Lenin je Teraphim v tomto Zikkurate.
A celkovo to je psychotronická zbraň, ktorá z ľudí urobí poslušné stádo.

Článok je publikovaný len dočasne - do skončenia rúškománie.

Predhovor: Tento článok poskytuje fakty, ktoré môže každý ľahko skontrolovať, je to všetko na internete. Bol napísaný s jediným cieľom, dosiahnuť logické myslenie ľudí žijúcich na území moderného Ruska. V prvom rade ruskému ľudu! A pre všetky ostatné národy pôvodne žijúce na území Rusov okupovanom Židmi.

Zikkurat je viacstupňová kultová stavba v starovekej Mezopotámii a Elame, typická pre sumerskú, asýrsku, babylonskú a elamitskú architektúru. Židia získali počas okupácie v Babylónii (Daniel) a v Egypte (Mojžiš) najmä okultné vedomosti, ktoré sa jednoznačne používali pri stavbe mauzólea. Na tejto fotografii je trojitý uhol jasne viditeľný ako tŕň!

Aby cikcak fungoval, potrebuje terafimov. V modernom okultizme je Terafim akýmsi „prísažným predmetom“, „zberateľom“ magickej, parapsychickej energie, ktorá by mohla byť založená na mumifikovaných pozostatkoch. Príkladom Teraphima je Leninova múmia v mauzóleu na Červenom námestí. Kult Terafimov ako prediktorov budúcnosti zostal medzi Židmi až do doby proroka Zachariáša, t.j. až do návratu z babylonského zajatia a formovania starozákonného kánonu.

Terafim bol vyrobený zo sušených hláv detí zabitých počas tajných náboženských obradov, ktoré uskutočňovali Židia kabalistickej tradície. Tieto hlavy následne umožnili komunikovať so svetom duchov (anjelov) a predpovedať budúcnosť. Mauzóleum nie je nič iné ako príklad psychotronických zbraní! Projekt „Mauzóleum“ židoboľševikov je vytvorenie stroja na potláčanie vôle ruského ľudu.

Jedným z hlavných posvätných symbolov komunizmu je Leninovo mauzóleum. Navonok bolo mauzóleum postavené na princípe starobylých babylonských chrámov, z ktorých najznámejšia je babylónska veža uvedená v Biblii. V knihe proroka Daniela, napísanej v 7. storočí pred naším letopočtom, sa píše: „Babylončania mali modlu menom Vil“. Nie je to zvláštna zhoda náhod s iniciálami V.I. Lenin? A zjavne nie náhodné.

Z pohľadu mezopotámskej mystiky vyzerá Leninovo telo ako Terafim - kultový objekt, špeciálne zakonzervovaný a používaný pre okultné potreby. A samotná hrobka pre telo zjavne nie je miestom, ktoré poskytuje mier.

Babylonskí Chaldejci praktizovali takzvané „stvorenie Terafima“ - magický artefakt, ktorého účelom je dať svojmu pánovi moc nad svojimi poddanými. Technológia tvorby Terafima je samozrejme zahalená tajomstvom. Je ale známe, že Terafim Vil (hlavný boh Babylončanov, pre ktorého komunikáciu bola postavená veža) bola špeciálne spracovaná hlava ryšavého muža zapečatená v krištáľovej kupole. Z času na čas sa pridali ďalšie hlavy. Ryšavka ??? A potom náhoda !!! Lenin bol ryšavý!

 

Začnime záhadami Terafimu, umiestnenými v mauzóleu. Je známe, že pred smrťou Lenin dlho trpel úplne nepochopiteľnou chorobou. „Ako a prečo zomrel Lenin?“ je tu jeden zaujímavý záver:

Keď sme otvorili mozog Vladimíra Iľjiča, neboli sme prekvapení, že zomrel (s takýmto telom sa nedá žiť), ale ako žil! Pretože už bola postihnutá značná časť mozgu, čítal noviny, zaujímal sa o udalosti, chodil na lov ...

Lenin sa skutočne zaujímal o udalosti, čítal tlač a chodil na lov - zatiaľ čo kvôli kritickému stavu mozgu musel byť ... živá mŕtvola (zelenina), prakticky nehybná kvôli ochrnutiu, neschopná myslieť, vnímať, hovoriť a dokonca ani vidieť. Navyše v prvých januárových dňoch roku 1924 prišla Nadežda Krupská k záveru, že Lenin sa takmer vzchopil a čoskoro začne pracovať ... Čo to bolo? Čo ovládalo telo náčelníka, keď bol mozog prakticky zablokovaný? Už vtedy ho Židia pripravovali na rolu Terafima a zjavne ho napchávali potrebnými drogami.

 

Jedna z posledných fotografií Lenina. Z odtajnených archívov

 

Mimochodom, niekde dávno som čítal, prečo to bol Blank, ktorého si vybrali židovskí zednári do úlohy vodcu, a nie Bronstein - Trockij? Nielen preto, že navonok vyzeral ako Rus, ale preto, že podľa znamenia zverokruhu bol Blank-Lenin teľaťom a túto prácu mohol vykonať iba on. Keďže svoju časť diela dokončil počas svojho života, musel teraz pôsobiť v inej úlohe - Terafim. Preto z neho vytvorili múmiu.

