Dôkaz, že pandémia bola naplánovaná s určitým účelom.
Naším cieľom je poskytnúť 100% presné informácie. Všetky skutočnosti je možné skontrolovať v odkazoch v dolnej časti stránky.

Odkazy: Odkaz 1

Tisíce lekárov tvrdia, že pandémia bola plánovaná

Skupina takmer tisíc lekárov v Nemecku s názvom „Lekári pre informácie“, ktorú podporuje viac ako 7 000 odborníkov vrátane právnikov, vedcov, učiteľov atď., Urobila počas národnej tlačovej konferencie šokujúce vyhlásenie:

Panika v Corone je hra. Je to podvod. SCAM. Je najvyšší čas pochopiť, že sme uprostred globálneho zločinu.

Táto veľká skupina lekárskych odborníkov vydáva každý týždeň noviny s nákladom 500 000 výtlačkov, aby upozornila verejnosť na dezinformácie o koronavírusoch v hlavných médiách. Organizujú tiež masové protesty s miliónmi ľudí v celej Európe.

Stovky španielskych lekárov tvrdia, že pandémia je vytvorená

V Španielsku urobila skupina 600 lekárov s názvom „Lekári za pravdu“ podobné vyhlásenie počas tlačovej konferencie.

Covid-19 je falošná pandémia vytvorená na politické účely. Toto je svetová diktatúra so sanitárnou výhovorkou. Žiadame lekárov, médiá a politické orgány, aby zastavili túto trestnú činnosť šírením pravdy.

Svetová aliancia lekárov - Najväčší zločin v histórii

„Lekári pre informácie“ a „Lekári za pravdu“ spojili svoje sily s podobnými skupinami odborníkov z celého sveta, v rámci „Svetovej aliancie lekárov“ (2A). Táto historická aliancia spája viac ako stotisíc lekárskych odborníkov z celého sveta. Odhaľujú, ako je pandémia najväčším zločinom v histórii, a poskytujú spoľahlivé vedecké dôkazy o tomto tvrdení. Podnikajú tiež právne kroky proti vládam, ktoré sa podieľajú na tejto trestnej činnosti.

Svetová aliancia slobody - Prepojení právnici

Obdobne vznikla Aliancia svetovej slobody, sieť právnikov, lekárskych odborníkov, politikov, bankárov a mnohých ďalších odborníkov, ktorí spolupracujú na odhalení „Covid zločine“ a ktorí začínajú budovať nový svet slobody. Chcú zabezpečiť, aby sa tieto druhy celosvetových podvodov, ktoré ničia milióny životov, už nikdy nemohli vyskytnúť.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

ČO VEDIA?

Prečo tisíce lekárskych odborníkov na celom svete tvrdia, že pandémia je „globálny zločin“? Čo vedia a my nie? Pozrime sa na niekoľko zaujímavých faktov ...

Milióny testovacích súprav COVID-19 predané v rokoch 2017 a 2018

Nové ochorenie COVID-19 sa v Číne objavilo koncom roka 2019. Preto dostal názov COVID-19, čo je skratka pre Corona Virus Disease 2019. Údaje zo svetového integrovaného obchodného riešenia však ukazujú niečo ohromujúce:

v rokoch 2017 a 2018 - dva roky pred COVID-19 - boli po celom svete distribuované stovky miliónov testovacích súprav PCR pre COVID-19.

Zamyslime sa: počas rokov 2017 a 2018 sa do celého sveta vyviezli a doviezli doslova stovky miliónov testovacích súprav COVID-19.

Stovky miliónov! - Rýchlo! Skryť to !!

Tieto zmätočné údaje objavil niekto 5. septembra 2020, ktorý ich zverejnil na sociálnych sieťach. To sa stalo virálnym po celom svete. Nasledujúci deň, 6. septembra, WITS náhle zmenila pôvodný štítok „COVID-19“ na nejasný výraz „lekárske testovacie súpravy“. Najprv však zabudli vymazať jeden detail: v spodnej časti webovej stránky sa stále nachádzal kód produktu týchto „lekárskych testovacích súprav“: 300215, čo znamená „testovacie súpravy COVID-19“.

O niekoľko týždňov neskôr program HS zmenil kód HS aj na „Medical Test Kit“. Ich krytie prišlo príliš neskoro: tieto kritické informácie boli odhalené a sú odhalené miliónmi po celom svete. Môžete si stiahnuť súbor PDF, ktorý zobrazuje pôvodné údaje tejto webovej stránky. Je to vidieť aj na webarchíve.

Dva roky pred vypuknutím COVID-19 začali národy z celého sveta vyvážať stovky miliónov diagnostických testovacích nástrojov pre ... COVID-19.

Argument použitý na popretie tohto objavu je, že štítok „COVID'19“ bol pridaný až v roku 2020. To však neobstojí, pretože samotným kódom produktu pre tieto testovacie súpravy je „COVID-19 Test Kit“.

Nič to nemení na skutočnosti, že dva roky pred pandémiou začal prakticky každý národ na svete distribuovať stovky miliónov lekárskych testovacích súprav, ktoré sa špeciálne používajú pre COVID-19.

