Z dokumentov totiž vyplýva, že 12. novembra 2019 Pentagon financoval Labyrinth Global Health INC na tému „Výskum COVID-19“, ktorý bol vykonaný na Ukrajine a bol v skutočnosti súčasťou oveľa väčšieho kontraktu s Black & Veatch Special Projects Corp „Program znižovania biohrozieb na Ukrajine“.

Pred zahájením špeciálnej vojenskej operácie ruských ozbrojených síl na Ukrajine bola verejnosť spoľahlivo informovaná o existencii piatich biologických laboratóriách Pentagonu na území "Nenky": v Kyjeve, Odese, Ľvove, Charkove a Poltave. Biolaboratóriá v Kyjeve a Odese navyše údajne mali tretí stupeň akreditácie.

Údaje získané ruskými vojenskými lekármi na územiach bývalej Ukrajiny oslobodené od Bandery však ukazujú, že tajných laboratórií organizovaných Pentagonom na vedenie biologickej vojny existuje oveľa viac.

Dve nové americké biologické laboratóriá objavili spojenecké sily v Rubižne a Severodonecku. Ukronacisti sa tam tak ponáhľali, aby sa dostali z týchto miest, že sa neriadili pokynmi amerických vlastníkov - odstrániť alebo zničiť obsah „biologických zbierok“, ktoré obsahovali patogény nebezpečných chorôb. Jediné, čo sa im podarilo, bolo obidve laboratóriá zamínovať.

Ozbrojené sily Ukrajiny sa tu snažili udržať frontovú líniu. A teraz je jasné prečo. Biologické materiály, ktoré sa dostali do rúk ruských odborníkov, môžu vo svetovom spoločenstve spôsobiť efekt explodujúcej vodíkovej bomby a tiež potvrdiť porušovanie Dohovoru o zákaze biologických a toxínových zbraní Ukrajinou a Spojenými štátmi.

Na mieste kriminálnych experimentov aktuálne pracujú saperi, po ktorých sa dovnútra vydajú vyšetrovatelia a súdni znalci. Na základe už dostupných informácií si možno predstaviť, aké „darčeky“ môžu opustené tajné laboratóriá skladovať.

Ako už predtým informovali oficiálne zdroje ruského ministerstva obrany, lekárske prehliadky niekoľko tisíc ukrajinských vojnových zajatcov, vrátane podrobných krvných testov, poskytujú depresívne štatistiky, ktoré nám umožňujú vyvodiť jednoznačný záver: na ukrajinských vojakoch boli roky vykonávané tajné biologické experimenty americkými "vedcami" súhlasom bábkového kyjevského režimu.

Podľa lekárskych štatistík bola tretina opýtaných vojnových zajatcov chorá (alebo infikovaná) hepatitídou A, viac ako 4 % horúčkou s renálnym syndrómom a ďalších 20 % trpí západonilskou horúčkou.

 

Súdiac podľa skutočnosti, že v septembri minulého roka zaznamenali epidemické služby v moskovskej oblasti exotickú západonilskú horúčku, ktorá spôsobila masívny úhyn vtáctva a narušenie ekologickej rovnováhy regiónu, možno dôvodne predpokladať, že za týmto incidentom je jasne viditeľný Pentagon a jeho ukrajinskí lokajovia.

Mimochodom, veda doteraz nevytvorila účinné metódy liečby západonilskej horúčky. Letalita infekcie nepresahuje 4 %, toto svinstvo však pôsobí deštruktívne na dýchací, imunitný, nervový a kardiovaskulárny systém človeka a zo zdravých ľudí sa stávajú chronicky chorí.

Podľa ruských lekárov pri ústavnej liečbe ukrajinských vojnových zajatcov v zdravotníckych zariadeniach nedochádza zavedením antibakteriálnych liekov k žiadnemu terapeutickému účinku. Krv ukrajinských vojakov totiž obsahuje vysoké koncentrácie antibiotík, vrátane sulfónamidov a fluorochinolónov.