27. januára 1924 o 9:30 za zvuku pohrebného pochodu vyniesli Stalin, Zinoviev a 6 robotníkov rakvu s Leninovým telom von zo Stĺpovej siene Domu odborov. Po smútočnej prehliadke, príhovoroch vedúcich strán a predstaviteľov ľudu bola rakva prinesená do dočasného mauzólea. Tak v stĺpovej sieni, ako aj v prvom mauzóleu ležal Lenin v khaki bunde, ktorú mal oblečenú počas choroby v Gorki, s Rádom červeného práporu (znak diabla) na ľavej strane hrudníka. Objednávka zdobila prsník múmie až do roku 1938 a vyvolala veľa otázok - koniec koncov, Lenin nemal toto ocenenie, nikdy ho nedostal, tak prečo bolo k nemu priložené ?? Podľa legendy v Sieni stĺpov toto ocenenie odobral sebe a umiestnil ho na hruď vodcu istý účastník občianskej vojny. Neskôr sa však ukázalo, že rád patril nemeckej komunistke Clare Zetkinovej. Prečo však Clara Zetkin?

V mágii vždy zohrával dôležitú úlohu rituálny sex. Je príznačné, že zavedenie zhýralosti ako normy verejného života sa stalo jednou z hlavných programových úloh Marxovho manifestu (pozri body 100 - 102, 106 - 111, 188). V prvom rade z magických dôvodov. Je preto prirodzené, že na konci 19. storočia bola Sociálnodemokratická strana Nemecka - v tej dobe najorganizovanejšie stelesnenie marxizmu (a satanizmu) - zaslúžene známa ako patrónka zhýralosti a bašta sodomie. V čele jednej z organizácií združených v SPD (Všeobecný nemecký robotnícky zväz) stál (a dokonca zastupoval SPD v Reichstagu) slávny homosexuál v Nemecku J.B. von Schweitzer. A nemeckí revolucionári Clara Zetkin a Rosa Luxemburgová aktívne bojovali za lepší život nemeckých prostitútok. 8. marca ich vzali na demonštráciu za boj za svoje práva a neskôr Clara Zetkin (manželka ruského sociálneho demokrata Osipa Zetkina) navrhla, aby sa tento deň stal Svetovým dňom žien (deň prostitúcie). Clara Zetkinová nezanevrela ani na vášne pre zhýralosť a satanizmus v revolučnom Rusku (na sklonku života sa presťahovala do trvalého bydliska v ZSSR, bola pochovaná v Moskve pri múre Kremľa). Keďže bola v Rusku živým symbolom marxizmu a satanizmu (Zetkin sa stretla s Friedrichom Engelsom, jedným z vodcov nemeckej sociálnej demokracie), bezpochyby sa zúčastňovala satanských sobôt boľševickej elity (Clara sa prvýkrát stretla s Leninom v roku 1907, vo svojich pamätiach ho nazvala svojim spoločníkom a priateľom), v ktorej vstúpila do rituálneho sexuálneho styku s Leninom (okrem Rádu Červeného práporu bola Kláre za mimoriadne zásluhy udelená aj Leninova vyhláška), preto sa z hľadiska mágie jej rád najlepšie hodil na vyššie uvedené účely. Mnoho gójov naďalej oslavuje 8. marec, ktorý je údajne medzinárodným dňom žien, no nie?

 

Rád červeného transparentu bol ustanovený výnosom Všeruského ústredného výkonného výboru zo 16. septembra 1918 a išlo o kruh s vpísanou obrátenou hviezdou pentagramu (magický symbol diabla), ktorý je transparentom čiastočne skrytý.

 

Tvorcovia objednávky nenašli dostatočne dva diabolské symboly. Aby nikto nepochyboval o tom, že meno Červenej armády pochádza jednak z farby preliatej krvi jej vojakov, jednak z farby pekelného ohňa, na objednávke bola vyobrazená horiaca pochodeň - symbol ohňa ohnivej gehenny. Podobnosť symboliky rádu a XV. arkány (diabla) zo známeho balíka kariet Ryder-Waite Tarot v cárskom Rusku je zarážajúca.

Hlavná arkána v tarote je očíslovaná rímskymi ciframi a číslami, takže číslo XV stojí nad diablovými rohmi. V maskovanej podobe je však na objednávke rovnaké množstvo. Priesečník vlajkového stožiaru a rukoväte horáka dáva rímsku číslicu „X“ a zakrivená červená stuha s nápisom „RSFSR“ je dokonca vizuálne podobná rímskej číslici „V“. A aby nikto nepochyboval, že ide o číslo, bolo na páske za každým písmenom v nápise zobrazených päť malých pentagramov (hviezd), ktoré sú ekvivalentné tomu istému rímskemu „V“, a konce pásky na oboch stranách sú vyrezané v podobe toho istého rímskeho znaku „V“. A tu je diabolská karta v tarote. Ktokoľvek si môže všetko skontrolovať a ubezpečiť sa o tom. Mimochodom, sionisti vykladajú ZSSR ako Zväz sionistov obsahujúcich otrokov.

