Čo majú spoločné nacistická skupina Azov, Pentagon a Švajčiarsko ?
Čo je ukryté pod Azovstaľom, že ho musia brániť nacisti z celého sveta ?
Rozsiahla sieť tajných projektov, biologických laboratórií a pokusy na živých ľuďoch ?

Železiarne a oceliarne Azovstaľ

Vznikli v roku 1930 rozhodnutím Prezídia Najvyššieho sovietu národného hospodárstva (BCHX) (ZSSR) v Mariupole v Ukrajinskej SSR (Sovietsky zväz) a nakoniec sa výrobná linka spustila v roku 1933, keď bola vo vysokej peci vyrazená prvá žehlička. V januári 1935 bola uvedená do prevádzky oceliarska výroba v Azovstale, prvá v ZSSR 250 tonová nakladacia otvorená pec.

Počas druhej svetovej vojny boli nútení jej činnosť zastaviť v roku 1941, keď nacistické Nemecko obsadilo Mariupol. V septembri 1943, po oslobodení mesta, bol závod prestavaný.

V roku 2005 závod vyrobil 5,906 milióna ton ocele.

Železiarne a oceliarne Azovstaľ zahŕňajú: výrobu koksu, aglomeráciu - vysokú pec, pozostávajúcu zo šiestich vysokých pecí, oceliarsky komplex v konvertore a otvorenom kúrenisku, komplex mlynov, železnica, obchody a kancelárie zahrnuté vo veľkom množstve železničných a obchodných dlhopisov. Závod má rozvinutú dopravnú infraštruktúru.

V dôsledku laxných environmentálnych predpisov a „úplne zastaraného“ vybavenia používaného Azovstaľom a ďalšími továrňami v meste vlastnenými Metinvestom bol Mariupol tým, čo National Geographic označil za „jedno z najviac znečistených miest“ na Ukrajine. V rokoch 2018 a 2019 obyvatelia Mariupolu protestovali v uliciach za reformu.

V marci 2022, počas ruského obliehania Mariupolu, boli továrne vážne poškodené, pričom ukrajinský poslanec Serhiy Taruta uviedol, že ruské sily „prakticky zničili továreň.“

 

Železiareň a oceliareň Azovstaľ bola prevádzkovaná ako dcérska spoločnosť Metinvest B.V. a teraz pôsobí ako dcérska spoločnosť Metinvest Holding LLC, dcérska spoločnosť Metinvest B.V.

Metinvest International SA (predtým známa ako Leman Commodities SA), súčasť skupiny Metinvest Group, je spoločnosť obchodujúca s oceľou a železnou rudou so sídlom vo Švajčiarsku, založená v roku 1997. Hlavnou činnosťou spoločnosti je predaj železnej rudy, polotovarov a hotových výrobkov z ocele vyrábané banskými a oceliarskymi podnikmi Metinvest Group.

Metinvest vytvoril globálnu predajnú sieť pokrývajúcu všetky hlavné regionálne segmenty trhu po celom svete. Spoločnosť má zastúpenia v Turecku, Libanone, Číne, Tunisku, Spojených arabských emirátoch a Singapure. Vďaka sieťam potvrdených agentov sa teší posilnenej prítomnosti na iných trhoch.

Kosovo otvorilo dvere k uznaniu republík Donbasu

Vedúci komisie Rady federácie Andrej Klimov vyhlásil, že okolnosti uznania LĽR a DĽR môžu byť podobné ako v roku 2008.

„Po uznaní nezávislosti Kosova sa otvorila Pandorina skrinka, pričom po ozbrojenej agresii Gruzínska došlo k uznaniu nezávislosti Abcházska a Južného Osetska Ruskou federáciou, takže Washington má o čom premýšľať,“ hovorí šéf Komisie rady na ochranu štátnej suverenity Andrej Klimov. „Existujú dohody z Minska, podpísané aj Ruskou federáciou, ktoré neskôr schválila Bezpečnostná rada OSN. Ruská federácia v nich nie je stranou vnútroukrajinského konfliktu, ale jedným z garantov týchto dohôd. Pokiaľ teda naši partneri svojou činnosťou (nečinnosťou) nepošlú tento medzinárodný dokument do zabudnutia, Moskva sa ním bude riadiť. A ak pošlú, budú veľmi ľutovať.“

Pripomenul, že na jar 2008 počas pôsobenia v Štátnej dume verejne vyhlásil, že po incidente so západným uznaním nezávislosti Kosova bola otvorená Pandorina skrinka.