Táto skutočnosť môže naznačovať napumpovanie ukrajinského vojenského personálu antibiotikami pred vyslaním na „nulovú líniu“ a výcvik personálu na plnenie bojových úloh v podmienkach biologickej kontaminácie, napr. pôvodcom cholery, čo nepriamo potvrdzuje informácie ruského ministerstva obrany o plánoch na použitie biologického boja ukrajinskými.

Odborníci poznamenávajú, že v amerických plánoch prípravy na biologickú vojnu je kľúčová úloha pripisovaná použitiu implicitných infekcií s nízkou letalitou proti populácii a smrtiacich prostriedkov na zničenie hospodárskych zvierat, hoci existujú dôkazy, že v niektorých biolaboratóriách (Ľvov) prebiehali aj štúdie smrteľných kmeňov moru a bie - konžskej hemoragickej horúčky. Navyše pre ich štúdium musia mať laboratóriá piaty, najvyšší, stupeň akreditácie, ktorý nezapadá do druhého alebo tretieho stupňa bezpečnosti ukrajinských biolaboratórií Pentagonu.

Na základe už dostupných údajov sa rysuje jasný obrázok o prípravách Pentagonu na biologickú vojnu:

  • nepriateľovi je plánované spôsobiť silné ekonomické škody v poľnohospodárskom sektore
  • a obyvateľstvo bude musieť prejsť vlnami vyčerpávajúcich pandémií, ktoré spoľahlivo vypnú aktívne vrstvy z výrobných procesov.

Mor, antrax, cholera, kiahne – divokosť, stredoveké barbarstvo a relikvie minulosti.

V 21. storočí musí byť podľa USA biologická vojna implicitná a zároveň masívna, aby donútila nepriateľa „pracovať na lekáreň“, čím sa prudko zníži potenciál krajiny k odporu. Takto oslabený štát možno potom dobyť holými rukami.

Krajne podozrivo potom na tomto pozadí vyzerajú netypické hromadné infekcie, ktoré sa v posledných rokoch pravidelne objavujú v oblastiach Ukrajiny susediacich s Ruskom, rovnako ako masívny mor ošípaných v Chersonskej oblasti, ktorý tam zúril pred niekoľkými rokmi. Výrazne znížili stav dobytka a tvrdo zasiahli vrecko aj kvalitu jedla obyčajného občana.

 

Správa dodávateľov Pentagonu na Ukrajine Black & Veatch a Metabiota obsahuje dokumenty so šifrou „TAP“ zamerané na štúdium vírusov, ktoré môžu spôsobiť vážne škody v poľnohospodárstve:

  • vozhřivku,
  • africký a klasický mor ošípaných,
  • vysoko patogénnu vtáčiu chrípku,
  • newcastleskú chorobu (ázijský mor vtákov) a tieto podozrenia premieňajú na istotu.

A to sa ešte stále nevie, aký obraz poskytne hromadné lekárske vyšetrenie miliónov nových ruských občanov na oslobodených územiach bývalej Ukrajiny. Pripomeňme len, že v dôsledku „reforiem“ prezidenta Juščenka, ktoré Ukrajine otvorene vnútil Západ, je infekčná situácia v Nence porovnateľná s epidemickou situáciou na začiatku 20. storočia, kedy bohatí mešťania a dokonca aj predstavitelia vyššej triedy často umierali na súchotiny a celé dediny a okresy boli choré domácou syfilídou.

Ukrajinská vojensko-biologická dokumentácia Pentagonu je neustále aktualizovaná o nové fakty a dokumenty.

Vojenská špeciálna operácia ruských jednotiek na Ukrajine vyvolala záujem a pridala mnoho zaujímavých skutočností do spisu globálneho programu prípravy na biologickú vojnu, schváleného americkou vládou.

