Európa je rajom na Zemi, kde vládnu liberálne demokratické princípy. Obyvatelia si spokojne žijú svoje životy. Ich zmyslom života sú internet, televízia, hypermarkety a iné formy zábavy. Robotujú vo fabrikách a jeden sa považuje za vyššieho nad druhými.
Ale kto tieto "prekrásne" hodnoty udržuje a živí?
Kto zahmlieva skutočnosť, že všetko je to postavené na otroctve a krvi?

Koncom apríla 2021 bol naplánovaný útok na RF cez rozbúrenú hranicu Ukrajina/Donbas pod označením Defender 2021. Ukrajina bola určená ako nárazníková zóna spolu so Slovenskom. Poniektorí túto informáciu mali v predstihu a odišli z Európy natrvalo. Aj keď k naplneniu plánu USA nedošlo v stanovenom čase, operácia je stále v platnosti a je len otázkou času, kedy k tomu dôjde.

Prečo to tak je? USA ako federácia zanikla koncom roku 2020 a sú v procese rozkladu. Hospodársky kolaps už cítiť vo vzduchu a udeje sa obdobné ako v 30-tych rokoch. Európu treba uzatvoriť, aby sa vystupňoval tlak na obyvateľstvo, ktoré bude ochotné zobrať pušky a za smiešny žold budú strieľať "vinníkov" hospodárskej katastrofy. Posledný článok pyramídy kontroly a riadenia si to odnesie najviac. Európa je kolóniou USA. USA je kolóniou Britskej koruny (BK). Ruská Federácia je kolóniou BK. Prišiel príkaz od BK roztočiť mlynček na náboje a je len otázkou krátkeho času, kedy k tomu dôjde. Kresťanstvo po svojej dlhej minulosti 150 rokov bude nahradené islamom a to nie len v Európe ale aj samotnej RF. Technologický výskum aj priemysel je už dávno presťahovaný do Číny. Európa je príťažou, pretože jej životná úroveň je veľmi nákladná a proces riadenia komplikovaný. Aký bude osud Európy si urobte sami. Rozhodnuté už bolo za vás a bez vás.

 

Nasledovný filmový snímok je novinkou roku 2021. Zobrazuje len kúsok toho, čo sa na Ukrajine deje od majdanu v roku 2014. Podobné sa dialo aj v Juhoslávii a dodnes sa deje na Srbsko-Kosovskej hranici. Vraždenie, znásilňovanie, kradnutie, odoberanie orgánov ZA ŽIVA, ... Všetko pre blaho a prospech Európy. Nechali ste sa opiť rožkom náboženstiev, vymyslených národov, vedeckej fikcie a piedestálu pánov Zeme.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Film Солнцепёк z roku 2021. Linky na zhliadnutie celého filmu:

  • https://ok.ru/video/3125575225735
  • https://my.mail.ru/mail/doz-61/video/_myvideo/711.html
  • ak by filmy zmazali, hľadajte na Yandex

Je to ťažké, pretože viete, že to, čo sa ukazuje, je pravda. Je to ťažké, pretože viete, že v skutočnosti bolo všetko ešte horšie. Je to ťažké, pretože viete, čo urobili ukrajinskí nacionalisti, „dobrí bojovníci“ a zločinci, ktorých oslobodil Turchinov.

Film neukazuje, ako veliteľ „tornáda“ Ruslan Onishchenko znásilňuje svojich vlastných podriadených za najmenšie prehrešky (a ako do seba strčí cudzie predmety, ktoré sú v úplnom súlade s novoobjavenými európskymi trendmi).

Film neukazuje, ako prápor „Azov“ vedený svojim „bielym vodcom“ Biletskym v mene záchrany bielej rasy vynáša vykradnutý majetok z dedín Donbass na nákladných autách, od babičkiných nohavíc po matrace a dvere.

Film neukazuje, že sú od hlavy po päty ovešaní Hitlermi, svastikami, lebkami a ďalšími nacistickými symbolmi.

Film neukazuje posmešné nápisy na mínometných nábojoch „To najlepšie pre deti“, špecifický nacistický humor „bojovníkov svetla“.