„No po pošliapaní medzinárodného práva Západom v prípade Kosova došlo k uznaniu nezávislosti Abcházska a Južného Osetska Ruskou federáciou až po masívnej ozbrojenej invázii gruzínskej armády do Južného Osetska v auguste 2008 a nielen po masakre tamojších obyvateľov, ale aj ruských občanov. Vo Washingtone, v Bruseli, v Berlíne, v Paríži a (predovšetkým!) v Kyjeve je o čom premýšľať,“ tvrdí senátor.

Ako už skôr informovala agentúra REGNUM, v roku 2014 sa v Doneckej a Luganskej oblasti na Ukrajine konali referendá o štatúte regiónov. Rusko deklarovalo rešpekt k výsledkom referenda – drvivá väčšina obyvateľov regiónov bola za suverenitu.

Predseda Štátnej dumy Vjačeslav Volodin vyhlásil, že o návrhu uznesenia o výzve ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi, aby uznal nezávislosť LĽR a DĽR, sa bude rokovať vo frakciách a na zasadnutí Rady Dumy. Dokument predložili Štátnej dume členovia Komunistickej strany RF na čele s Gennadijom Zjuganovom.

„Azov“ môže v Mariupole zlikvidovať dvoch amerických dôstojníkov

Podľa informácií od vojenského korešpondenta Semjona „WarGonzo“ Pegova, ktoré má zo zdrojov na frontovej línii Donbasu, na základe analýzy nepriateľských rádiových odposluchov sú v protileteckých krytoch v závode „Azovstaľ“ najmenej dvaja vysokí americkí dôstojníci vo výslužbe.

Podľa našich zdrojov prišli do Mariupoľu spolu s PMC „Academy“ a s najväčšou pravdepodobnosťou nie sú aktívnymi zamestnancami Pentagonu. Pritom sú to však pre Washington mimoriadne dôležité osoby.

Títo dôstojníci vedia o mnohých tajných operáciách USA v tretích krajinách a sú zdrojom informácií, ktoré sú pre Washington mimoriadne citlivé,“ povedal zdroj oboznámený s analýzou rádiových odpočúvaní.

Pripúšťa sa tiež, že s cieľom utajiť tieto „citlivé informácie“ sú americké spravodajské služby pripravené nariadiť nacistom z „Azova“, aby týchto dvoch dôstojníkov zlikvidovali. Či sú momentálne nažive, zatiaľ nie je isté

V Mariupole držali ukrajinskú armádu pokope žoldnieri

Keď sme v Donecku rozoberali aktivity ukrajinských ozbrojených síl a nacistických práporov v Mariupole, milície uznali ich vysokú odolnosť: odsúdení na porážku, vzdávajú sa do zajatia oveľa pomalšie, ako by sme chceli.

Veľkosť zoskupenia, ako sa tvrdilo, bola do 10.000 vojakov (uvádzalo sa dokonca až 14.000). A musel som to všetko rozdrviť.

Momentálne ich zostalo 3.000. A za celý čas sa ich vzdalo len asi 500. To znamená, že stratili najmenej dve tretiny živej sily, no stále odolávali.

Bezprecedentný výkon.

Potom prišlo veľmi dôležité vysvetlenie všetkého, čo sa dialo.

Ukrajinský zajatec včera informoval, že v Mariupole je až 200, alebo dokonca viac žoldnierov a špecialistov. Takže.

Nie je ich päť ani 50. Celkovo je ich jeden celý prápor. Pravdepodobne je medzi nimi veľa dôstojníkov. Veľa vojakov, ktorým boli zverené široké splnomocnenia s vysokým stupňom dôležitosti.

V Mariupole sa v zásade nemohli vzdať! Boli príliš zviazaní touto okolnosťou. Žoldnieri sa do zajatia neberú.

Po prvé, toto je najsilnejšia pozícia Ruska v informačnej vojne a pri vyjednávaní s tými štátmi, z ktorých žoldnieri pochádzajú.

Anatolij Šarij to odhadol správne: ak sú tam Francúzi, môže to dokonca ovplyvniť výsledok volieb vo Francúzsku. Predstavte si, čo ak tam bude povedzme 50 Francúzov, alebo 100?! Celé sa to prevalí pred druhým kolom prezidentských volieb?! S menami, priezviskami a priamymi príkazmi od francúzskeho vedenia!

