Tokio, Japonsko - Jubilee Ace, technologická spoločnosť špecializujúca sa na algoritmické obchodovanie, poskytuje investorom a obchodníkom do kryptomeny nový prístup k rozširovaniu ich portfólií uprostred hospodárskej neistoty vyvolanej recesiou.

Súčasná ekonomická neistota spôsobená recesiou môže byť pre investorov a obchodníkov náročná. Automatizovaná arbitrážna platforma Jubilee Ace využíva Ace Quantum Universal Arbitrage (A.Q.U.A), špičkový systém konsolidácie dát, ktorý extrahuje živé dáta z búrz a beží pomocou algoritmu Jubilee Ace na automatické vykonávanie obchodov. Jedná sa o systém s nízkym rizikom a vysokým výkonom, ktorý ponúka najlepšie možné arbitrážne príležitosti.

Správy uvedené nižšie boli pôvodne zverejnené na serveri Morning Star.

 

Ace Quantum Universal Arbitrage (A.Q.U.A) je špičkový systém konsolidácie údajov, ktorý extrahuje živé údaje z búrz a spúšťa ich prostredníctvom algoritmu Jubilee Ace na automatické vykonávanie obchodov. A.Q.U.A je 100% automatizovaný obchodný systém, ktorý funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

A.Q.U.A funguje na kryptoburzových burzách a Jubilee Ace plánuje v priebehu roka podporovať arbitrážne trhy s komoditami a športom. Vďaka A.Q.U.A môžu obchodníci využívať svoje digitálne aktíva arbitrážou na živých burzách prostredníctvom prístupu API. A.Q.U.A s využitím analýzy údajov AI a automatického vykonávania obchodu na využitie trojuholníkovej arbitráže poskytuje 99% mieru úspešnosti arbitráže.

Jubilee Ace poskytuje model dodávania softvéru ako služby (SaaS), ktorý umožňuje vyššiu dostupnosť algoritmického obchodovania bez potreby obchodníkov nasadiť na vykonávanie obchodov špecializované vybavenie a softvér.

Arbitráž bola stratégia, ktorú využívajú investori a obchodníci pri rozširovaní svojich portfólií využívaním cenových asymetrií a neefektívnosti na rôznych burzách alebo trhoch. Ako metóda obchodovania vyžaduje vysokú úroveň odbornosti, skúseností a zapojenia, čím je pre väčšinu ľudí neprístupná. Technológia to mení tým, že poskytuje platformy, ktoré ho sprístupňujú obchodníkom využitím umelej inteligencie, algoritmického obchodovania a bleskových transakcií pri úspešnom vykonávaní arbitráže pre rast portfólia.

Automatizovaná arbitráž tiež prospieva výmenám kryptomien zvyšovaním likvidity zvýšením objemu obchodov. Arbitráž tiež pracuje na tom, aby nakoniec tieto cenové medzery medzi burzami uzavrela, a povzbudzuje arbitrov, aby pokračovali v hľadaní nových arbitrážnych príležitostí na rôznych trhoch alebo pároch aktív.

Arbitráž je obchodná metóda, pri ktorej do obchodu vstupujete iba s vedomím konečného výsledku, ktorým sú zisky,

hovorí Tony Jackson, výkonný riaditeľ spoločnosti Jubilee Ace.

Jubilee Ace tiež pomáha burzám dvoma spôsobmi - po prvé zvýšením likvidity aktívnym obchodovaním na ich burzách a po druhé vyplnením týchto cenových medzier medzi burzami. Dostávajú svoje obchodné poplatky, my dostávame svoje spready, naši používatelia zarábajú zisky.

Platforma A.Q.U. spoločnosti Jubilee Ace je monitorovaná, udržiavaná a obsluhovaná tímom profesionálov a miestnych technikov. Spoločnosť A.Q.U.A má mimoriadne prísny postup „odmietnutia stávky“, pri ktorom sa v prípade zistenia chybného modulu neuskutočnia absolútne žiadne obchody. Jedná sa o nízkorizikový a vysoko výkonný systém, ktorý zhromažďuje údaje z toľkých búrz a formuluje najlepšie kombinácie arbitráží.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Ako inovácie spoločnosti FinTech zlepšujú herný priemysel

Finančné technológie sa dajú uplatniť v mnohých odvetviach, napríklad v hrách. Využitie technológie FinTech v hrách je skutočne výhodné prostredníctvom digitálnych mien a vzájomného prepojenia medzi platobnými službami, aby sa zabezpečilo väčšie zapojenie do tohto odvetvia. Aj keď výhody môžu byť z komerčnej stránky, zlepšil celkový herný zážitok.