Aj bez označenia COVID-19 je mimoriadne neobvyklé a zvláštne, že celý svet zrazu doviezol a vyviezol doslova stovky miliónov lekárskych testovacích súprav. Čo vedeli? Na čo sa pripravovali?

Hromadná distribúcia

Prečo celý svet explodoval pri masovej distribúcii stoviek miliónov lekárskych testovacích súprav, tesne pred celosvetovou pandémiou?

Fauci zaručil pandémiu v priebehu nasledujúcich dvoch rokov

V roku 2017 urobil Anthony Fauci veľmi zvláštnu predpoveď s ešte zvláštnejšou istotou. Fauci s úplnou dôverou zaručil, že počas prvého funkčného obdobia prezidenta Trumpa určite dôjde k prekvapivému prepuknutiu infekčnej choroby. Povedal toto:

NIE JE OTÁZKA, že pre budúcu správu v oblasti infekčných chorôb bude výzva.

Nastane PREKVAPENIE VÝBORU. V žiadnom prípade o tom NIE JE POCHYBNOSŤ.

Ako mohol Fauci zaručiť prepuknutie choroby počas prvého funkčného obdobia Trumpovej administratívy?

Bill a Melinda Gatesoví garantovali hroziacu globálnu pandémiu

V roku 2018 Bill Gates verejne oznámil, že je na ceste globálna pandémia, ktorá môže zničiť 30 miliónov ľudí. Povedal, že k tomu pravdepodobne dôjde v priebehu budúceho desaťročia. Melinda Gates dodala, že umelo vytvorený vírus je najväčšou hrozbou ľudstva a zároveň ubezpečila, že to ľudstvo zasiahne v nasledujúcich rokoch. Nechajte ich slová na chvíľu znieť vo vašej mysli ...

Globálna pandémia je NA CESTE. INŽINIERSKY VÍRUS je najväčšou hrozbou ľudstva. Toto nastane v ĎALŠEJ DEKÁDE.

Bill a Melinda Gates

Cvičenie na pandémiu

Bill Gates je prvý svetový predajca vakcín, ktorý zdvojnásobil svoje imanie 50 miliárd dolárov na viac ako 100 miliárd jednoduchým obchodovaním s vakcínami po celom svete. Povedal, že to bola jeho „najlepšia obchodná investícia“ vôbec. Niekoľko mesiacov pred vypuknutím choroby usporiadal Bill Gates v New Yorku podujatie s názvom Event 201. Hádajte, o čom to bolo? Bolo to „cvičenie pandémie koronavírusu“.

Áno, čítate správne: Bill Gates zorganizoval cvičenie pandémie koronavírusov, tesne predtým, ako došlo k pandémii koronavírusu!

Bill Gates praktizoval globálnu pandémiu koronavírusu tesne predtým, ako sa globálna pandémia koronavírusu stala.

Vzrušenie o  predaj vakcín v budúcom roku

Krátko po tomto „cvičení na pandémiu koronavírusu“ Bill Gates tweetoval:

Som obzvlášť nadšený z toho, čo môže budúci rok znamenať pre jeden z najlepších nákupov v oblasti globálneho zdravia: vakcíny.

Zamyslite sa nad týmto: svetový predajca vakcín č. 1 zaručuje globálnu pandémiu, ktorá sa vyskytne v najbližších rokoch. Jeho manželka uviedla, že by sme sa mali všetci báť vytvoreného vírusu, ktorý je „na ceste“. Potom zorganizujú cvičenie pre hroziacu globálnu pandémiu a tvrdia, že jediným riešením budú vakcíny. Ďalej ... Bill Gates tweetuje, ako je nadšený z predaja vakcín v budúcom roku. Hneď nato vypukne ohlásená pandémia.

A skutočne, hneď Bill Gates vyhlasuje, že jediným riešením pre ľudstvo je nákup jeho vakcín ...

 

Pandémia koronavírusu 2020 predpovedaná v roku 2013

Ďalšia informácia je obzvlášť zaujímavá, pretože ukazuje, koľko informácií je k dispozícii pre tých, ktorí sa odvážia robiť výskum. V roku 2013 napísal hudobný umelec so zvláštnym menom Dr Creep rapovú skladbu PANDEMIC. Na tom nie je nič zvláštne, že jeden z jeho textov znie:

Rok 2020 v kombinácii Korona Vírusu a hromadenia orgánov.

 

Ako je možné, že neznámy hudobník dokáže presne predpovedať výskyt pandémie koronavírusu o sedem rokov neskôr?

Pieseň predpovedala aj nepokoje, ktoré zúrili po celej Amerike počas tejto pandémie.

Štát sa búri a využíva ulicu vonku. Prichádza k vašim oknám.

Opäť: ako mohol tienistý umelec v roku 2013 vedieť, že v roku 2020 zametie zemský koronavírus, po ktorom budú nasledovať hromadné nepokoje? Jeho odpoveď je zaujímavá:

Výskum som robil v roku 2012 a prečítal som si takzvané „konšpiračné teórie“. Viete, vyšetrovania, ktoré médiá nechcú, aby sme sa nimi zaoberali. Podľa týchto teórií k pandémiám malo dôjsť v desaťročí 2020 - 2030. Napísal som o tom teda pieseň Pandemic.