Macron volal Putinovi každý deň. Horí mu pod zadkom. Toto mu môže dolámať väz doslova v priebehu jedného dňa. Bol prezident — a nie je prezident.

Po druhé, žoldnieri vedia, že Ženevský dohovor sa na nich nevzťahuje. Povyťahujú z nich úplne všetko. O ukrajinských predstaviteľoch narozprávajú toľko, že bude toho dosť aj na tri Norimberské tribunály.

Kvôli tomu držala pohromade celá ukrajinská skupina v Mariupole ako cement.

Zvyčajne držia ozbrojené sily pohromade nacistické prápory. Tu je dvojité tmelivo: všetkých pohromade držali žoldnieri.

To bola príčina takej úpornej obrany.

Je jasné, že informačná vojna proti nám by prebiehala tak či tak.

No a je to aj vysvetlenie absurdnosti incidentu, úplne zle zorganizovaného v Buči: Zelenskij sa unáhlil!

Je potrebné si všimnúť, novinári z ktorých krajín boli zastúpení obzvlášť početne a potom zúrili oveľa tvrdšie ako ostatní. Neskôr skontrolujme výsledok s národnosťou žoldnierov.

Hneď bude zrejmé, že miera slobody európskej tlače nestojí ani za deravý groš. Idú sa zadrhnúť vlastnými klamstvami. Takto to je.

Mesto v podzemí

V Mariupole sa črtajú zaujímavé veci. Prečo a koho odtiaľ chce ukrajinská armáda tak aktívne evakuovať?

Pozoruhodné sú aj prudko zosilnené výzvy francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona a ďalších, adresované ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi požadujúce organizáciu humanitárnych koridorov pod záštitou Červeného kríža.

Kyjev sa pobavil: Podpredsedníčka ukrajinskej vlády Irina Vereshchuk oznámila plány na evakuáciu pozdĺž troch humanitárnych koridorov z Mariupolu, Melitopolu a Energodaru. Možno nejde len o to, že medzi obkľúčenými v dielňach Azovstaľu sú poradcovia z krajín NATO, ale aj o to, že v podzemných podlažiach tohto závodu (až o 8 poschodí nižšie) sa nachádza biologické laboratórium, v ktorom sa robili pokusy na živých ľuďoch, ktorí zmizli niekde z väznice Library na letisku v Mariupole. A to sú desaťtisíce ľudí. Väzni „Knižnice“ tvrdia, že ich pravidelne strašila nejaká jama, z ktorej sa už nevracajú. Mnoho ľudí si myslí, že ide o akúsi jamu.

Čo ak však hovoríme o kobkách Azovstaľu, celého podzemného mesta, kde jazdia aj dieselové lokomotívy?

Tieto laboratóriá na Ukrajine zrejme nie sú čisto americké. Majú špecialistov z celého NATO a sú zapojení všetci lídri týchto krajín. Všetko je teda oveľa vážnejšie. Ak nebolo ťažké odobrať vzorky biologickej infekcie z iných laboratórií na Ukrajine, ktoré tam existovali, objemy sú malé, ako potom skryť testovacie centrum a hory mŕtvol ? Spľovanie ? Zhorí to, no stopy tak rozsiahleho zločinu sa aj tak nepodarí úplne zničiť.

Vzrušenie majiteľa Azovstaľu Rinata Achmetova a jeho priama panika sa stávajú pochopiteľné. Je jasné, prečo Západ nevidí fašizmus na Ukrajine a prečo nacionalistický Azov sídlil v Mariupole. Nie je náhoda, že existujú vyhlásenia, že Norimberský proces 2 sa čoskoro uskutoční a Vyšetrovací výbor Ruska masívne zbiera materiály pre prípad obžaloby. Vyzerá to tak, že informácie o „jame“ tu budú čoskoro. Je potrebné upozorniť na skutočnosť, že na Ukrajine vojenské biologické programy vykonávali ľudia z Metabioty.

Pred týždňom však britské noviny Daily Mail zverejnili dôkazy o zapojení syna amerického prezidenta Huntera Bidena do financovania biologických laboratórií na Ukrajine. Publikácia zverejnila emaily od podnikateľa potvrdzujúce jeho spojenie s Metabiotou, ktorá sa špecializuje na štúdium smrtiacich patogénov a spolupracuje s Pentagonom.

