Merchant = bankár, Mear = more, Captain = kapitíál
Poznáte rozdiel medzi pozemným a morským zákonom ?
Certifikát o narodení a o smrti
Cirkvi sú produktom morského zákona
Občan je zamestnanec zahraničnej firmy operujúcej na morskom zákone

Jordan Maxwell diskutuje o tom, ako funguje zákon o námornej admiralite a jeho pôvod v tomto veľmi odhaľujúcom videu.

Pochopenie slov je pre prežitie v týchto časoch životne dôležité. Presuňme S v slove words a stáva sa slovným sword - mečom.

Skutočná definícia občana - je zamestnancom spoločnosti United States Corporation. Ste občan?

Vlastnia vás od narodenia a s vašim číslom sociálneho zabezpečenia sa obchoduje na burze.

Zistite, čo je námorná admiralita a odkiaľ pochádza. Jordan Maxwell nám lepšie vysvetlí, ako funguje bankovníctvo, vláda, zákony krajiny a morský zákon.

Americká korporácia nechala skryté morské právo, aby zotročila ignoranta. Bolo by rozumné pochopiť zákon o námornej admiralite, mohol by vám zachrániť život !

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Okultné a ezoterické obchodné zákony

Od rímskej ríše existujú dve veci na zemi, zem a voda. Následne máme zákon krajiny a zákon vody. Zákon krajiny je zákon ľudí v krajine, v ktorej žijú. Právne predpisy týkajúce sa mora / vody sú však medzinárodné. Sú to bankové zákony. Ak dostanete kreditnú kartu v USA, funguje to v Európe alebo v Indii.

Všetky lode sú ženské a dodávajú tovar. Samice vyrábajú výrobky. Práca, doručovacia miestnosť, narodenie, loď, „ona“ dodáva produkty. Keď sa dodávajú výrobky, potrebujú osvedčenie - Manifest. To, čo je na lodi, sa prejavuje. Ľudia sú výrobkami námornej admirality; majú tiež osvedčenie o manifeste. "Rodný list." Na spodnej časti Rodného listu sú naši rodičia. Sme potom majetkom ministerstva obchodu.

Všetci ľudia sú „zásoby“. Hneď ako sa ľudia narodia, sú majetkom vlády v ktorej žijú. Pozri US Vs USA. Spojené štáty sa líšia od Spojených štátov amerických. Ústava USA založená v roku 1776 a Ústava pre r. 1871. US Inc. Spojené štáty sú korporáciou. Bola založená v Delaware v roku 1871. Všetci občania sa riadia právom obchodných spoločností. Všetky korporácie musia mať prezidenta, viceprezidenta, tajomníka a pokladníka. Preto spoločnosť USA Inc. založená v roku 1871.

Občan USA je zamestnancom spoločnosti US Inc. US OBČANIA sú zamestnancami spoločnosti a preto potrebujete licenciu na všetko od manželského preukazu, obchodného preukazu a vodičského preukazu. Je to všetko podnikanie.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.