Dichádza vám? Tento muž robil výskum toho, čo sa bežne označuje ako „konšpiračné teórie“. Veci, ktoré máme naprogramované tak, aby sme ich ignorovali ako „nezmysly“. Ale zjavne tieto vyšetrovania nie sú vždy tak hlúpe, pretože presne predpovedali, že presne v roku 2020 dôjde k tejto pandémii a nepokojom.

Čo ešte možno zistiť, keď začneme robiť výskum? Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac ...

 

„Pripravte sa na globálnu pandémiu koronavírusu“

V septembri 2019 - tiež tesne pred vypuknutím - vydala Rada pre globálne monitorovanie pripravenosti správu s názvom „Svet v ohrození“.

Zdôraznila potrebu byť pripravená na ... prepuknutie koronavírusu!

Na obálke správy je obraz koronavírusu a ľudí nosiacich masky na tvár.

V správe sme si prečítali nasledujúci zaujímavý odsek:

Organizácia Spojených národov (vrátane WHO) organizuje najmenej dva tréningy a simulačné cvičenia pre celý systém, vrátane jedného zameraného na zámerné uvoľnenie smrteľného respirátora.

Ohlásilo sa ohnisko z Číny

V roku 2018 Inštitút pre modelovanie chorôb vytvoril video, na ktorom ukazuje vírus chrípky - čo je koronavírus - pochádzajúci z Číny z oblasti Wuhan a šíriaci sa do celého sveta, pričom zabíjal milióny ľudí. Nazvali ju „Simulácia pre globálnu pandémiu chrípky.“ Presne to sa stalo o dva roky neskôr.

Vírus z Wuhanu

Ako mohli vedieť, že dôjde k globálnej pandémii koronavírusu, ktorá by začala v oblasti čínskeho Wu-chanu? Ako to mohli tak presne predpovedať, tesne predtým, ako sa to stalo?

Bol tento koronavírus vyrobený?

Odkiaľ sa vzal vírus? Jedným z popredných svetových odborníkov na biologické zbrane je Dr. Francis Boyle. Je presvedčený, že pochádza z laboratória na biologické zbrane vo Wu-chane, laboratória biologickej bezpečnosti na úrovni 4.

Toto zariadenie sa špecializuje na vývoj ... koronavírusov!

Berú existujúce vírusy a „zbraňujú“ ich, čo znamená, že sú oveľa nebezpečnejšie, aby sa mohli použiť ako biologická zbraň. V nasledujúcom dvojminútovom videoklipe vidíte hovorcu Trumpovej administratívy, experta na biozbrane Dr. Francis Boyle a prezident Trump hovoria o tom, ako tento vírus pochádzal z laboratória vo Wu-chane.

Teraz prichádza zaujímavá časť: v roku 2015 dal Anthony Fauci tomuto laboratóriu 3,7 milióna dolárov.

Predstavte si to: ten istý muž, ktorý v najbližších dvoch rokoch zaručil prepuknutie vírusu, dal laboratóriu na vývoj koronavírusov takmer 4 milióny dolárov. V krátkom klipe nižšie môžete vidieť, ako sa novinár pýta prezidenta Trumpa na tento grant, ktorý Fauci udelil laboratóriu Wuhan.

Niekoľko filmov predpovedalo pandémiu koronavírusu

Prediktívne programovanie je proces informovania obyvateľstva o udalostiach, ktoré sa čoskoro stanú. V posledných rokoch bolo vyrobených niekoľko filmov a televíznych seriálov o ... globálnej pandémii koronavírusov!

Film „Mrtvý mor“ zobrazuje globálnu pandémiu s koronavírusom a ako liečenie sa v ňom uvádza aj hydroxychlorochín.

Ďalší film s názvom „Nákaza“ (Contagion) ukazuje, ako sa koronavírus šíri po celom svete prostredníctvom sociálnych dištancov, masiek, blokovania, umývania rúk atď. ako výsledok.

Doslova všetko, čo teraz vidíme, je v týchto filmoch podrobne predpovedané.

 

Komiks z Európskej únie vizualizoval globálnu pandémiu

V roku 2012 Európska únia vydala zvláštny komiks, ktorý bol distribuovaný iba ich zamestnancom. (2B) Názov komiksu je „INFEKČNÝ“ a ukazuje nový vírus pochádzajúci z čínskeho laboratória a šíriaci sa po celom svete. Riešenie tejto pandémie je uvedené v komikse: globalisti presadzujú jeden globálny plán zdravia. To znamená: Už žiadna lekárska sloboda, ale lekárska tyrania globalistickými entitami.

To je posolstvo tohto komiksu, ktorý bol publikovaný pre zamestnancov Európskej únie. Jeden z citátov komiksu znie:

Nasledujúce bezpečnostné opatrenia spôsobili, že naša existencia bola úplne neúnosná.