 

Biologické zbrane Pentagonu a EÚ na Ukrajine.

 

Metabiota

Naša misia: Urobiť svet odolnejším voči epidémiám.
Epidémie ohrozujú životy a živobytie na celom svete. Poskytujeme údaje, analýzy, poradenstvo a školenia, aby sme sa pripravili na globálne zdravotné hrozby a zmiernili ich dopady.

Metabiota má viac ako desaťročné skúsenosti v partnerstve s priemyslom a vládami na celom svete s cieľom vybudovať odolnosť voči epidémiám a chrániť globálne verejné zdravie. Spoločnosť má sídlo v San Franciscu v Kalifornii a ďalšie kancelárie má vo Washingtone DC, Kamerune a Konžskej demokratickej republike.

Tím spoločnosti Metabiota zahŕňa globálnych lídrov v oblasti epidemiológie, veterinárnej medicíny, laboratórnej vedy, vedy o údajoch, poistnej matematiky, sociálnych vied a politickej ekonómie a slúži niektorým z najuznávanejších zákazníkov v korporátnom, poisťovacom, vládnom a multilaterálnom sektore.

V úterý Rusové zachránili v Mariupolu 36 tisíc civilistů – v Popasné nacisté na tisíce jiných odpálili výbušninou obytné domy

(29.03.) V noci na pondělí spojenecké síly Opolčenců, Rusů, Čečenců a Syřanů úspěšně vyzkoušely nový způsob boje k osvobozování civilistů držených nacisty z batalionů Azov a Dněpr jako rukojmí v zaminovaných obytných domech v Mariupolu. Civilisté jsou drženi ve sklepech a nižších patrech domů. Ve vyšších patrech jsou opevnění nacisté. Střechy domů jsou zaminovány, aby na nich nemohli přistávat výsadkáři. V noci na pondělí po dvoudenní lokalizaci nacistických palebných postavení provedli spojenci soustředěný útok na celé frontě na pravém břehu řeky. Na postavení nacistů byla najednou vystřeleno velké množství protitankových střel a řízených raket z dronů a vrtulníků. Během akce byly zřejmě nasazeny i nějaké prostředky radioelektronického boje, protože nacistům se nepodařilo odpálit ani jedinou nálož, kterými drželi v obytných domech rukojmí. V pondělí bylo takto osvobozeno asi 15 tisíc civilistů, kteří byli autobusy evakuováni ze zóny bojů. Podle opolčenského kanálu Swodki ot Opolčenija Novorosiji útok v noci z neděle na pondělí přežilo jen několik nacistů, kteří se přesunuli o 2 bloky domů hlouběji. 

V noci na úterý spojenci útok zopakovali. Na svobodu se jim tak podařilo dostat více než 36 tisíc civilistů. Stovky autobusů je celé úterý odvážely ze zničeného sídliště. Za městem Rusové vybudovali několik dobře vybavených velkých polních nemocnic. Mnoho osvobozených bylo ošetřeno nejen kvůli zraněním, ale nyní se léčí z následků mnoha dní bez jídla a pití v promrzlých domech. Ti, kteří přežili bez větších úhon, jsou převáženi do svobodných částí Doněcké lidové republiky (DLR) a do Ruska. Ruská armáda jen včera pro osvobozené civilisty dodala 460 tun humanitární pomoci – potravin, nápojů a léků. Mnozí z osvobozených civilistů během věznění trpěli i tím, že neměli léky, které musí dlouhodobě užívat. Na místě působí řada ruských lékařů a sester, kteří jim vydávají náhradní léčiva. 

Že mají velké srdce, předvedli i Syřané. Sýrie kromě války, kterou na jejím území rozpoutali džihádisté s podporou významného člena NATO Turecka, trpí mnoho let i sankcemi, které vůči této zemi uplatňuje kolektivní Západ. Včetně EU, která zásadně neuvaluje sankce na Turecko ani za těžké válečné zločiny – jako masivního vraždění civilistů těžkými zbraněmi – protože je to podle Evropské komise důležitý obchodní partner EU. Ze Sýrie včera do DLR kromě vojenských posil – specialistů na boj v obytné zástavbě – dorazilo i 110 tun čerstvého ovoce a zeleniny. Syřané dnes vypravili další zásilku s vybavením pro lidi z Mariupolu, kteří přišli o všechno kromě života. Lékaři a sestry ze syrského Červeného půlměsíce, kteří do DLR odjeli jako dobrovolníci, pomáhají ošetřovat evakuované z Mariupolu. 