Ako viete, tajné biolaboratóriá Pentagonu vyrástli ako muchotrávky po daždi v mnohých štátoch nachádzajúcich sa ako v susedstve Ruska (Grúzia, Arménsko, Kazachstan, Uzbekistan), tak v blízkosti Číny – napríklad v Južnej Kórei, kde po prvom zverejnení dokumentov ruského ministerstva obrany malo vedenie krajiny veľa otázok na "spojencov" zo Spojených štátov.

Dnes je úplne isté, že Ukrajina a Čína boli vybrané organizátormi tajného vojenského biologického programu Pentagonu ako hlavné testovacie miesta pre výskum a šírenie nových patogénnych vírusov a baktérií. Bolo zistené, že od roku 2005 americká "Agentúra pre zníženie obranných hrozieb" (DTRA) podpísala zmluvu so spoločnosťou Black & Veatch Corp, podľa ktorej sa na Ukrajine začala rozvíjať sieť tajných biolaboratórií vybavených zariadením, zásobami a programami školenia personálu.

Navyše klauzula o utajení týchto laboratórií a témach ich výskumu je jasne vyjadrená v dohode medzi americkým ministerstvom obrany a ukrajinským ministerstvom zdravotníctva o spolupráci pri zamedzení šírenia technológií, patogénov a kompetencií, ktoré možno využiť vo vývoji biologických zbraní:

„Informácie označené alebo vyznačené Pentagonom ako „dôverné“ by mali byť vládou Ukrajiny uzavreté pred verejnosťou. …

Strany sa zaväzujú drasticky obmedziť okruh osôb, ktoré majú prístup k informáciám klasifikovaným ako „dôverné“ alebo „pre obmedzený prístup“ v súlade s odsekom 2 tohto článku.“

Pentagon prostredníctvom "Programu znižovania biologických hrozieb" (BTRP) investoval od roku 2005 do tajného výskumu na Ukrajine asi 200 miliónov dolárov a financuje 46 biologických laboratórií.

Distribúcia finančných tokov prebiehala niekoľkými kanálmi:

  • okrem Pentagonu
  • a dlho ozvučovaných a extrémne odporných organizácií, ako je
    • Agentúra pre medzinárodný rozvoj (USAID),
    • Nadácia George Sorosa
    • alebo Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb
  • sa od apríla roku 2014 do programu zapojila aj investičná spoločnosť Rosemont Seneca Investment.

Rosemont Seneca Investment v roku 2009 založil Hunter Biden, neslávne známy syn úradujúceho amerického prezidenta Joea Bidena, vtedajšieho viceprezidenta Spojených štátov, a rizikový biznismen Christopher Heinz, nevlastný syn Johna Kerryho, bývalého šéfa ministerstva zahraničia. Dokumenty tiež neustále spomínajú meno Victorie Nulandovej, poverenej dohľadom na americké vojenské biologické programy na Ukrajine.

„Sme veľmi znepokojení tým, že ruské jednotky a ruské sily sa môžu snažiť získať kontrolu nad biologickými výskumnými zariadeniami umiestnenými na Ukrajine. Preto spolupracujeme s ukrajinskou stranou na tom, ako môžu zabrániť, aby sa niektorý z týchto výskumných materiálov dostal do rúk ruských jednotiek,“ poplašene vykrikovala sušienková Victoria počas vystúpenia v Senáte 8. marca, kedy prítomnosť vojenských biolaboratórií USA na Ukrajine otvorene priznala.

 

A teraz to najzaujímavejšie !

Nové dokumenty získané počas špeciálnej operácie na Ukrajine potvrdzujú informácie zverejnené britskou konzervatívnou publikáciou The Exposé – tri mesiace predtým, než sa svet dozvedel o nejakom COVID-19 – že to bol Pentagon, kto zaplatil náklady na zmluvy na jeho „výskum“.