 

Inštalácia vysielača mauzólea

Vžime sa do kože ľudí, ktorí sa v Rusku dostali k moci v roku 1917 (niektorí Židia). Rozsah úloh, ktorým čelili, bol neobvykle široký, bolo treba nejako zombíkovať, ak nie všetkých 150 miliónov sovietskych ľudí, tak aspoň väčšinu z nich. Na tento účel mali úrady vedomosti, ktoré im umožnili vysielať signál miliónom - pravidlá pre stavbu zikkuratov, prinesené zo starovekej Babylonie. Takáto základňa teda nepochybne bola.

Ale to zjavne nestačilo. Bolo potrebné postaviť Zikkurat, vložiť doňho Terafima (alebo napríklad tela Lenina a hláv rituálne zavraždeného kráľa a kráľovnej), čím sa vytvoril akýsi vysielač, ktorý funguje na okultných princípoch. Na to, aby program podľa neho mohol prejsť, však bolo treba synchronizovať vysielač s „nástupcami“, teda s hlavami miliónov sovietskych občanov. Ako to spraviť? Vysielač sa musel naladiť „na vlnu“ vnímajúcich ľudí.

Niektorí mystici nazývajú zarovnanie polí predstaviteľov jedného národa, kultúry alebo náboženstva „egregor“. Najvyšší strážcovia egregora určujú správanie národa a dávajú mu národné spoločenstvo. Pokiaľ teda nie je možné pôsobiť priamo na egregor národa, je potrebné nejako prehlušiť jeho vlnu alebo zablokovať jej prijímač - tú či onú časť mozgu. Zikkurat sa mohol pokojne použiť ako taký „rušič“ ruského národného egregora. K tomu bolo potrebné vyladiť ho na požadovanú frekvenciu a potom začať prenášať informácie pomocou Leninovej mŕtvoly.

Takýto artefakt pre celý ľud by sa mohol stať kultovým kameňom alebo iným predmetom z ruskej pohanskej svätyne. A čím starší je artefakt, tým väčšie je pokrytie etnosu, pretože existuje veľká pravdepodobnosť, že s ním boli spojení predkovia všetkých živých ľudí. Preto bolo potrebné nájsť starodávnu svätyňu, odtiaľ získať artefakt, nainštalovať ho do vnútra Zikkuratu s Terafimom - a všetko muselo „fungovať“. Zikkurat mal niesť informácie prevzaté od Lenina, alebo jednoducho „hlúpy“ egregor. Videli ste Leninovu fotografiu.

V roku 1922, keď už vládnuca elita vedela o Leninovej bezprostrednej smrti, Blumkin a Bokia, ktorí dohliadali na špeciálne projekty, poslali Barčenka ... na polostrov Kola, aby artefakt našli. Polostrov Kola si expedícia GRU nevybrala náhodou. Práve tam sa podľa niektorých zdrojov nachádzal najstarší domov predkov Hyperborejcov, ktorého priamym potomkom je ruský ľud. Hyperboreanská civilizácia, mnohí ju nazývajú „kolískou ľudstva“. Za Uralom sa nachádzajú hyperborejské osady: Arkaim, Mangazeya a ďalšie osady Rusov, potomkov Hyperborejcov. A výprava Alexandra Barčenka našla zručne brúsené kamene orientované na svetové strany na polostrove Kola.

Zikkurat je a priori kultová budova! Schéma konštrukcie tohto stroja a aký je mechanizmus jeho fungovania. Samotný tento Zikkurat má sám o sebe špeciálny dizajn. Nejde len o štvorbokú stupňovitú pyramídu, ale o pyramídu, do ktorej je vpísaná kocka, ktorej základňa je pod zemou.