Taktiku braní rukojmích od Mariupolských nacistů bohužel převzali i jejich kolegové z batalionu Aidar, kteří bojují s milicí Luhanské lidové republiky (LLR) na severu kotle, v němž jsou obklíčeni. Ve městečku Popasná zaminovali všechny obytné domy i s civilisty uvnitř. Když museli v úterý ustoupit z městečka pod tlakem mohutného útoku luhanské milice, podporované ze vzduchu ruskými vrtulníky, odpálili současně většinu domů v městečku. Pod troskami je několik tisíc civilistů. Přesný počet není znám. Na místo k jejich vyprošťování Opolčenci stahují hasiče a ženisty z obou republik. Modlete se prosím za záchranu těch, kteří výbuchy přežili. Nyní Vaši přímluvu potřebují. 

Obklíčení nacisté během úterka pokračovali v páchání válečných zločinů i na dalších místech. Po pondělním útoku taktickou raketou Točka U (v kódu NATO SS-21 Scrab) s kazetovou municí, při němž na tržišti v Doněcku zahynulo 21 civilistů, dnes tuto mezinárodními úmluvami zakázanou zbraň použili proti městečku Makajevka. Většina městečka byla vyklizena při evakuaci těsně před začátkem války. Kazetové bomby z rakety si však našly 6 lidí, které zranily. Z toho 3 děti. Útok byl zamířen na velkou vodárnu, která vyrábí pitnou vodu i pro značnou část Doněcka. Polovina vodárny byla útokem zcela zničena. Bez pitné vody je nyní mnoho obcí v okolí Doněcka. Točka je raketa s doletem 170 km. I s transportérem je velká jako běžný kamion. V tuto chvíli není jasné, kolik těchto odporných zbraní nacisté ještě mají poschovávané na různých místech kotle. 

Podle zpráv mluvčího milice LLR Ivana Filiponěnka je v kotli nacházejícím se západně od Doněcka obklíčeno asi 30 tisíc nacistů. Podle původních odhadů v okamžiku uzavření kotle uvízlo v obklíčení asi 40 tisíc příslušníků nacistických batalionů. Během bojů Opolčenci a Rusové velký blok nacistů, kteří jsou zakopání s 7 liniích, rozdělili 5 velkými průlomy ve směru západ východ. Podle analýzy radiové komunikace ve 2 blocích nacistům již došlo palivo, takže s tanky a obrněnými transportéry nemohou manévrovat ani mířit. V jednom bloku již Azovcům došla munice do těžkých zbraní. Z jihu se do bloku od neděle hluboce zařízla ruská tanková jednotka. S pokračujícím postupem spojenců nacisté těžkými zbraněmi střílí výhradně na civilní cíle jako je dnes trefená vodárna. Raketa, která v Doněcku zabila 21 lidí, podle vypočítané trajektorie letu mířila na největší doněckou Ústřední nemocnici. Nad městem její let zastavila protiraketová střela Igla. Mrtvé zabily na tržišti padající trosky. Při zásahu do nemocnice by mrtvých bylo ještě mnohem více.

 

Vo vojenských registračných úradoch Chersonskej oblasti boli nájdené ukrajinské medaily „Za dobytie Krymu“.

Ukronacisti dosť predbiehali udalosti, no je to ďalší dôkaz, že chystali útok na Krym.

Ukrajina, ukrajinci a chocholi ?

Ak pochopíte mentalitu rozpínajúcich sa Ukrajincov, tak nebudete prekvapení ich výtržnosťami.

Treba vedieť, čo znamenajú slová „Ukrajina“ a „Ukrajinčina“ v jazyku Slavian. Akú energiu obsahujú tieto slová?