 

Pandémia zobrazená počas letných olympijských hier v roku 2012

Počas úvodnej prehliadky letných olympijských hier v roku 2012 sa pre oči celého sveta odohrala pandémia koronavírusu. Desiatky nemocničných postelí, veľké množstvo sestier, ktoré sa stávajú bábkami riadiaceho systému, smrť na nich číha, démonický gigant stúpajúci po celom svete a celé divadlo bolo osvetlené tak, že pri pohľade z oblohy to vyzeralo ako koronavírus.

Prečo olympijské hry vo svojej úvodnej šou ukázali pandémiu koronavírusu?

Celosvetový lockdown predpokladaný v roku 2008

Autor a vyšetrovateľ Robin de Ruiter predpovedal v roku 2008, že dôjde k globálnemu uzamknutiu.

Povedal, že účelom tohto by malo byť vytvorenie nového sveta autoritatívnej kontroly.

Pretože veľa z toho, čo napísal v roku 2008, sa teraz deje priamo pred našimi očami, bola táto kniha znovu vydaná.

Novinári predpovedali plánovanú pandémiu

V roku 2014 investigatívny novinár Harry Vox predpovedal plánovanú globálnu pandémiu a uviedol, prečo „vládnuca trieda“ urobí také veci:

Nezastavia sa pred ničím, aby dokončili svoju sadu nástrojov kontroly. Jednou z vecí, ktorá chýbala v ich súprave nástrojov, sú karantény a zákaz vychádzania. Plán spočíva v infikovaní státisícov ľudí a vytvorení ďalšej fázy kontroly

V pláne je infikovať státisíce ľudí vytvoriť ďalšiu fázu kontroly.

„Scenár pre budúcnosť“ popisuje globálnu pandémiu

Tento renomovaný výskumník sa odvoláva na slávny dokument Rockefellerovej nadácie, v ktorom je všetko, čo sa deje teraz, doslova predpovedané veľmi podrobne: globálna pandémia, blokády, kolaps ekonomiky a zavedenie autoritatívnej kontroly.

Všetko je to opísané s hrôzostrašnou presnosťou ... desať rokov predtým, ako sa to stalo!

Tento dokument má názov „Scenár budúcnosti technológie a medzinárodného rozvoja“. To hovorí za všetko: scenár do budúcnosti. Má kapitolu s názvom „LockStep“, v ktorej sa uvádza, že globálna pandémia sa stala, akoby sa to stalo v minulosti, ale ktorá je jednoznačne zamýšľaná ako skúška do budúcnosti.

Pandémia roku 2020 je popísaná s hrôzostrašnými podrobnosťami v „Scenári budúcnosti“, ktorý vypracovala Rockefellerova nadácia z roku 2010.
„Scenár budúcnosti“ pokračuje porovnaním dvoch rôznych reakcií na ich predpovedanú pandémiu: USA iba „silne odrádzali“ ľudí od lietania, zatiaľ čo Čína presadzovala povinnú karanténu pre všetkých občanov. Prvá odpoveď je obvinená z ešte väčšieho šírenia vírusu, pričom je pochválená zavedenie dusivého zablokovania. Ďalej popisuje implementáciu totalitnej kontroly:

Počas pandémie národní vodcovia z celého sveta rozšírili svoju autoritu a zaviedli vzduchotesné pravidlá a obmedzenia, od povinného nosenia rúšok až po kontrolu telesnej teploty pri vstupoch do spoločných priestorov, ako sú železničné stanice a supermarkety.

Je zrejmé, že požadovaná odpoveď je ohnutie orgánu. Podľa tohto „scenára budúcnosti“ sa to však zhoršuje:

Aj po odznení pandémie sa táto autoritatívnejšia kontrola a dohľad nad občanmi a ich činnosťami zasekla a dokonca zosilnela.

V rozvinutých krajinách mal tento zvýšený dohľad mnoho podôb: napríklad biometrické ID pre všetkých občanov a prísnejšia regulácia kľúčových priemyselných odvetví, ktorých stabilita sa považovala za nevyhnutnú pre národné záujmy.

Podľa Rockefellerovej nadácie musí globálna pandémia vyústiť do zvýšenej kontroly, kde sa ľudia radi vzdajú svojej slobody, aby sa opäť cítili v bezpečí.

 

Príručka pre globálnu kontrolu

Teraz, keď je ohlásená pandémia skutočne tu, rovnaká Rockefellerova nadácia predložila krok dva: príručku o tom, ako implementovať nové riadiace systémy počas tejto pandémie. Svet sa môže znovu otvoriť, až keď budú zavedené všetky požadované riadiace siete.

Keď skombinujete dva dokumenty spoločnosti Rockefeller, zobrazí sa plán:

  • Najprv ohlasujú globálnu pandémiu s koronavírusom a hovoria, k čomu by mala viesť: úplne nová úroveň autoritatívnej kontroly.
  • Po druhé, poskytujú praktické kroky na použitie tohto kontrolného systému.

Toto sú ilustrácie a citácie z ich sprievodcu:

  • Na umožnenie kompletnejšieho sledovania kontaktov by sa mali široko používať digitálne aplikácie a sledovací softvér chránený súkromím.
  • Na úplnú kontrolu nad epidémiou Covid-19 musíme každý týždeň testovať väčšinu populácie.