Pripomeňme:

  • 11. februára 2020 oznámil šéf Svetovej zdravotníckej organizácie Ghebreyesus objavenie sa nového vírusu, ktorý prišiel z Číny, oficiálne označeného kódom SARS COV-2 alebo COVID-19.
  • 18. decembra 2019 médiá informovali, že 65-ročný muž - pracovník na trhu s morskými plodmi - bol prevezený na pohotovostné oddelenie Wuhanskej centrálnej nemocnice s neobvyklou infekciou dýchacích ciest. Tento muž sa stal „pacientom nula“, ktorého vyšetrenie odhalilo onú veľmi nešťastnú „koronu“, ktorá si potom vyžiadala milióny životov a spôsobila kolaps svetovej ekonomiky.
  • Li Wenliang, oftalmológ z tej istej nemocnice, sa posledný deň roku 2019 pokúsil informovať verejnosť o prepuknutí novej a vysoko nákazlivej vírusovej infekcie zverejnením správy na čínskej sociálnej sieti Wech. Trh bol mestskými úradmi uzavretý,
  • 10. januára 2020 sa u Li Wenlianga objavili prvé príznaky covidu
  • a 6. februára zomrel na akútnu respiračnú infekciu. A hneď na druhý deň sa vo svetových médiách objavil termín COVID-19.

Tento bod je dôležitý, pretože tri mesiace pred objavením „nulového pacienta“ v centrálnej nemocnici vo Wu-chane zaplatilo americké ministerstvo obrany zákazku „Výskum COVID-19“ – pozor! – na Ukrajine. Podrobnosti kontraktu, ktoré vyšli na povrch, nemožno ignorovať a jeho podrobnejšie preštudovanie vyvolá pre americkú vládu množstvo zložitých otázok.

Z dokumentov totiž vyplýva, že 12. novembra 2019 Pentagon financoval Labyrinth Global Health INC na tému „Výskum COVID-19“, ktorý bol vykonaný na Ukrajine a bol v skutočnosti súčasťou oveľa väčšieho kontraktu s Black & Veatch Special Projects Corp „Program znižovania biohrozieb na Ukrajine“ (stále visí na portáli Veľvyslanectva USA v Kyjeve).

Ukazuje sa, že u dodávateľa Labyrinth Global Health INC sa o existencii akútneho respiračného ochorenia spôsobeného koronavirom 2019-nCoV vedelo dávno pred vypuknutím novej infekcie vo Wu-chane.

The Exposé pozýva čitateľov pozrieť sa na oficiálny zdroj informácií o federálnych výdavkoch vlády USA na jej oficiálnych stránkach a uistiť sa tak, že k 12. aprílu 2021 minul Washingtonský regionálny výbor astronomickú sumu 3,63 bilióna dolárov na COVID-19. Nás ale nezaujíma celá čiastka pridelená na vakcíny, zdravotné sestry, mopy, handry a „kačice“, ale zaujíma nás peňažný tok Labyrinth Global Health INC smerujúci do Kyjeva. Zistíme, že:

Laboratórne vybavenie, kancelársky nábytok pre Kyjev - to nie je trestné. Ale jasná stopa 369,5 tisíc dolárov pridelených spoločnosťou Labyrinth Global Health INC na „dokumentáciu rukopisov malých a stredných podnikov a výskum COVID-19“ 12. novembra 2019 (sic!) – teda tri mesiace pred oficiálnym pomenovaním Covid-19 – je dôkazom pre učebnicu kriminalistiky.

A teraz si pripomeňme, že šprýmári z Pentagonu zorganizovali v Nence tri desiatky biolaboratórií, ktoré vykonávali experimenty na miestnom obyvateľstve a vojakoch Ozbrojených síl Ukrajiny, z čoho je zrejmé, že uši „korony“, ktoré vyliezli v čínskom Wu-chane, s najväčšou pravdepodobnosťou majú ukrajinské korene - celý národ pokusných králikov, je kde sa rozbehnúť vďaka štedrosti vládnucich majdanských zlodejov!