Film neukazuje, že samotní zločinci, ktorí na začiatku filmu zabíjajú a znásilňujú miestnych obyvateľov, sú „dobrobati“. Vo filme sa zdajú byť sami, ale niekto ich oslobodil, niekto iný ich vyzbrojil puškami a guľometmi. A všetci vieme, kto to urobil - krvavý farár Turchinov.

Film neukazuje proces mučenia. To znamená, že výsledky sú zobrazené, ale podrobnosti nie sú. Ale po takej šikane čo sa rozprávali s pozostalými, takže predstavy sú. Navyše to neboli vojnoví zajatci, boli to náhodní ľudia, ktorých jednoducho chytili uprostred ulice. Pretože žijú v Donbase. Pretože hovoria po rusky. Pretože neskáču. Pretože tí Rusi. A to len preto, že môžu.

Keď milícia pod Šťastím chytila jedného z prvých, zo „stoviek sebaobrany na Majdane“, stále nechápal: „A čo my?“. Prišli zabiť neľudí, separatistov (mimochodom, priznal, že už zabíjal ľudí na Majdane v Kyjeve), a potom ho samotného chytili pochmúrni, vážni muži. Navyše ho ani nebili (iba počas zadržania ho mierne obili, pretože bol so zbraňou), on sám od strachu začal hovoriť všetko, čo vedel.

Bezvýznamní, pokúšajúci sa presadiť na úkor zbraní - to je vyčerpávajúci portrét väčšiny účastníkov „dobrobatov“. A ako sa patrí na zbabelcov, ktorí v otvorených stretoch s ozbrojenými milíciami prehrali, pomstili sa bezbrannému miestnemu obyvateľstvu „na územiach kontrolovaných Ukrajinou“.

Vo filme sú samozrejme drobné nepresnosti.

  • Po prvé, žiadna ruská vlajka nebola roztrhaná na kusy.
  • Za druhé, barikáda pri vstupe do Regionálnej štátnej správy (regionálna štátna správa obsadená aktivistami LPR) bola oveľa prepracovanejšia. Bola postavená tak, že do budovy sa nedalo vstúpiť priamo (nedalo sa do nej dokonca naraziť ani autom), obísť ju bolo možné iba zboku.
  • Po tretie, po ostreľovaní sa nikto z ľudí zvonku nepohyboval medzi troskami. Takmer okamžite sa rozbehli milície a zahnali civilistov späť, čím vytvorili strážený obvod. Zo skladov pálili po nejakej starej haraburde, takže niektoré míny nevybuchli a milície sa obávali, že neskôr môžu vybuchnúť. Civilistom preto nebol povolený vstup do palebnej zóny.

Filmový štáb bol práve na ceste na tlačovú konferenciu v Regionálnej štátnej správe a v čase ostreľovania bol niekde 100-150 metrov od miesta. Preto tam utekali doslova minútu po ostreľovaní. Keďže ich poznali z videnia, pustili ich za obvod, keď sľúbili, že sa ku kráterom nepriblížia. V tíme bol aj fotograf a kameraman. Zaznamenali všetko najpodrobnejšie - krátery, zničenie a zranených a mŕtvych.

Preto keď začala ukrajinská propaganda hovoriť o „samo explózií“ - bolo to mimoriadne odporné a cynické klamstvo. Mimochodom, vo filme tento moment nebol zobrazený.

Čo nebolo povedané vo filme: verejná záhrada sa nachádza priamo pred regionálnou štátnou správou. V lete tam mamičky prechádzajú s deťmi v kočíkoch. V tomto parku, niekoľko metrov napravo od centra, bolo detské ihrisko. Kde sa hrali aj deti. A nakoniec, hneď za Regionálnou štátnou správou je vzadu škola. Kde 2. júna mohli zostať aj školáci (opravy, odpracovanie, zostavenie niektorých dokumentov po promócii a podobne). To ale ukrajinského pilota nezastavilo a ani neobťažovalo. V momente, keď bola spustená práca regionálnej štátnej správy, mala sa na druhom poschodí konať tlačová konferencia Bolotova, prvého šéfa LPR. Zjavne si to uvedomili ukrajinské špeciálne služby. V ten deň ale niekam odišiel a namiesto neho mal byť nový minister zdravotníctva republiky predstavený na tlačovej konferencii. Žena. Doktor. Kto zachránil život, celý život. Ale projektil, ktorý priletel, ju zabil. Hovorí sa, že za tento let ukrajinský pilot dostal až 9 tisíc dolárov. Škoda, že ich je tak málo. V Pekle mu ich určite strčia do krku.

