Táto tematika je takmer neznáma.
Niekomu sa môže zdať, že ide o fantáziu či fikciu.
Zvedavci zaujímajúci sa o pochopenie prepracovanej fikcie "skutočnosti" si v pokračovaniach nájdu možné rozšírenie svojich teórií.

Dlhoročným skúmaním súčasného sveta, systému ktorý v ňom panuje a všetkých nezrovnalostí, ktoré tento systém nevie vysvetliť, sa vynára viac a viac anomálií. Práve vďaka týmto úkazom máme možnosť porovnať nám predkladanú, úmyselne pokrivenú skutočnosť. Mohli by sme povedať, že pokrivenú pravdu?

Pravda má veľa podôb, záleží kto ju vyjavuje. Súbor všetkých právd, by sme mohli nazvať objektívnosťou, ale v starých textoch je označovaná ako Istina. Tá je nemenná, popisuje presne čo a ako sa stalo alebo prebiehalo. Len istina je tak rozsiahla a mnohorozmerná, že v našej úrovni vnímania a chápania ju nemáme možnosť úplne poňať. Tým čo pochopíme, vytvoríme svoju pravdu o Istine. Ak predáme našu pravdu niekomu inému, ten si ju tiež vyloží po svojom a začne nami predanú pravdu kriviť, hoci nie úmyselne, a vzniká krivda. Ide o normálny proces. Predávaním krivdy (pokrivenej pravdy) sa dostanem ku lži.

Kvalita podávateľa informácií je v tom, aby preberajúci tejto informácie čo najviac priblížil podstate.

Vo svete máme veľa takých, ktorí úmyselne krivia informácie, aby nasmerovali svoje publikum do pre nich želaného bodu. Ešte roky budeme žiť vo svete intríg, klamu a podvodu. Epocha Líšky ešte neskončila, prechádza do epochy Vlka.

Pochopenie Zákona Cestui Que Vie 1666

Existencia života - Cestui Que Vie (fr: Tento život) (??: cestuj kto vie)

Londýn 1666, počas čierneho moru a veľkých požiarov v Londýne, Parlament uzákonil akt za zatvorenými dverami, nazvaný Cestui Que Vie Act 1666.

Akt, o ktorom sa diskutovalo, bolo subrogovať (prevziať práva veriteľa zaplatením pohľadávky) práva mužov a žien, čo znamená všetci muži a ženy boli vyhlásení za mŕtvych, stratených na mori / v mori. (vtedy pôsobiace v Námornom práve, morské právo, takže stratených na mori).

Štát (Londýn) vzal do väzby každého a ich majetok do poručníctva. Štát sa stal Trust-om (poručníkom / držiteľom) všetkých titulov pre ľudí a majetku, pokiaľ sa živý človek nevráti, aby získal tieto tituly, môže si tiež nárokovať náhradu škody.

Ak sa VEĽKÉ písmená používajú kdekoľvek v mene, vždy to znamená právnickú osobu / fikciu, spoločnosť alebo korporáciu bez výnimky. Napr. John DOE alebo Doe:JANE

  • CEST TUI QUE TRUST: (vyslovuj setakay) spoločný termín na New Zélande a Austrálii
  • STRAWMAN (slamák): spoločný termín v Spojených štátoch amerických alebo Kanade

Jedná sa o právnickú osobu / fikciu vytvorenú a vlastnenú vládou, ktorá ju vytvorila. Je to ako vlastníctvo podielu na akciovom trhu, môžete vlastniť podiel ... ale stále je to časť akcie.

Z právneho hľadiska sme považovaní za fikciu, koncept alebo myšlienku vyjadrenú ako meno, symbol. Táto právnická osoba nemá vedomie; je to právnická osoba, ENS LEGIS, meno / slovo napísané na kus papiera. To siaha až do roku 1666, Londýn je IndependentCityState, rovnako ako Vatikán je IndependentCityState, rovnako ako WashingtonDC je Nezávislý Mestský Štát.

Koruna je neregistrované združenie. Prečo neregistrované? Je privátna (neverejná). Temple bar je v Londýne, každý právnik povolaný do „baru“ prisahal vernosť temple bar. Nemôžeš byť pozvaný bez toho, aby si neprisahal lojálnosť.