 

 

Podľa ich „Scenára budúcnosti“ by celá svetová populácia mala dostať digitálny identifikátor, ktorý naznačuje, kto dostal všetky vakcíny. Bez dostatočného očkovania, prístupu do škôl, koncertov, kostolov, verejnej dopravy atď. bude zamietnutý.

Teraz v roku 2020 to je presne to, čo požaduje Bill Gates a mnoho vlád.

Je potrebné skontrolovať kontakty všetkých

Na uniknutom videu vlády vidíme rozhovor bývalého amerického prezidenta Billa Clintona s Andrewom Cuomom, guvernérom štátu New York. Diskutujú o tom, ako nastaviť veľký kontrolný systém na testovanie celej populácie a kontrolu všetkých jej kontaktov. Diskutujú o tom, ako vybudovať armádu na vykonávanie tohto kontrolného systému.

Musia byť vymenované stovky a stovky kontrolných agentov. Každého otestujú a potom skontrolujú všetky jeho kontakty. V takom rozsahu to ešte nikdy nebolo urobené. Toto je armáda vyšetrovateľov, ktorá skontroluje kontakty všetkých. ANDREW CUOMO

Úplne nová úroveň globálnej kontroly nad svetovou kontrolou

Bill Gates tiež jasne uviedol, že iba ľudia, ktorí boli očkovaní proti Covid-19, by mali mať povolené cestovať, chodiť do školy, zúčastňovať sa stretnutí a pracovať. Digitálne ID vakcín sa už vyvíjajú a Gates má patent na technológiu, ktorá umožňuje sledovať telo jednotlivca kdekoľvek. Táto technológia sa nazýva WO2020-060606. Okrem toho chce Gates zriadiť globálnu monitorovaciu sieť, ktorá bude sledovať všetkých, ktorí prišli do styku s Covid-19.

Prepojenie vášho tela s umelou inteligenciou

Spoločnosti Big Tech a Big Pharma chcú nás všetkých prepojiť s globálnymi sieťami, ktoré nás môžu sledovať 24 hodín 7 dní v týždni, a ... rozhodnúť sa, či sa môžeme voľne pohybovať alebo nie. Z tohto dôvodu je jeden konkrétny vynález z roku 2015 zaujímavý.

V roku 2015 Richard Rothschild vynašiel „Metódu testovania na COVID-19“. Táto metóda spočíva v odosielaní našich osobných zdravotných informácií do „cloudu“, ktorý riadi spoločnosť Big Tech.

Richard Rothschild nie je lekár, ale právnik. Prečo chce právnik vytvoriť metódu na zisťovanie vírusov? Odpoveď nájdeme pri pohľade na jeho ďalší vynález. Vyvinul systém, v ktorom sú ľudia natáčaní, aby zhromažďovali podrobné informácie o ich tvári, telách, pohyboch atď.

Tieto video dáta sa potom skombinujú s ďalšími osobnými informáciami a odošlú sa do cloudu, kde sú spojené s umelou inteligenciou.

Ak sú všetky naše osobné lekárske údaje „v cloude“, môžu ich orgány použiť na dohľad a kontrolu nad nami.

Plán: vstreknúť ľudstvu vakcínu pozmeňujúcu DNA

Slávny investigatívny novinár Anthony Patch uskutočnil roky výskumu v oblasti plánov na ovládnutie sveta pomocou vytvorených pandémií a povinných vakcín. Počas rozhovoru v roku 2014 tento výskumník predpovedal nasledovné:

„Uvoľnia človekom vyrobený koronavírus. Výsledkom bude, že ľudia budú požadovať vakcínu, ktorá by ich chránila. Táto vakcína pridá do tela osôb tretí kmeň DNA, čo z nich v podstate urobí hybrid. Po podaní injekcie človeku dôjde takmer okamžite k transformácii jeho DNA. Táto genetická zmena spôsobí, že ľudia stratia schopnosť myslieť sami za seba, bez toho, aby o tom vôbec vedeli. Môžu sa tak ľahšie ovládať a stať sa otrokmi elity.

Samozrejme to znie šialene a je to skutočne šialené. Musíme si však byť vedomí, že tento profesionálny vyšetrovateľ nie je hlupák. Robil roky výskumu a to je to, čo v priebehu rokov objavil.

Musíme byť opatrní, aby sme neodmietli spoľahlivé vedomosti založené na dlhoročnom výskume, jednoducho kvôli nášmu vlastnému nedostatočnému pochopeniu týchto tém.

20 rokov výskumu hovorí: vakcína zmení našu DNA

Doktorka Carrie Madejová viedla dve kliniky v Gruzínsku a posledných dvadsať rokov študovala DNA a vakcíny. Natočila urgentné video, v ktorom varuje, že existuje plán na injekčné podanie ľudstva veľmi nebezpečnými vakcínami pre Covid-19. Účel týchto nových vakcín bude dvojaký:

  • preprogramujte našu DNA a urobte z nás hybridy, ktoré sa dajú ľahšie ovládať.
  • pripojte nás k umelej inteligencii prostredníctvom digitálneho ID vakcíny, čo tiež otvorí úplne novú oblasť kontroly.