  • Kubický oltár je oltár vplyvu na rozumnú spoločnosť, na výslovné vybudovanie jedného alebo druhého priestoru pre ľudské bývanie. Toto je sféra vplyvu na Myseľ.
  • Uzemnenie“ spodnej kocky takmer do polovice zeme naznačuje, že vplyv tohto oltára siaha nielen do prejaveného plánu sveta, ale aj do neprejavených, do oblasti emócií a zámerov.
  • Pyramidálny tvar oltára naznačuje, že vplyv nie je statický, ale dynamický. A naopak - oltár ovplyvňuje aj dynamiku sociálneho vývoja. Ak sa mauzóleum vyberie zo zeme a umiestni sa na jeho povrch, jeho výška bude rovnaká ako v 10 poschodovej budove.
  • Strop mauzólea je tiež stupňovitý, podobne ako vonkajšia pyramída. Toto je slučka v slučke, ktorá funguje ako zosilňovací transformátor. Moderné prístroje preukázali, že vnútorné rohy čerpajú informačnú energiu z vonkajšieho priestoru a vonkajšie ju vyžarujú. To znamená, že strop hrobky absorbuje energiu a vyžaruje sa najvyššia nadstavba. Toto zariadenie vyžaduje na svoju prevádzku energiu. Odoberá sa buď zo zeme na križovatke Hartmannových mriežkových línií, alebo z externého zdroja - ľudí.
  • Umiestnenie mauzólea na Červenom námestí, doslova nasýtené starodávnymi silami, a prechod obrovskej masy ľudí ako návštevníkov mauzólea, ako aj na demonštráciách, poskytuje enormný tok energie. V rokoch 1924-1989 mauzóleum navštívilo viac ako 100 miliónov ľudí z celého ZSSR (nepočítajúc účastníkov prehliadok a demonštrácií).
  • Suterén na všetkých bohoslužobných miestach sa vždy používa na kontakt s tvormi svetov pekla.
  • Ruky múmie sú pokrčené určitým spôsobom:
    • ľavá je natiahnutá dopredu a prijíma energiu,
    • pravá je zovretá v päsť a energiu nenechá ísť von,
    • ľavá ruka múmie je nasmerovaná v smere, kde má mauzóleum tŕňový uhol. Práve z tejto strany prichádzajú kolóny demonštrantov.

To znamená, že keď sa pripravuje prehliadka a pred mauzóleum prechádzajú obrovské masy ľudí, energia sa z nich odoberá, priťahuje sa dvoma konkávnymi rohmi, prechádza Leninovou mŕtvolou, premieňa sa, pretože jeho pravá ruka je zaťatá v päsť a vysiela sa späť okoloidúcim ľuďom a do celej krajiny prostredníctvom vysielačov a prijímačov vo forme objednávok, neskôr to boli JEDINEČNÉ pomníky Lenina, vyrazené v obrovských množstvách, a ďalšie satanisticko-boľševické vybavenie, odznaky Octobrist, pionierske kravaty, odznaky Komsomol, lístky na večierok atď.

Zvláštne vedomosti, podivní zákazníci, podivné miesto na stavbu, podivné a hrozné udalosti v krajine po dokončení stavby - hlad a nie jediný, vojna a nie jediná, GULAG je celá sieť miest, kde bolo mučené milióny ľudí, akoby z nich čerpali životnú energiu ... A zjavne sa zikkurat na Červenom námestí stal akumulátorom tejto energie. Čo je to za energiu a prečo je to potrebné? S najväčšou pravdepodobnosťou má moc nad celým svetom a mení ju na jeden kolosálny koncentračný tábor, ktorý generuje prúdy temnej energie.

Ďalším znakom mauzólea - tŕňový uhol (pravý predný roh zikkuratu). V skutočnosti to nie je ani uhol, ale tri uhly:

  • dva vnútorné, čerpajúce energiu ako miska,
  • a tretí - vonkajší.
  • Rozdeľuje zárez na polovicu a smeruje von ako tŕň.

Jeden zo štyroch rohov mauzólea, presne ten, ktorý smeruje k smeru, z ktorého sa prehliadka blíži k mauzóleu, je vyrobený vo forme tŕňa, pod tribúnou, ktorá je umiestnená nad týmto rohom na nasledujúcej vrstve, je výklenok a rovnaký rohový tŕň. Toto je akýsi opakovač pre blížiacu sa kolónu demonštrantov.

Toto je viac ako originálny architektonický detail a detail je absolútne asymetrický - JEDEN, taký trojitý roh. Tieto zvláštne trojité uhly sa dnes nazývajú psychotropné prostriedky. Vnútorné rohy nasávajú informačnú energiu, prechádzajú cez Zikkurat a sú „nabité“ energiou Terafima, vonkajší roh ju vyžaruje späť. Práve na tejto plošine, kde bol tŕň za rohom, sa Stalin "rád" nachádzal počas prehliadok a demonštrácií.

 

Teraz pozor! V období 1941-1946 bolo „mauzóleum“ prázdne. Telo bolo na začiatku vojny vyvezené z hlavného mesta a vojská pochodujúce pred „mauzóleom“ 7. novembra 1941, pred bojmi o Moskvu, prešli okolo prázdneho Zikkuratu. „Lenin“ tam nebol! Dá sa predpokladať, že v tom čase Stalin vysielal svoju energiu okoloidúcim jednotkám.

Na prvý pohľad je viac ako čudné, že Nemcov odrazili späť v roku 1942, telo bolo vrátené až v roku 1946! Keď však Stalin a tí, ktorí skutočne viedli, poznali účel Zikkuratu, obrazne povedané odstránili „tyč z reaktora“. To znamená, že po odstránení Terafima pozastavili prácu Stroja. Počas týchto rokov skutočne potrebovali ruskú vôľu a solidaritu! Hneď ako sa vojna skončila, „reaktor“ bol znovu spustený, vrátil terafima a víťazný ľud zvädol a pohasol.