Našou jedinou cestou von je získať späť našu mŕtvu entitu (slamák), ktorú Koruna vytvorila, stať sa exekútorom, potom stiahnuť povolaného Cestui Que Vie poručníka, odpustiť si svoje dlhy, a potom sa vyňať z námorného práva, ktorý nás drží vo väzbe.

Keď Londýn zhorel, došlo k subrogácii práv mužov a žien. Právne zodpovedný zákon bol schválený ... Zákon CQV 1666 znamenal, že všetci muži a ženy z Veľkej Británie boli vyhlásení za mŕtvych a stratení na mori. Štát vzal všetkých a majetok každého do poručníctva. Štát preberá kontrolu, kým sa žijúci muž alebo žena vráti a uplatní si nároky na svoje tituly tým, že preukáže, že sú nažive a môžu sa uplatniť nároky na náhradu škody.

Z tohto dôvodu vždy potrebujete zastúpenie, keď sa podieľate na právnych záležitostiach, pretože ste mŕtvy.

 

Legálna fikcia je konštrukcia na papieri, majetok v poručníctve. Keď dostaneš príkaz k platbe alebo predvolanie od súdu, je to vždy veľkými písmenami, podobné náhrobným kameňom v cintoríne. Veľké písmená znamenajú smrť. Píšu ich mŕtvej právnickej osobe. Legálna fikcia bola vytvorená, keď niekto informoval vládu, že existuje nové plavidlo v meste, založené na vašom narodení.

Rodné listy nám vydáva doktor, rovnako ako lode dostávajú Osvedčenia na kotvenie v Doku. Je to o obchode. Pochádzame z vôd našich matiek. Tvoja matka má pôrodný kanál ako loď. Loď sa pohybuje morským prúdom rovnako, ako sa dokážeme pohybovať podľa meny.

Všetky tieto informácie sa týkajú toho, ako je verejnosť stále právne viazaná Zákonom o námornej admiralite. Prostredníctvom tohto starodávneho právneho konštruktu môžeme byť ľahko kontrolovaní a podvádzaní. Zistenie svojej právnej fikcie vám pomôže odomknúť samých seba. Inak ste len prázdna loď plávajúca na mori obchodu. Rodičia sú podvedení, aby zaregistrovali narodenie svojich detí.

Okolo roku 1837 bol vo Veľkej Británii založený zákon o Narodení, Úmrtí a Manželstve a bolo zriadené miesto generálneho tajomníka. Jeho úlohou bolo zhromažďovať všetky údaje od cirkví, ktoré uchovávali záznamy o narodení.

Register - od Kráľovnej alebo Koruny. Všetci ľudia sú vo väzbe „Koruny“. To ľuďom umožňuje fungovať v obchode a prijímať výhody poskytované štátom. Musíme pochopiť, kto sme ako muži a ženy, a ako sa môžeme v systéme ohlásiť. Mesto Londýn je centrom trhov, na ktorých obchodníci pracujú. Potom je tu Obchodný Zákon. Vychádza z Námorného Zákona. Pozrite sa na symboly na vašich Mestských Súdoch, ktoré sa týkajú Námorníctva.

Takže tam, kde máte obchod a peniaze, máte tiež „spravodlivosť“ a „zranenie“. Skôr ako pochopíte súdnictvo, musíte pochopiť konkurz. Prijali sme požiadavku na prijatie predvolania, ale je možné predvolať IBA mŕtvych. Existuje povinnosť prevziať akúkoľvek vzniknutú zodpovednosť.

Pôsobíme v Námorníctve. Proces neviny alebo akýkoľvek proces podlieha súdnictvu. Slamák, aka legálna fikcia, je vždy vinný. Advokáti a právni zástupcovia sa živia tvorbou kontroverzií. Vytvorením kontroverzie sa stanete zodpovedným za tento prípad.

Rešpekt a nerešpekt. Ak chcete zostať rešpektovaný, musíte prijať žalobu a vybaviť ju (zrušiť obvinenie). Potom pridáte podmienky, tj. „Prijímam na základe preukázania nároku a straty.“ Týmto sa im vracia zodpovednosť. Legálna fikcia je vždy vinná. Skutočný muž alebo žena sa môže objaviť iba na Najvyššom Súde. Hry sa hrajú na súdoch, odtiaľ názov súd“. Je to hra s hercami (konajúcimi pri aktoch). Musí sa s ňou zaobchádzať ako s hrou a len obchodne. Drámy v súdnej sieni sú dezinformácie.