Táto lekárska expertka tvrdí, že viackrát pozorovala, ako sa choroby šíria vzduchom cez populáciu. Z uspokojivých dôvodov o nej nemôže zdieľať viac podrobností na verejnosti.

Sledujte tento kritický dokument o nebezpečenstvách prichádzajúcich vakcín:

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Vyľudňujte Zem prostredníctvom organizovaných epidémií

DR. John Coleman bol spravodajským dôstojníkom CIA, ktorý napísal knihu s názvom „Výbor 300“. Vysvetľuje v ňom, ako tajné spoločnosti manipulujú s vládami, zdravotníctvom, potravinárskym priemyslom, médiami atď. Táto kniha sa nachádza na webovej stránke CIA.

Jedným z hlavných cieľov mnohých tajných spoločností, ktoré kontrolujú vlády a médiá, je vyľudnenie Zeme.

DR. Coleman o svojej stratégii hovorí nasledovné:

Najmenej 4 miliardy zbytočných požieračov budú odstránené do roku 2050 prostredníctvom obmedzených vojen a organizovaných epidémií smrteľných rýchlo pôsobiacich chorôb.

 

Udržujte ľudstvo pod 500 000 000

V roku 1980 bol v Georgii postavený žulový pomník s názvom Guidestones. Sada 10 pokynov je vpísaná do štruktúry v ôsmich moderných jazykoch a kratšia správa je vpísaná do hornej časti štruktúry v štyroch skriptoch pre starodávne jazyky. Prvé usmernenie znie takto:

  • Udržujte ľudstvo pod 500 000 000 v trvalej rovnováhe s prírodou.

Dôstojník CIA Dr. Coleman odhalil, že jednou z ich metód na „udržanie ľudskosti“ je spôsobenie „organizovaných epidémií smrteľných rýchlo pôsobiacich chorôb“.

Používanie vakcín na znižovanie ľudskosti

Počas rozhovoru TED Bill Gates zopakoval tento cieľ, keď doslova povedal, že nové vakcíny môžu byť použité na zníženie svetovej populácie o 10 - 15%! (16)

Na Zemi teraz žije 6,7 miliárd ľudí a čoskoro ich bude 9 miliárd. Toto číslo však môžeme znížiť o desať až pätnásť percent, ak urobíme dobrú prácu s novými vakcínami, zdravotnou starostlivosťou a antikoncepciou. Bill Gates díler vakcín

 

Vakcína proti ochoreniu covid-19 na kontrolu populácie?

Mike Adams je vedecký pracovník v oblasti potravín, autor populárno-vedeckej knihy Food Forensics a zakladateľ laboratórií CWC akreditovaných ISO. Pred rokmi povedal toto:

V populačných centrách sa uvoľní skonštruovaná biologická zbraň. Budú sa ozývať výzvy na masívne vládne financovanie vakcínového priemyslu, aby mohol prísť s vakcínou. Ako zázrakom si nechajú vyvinúť vakcínu v rekordnom čase. Od každého sa bude vyžadovať, aby sa zoradili a vykonali tento očkovací zásah.

Skutočne dôjde k uvoľneniu umelej biologickej zbrane, po ktorej bude nasledovať mandát na vakcíny, obrovské vládne financovanie pre vakcínový priemysel a vakcína, ktorá sa vyvíja v rekordnom čase.

Zvyšok jeho posolstva je, že táto vakcína v priebehu niekoľkých rokov pomaly začne zabíjať milióny - ak nie miliardy - ľudí. Pôjde o vakcínu typu kill-switch, ktorá má znížiť svetovú populáciu.

Všetky predpovede sa uskutočnili krátko predtým, ako sa tak stalo

Upozorňujeme, že každá predpoveď tejto pandémie bola oznámená niekoľko rokov alebo dokonca mesiacov predtým, ako k nej došlo. Skutočnosť, že takúto historicky jedinečnú udalosť predpovedali veľmi podrobne - filmy, predstavenia, vyšetrovatelia, lekári, tí, ktorí financujú laboratóriá, ktoré šíria tieto vírusy, tí, ktorí z týchto pandémií zarábajú miliardy, tí, ktorí chcú vytvoriť úplne novú úroveň kontroly v našom svete atď. - ukazuje, že to bolo naplánované.

Existujú náznaky, že sa s pandémiou manipuluje?

Doteraz sme sa pozreli na náznaky, že pandémia bola naplánovaná vopred. Ak je to skutočne zorganizované, malo by to byť zrejmé aj počas pandémie. Plánovaná pandémia je tiež kontrolovaná pandémia. Naozaj pozorujeme, že s pandémiou sa manipuluje? Absolútne. Ostatné príspevky na StopWorldControl.com odhaľujú, ako doslova je agresívne cenzurovaný každý lekársky, vedecký, vládny, vzdelávací a novinársky hlas, ktorý sa líši od mediálnej propagandy.