Stojí za zváženie ďalší zaujímavý bod - opotrebovanie „mauzólea“. Čo je opotrebovanie, sa ukazuje na analógii s motorom:

  • ak motor funguje, opotrebúva sa a potrebuje nové diely,
  • ak je motor na voľnobežných otáčkach, môže stáť večne a nič sa mu nestane.

V „mauzóleu“ sa nenachádzajú žiadne pohyblivé časti. Aleksey Ščusev, architekt mauzólea (v Stroitelnaja gazeta č. 11 z 21. januára 1940), hovorí nasledovné:

Bolo rozhodnuté postaviť túto tretiu verziu mauzólea z červeného, ​​sivého a čierneho labradora, s hornou doskou karelského červeného porfyru pripevnenou na stĺpoch rôzne žulové skaly. Rám mauzólea je vyrobený zo železobetónu s tehlovou výplňou a obložený prírodnými kameňmi zo žuly. Aby sa zabránilo otriasaniu mauzólea počas prechodu ťažkých vozov počas prehliadok na Červenom námestí, je základová jama, v ktorej je železobetónová základová doska a železobetónový rám mauzólea, vyplnená čistým pieskom. Budova mauzólea je chránená pred prenosom otrasov zeme. Mauzóleum je koncipované na mnoho storočí.

Nehĺbil som sa do Shchusevovho rodokmeňa, posúďte sami z fotografie, o akého jedinca išlo. A takmer všetci židoboľševici vyzerali rovnako.

Napriek tomu, aj keď bolo všetko budované po celé storočia, už v roku 1944 bolo treba mauzóleum dôkladne opraviť. Prešlo ďalších 30 rokov a niekomu zrazu vyšlo najavo, že je potrebné opäť vykonať jeho opravu - v roku 1974 bolo rozhodnuté o vykonaní rozsiahlej rekonštrukcie hrobky. Je to dokonca akosi nepochopiteľné: čo znamená „vyjasnilo sa“?

„Mauzóleum“ je vyrobené zo železobetónu. Železobetón je prakticky večný - mal by stáť tisíc rokov. Neexistuje žiadny špeciálny kanalizačný systém, toxické výpary. Čo opraviť? Musí byť celý? Ukázalo sa, že nie. Niekto vedel, že to nie je úplné, že sú potrebné opravy. Z pamätí jedného z vedúcich rekonštrukcie:

Po rozobraní žulového obkladu mauzólea sme boli ohromení tým, čo sme videli: kov rámu zhrdzavel, miestami boli zničené tehlové a betónové steny a izolácia-izolácia sa zmenila na rozmočenú kašu, ktorú bolo treba vypustiť.

To, čo v zásade nemohlo hniť - sklená vata a kov - sa rozpadlo. Ako! A čo je najdôležitejšie, niekto vedel o procesoch prebiehajúcich vo vnútri zikkuratu a dal príkaz na jeho včasnú opravu. Niekto vedel, že zikkurat nebol zázrakom sovietskej architektúry, ale zariadením, veľmi zložitým zariadením. A s najväčšou pravdepodobnosťou nie je sám.

Je tiež zaujímavé, čo je vedľa tohto stroja - na jednej strane je tu okrem múzeí - kostolov aj mierne stúpanie pre pútnikov, ktoré je v zásade veľmi dôležité. Na druhej strane - miesto popravy. Miesto s výraznou energiou smrti „na príkaz vedenia“ a miesto, kde sú prítomné určité prejavy. Nejde iba o symboliku. To sú všetko časti jedného stroja, takpovediac jeho periférie, viď foto.

Dostaneme teda taký výsledok - je to oltár určený na kontrolu zámerov, emócií a konania určitej masy ľudí žijúcich na určitom území, patriacich k rovnakému etniku a súvisiacich kultúrne, historicky a duchovne.

Jeho vplyv je trojaký:

  1. Samotná spoločnosť, jej existencia ...
  • Zámery a emócie ľudí v spoločnosti.
  • Procesy rozvoja spoločnosti.

Vplyv ľubovoľného stroja je územne obmedzený a efekt vyblednutia sa dostavuje s odstupom od neho. Nezabúdajme však, že tento theostroj využíva artefakt v podobe tela zakladateľa štátu. A keďže tento detail je jedným z hlavných nastavení smeru vplyvu, musia existovať aj okrajové artefakty, ktoré sú s ním priamo spojené. Existuje veľa takýchto artefaktov - sú to pamätníky a obrazy zakladateľa štátu, ktorého obraz je dôležitou súčasťou hlavného centrálneho stroja. Sú jednoducho nevyhnutné pre plnú funkčnosť systému - ako sieť ovplyvňujúcich projektorov priamo spojených s centrom. Preto židoboľševici začali pečaťovať pamätníky Vilenina a stavať ich vo všetkých hlavných mestách regiónov okupovaného územia Ruska a bývalých sovietskych republík. A chrliť ďalšie atribúty „vodcu“.