Na verejnosti pracujeme v konkurze a získavame výhody. Pochopenie a použitie týchto nástrojov vyžaduje veľa času, úsilia a štúdia. Musíte byť pripravení prejsť celý proces, dostať správny nástroj zo svojho balíka nástrojov v správny čas.

Ľudia sa musia naučiť, ako konať skôr ako stvorenia Boha než stvorenie Človeka.

Pozastavenie a korupcia práv Cestui Que Vie poručníka

Kánon 2036

Cestui Que Vie Trust, známy aj neskôr ako „Fide Commissary Trust“ a neskôr opäť ako „Foreign Situs trust“ a tiež známy ako forma „Secret Trust“, je fiktívny koncept, ktorý je Dočasným Testamentárnym Trustom, ktorý sa prvýkrát vytvoril počas kraľovania anglického kráľa Henryho VIII. prostredníctvom zákona Cestui Que Vie z roku 1540 a aktualizovaného Charlesom II prostredníctvom zákona o Cestui Que Vie z roku 1666, v ktorom môže byť ovlypnený majetok v prospech jednej alebo viacerých Osôb, o ktorých sa predpokladá, že boli stratené alebo opustené na „mori“, a preto sa predpokladá, že je „mŕtvy“ po siedmich (7) rokoch. Ďalšie predpoklady, na základe ktorých môže byť takýto Trust vytvorený, boli pridané v neskorších štatútoch tak, aby zahŕňali bankroty, menšiny, nekompetentných, hypotéky a súkromné spoločnosti.

Kánon 2037

Pôvodným účelom a funkciou Cestui Que (Vie) Trust bolo vytvoriť dočasný Majetok v prospech iného, pretože niektoré udalosti, stavy veci im bránil v tom, aby si nárokovali svoj štatút žijúceho, spôsobilého a prítomného pred príslušným orgánom. Preto akékoľvek tvrdenia, história, štatúty alebo argumenty, ktoré sa líšia z hľadiska pôvodu a funkcie Cestui Que (Vie) Trust, ako ich vyslovujú tieto kánony, sú nepravdivé a automaticky sú neplatné. Cestui Que (Vie) Trust môže existovať iba po dobu sedemdesiatich (70) rokov, čo je tradične akceptovaná „životnosť“ očakávaného majetku.

Kánon 2039

Pretože všetky Cestui Que (Vie) Trusty sú vytvárané na jednom alebo viacerých predpokladov na základe ich pôvodného účelu a funkcie, takýto Trust nemôže byť vytvorený, ak sa nepreukáže, že žiadny z týchto predpokladov neexistuje.

Kánon 2042

V roku 1534, pred 1. Cestui Que Vie (1540), vyhlásil Henry VIII prvý Cestui Que Vie typ majetku so Zákonom o Nadvláde, ktorý vytvoril Majetok Koruny. V roku 1604, o sedemdesiat (70) rokov neskôr, britský James I upravil majetok ako Únia Korún (Union of Crowns). Do 18. storočia bola Koruna vnímaná ako spoločnosť. Začiatkom 19. storočia približne v roku 1814 po bankrote spoločnosti (1814/15) sa však stala úplne súkromnou spoločnosťou Crown Corporation ovládanou rodinami európskych súkromných bankárov.

Kánon 2043

Od roku 1581 existuje druhá séria Cestui Que Vie Majetkov týkajúce sa majetku „osôb“ a práv, ktoré sa presunuli do Spojených štátov za účelom správy, vrátane:

  • V roku 1651 Zákon o Osídlení Írska 1651-52, ktorý zaviedol koncept „osád“, nepriateľov štátu a obmedzení pohybu v štátoch „mimoriadnej situácie“; a
  • V roku 1861 Zákon o Mimoriadnych Silách z roku 1861; a
  • V roku 1931 Zákon o Mimoriadnych Udalostiach a Stavbách z roku 1931-32; a
  • v roku 2001 Patriot Act 2001.

Kánon 2044

Od roku 1591 existuje tretia séria Cestui Que Vie majetku, ktoré sa týkajú majetku „duše“ a cirkevných práv, ktoré sa sťahovali do Spojených štátov na účely administratívy, vrátane:

  • v roku 1661 Zákon o Osídlení 1661-62; a
  • V roku 1871 Zákon o Okrese Columbia (District of Columbia - D.C.) z roku 1871; a
  • V roku 1941 Zákon o Prenájme z roku 1941.