Nikdy v histórii ľudstva neexistovala po celom svete taká globálna cenzúra lekárov a uznávaných vedcov.

Okrem toho existuje bezprecedentný prejav celosvetových podvodov s číselnými údajmi. Doslova každá informácia o COVID-19 je nepravdivá. Zdravotnícky personál na celom svete pripustil, že je na nich vyvíjaný vysoký tlak, aby registrovali každého pacienta ako covidia a každú smrť - bez ohľadu na príčinu - ako covidiu.

Dôkazy pre toto nehorázne tvrdenie môžete vidieť v tejto šokujúcej expozícii najväčšieho podvodu v histórii sveta.

 

Kto stojí za plánom ovládnuť svet?

Hovorili sme o skupine ľudí, ktorým sa hovorí „globalisti“. Kto sú teda vlastne títo „globalisti“? Sú to bohatí a vplyvní ľudia na celom svete, ktorí plánujú vytvorenie jednej globálnej vlády. To im umožní ovládať každého človeka na planéte. Ich stratégiou je ovládnuť všetky oblasti našich spoločností: zdravotníctvo, potravinársky priemysel, médiá, vlády, náboženstvo, všetko.

Celková svetová nadvláda bola diabolskou túžbou mnohých mocných vodcov v priebehu svetových dejín. Len si spomeňte na notoricky známe svetové impériá z Ríma, Veľkej Británie, Peržanov, Rusov atď.

Táto zvrátená vášeň neopustila skazené srdcia ľudstva, ale prostriedky na dosiahnutie tohto cieľa sa zmenili. Namiesto toho, aby napadli národy tankmi a bazukami, teraz zotročujú ľudstvo pomocou sily strachu. Len čo vytvoria dostatok paniky, môžu predstaviť „riešenie“. Toto riešenie však znamená odstrániť našu slobodu a podrobiť nás ich kontrole.

Hlavnými hráčmi v globalizácii sú OSN, Svetové ekonomické fórum, Svetová zdravotnícka organizácia, Európska únia, Medzinárodný menový fond, Svetová banka a najmä mnoho súkromných bánk, ktoré už v podstate ovládajú svet. Tieto viditeľné entity sú však iba fasádou, ktorá zakrýva skutočné sily, ktorými sú mnohé „tajné spoločnosti“. Mnoho z týchto globalistov sa nedávno zhromaždilo v malom mestečku Davos vo Švajčiarsku, kde vyjadrili, ako bude pandémia použitá na uskutočnenie ich plánov. Tu sú niektoré z ich vyhlásení:

Teraz nastal historický okamih nielen na boj proti vírusu, ale NA VYTVORENIE SYSTÉMU.

Pandémia predstavuje príležitosť na OBNOVU NÁŠHO SVETA.

Svet musí konať spoločne a pohotovo, aby OBNOVIL VŠETKY ASPEKTY našich spoločností a ekonomík, od vzdelávacích cez sociálne kontakty a pracovné podmienky.

Zúčastniť sa musí KAŽDÁ KRAJINA, od Spojených štátov po Čínu, a každé odvetvie, od ropy a zemného plynu po technológie, musí byť PREMENENÉ.

Klaus Schwab, zakladateľ Svetového ekonomického fóra

Svetové ekonomické fórum vytvorilo „kolovrátok“ so všetkými svojimi cieľmi. Na ňom môžeme vidieť nasledujúce tri „projekty“: Covid19, nasledované globálnym riadením a internetovým riadením.

COVID-19 je kritický projekt, ktorý pripravuje pôdu pre ďalší krok: GLOBÁLNE RIADENIE.

V blízkej budúcnosti plánujú vytvorenie úplnej cenzúry internetu: INTERNETOVÉ RIADENIE.

Tieto organizácie nikto nechce

Ani jeden človek na zemi nehlasoval za to, aby tieto organizácie vôbec existovali, nieto aby prevzali úplnú kontrolu nad našimi životmi, rodinami, komunitami, prácami, zdravím, priemyslom atď. Napriek tomu sa prezentujú ako naši „svetoví vodcovia“, ktorí plánujú celú našu budúcnosť.

Svetová zdravotnícka organizácia sa umiestnila ako šéfka nášho zdravia, bez toho, aby si ich ktokoľvek z nás vybral.

Uplatňujú tyraniu v bežných médiách a sociálnych médiách, kde nie je povolené žiadne vyjadrenie lekárskej alebo vedeckej expertízy, pokiaľ to nie je v súlade s usmerneniami tejto „svetovej“ organizácie.

Cez Facebook, Youtube a Twitter boli po celom svete cenzurované desaťtisíce lekárov a vedcov. Prečo? Pretože títo obri sociálnych médií tvrdia, že LEN to, čo hovorí Svetová zdravotnícka organizácia, je pravda. Toto je jasný príklad globálnej tyranie zo strany globalistov. Inštalujú svoje vlastné „svetové“ inštitúcie - ktoré majú NULOVÚ autoritu nad kýmkoľvek z nás - ale jednoducho preto, lebo sa nazývajú „svetovými“ vodcami, preberajú autoritu nad celým ľudstvom.