Pioniersky odznak je vyrobený v úplnom súlade s rituálmi čiernej mágie:

  • hlava Terafima,
  • satanský pentagram
  • a dokonca aj jazyky pekelného plameňa, štylizované, líči tri šestky.

V Kemerove boli deti spálené týmto pekelným plameňom! Podobné obrázky?

 

Je vplyv tohto stroja významný a často drvivý pre veľký počet obyvateľov daného územia, ktorý je zviazaný sieťou artefaktov v centre? Určite áno! Dospeli sme k záveru, že Leninovo mauzóleum-zikkurat je satanským oltárom VIL. Navyše: mnoho ďalších tiel je stále zabudovaných v stene blízko Zikkuratu, čo je v Rusku vrchol rúhania, celého satanovho chrámu, pretože ide o starodávny obrad čiernej mágie - vkliniť ľudí do múrov pevnosti (aby pevnosť stála stáročia)? A hviezdy nad vežami sú päťcípe! Čistý satanizmus a satanizmus na štátnej úrovni je ako ten Aztékov.

V tejto situácii by každý človek, ktorý sa považuje za duchovného vo viackonfesijnom Rusku, mal každé ráno začať modlitbou k svojim bohom a naliehavo vyzvať, aby urgentne odstránili Zikkurat z Červeného námestia, pretože toto je chrám Satana, nič viac a nič menej! Hovorí sa nám, že Rusko je viackonfesionálnou krajinou: existujú „pravoslávni“ (čo znamená falošná cirkev RPC), Jehovovi svedkovia, moslimovia, ba dokonca aj páni, ktorí si hovoria rabíni. Všetci mlčia: Kirill Gundyaev, rôzni mullahovia a samozrejme Berl-Lazary. Ich chrám satanovi na Červenom námestí vyhovuje. Celá táto spoločnosť zároveň hovorí, že slúži jednému Bohu. Jeden má jasný dojem, že vieme, ako sa tento „boh“ volá - hlavný chrám pre neho stojí na hlavnom mieste krajiny. Kto a čo potrebuje viac dôkazov?

Je Zikkurat naozaj taký silný, že úplne vypne mozog a schopnosť ľudí logicky myslieť?!

Mimochodom, je správnejšie volať ho nie Satan, ale Jahve! Z Wikipedie: Jahve, Ijahve, Jagve, existuje Jehovov variant - jedno z mnohých mien Boha v judaizme a kresťanstve. A takto je zobrazený:

Vážne okultné rituály si vyžadujú obete, pretože krv obete dodáva rituálu energiu potrebnú na jeho uskutočnenie, jemné vyžarovanie.
Navyše, v magických praktikách Voodoo a niektorých náboženstiev na Blízkom východe je proces „vytvárania Terafimov“ sprevádzaný rituálnou vraždou - do Terafínov mala prúdiť životná sila obete. V niektorých rituáloch sa používajú aj časti tela obete, napríklad hlava obete je zamurovaná pod skleneným sarkofágom s Terafimom.

Je nemožné povedať, že niečo je zakomponované aj pod hlavou múmie v Zikkurate na Červenom námestí, existujú však dôkazy, že sa táto skutočnosť odohráva: v Zikkurate ležia hlavy rituálne zavraždeného kráľa a kráľovnej, ako aj hlavy ďalších dvoch neznámych ľudí, zabití v lete 1991 - čas „prenosu“ moci z komunistov na „demokratov“ (teda Terafim bol akoby „obnovený“, posilnený). Dá sa predpokladať, že na potlačenie vôle národov zväzových republík ZSSR, etnicky odlišných od ruského ľudu, boli za obete zvolení najlepší synovia ich ľudu.

V roku 1925 bola pre oltár vybraná krv básnika Yesenina. Temné okultné rituály také veci vyžadujú. A čím dôležitejší je rituál, tým významnejšia by mala byť obeta. 27. decembra 1925 bol Sergej Yesenin nájdený mŕtvy v hoteli. Vyšetrovanie prípadu viedli ľudia blízki OGPU, takže vyšetrenie ukázalo, že Yesenin sa obesil. A hoci mal básnik porezanie na rukách, bol nezakrvavený a jeho telo nenieslo žiadne stopy charakteristické pre smrť obesením, záver komisie bol neúprosný - obesil sa!

Židoboľševici, ktorí postavili Zikkurat, sa rozhodli ovplyvniť ruský Egregor a potrebovali zvláštnu krv, posvätnú obeť nositeľa ruského ducha. V Yeseninovi videli ducha skutočného ruského čarodejníka. To znamenalo, že jeho krv bola pre rituál veľmi vhodná. Yesenin už v tom čase hovoril, že Rusko zajali iba Židia. A v roku 1925 sa uskutočnil tento obrad a Zikkurat začal pracovať na plný výkon a prenášať svoju negatívnu energiu pre ruský ľud cez Terafima - Lenina.

 

Čo sa stalo s ruským ľudom v 20. rokoch 20. storočia.