Kánon 2045

Od roku 1815 a po bankrote Rothschildovcov z Koruny a Bank of England sa po prvý krát Cestui Que Vie Trusts Veľkej Británie stal majetkom umiestnených v súkromných bankách a stali sa skutočne „súkromnými trustmi“ alebo „Fide Commissary Trusts“ spravovanými komisármi (opatrovníkmi). Od roku 1835 a Willsovho zákona sa tieto súkromné trusty tiež považujú za „Tajné Trusty“, ktorých prezradenie existencie je neželané.

Kánon 2046

Od roku 1917/18 sa zákonom o Sedení a zákonom o Obchodovaní s Nepriateľom v Spojených štátoch a Spojenom kráľovstve stali občania Spoločenstva a Spojených štátov v skutočnosti „nepriateľmi štátu“ a „cudzincami“, čo na druhej strane konvertovalo súkromné tajné trusty „Fide Commissary“ na „Foreign Situs“ (Private International) Trusts.

Kánon 2047

V roku 1931 Rímsky Kult, známy aj ako Vatikán, vytvoril Banku pre Medzinárodné Osady na kontrolu domnelého majetku pridružených súkromných centrálnych bánk po celom svete. Po úmyselnom bankrote vo väčšine krajín boli súkromné centrálne banky nainštalované ako správcovia a od roku 1933 bol implementovaný globálny Cestui Que Vie / Foreign Situs Trust systém.

Kánon 2048

Od roku 1933, keď je dieťa narodené v Štáte (majetku) podľa nižšieho Rímskeho práva, sa vytvárajú tri (3) Cestui Que (Vie) Trusty, ktoré sú založené na určitých predpokladov, ktorých účelom je konkrétne odoprieť dieťaťu navždy akékoľvek práva na Skutočný Majetok, akékoľvek Práva ako Slobodnej Osobe a akékoľvek Práva byť mužom a ženou, viac ako tvora alebo zviera, a to tým, že si bude nárokovať a vlastniť ich Duše alebo Ducha.

Kánon 2050

Od roku 1933, keď sa dieťa narodí, vedúci Exekútori alebo Správcovia vyššieho Majetku vedome a dobrovoľne vyhlasujú dieťa za dobytok Majetku. Zmluva otroka dieťaťa sa potom vytvára ctením starodávnej tradície buď mať atramentový otlačok z nôh dieťaťa na živom pôrodnom zázname, alebo kvapku jeho krvi, ako aj podviesť rodičov, aby dieťa odpísali preč podvodným právnym významom v zázname o narodení. Tento živý rodný list ako zmenka sa premení na otrocký dlhopis, predaný súkromnej rezervnej banke majetku, a potom sa prenesie do druhého a samostatného trustu Cestui Que (Vie) pre každé dieťa vo vlastníctve banky. Po tom, čo zmenka dosiahne splatnosť a banka nie je schopná „zabaviť“ otrocké dieťa, je zákonne vydané námorné záložné právo na „záchranu“ strateného majetku, a samo o sebe je speňažené ako mena vydávaná v sérii proti Cestui Que (Vie) Trust.

Kánon 2052

Tri (3) Cestui Que Vie Trusts sú špecifickým odopretím práv na Nehnuteľný Majetok, Osobný Majetok a Cirkevný Majetok pre väčšinu mužov a žien, presne zodpovedajú trom formám práva, ktoré má k dispozícii súdna komora advokátskych komôr.

  • Prvou formou práva je korporatívne obchodné právo, ktoré je účinné z dôvodu 1. Cestui Que Vie Trust.
  • Druhou formou zákona je námorné právo a zákon o dôveryhodnosti je účinný, pretože sa jedná o 2. Cestui Que Vie Trust.
  • Tretia forma zákona je Talmudské a Rímske Kultové právo je účinné z dôvodu 3. krstu Cestui Que Vie Trust krstenia.

Kánon 2053

Rodný list vydaný podľa Rímskeho Práva predstavuje moderný ekvivalent kolonizačnému certifikátu listom zo 17. storočia, a označuje jeho držiteľa ako chudáka a účinne Rímskeho Otroka. Rodný list nemá priamy vzťah k súkromným tajným trustom kontrolovaným sieťou súkromného bankovníctva, ani ho nemožno použiť na donútenie správy štátu alebo národu, aby prezradil existenciu týchto tajných trustov.

