosť rozhodovania,
  • pracovitosť,
  • zručnosť v remeslách, strojoch i technológiách,
  • otvorenú myseľ pre poznatky a spoznávanie,
  • právo prehodnocovať svoje znalosti s možnosťou zmeniť svoj postoj
  • a potrebu opustiť fikciu zvanú svet, matrica, matrix, väznica, Zem alebo ako si kto túto realitu pomenúva.

Používame cookies zo služieb tretích strán na marketingové aktivity a na to, aby sme vám mohli poskytnúť lepší zážitok. Prečítajte si o tom, ako používame súbory cookie a ako ich môžete ovládať kliknutím na „Privacy Preferences“.