image

Ethereum smart kontrakt generující zabezpečený zisk

Odkazy: Odkaz 1
  • Premeňte 1 ETH na 3,1 ETH
  • Premeňte 2 ETH na 6,2 ETH
  • Premeňte 3 ETH na 9,3 ETH

 

Easy Club (Ethereum Club) je decentralizovaný aplikačný program Dapp. Všetky záznamy o tomto programe a jeho prevádzky majú otvorený zdroj a sú uložené na verejnom a decentralizovanom Blockchaine. Easy Club DAPP program je zapísaný do Ethereového smart kontraktu a zapuzdrený v Ethereovom Blockchaine. Rovnako ako Bitcoin je zdrojový kód Easy Clubu otvorený a viditeľný v komunite svetovo uznávaných softvérových vývojárov Github, ktorá má 40 miliónov užívateľov.

Easy Club DAPP je najpokročilejšou decentralizovanou aplikáciou, kde môžete zarábať ETH po dobu 310 dní pri dennej dividende 1%.

Keďže sa jedná o decentralizovaný aplikačný program (DAPP), nehrozí riziko zmeny pravidiel, priebehu atď .. Decentralizácia Easy Clubu je najväčším rozdielom oproti predchádzajúcim centralizovaným projektom. Decentralizované programy zapísané v smart kontraktoch sú spôsob, ktorým sa v roku 2020 vydať.

Načasovanie je veľmi dôležité. Easy Club funguje od konca roku 2019. Od januára 2020 sú členmi Easy Clubu Japonsko, Čína, Malajzia. Sebestačný ekosystém sa veľmi rýchlo rozrastá. Vďaka dobrému kontaktu z Malajzie sa môžeme stať členmi klubu aj my !!! Z Európy je súčasťou Clubu zatiaľ len pár ľudí z Ukrajiny.

 

Ako sa pripojiť

  1. Vytvorenie kryptomenovej peňaženky
  2. Zapojenie do Easy Clubu
  3. Výber zisku každý 10. deň
  4. Vyššie zisky za doporučenie

 

Stať sa členom Easy Clubu je jednoduché. Zúčastniť sa môže ktokoľvek s Ethereovou cold wallet - Imtoken, Metamask alebo Trust wallet. Používame Trust wallet. Trust Wallet je v hodnotení na 1. mieste v kategórii Mobilná peňaženka, recenziu si môžete prečítať na tomto odkazeNie sú potrebné zdĺhavé registračné metódy ako je telefónne číslo, e-mailová adresa, meno alebo overovanie KYC. Pozvánkou je adresa Ethereová cold wallet. Táto adresa peňaženky predstavuje všetko potrebné.

Screen obrazovky tretí deň. Pri vklade 1 ETH pripísané 0.03 ETH. Po 10 dňoch tu bude 0.1 ETH, ktoré je nutné vybrať. Je nutné vyberať najneskôr každý desiaty deň.

 

Denné dividendy vo výške 1% sa automaticky pripočítajú do peňaženky bez zásahu spoločnosti alebo kohokoľvek iného.
Jediné riziko je zaniknutie Ethereového Blockchainu nebo Etherea (to je samozrejme nepravdepodobné).

V Easy Clubu pošlete ETH a výplata je rovnako v ETH (bez zdržania a konverzných poplatkov).

Môže sa zúčastniť každý a to s 1 ETH na jednu peňaženku.

Cena sa mení podľa trhu, u všetkých kryptomien sa platí poplatok za prevod. Na skutočnú cenu 1 ETH aj s poplatkom si zadejte do Ethereum kalkulačky 1.11 a vyjde vám cena vašej investície.

  • Min. a max vstup je 1 ETH (je cesta, ako dát viac)
  • Výplata je 1% za deň  (príklad: 1 ETH x 1% = 0,01 ETH za deň)
  • Výplata v programe je možná 310 dní  (0.01 x 310 = 3.1 ETH)

 

KONTRAKT NA ETHERSCANE

 

Bonus naviac pre aktivnych

10% zo zisku na klienta, alebo ďalšie peňaženky
0,01 x 10% = 0,001 ETH

  • Príklad: 10 klientov alebo peňaženiek
    10 x 0.001 = 0,01 ETH / deň
    0.01 x 30 dní = 0,3 ETH / mesiac
  • Príklad: 100 klientov nebo peňaženiek
    100 x 0.001 = 0,1 ETH / deň
    0.1 x 30 dní = 3 ETH / mesiac
  • Príklad: 3000 klientov alebo peňaženiek
    3000 x 0.001 = 3 ETH / deň
    3 x 30 dní = 90 ETH / mesiac

 

Pre zaujímavosť – prvý človek z Ázie o tejto príležitosti povedal v januári 2020 jednému člověku z Malajsie a jednému človeku z Číny a teraz po 3 mesiacoch má pod sebou cca 3500 členov Easy Clubu a podiel na zisku 3.5 ETH / deň.

 

Ak ste vážny záujemca (vážna záujemkyňa) o túto príležitosť, viete s kryptomenami pracovať a veríte im, ďalším krokom je stiahnutie návodov, postupov a informácií, ktoré obsahujú pár základných úkonov, ktoré potrebujete urobiť. Všetky úkony sa robia v kryptomenovej peňaženke na mobilnom telefóne Android alebo na tablete, prípadne v kryptomenovej peňaženke Metamask, ktorá je ako doplnok prehliadača Google Chrome, Mozilla alebo Brave. Iphone decentralizované aplikácie nepodporuje, ale sú na to špeciálne peňaženky.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.