Ľudstvo ako celok sa musí podrobiť „Svetovej“ zdravotníckej organizácii bez toho, aby sa niekedy pýtalo na náš názor alebo dokonca konzultovalo s inými lekárskymi odborníkmi. V skutočnosti je každý lekársky odborník, ktorý vystupuje proti svojim rozhodnutiam, cenzurovaný.

To znamená úplnú stratu lekárskej slobody, stratu slobody slova, stratu skutočnej vedy, stratu skutočnej žurnalistiky a nastolenie diktatúry organizáciami, za ktoré nikto nevolil, vedenými jednotlivcami, ktorých nikto nechcel, a napriek tomu sa jednoducho zmocňujú nášho sveta.

Sú to tí veľkí, tuční, zlí tyrani na ihrisku, ktorí hrajú šéfa nad každým.

 

Svetovú zdravotnícku organizáciu vedie terorista

Šéf Svetovej zdravotníckej organizácie bol členom násilnej revolučnej komunistickej strany v Etiópii Frontu ľudového oslobodenia. Ministerstvo pre vnútornú bezpečnosť jasne uvádza:

TPLF sa kvalifikuje ako teroristická organizácia III. Stupňa ... na základe jej násilných aktivít ...

Nechajte to prejsť až k vám: muž riadiaci Svetovú zdravotnícku organizáciu je doslova komunistický terorista, ktorý sa podieľal na nastolení komunizmu v Etiópii. Ten istý muž teraz šikanuje celý svet, hovorí nám všetkým, čo môžeme a čo nemôžeme, cenzurovať každého lekára, ktorý má iný názor, vyžadovať od celého ľudstva slepú poslušnosť a zároveň ukladať mandáty na očkovanie ich nr. jeden finančný sponzor: Bill Gates.

Je to svet, v ktorom odteraz chcete žiť?

Stále viac pandémií, kým sa ľudstvo podrobí

Títo globalisti dokonca hrozia ľudstvu ďalším utrpením, ak sa nepodrobíme ich úplnej kontrole. Princ Charles sa nedávno pripojil k globalistom a verejne vyhlásil:

Ak teraz neurobíme „veľký reset“, bude tu čoraz viac pandémií.

Bill Gates už nazýva túto „pandémiou jedna“ a hovorí o „pandémii dva a tri“. Vyšetrovateľ, ktorý v roku 2013 predpovedal pandémiu koronavírusu v roku 2020, po ktorej budú nasledovať nepokoje, uviedol, že v pláne je vytvorenie série pandémií v rokoch 2020 - 2030.

Toto desaťročie je vybraným časovým rámcom, ktorý premení svet na jedno veľké väzenie.

Globalisti plánujú spôsobiť toľko pandémií, koľko je treba, aby prelomili chrbticu ľudstva, kým sa všetci nepodrobia svojej globálnej kontrole. Povinné vakcíny sú kľúčom k ich plánu, pretože vakcíny nás spoja s globálnymi kontrolnými systémami. Iba očkovaní sa budú môcť voľne pohybovať.

Začínate chápať, prečo viac ako 700 lekárov z Nemecka, 600 lekárov zo Španielska, tisíce lekárskych odborníkov z USA a mnoho ďalších z celého sveta nazýva túto pandémiu „globálnym“ zločinom?

 

Vedúci predstavitelia katolíckej cirkvi varujú ľudstvo

Arcibiskup a niekoľko kardinálov rímskokatolíckej cirkvi napísali ľudstvu list, aby nás pod rúškom COVID-19 varovali pred globálnou tyraniou. Toto je výňatok z tejto historickej správy, ktorá bola preložená do mnohých jazykov a zaslaná vodcom po celom svete.

Máme dôvod domnievať sa, na základe oficiálnych údajov o výskyte epidémie, ktoré súvisia s počtom úmrtí, že existujú právomoci, ktoré majú záujem na vytvorení paniky medzi svetovou populáciou s jediným cieľom, a to trvalým uvalením neprijateľných foriem obmedzenia na slobôd, kontroly nad ľuďmi a sledovania ich pohybu. Zavedenie týchto neliberálnych opatrení je znepokojujúcou predohrou k uskutočneniu svetovej vlády mimo akejkoľvek kontroly.

Existuje nádej? Čo môžeme urobiť?

Existuje nádej na našu budúcnosť, alebo sa odovzdávame do nemilosrdných rúk týchto skazených mega-miliardárov, ktorí sa chcú vyľudniť na Zemi a zmocniť sa úplnej kontroly nad ľudstvom?

Áno, existuje nádej. Budúcnosť je svetlejšia, ako si vôbec dokážeme predstaviť!

Toto nie je scenár záhuby a pochmúrnosti, ale budiaca výzva pre ľudstvo, aby prestalo slepo veriť v mafiánsko-mediálne a zvrátené politiky a vstávalo ako jeden celok pre budúcnosť slobody. Pozývam vás, aby ste sa pripojili k jedinečnému a historickému hnutiu Globálnych bojovníkov za slobodu, ktorí povedú ľudstvo do novej éry nádeje, obnovy a väčšej slobody, ako sme kedy poznali.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.