Správy uvedené nižšie boli pôvodne zverejnené na serveri HackerSpace.

 

Príspevky finančnej technológie sa neobmedzujú iba na bankovníctvo, finančné služby, poisťovníctvo a elektronický obchod. Taktiež predstavila inovácie, ktoré sú prospešné pre herný priemysel. FinTech preukázateľne zefektívnil hranie hier a spravil hry pútavejšími. Pomohlo to tiež mnohým vývojárom hier a spoločnostiam prosperovať.

V roku 2019 sa globálny herný priemysel odhadoval na 120,1 miliárd dolárov, čo je približne o 60% viac ako v roku 2015 a takmer dvojnásobok jeho hodnoty z roku 2010. V nasledujúcich piatich rokoch priemyselní analytici predpokladajú, že hranie hier bude mať CAGR 12%. Rozmach v hernom sektore možno pripísať rôznym faktorom, medzi ktoré patrí väčšia penetrácia cez internet, popularita výkonných mobilných herných zariadení (najmä smartfónov), ako aj inovácie od hráčov FinTech. Tieto inovácie pomohli vylepšiť hranie pre hráčov a tvorcov hier.

Lepšie finančné začlenenie pre hráčov

V minulosti sa online hry spoliehali na kreditné karty a hlavné platobné systémy, ako napríklad PayPal, aby uľahčili nákup herných predmetov, upgradov a ďalších herných transakcií. V tom čase boli bankové účty a bankomaty bežné, získať kreditné karty však bolo pomerne ťažké. Niektoré herné platformy využívali aj predplatené karty, boli však obzvlášť nepohodlné.

Predplatené a kreditné karty teraz nie sú jedinými spôsobmi, ako minúť peniaze za hry. Nové platobné riešenia umožňujú viac hráčom vychutnať si prémiové a bezplatné hry. Google Checkout, Amazon Payments, Dwolla, Stripe a mnoho ďalších platobných systémov uľahčuje nákupy súvisiace s hrami. Existujú aj rôzne online peňaženky, ktoré je možné prepojiť s bankovými účtami.

Príchod mobilných platobných systémov, ako sú Apple Pay, Samsung Pay a WeChat, tiež umožňuje nadšencom mobilných hier rýchlo využívať prostriedky a užívať si svoje obľúbené hry. Teraz je podstatne jednoduchšie nakupovať zbrane, životy, prístupové kódy, mince a ďalšie predmety v hre pomocou mobilnej peňaženky v rovnakom zariadení.

Digitálna mena a blockchain navyše napomáhajú ďalšiemu vývoju hier. Ako bolo zdôraznené v správe Global Gaming Industry: Growth Trends and Forecast 2020-2025 report:

Kolízia technológie blockchain a hier je veľkým prísľubom pre rast priemyselných odvetví. Blockchainy poskytujú hráčom užitočný nástroj z rôznych dôvodov vrátane decentralizovanej výmeny aktív, overiteľného nedostatku virtuálnych objektov a zbierkových predmetov, rýchlych a bezpečných platobných sietí a možnosti vývojárov správne speňažovať svoje výtvory.

Sekundárne príjmové kanály z hier

FinTech tiež vytvoril alternatívny spôsob získavania hodnoty z hier. Napríklad tokenizované digitálne aktíva znamenajú, že hráči majú úplnú kontrolu a vlastníctvo svojich herných aktív a predmetov, s ktorými je možné obchodovať na sekundárnych trhoch. Takéto nezameniteľné tokeny zvyšujú hodnotu bez toho, aby boli nevyhnutne viazané na hodnotu fiat.

Po druhé, spoločnosť FinTech spôsobila vznik sekundárnych trhov, pokiaľ ide o obchodovanie so štatistikami, cennosťami a podobnými kolaterálmi hier. Takýto trh môže zahŕňať arbitráž vo výsledkoch a cenné hráčske aktíva, ktoré môžu viesť k ziskovým obchodom.