Po výstavbe zikkurat-mauzólea, poďme sa na túto dobu pozrieť bližšie. Od samého začiatku sa moc boľševikov potácala na všetky strany, jej dni sa zdali byť spočítané. Víťazstvo v občianskej vojne sa považovalo za dočasné. Víťazstvo, ktoré boľševici získali vďaka nejednotnosti bieleho hnutia, vďaka tomu, že strategické vojenské rezervy ríše boli v rukách komisárov, ani zďaleka nebolo konečné. Socialistické rozprávky, ku ktorým boli ľudia vedení, už nefungovali. V Paríži bieli emigranti pripravovali štruktúry na návrat do Ruska.

Tento nevyhnutný koniec boľševizmu v tých rokoch mnohí jasne videli. Aj samotná sovietska elita organizovala sklady zbraní, peňazí, tlačiarní a pripravovala sa na podzemný boj. Zdalo sa, že tých, ktorí sa zmocnili moci v Rusku, nemôže nič zachrániť: ľudia tento režim odmietli. Navyše, v 20. rokoch, keď NEP znamenala pre ľudí priepasť boľševickej priemernosti, prestali fungovať aj socialistické rozprávky, ku ktorým bol ľud vedený. Roľníci, robotníci, inteligencia túto moc nenávideli, o čom svedčili rozsiahle roľnícke povstania.

V tejto situácii boľševikov mohla zachrániť iba jedna vec: bolo potrebné niečo vytvoriť, aby najmenej 50 miliónov ľudí malo zrazu pocit, že sú pripravení urobiť všetko pre súdruhov sediacich v Kremli a pre svetovú revolúciu. Iba vďaka fantastickej technike mohli boľševici zostať pri moci. Niečo bolo treba urobiť s ľuďmi, niečo, čo by ich prinútilo zavrieť oči pred novou vládou, prinútení, ak nie milovať z celého srdca, tak v každom prípade pokorne plniť jej príkazy, ísť na bojisko a zomrieť ako zombie, kričať „na súdruha Stalina!“ A ako vidíme, táto technika fungovala, boľševici zostali pri moci. Navyše, ich priami potomkovia sú stále v tejto moci a ruský ľud bol z moci odstránený.

Pasivita, zastrašovanie, nejednota a ďalšie podobné charakteristiky sa v 20. storočí pevne držali Rusov, stávali sa akýmsi synonymom národnosti a netreba hľadať ďaleko príklady. Mnoho popísaných príbehov z čias ZSSR, keď dvojica brancov z Kaukazu zbila pred formáciou svojho dedka seržanta, a ostatní starí vojaci alebo krajania, Rusi, ticho stáli nabok. Existuje veľa príbehov, ako tucet cudzincov terorizovalo celú oblasť alebo dokonca mesto ... atď.

Je nedostatok kmeňovej solidarity v Rusku skutočne druhovým znakom? Dokazuje to celá ruská história. A ešte v roku 1918, v roku 1919, naši dedovia a pradedovia aktívne bojovali a celý začiatok 20. rokov 20. storočia otriasli ZSSR povstaniami robotníkov a roľníkov. Ale do polovice 20. rokov sa všetko dramaticky zmenilo. Vzdor ruského ľudu zrazu upadol. Zrazu akoby kúzlom.

Čo sa stalo? V 20. storočí bol svet svedkom skutočného „zázraku“: obrovských 150 miliónov ľudí, ktorí vytvorili mocný štát, vyhrali veľa vojen a vlastnili dávnu históriu, sa zrazu stali poslušným stádom. Okrem toho sa stádom nielen na okupovanom území, ale aj v globálnom meradle, kde takmer každý Rus, sa stal Ivanom, ktorý si svoje príbuzenstvo nepamätá.

Stalo sa to tak, že v roku 1924 bolo postavené mauzóleum-zikkurat, do ktorého bol vložený terafim-lenin a psychotronické delo začalo pracovať! A v roku 1925 okultisti zvýšili silu stroja na potlačenie vôle pomocou Yeseninovej krvi.

Bojný, nepotlačiteľný ruský ľud, ktorý Lenin odsúdil ako šovinizmus, na seba náhle zabudol. Upokojil sa, vybledol, stratil pocit bojovnosti. Zrazu, akoby vlnou čarovného tátoša, sa všetko urovnalo: členovia Komsomolu si obliekli červené šatky a začali tancovať v kruhoch, proletariát sa vrhol na vojenské prehliadky a demonštrácie, sovietska inteligencia sa radovala a ponáhľala sa zaspievať víťazstvo socializmu. Drvivá väčšina ruského ľudu sa zrazu začala považovať za sovietskych. Nedávne zverstvá, ktoré boľševici páchali na svojich blížnych, prestali ľuďom robiť starosti. Spomienky a pamäte sú plné skutočných svedectiev, keď si ľudia uväznení v táboroch zachovali nezištnú vieru a lásku k Josephovi Džugašvilimu (Bes - „Stalin“).