Kánon 2054

Keďže trusty Cestui Que Vie sa vytvárajú ako súkromné tajné trusty na základe viacerých predpokladov vrátane pokračujúceho bankrotu určitých národných majetkov, zostávajú naďalej nárokovaným súkromným majetkom bánk Rímskeho Kultu, a preto si ich nemožno priamo nárokovať ani použiť.

Kánon 2055

Zatiaľ čo súkromné tajné fondy súkromných centrálnych bánk nemožno priamo označiť, stále sa formujú podľa určitých predpokladov zákona vrátane tvrdenia o vlastníctve mena, tela, mysle a duše dojčiat, mužov a žien. Každý muž a žena má absolútne právo napomenúť a odmietnuť také falošné predpoklady ako držiteľ svojho vlastného titulu.

Kánon 2056

Vzhľadom na to, že privátne tajné trusty súkromných centrálnych bánk sa vytvárajú na základe falošných predpokladov, keď muž alebo žena objasnia svoj Živý Záznam Narodenia, a požiadajú o svoje meno, telo, myseľ a dušu, každý taký trust založený na falošných domnienkam, prestane mať akýkoľvek majetok.

Kánon 2057

Každý Administrátor alebo Exekútor, ktorý odmietne okamžite rozpustiť Cestui Que (Vie) Trust po tom, čo Osoba určí svoj štatút a kompetenciu, sa dopúšťa podvodu a zásadného porušenia svojich zvereneckých povinností vyžadujúcich ich okamžité odobranie a potrestanie.

Cestui Que Vie

Originál v angličtine
19. decembra 2020  118.99 KB
Cestui Que Vie Trust.pdf

Komentáre 3

  • Stanislav
    Stanislav 2023-10-04 17:17:54

    Proč sdílíte tyto fantasmagorie? Komu to má sloužit a k čemu?

  • Logofat Valassky
    Logofat Valassky 2022-02-12 20:01:30

    U nas neplati namorne ale suchozemske pravo!!!

    • Jakso
      Jakso 2022-02-13 13:37:26

      @Logofat Valassky CESTUI QUE VIE má vymyslený príbeh do prostredia Anglicka datovaný do neexistujúceho roku. Je nelogické, aby bol dokument z roku 1666 písaný v latinčine, ktorú vytvorili začiatkom 19. storočia, ako jeden z novo vytvorených umelých jazykov, popri hebrejčine, arabčine a hlaholike-cyrilike, ktorými sa dovtedy nikdy nehovorilo ani nepísalo.

      V CESTUI QUE VIE nejde vôbec o to, či sa niekto nachádza na vode alebo na súši.
      Môžeme si práva nazvať rôzne: prirodzené, morské, pirátske, rímske, ... všetky vznikli z jedného počiatku.

      Počiatkom je vznik-vytvorenie súčasnej reality zvanej Zem okolo roku 1800, ako dôsledok prepadu pôvodnej etapy Zeme (Mars), vyvolaný likvidačnou vojnou - boj Mŕtveho Juhu proti Živému Severu (zabudnite na Ameriku, vtedy ešte neexistovala, lebo bola Áziou). Prepad sprevádzal výbuch slnka a následne schladenie formou potopy novovytvorenej reality. Prepad stiahol ako Mŕtvych tak aj Živých. Živí rýchlo kultivovali pozostatky zničených technológií a pripravili taktiež biblický projekt, ktorý umožňoval materializáciu Mŕtvych. Bolo pre nich vytvorené biorobotické telo Adam, ktoré je majetkom Živých. Každí kto sa narodí v tele Adam, sa stáva otrokom - tovarom na lodi. Mŕtvi rýchlo vyvraždili Živých, takže ich na svete už niet. Pyramída Moci väčšej Mŕtvoly sa ujala správcovstva sveta.
      Na ukrytie počiatku bola vymyslená história do roku 1900 a k tomu celý právny a finančný systém, ktoré držia Mŕtvoly pod kontrolou, aby sa behom pár mesiacov navzájom nevyvraždili. Ide o formu riadeného väzenského zariadenia.

      Zem je chápaná ako loď, ktorá zhorela, bola zaplavená vodou a jej Mŕtvy náklad sa nekontrolovateľne roztrúsil po celom povrchu. Nejde o žiadnu doslovnú interpretáciu antidatovaných dokumentov vytvorených počas 19. storočia.

      Mŕtveho žiadny papier, úplatok či lesť nespraví Živým, NIKDY.