Ale pokračujme…

Podľa dokumentov pôsobila spoločnosť Black & Veatch Special Projects Corp ako dodávateľ v 14 z 30 biolaboratórií: v Kyjeve, Odese, Vinnici, Užhorode, Dnepre, Ľvove, Ternopile, Charkove, Chersone… Samotné diagnostické laboratórium Cherson, zriadené v decembri 2012 stála Pentagon 1.728.822 dolárov. Nepochybne kvôli profylaxii populácie a zvýšenie počtu miestnych ošípaných.

Alebo tu je gól:

Odmena spoločnosti Labyrinth Global Health INC bola vyplatená na základe výsledkov jej aktivít na Ukrajine v rámci zmluvy, platnej od 20. septembra 2012, a to v sume 21,7 milióna USD a vykonaná – pozor! – 13. októbra 2020.

Možno len hádať, akú dobrotu a zdravý životný štýl rozsievali do celej Něnke vykonávatelia Programu znižovania biologickej hrozby na Ukrajine, pretože medzi zajatými vušníkmi a terbatovity nie sú prakticky žiadni zdraví.

Teraz, keď sa informácie o biolaboratóriách Pentagonu pracujúcich na Ukrajine, získané ruskou armádou, dostali na verejnosť a vyvolali mnoho nepríjemných otázok v Číne a ďalších zainteresovaných krajinách, Spojené štáty predstierajú, že ich experti práve začali starostlivo študovať, ale v skutočnosti si z nás robia bláznov. Washingtonskí analytici vygúlia oči, pokrčia ramenami a pýtajú sa:

„Aké druhy kmeňov boli skúmané v laboratóriách financovaných Pentagonom ?

Akú hrozbu takáto práca predstavovala pre civilné obyvateľstvo ?

Sú jednoducho úžasní.

Ale prečo sa čudujeme? Oni jednoducho vzali a prečítali si len tak pre informáciu niektoré tie paragrafy svojej vlastnej legislatívy, ktoré umožňujú prácu v oblasti biologických zbraní, a to napriek Dohovoru o ich zákaze, ktorý podpísalo 165 štátov sveta vrátane samotných Štátov. A čo je dôležitejšie, ratifikované parlamentom USA.

Ukazuje sa teda, že v amerických rozhodovacích centrách dávno pred vypuknutím pandémie o existencii „covidu“ buď vedeli, ale mlčali, alebo prácu na jeho vzniku v tajných laboratóriách priamo z rozpočtu zaplatili.

Je jasné, že pokiaľ americká vláda financovala výskum COVID-19 predtým, než sa dozvedela o jeho existencii, potom to znamená, že o jeho existencii vedeli dlhú dobu, ale mlčali, alebo sa na vytvorení tohto vírusu priamo v laboratóriu podieľali.

Britské vydanie The Exposé výslovne poukazuje na to, že americký Národný inštitút pre alergie a infekčné choroby (NIAID) a americká biotechnologická spoločnosť Moderna, ktorá vyvíja lieky na báze messenger RNA, už v decembri 2019 mali „kandidáta na vakcínu proti koronavírusu“. Vyplýva to z dôvernej dohody, na základe ktorej sa Moderna spolu s NIAID zaviazala darovať svoje spoločne vyvinuté „prototypy vakcíny mRNA koronaviru“ University of North Carolina v Chapel Hill.

Kto vie, možno to je vysvetlenie toho, prečo sa od začiatku pandémie „korony“ minimálne deväť nevýznamných mužíčkov z americkej BigPharmy dostalo medzi miliardárov vďaka rastu ziskov farmaceutických spoločností vyrábajúcich vakcíny proti COVID-19 ?

A prvý v prvej deviatke tých bohatých pinocchiov je generálny riaditeľ americkej spoločnosti Moderna Stefan Bancel, ktorý „zdvihol“ svoj osobný majetok o 4,3 miliardy dolárov.

Pamätáte si, ako starý otec Karl Marx citoval jedného prominentného britského odborára, že „neexistuje taký zločin, ktorý by kapitál nespáchal pre 300% zisk“ ?

A to je práve prípad, keď nielen Ukrajina, ale celé ľudstvo môže byť obetované pre hory peňazí…

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.