Aj keď prežili, prešli zvratmi pekla a opustili tábory, mnohí zostali úprimnými komunistami, ba dokonca aj stalinistami. Ruský ľud vo väčšej miere ako všetky ostatné národy, ktoré boli vykorisťované v ZSSR, sa dnes preukazujú ako úžasný, úplne nevysvetliteľný záväzok ku komunizmu, „leninizmu“ a inému delíriu. Tu nemôže dôjsť k žiadnym nehodám, funguje nejaký program - informačné nastavenie. Spracovanie vedomia, v dôsledku čoho bol pocit kmeňovej spolupatričnosti akosi blokovaný a súčasne sa dostavil pocit pasivity a odlúčenosti. Ľahostajnosť.

 

Dodnes na Červenom námestí nie je mauzóleum, ale špeciálne vyladený mechanizmus, ktorý ovplyvňuje vedomie, vôľu a život našich ľudí.

Mimochodom, ISIS (teroristická organizácia zakázaná v Rusku) sa začala zmocňovať Asýrčanov v Sýrii - pretože asýrski operátori slúžia zikkuratu (vyžaduje si to rodovú pamäť). Jedna vec je istá: oslobodenie ľudí musí začať demontážou tohto okultného mechanizmu, ktorý stojí proti ľuďom.

Podivná budova na Červenom námestí teda nie je mauzóleum ani pohrebná klenba. Architektonicky je to zikkurat, podobný rituálnym pyramídam Chaldejcov, ktorí vykonávali okultné funkcie. A to je zrejmé už na prvý, vonkajší pohľad. Tento okultný čin ovplyvňuje aj ľudí, ktorí majú ďaleko od zikkuratu, jasný náznak toho dáva film „Obývaný ostrov“, ktorý bol síce natočený z nejakého dôvodu, ale akýsi zašifrovaný návod, zrozumiteľný iba pre „priateľov“. Film je založený na knihe Židov, bratov Strugatských.

Je zaujímavé, že umelcom Strugatských kníh a ich priateľom bol Felix-Lev Borisovič Zbarskij - prvý syn z druhého manželstva Borisa Iľjiča Zbarského s Evgéniou Borisovnou Perelmanovou, práve ten Boris Zbarský, ktorý balzamoval Lenina.

Krátko k podstate filmu:

"Na planéte, kde sa Maxim ocitol autoritárska vláda, korupcia, tvrdý boj proti disentu. Maxim sa dozvedá oficiálnu doktrínu, podľa ktorej je drvivá väčšina obyvateľstva, ktorá podporuje vládcov krajiny, múdri a spravodliví "Neznámi otcovia", ktorým sa podarilo zastaviť občiansku vojnu, proti ktorej stoja „geekovia“ - brutálne marginalizované pokusy o zničenie veží PBZ (anti-balistická obrana), podplácané susedným štátom Honti. Geekov možno rozoznať podľa bolesti hlavy. Žiarenie z veží má v skutočnosti neustále hypnotický účinok na ľudí, núti ich slepo veriť vládnej propagande a riadiť sa príkazmi vládcov. Dvakrát denne sa to zosilňuje, čo u ľudí vyvoláva eufóriu a nadšený obdiv voči úradom ... „Myslíte si, že je to náhoda?

 

Leninovo-slepé mauzóleum je symbolom ŽIDOVSKÉHO ORGÁNU od roku 1917. V mauzóleu leží Lenin ako modla a Židia ho udržiavajú v nádeji, že Rusko bude navždy v tomto židovskom otroctve. Rusko je židovská kolónia, po puči v 17. prišla skutočná satanistická moc, na ktorej tabuliach je vyhlásené uctievanie zlatého teľaťa a zisk, zhýralosť a sodomia, kult násilia a tolerancia bohatstva. Pod rúškom takzvanej demokracie, ktorá sa vydáva za korunu štátnej štruktúry, sa skrýva Satanova moc, ktorá si za hlavný cieľ kladie korupciu ľudí, oddávanie sa ich nerestiam a premieňanie na otrokov zvieracích vášní. Len za roky Červeného teroru Židia zabili viac ako 30 miliónov! Rusov, kozákov, Ukrajincov, Bielorusov atď. Ruský ľud a kozáci najviac trpeli židovskou nadvládou. OGPU, GPU, VChK, NKVD, Solovki, GULAGy, prvé koncentračné tábory ešte pred tými Hitlerovými, budovali Židia na území ZSSR, ktoré sami vytvorili.

A stále existujú hlupáci, ktorí chcú uctievať túto modlu?!

Ste chorí otroctvom?!

Alebo ste takí hlúpi, že sa vo svojej krajine hodíte iba na úlohu otrokov?!

Bez výnimky boli všetci generálni tajomníci po 17 rokoch Židia s ruskými priezviskami, teraz sú pri moci Židia Shelomov - Putin a Mendel - Medvedev s celým balíkom Židov a prožidmi. Pokiaľ podobizeň tohto Blanca leží na Červenom námestí a sú v ňom hroby katov ruského ľudu, Rusko nemá budúcnosť!

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.