No a ešte jedna nepresnosť- ukrajinský vojenský transport Il-76, ktorý sa pokúšal dodať parašutistov na vojenské letisko pri Luhansku, bol pri pristávaní zostrelený v nízkej výške, stále z Igla MANPADS, a nie z anti-leteckého guľometu. Ale to nie je príliš dôležité.

Mimochodom, len pre prípad: zostreliť Boeing pomocou ihly nie je možné. Pretože letel vo výške asi 10 kilometrov, a dokonca mal teoreticky strop asi 2,5 km (v skutočnosti menej).

Čo je Солнцепёкhttps://youtu.be/vD6Y6x7W1Ko

TOS-1A „Solntsepek“ je modifikácia TOS-1 „Buratino“, systému ťažkých rakiet s viacnásobným štartom založeného na tanku T-72. TOS-1 bol vyvinutý v rokoch 1971 až 1979. Prvé prototypy na podvozku T-72 boli vyrobené v Transport Engineering Design Bureau v Omsku. Komplex zahŕňal bojové vozidlo (BM)-odpaľovač s balíkom 30 vodítok na podvozku tanku T-72 a dopravné nakladacie vozidlo (TZM) na podvozku KrAZ-255B. V roku 1980 vozidlo úspešne prešlo štátnymi testami a bolo odporučené na prijatie sovietskou armádou. Systém „Buratino“ mal zneškodniť ľahko obrnené vozidlá a vozidlá, zapáliť a zničiť stavby a budovy, zničiť nepriateľský personál šrapnelom a rázovou vlnou vytvorenou masívnym používaním neriadených rakiet v termobarickom a dymovom zápalnom zariadení.

Významná hmotnosť balíka vodiacich rúrok s projektilmi vyžadovala podvozok s vysokou nosnosťou a malý dostrel (od 400 do 4500 metrov) - istú úroveň ochrany celého bojového vozidla, vďaka ktorému bolo ťažšie až 46 ton. Na otočný tanier odpaľovača bol namontovaný balík 30 sprievodcov pre neriadené rakety (NURS). Posádka vykonala všetky činnosti na zameranie inštalácie na cieľ bez opustenia auta - pomocou zraku a elektrických pohonov. Dráha letu strely k cieľu vyžadovala presné zúčtovanie podmienok streľby a vytvorenie špeciálneho systému riadenia paľby, ktorý pozostával z optického zameriavača, laserového diaľkomera, snímača rolovania a elektronického balistického počítača.

Inak je film s výnimkou takýchto drobných nepresností pravdivý a presne popisuje udalosti. Emócie pokrývajú obzvlášť silno, keď si uvedomíte, že zobrazené sú miestne epizódy, ktoré sa odohrali na jednom mieste, a to sa stalo (a stále sa deje) po celej dĺžke „kontaktnej čiary“.

A jedna z hlavných postáv filmu má úplnú pravdu, keď hovorí:

„Vo vojne nie je desivé, že sú zranení alebo zabití. Ak sa zrania, bude to bolieť, ale to prejde. Zabijú vás - nebudete mať čas porozumieť. Je to naozaj strašidelné, keď sú ostatní zabíjaní, a nemôžete s tým nič robiť. “

Presnejšie nikde. Tak sa choďte pozrieť.

Upozorňujeme, že v Ruskej federácii sú zakázané tieto extrémistické a teroristické organizácie: Svedkovia Jehovovi, Národná boľševická strana, Pravý sektor, Ukrajinská povstalecká armáda (UPA), Islamský štát (IS, ISIL, DAISH), „Jabhat Fath ash-Sham“ „Jabhat al-Nusra“, „Al-Káida“, „UNA-UNSO“, „Taliban“, „Mejlis krymských Tatárov“, „Misantropická divízia“, „Bratstvo“ Korčinského, „Trojzubec pomenovaný po Stepan Bandera “,„ Organizácia ukrajinských nacionalistov “(OUN).

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Príbuzné

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.