Arbitráž je ako malý druh investovania, ale je atraktívna, pretože je prakticky bez rizika. S touto nízkorizikovou stratégiou sa môžu vaše zisky časom spojiť. Musíte len nájsť správne podmienky, ktoré vám umožnia profitovať z arbitráže,

hovorí Tony Jackson, generálny riaditeľ spoločnosti Jubilee Ace, ktorá poskytuje automatizovanú platformu na vykonávanie arbitrážnych obchodov na trhoch s kryptomenami, financiami a inými trhmi.

Toto je príklad rastúceho trendu, ktorý ukazuje, ako vďaka inováciám FinTech vznikajú nové koncepty alebo obchodné modely, ktoré sú na križovatke financií a hier.

Príležitosti na speňaženie pre vývojárov a tretie strany

Lepšie finančné začlenenie hráčov neprospieva iba hráčom. Je to vlastne vývojári hier, ktorí z toho vyťažia maximum. Keď budú hráči schopní ľahšie minúť peniaze za hry, vývojári budú mať väčšiu šancu na úspešné speňaženie svojej práce. Už sa nemusia úplne spoliehať na príjmy z reklám.

Vylepšené speňaženie povzbudzuje vývojárov, najmä amatérov a nezávislých, k ponúkaniu ďalších hier. Keďže viac z nich súťaží o potenciálnych hráčov, je tu impulz poskytovať kreatívnejšie, inovatívnejšie a optimalizovanejšie hry.

Vo svojej správe o globálnom trhu hier z roku 2020 spoločnosť Newzoo navrhuje, aby približne 4 z 10 mobilných hráčov utratili peniaze za hry, ktoré hrajú. „V roku 2020 bude celkovo 2,6 miliárd mobilných hráčov; z toho iba 38% zaplatí za hry,“ uvádza sa v správe. Toto číslo nemusí znieť pôsobivo, ale ide o obrovský skok oproti 5% odhadovaným zhruba pred pol dekádou.

S nárastom nákupov hier budú pribúdať príležitosti, keď hráči nájdu ďalšie trhové miesta na nákup a predaj svojich herných predmetov. „Rýchlosť je kľúčová, pokiaľ ide o arbitráž, pretože príležitosti sú často k dispozícii na krátke obdobie. Takže technológia vstúpi do hry,“ hovorí Jackson a pripomína, že táto technológia bude kľúčovým faktorom pre maximálne využitie obchodných platforiem, ktoré zahŕňajú hry a herné trhy.

 

Inovácie FinTech, ako sú digitálne meny a vzájomné prepojenie medzi platobnými službami, budú výhodné pre hráčov, tvorcov hier a herný priemysel všeobecne. Mnoho výhod môže mať komerčnú stránku, je však nepopierateľné, že vďaka infúzii finančných inovácií sa hranie stáva pútavejším a obohacujúcim.

Vďaka vývoju spoločnosti FinTech bude viac príležitostí obchodovať a robiť arbitráž s rôznymi aktívami,

uzatvára Jackson.

Vo svete športových a esportových hier sa používatelia hrnú do arbitráží

Odvetvie stávkovania na esporty si získava popularitu a otvára každému množstvo príležitostí. Teraz sa stáva cestou pre športových stávkarov alebo pre kohokoľvek, kto uvažuje o rozšírení svojho portfólia pomocou alternatívnych obchodných metód uprostred súčasnej hospodárskej klímy. Poskytuje tiež nové príležitosti pre operátorov športových stávok. Pre obchodníkov je jednou stratégiou, ktorú môžu v tomto priemysle použiť, arbitráž.

Nasledujúci článok bol pôvodne publikovaný na HVY.

 

V posledných rokoch sa športové stávky vyvinuli z tradičného domu športových kníh v susedných štvrtiach k online športovým stávkam a teraz cez stávky esportov. V dôsledku tohto vývoja sa začalo hromadiť veľa hráčov a stávkarov. Keď je na akomkoľvek trhu množstvo ľudí, je treba objaviť rôzne inovatívne stratégie. Vo svete športových a esportových stávok je jednou z stratégií, ktorú je možné využiť, arbitráž.