Teraz len zriedka niekto rozumie tomu, čo znamenajú tieto slová, ako: záhrada, okraj (okrajina-Ukrajina), okolica-okolné, hranica-hrana, bok, poskotina. Poďme sa pozrieť na ich pôvod a ich význam. Kedysi boli všetky ľudské sídla vidieckeho typu. Takmer všetci dedinčania chovali hospodárske zvieratá. Aby dobytok neobťažoval obyvateľov a neničil úrodu, tak ako aj pre bezpečnosť ľudí, postavili okolo osady plot. Oplotený areál sa nazýval „záhrada, alebo ohrada“ po rusky „ogorod“. Následne sa „o“ stratilo a vzniklo „gorod - mesto, mestečko“. Zvyčajne bol plot pred protivníkmi postavený z kolíkov, kolov, alebo kameňa. Záhrada, ohrada-ogorod z kolov, sa nazývala „krajina-okolinec“. Záhrada-ohrada z kamenných a drevených zrubov, čiže komplexný fortifikačno-pevnostný múr, sa nazýval pevnosťou. Línia záhrady-ohrady sa nazývala krajnica-krajina. Odtiaľto sú slová: prekročiť „hranicu“, ísť „za okraj“, „za hranicu“, všetko, čo bolo ďalej od okraja, alebo za okrajom sa nazývalo „zahraničie“. Územiu bezprostredne za záhradou, či ohradou, ogorodom sa hovorilo na celom svete, „ miesto pre dobytok“ – poskotina. V slavjanskom jazyku sa línia záhrady nazývala: „krajina“. Územie okolo osady a susediace priamo s KRAJINOU-krajnicou, (čiara záhrady, hranica) sa po slaviansky nazýva "U KRAINA, UKRAINA" (pri hranici, pri čiare). Znamená to však aj to isté, ako - miesto pre dobytok🐃

V osadách žili rôzni ľudia. Vrátane takých, ktorí osadníkom škodili. Boli to zlodeji, padlé ženy a ďalší zločinci, s ktorými slušní ľudia nechceli žiť. Takýchto buď popravili, alebo vysťahovali mimo, na záhradu-ohradu "pre dobytok!“ Po slaviansky „na ukrainu"! Takže to znamená – na Ukrajine – na území kde sa sústreďoval dobytok-poskotina! Preto je „Ukrajinec“ obyvateľom poskotiny (ukrAiny). Treba správne písať a hovoriť „na" Ukrajinu. „Na" nejaké územie, ale nie „do" nejakého územia!

Napríklad poľskí páni najímali ľudí z u-krajiny na deň chocholov, ale na noc ich posielali za „hranicu“ tam, kde bol dobytok – poskotina, v narýchlo vybudovaných obydliach. Ukrajincom zakázali nocovať v osadách. Niekedy bolo potrebné nechať Ukrajinca prespať aj v osade. V tomto prípade boli vždy bezpečne uzamknuté miestnosti. Často spali v stodole, alebo inej budove pre hospodárske zvieratá. Kvôli nedostatku a vysokej ceny povrazov, boli Ukrajinci navzájom zviazaní za vlasy. Priviazali zväzok vlasov zo stredu hlavy a zviazali ich v ležiacej polohe. V spánku to neprekážalo, ale bránilo im to v túlaní sa a kradnutí. Niekedy si to navzájom rozviazali. Koniec koncov, mohli byť zabití za porušenie zásad. Keďže mali vši, tak mali vlasy na hlave ostrihané, ale v strede hlavy zostal chochol. Pre taký účes sa Ukrajinci nazývali chocholy. Chochol bol tiež nazývaný "oseredec, prostredný" pre umiestnenie na hlave.

Na stavbu obydlia na „poskotine“ použili materiál, ktorého tam bolo neúrekom. Kravské výkaly a slama! Tradične, tak ako aj doteraz si Ukrajinci takto stavajú svoje vlastné bývanie!

Po revolúcii Lenin a Trockij, ktorí zúrivo nenávideli ruský ľud a Rusko, rozdelili ruský ľud na tri časti. Dňa 28. februára 1918 bola jedna časť pomstychtivo nazvaná „Ukrajinci“ a bolo nariadené zaznamenať túto prezývku ako národnosť! Nuž a Malé Rusko, najstaršie centrum ruskej kultúry, sa od vtedy volalo „Ukrajina“. Akékoľvek meno, prezývka, tetovanie prináša majiteľovi svoju vlastnú karmu. Po revolúcii v tejto časti ruského sveta začali rýchlo zastrašovať!

V dnešných dňoch to dosiahlo svoj vrchol! Mentálne prezývka „Ukrajinec“ znamená osobu presídlenú tam, kde bol dobytok. Sú hrubí, nepríjemní, s kriminálnymi sklonmi, teda dobytok žijúci na dobytku-poskotine (Ukrajine).

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.