S pokračujúcou pandémiou COVID-19 boli ovplyvnené rôzne priemyselné odvetvia. U ľudí, škôl a firiem sa vynútia povinné objednávky „doma“, aby mohli pracovať v digitálnom priestore. Pre niektorých bohužiaľ neexistuje iná alternatíva.

Firmy v hotspotoch zábavy, ako je Macao, sú v tejto vlne globálnej pandémie ticho. Tradičné športové podujatia sa takmer na celom svete zastavili, aby sa zabránilo veľkým zhromaždeniam ľudí, nie je jasné, kedy sa tieto podujatia opäť obnovia. Pre športových tipujúcich to znamená stratené príležitosti. Našťastie je tu esport.

eSport je teraz viac než len hláška a získal si čoraz väčšiu pozornosť ako kedykoľvek predtým. Populárne hry ako Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) a Rocket League prekonali všetky svoje hráčske rekordy a streamovacie platformy ako Twitch, Youtube či dokonca Facebook zaznamenali značný nárast sledovanosti, informovala ESI. Tento esportový trh už dávno nie je iba doplnkom, ale v tejto bezprecedentnej dobe sa stáva čoraz viac nevyhnutnosťou.

Rastúci trh eSport

Stávky na eSport nie sú novým konceptom a rástli spolu s vývojom samotného športu. Predpovedá sa, že globálny trh so stávkami na esport dosiahne neuveriteľných 14 miliárd dolárov do konca roku 2020. Esport na stávkarskom trhu rástol oveľa viac než len rozruchom a súčasný trh s eSport naberá na obrátkach.

Pre prvýkrát tipujúcich môže byť náročné porozumieť populárnym titulom v e-športe. Trojica sa zvyčajne označuje ako „veľká trojka“:

  • CS: GO,
  • League of Legends
  • a Dota 2.

Podľa Narus Advisors a Eilers & Krejcik Gaming majú tieto tri tituly spoločný podiel na 85 percentách stávok na esports.

U titulov druhého stupňa v oblasti esportu, ako sú

  • Rocket League,
  • FIFA,
  • F1 Esports
  • a Call of Duty

zaznamenali tieto herné platformy za posledné mesiace nárast prenosu na celej svojej platforme o viac ako 200 percent, hovorí Tom Wade, výkonný riaditeľ Úradník SickOdds, esportovej stránky na porovnávanie stávok. Táto zvýšená premávka funguje ako katalyzátor eSport a s ním prichádzajú aj stávky.

Zvyšujúci sa počet prevádzkovateľov stávok na eSport otvoril príležitosti na zvýšenie ziskovosti v športových stávkach pomocou obchodovania s arbitrážami.

Možnosti ziskovosti prostredníctvom arbitráže

Arbitrážové stávkovanie je stratégia uzatvárania stávok na každý možný výsledok udalosti, ktorej cieľom je nakoniec profitovať. Jednoduchý príklad tejto techniky je možné vidieť v prípade futbalového zápasu, ktorý má zvyčajne tri možné výsledky: výhru, remízu alebo prehru. Pri arbitrážnom stávkovaní budete musieť na konci hry uzavrieť stávku na všetky možnosti, ako zvýšiť mieru zisku.

„Aby zvýšili šance na ziskovosť, tipujúci bežne stavia svoje stávky na viac výsledkov,“ hovorí Tony Jackson, generálny riaditeľ spoločnosti Jubilee Ace, automatizovanej obchodnej platformy pre arbitráže pre komodity, digitálne aktíva a esport.

Dôvodom tohto triku je, že stávkové kancelárie vždy nastavujú svoje kurzy tak, aby sa vyrovnali a vloženie všetkých stávok do jedného koša prakticky zaručuje stratu.

Prekvitajúci rast odvetvia stávkovania na esport priniesol pre každého niekoľko príležitostí. Stáva sa cestu pre tipujúcich esportu, aby rozšírili svoje portfólio uprostred súčasnej situácie spolu s novými obchodnými príležitosťami pre operátorov športových stávok. "S rastúcim počtom tipujúcich na esport je arbitráž naďalej životaschopnou stratégiou na zvýšenie likvidity trhu," dodal Jackson. To môže znamenať iba zvýšenú ziskovosť pre obchodníkov a stávkarov na trhu esportu.

Príbuzné

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.