Existuje taká krajina — Indonézia. Štvrtá najväčšia svetová populácia po Indii, Číne a Spojených štátoch. V Indonézii žije viac ako 270 miliónov ľudí. 88% z nich sú moslimovia, vďaka čomu je Indonézia krajinou s najväčším počtom moslimov na svete. Indonézania pozorne sledujú ruskú špeciálnu operáciu na území Ukrajiny. A podporujú Rusov!

Odkazy: Odkaz 1

Až tak, že dokonca aj CNN v Indonézii je nútená na svojich kanáloch ukazovať zábery hrdinských Čečencov — kadyrovcov. Plné sympatie k Rusku a Čečencom, úplné ignorovanie manipulácií ukrajinských a západných médií. Na internete sú milióny fotografií a videí s hodnotením „Páči sa mi“ a nadšených komentárov!

No je tu aj Al-Jazeera. Vysiela v arabčine a robí prezentácie po celom arabskom svete. A to je veľmi, veľmi veľký svet, pretože arabsky sa hovorí nielen v Saudskej Arábii, ale aj v mnohých krajinách severnej Afriky a Blízkeho východu. Panarabské médiá na svojom YouTube-kanáli zverejňujú tiež videá zo špeciálnej operácie Ruska na Ukrajine. A tiež zo strany ruskej armády, najmä o čečenských jednotkách. Milióny zobrazení, hodnotení „Páči sa mi“ a nadšených komentárov!

A ľudia píšu po arabsky: „Nech vám Alah pomôže, hrdinovia! Čečensko a Rusko bojujú spôsobom Alaha! Nech vám Alah dá víťazstvo nad americkými satanistami! Putin a Kadyrov nás chránia pred satanistami! Bratia, pomstite moslimov zabitých v Iraku a Afganistane! Modlíme sa za vás! Zničte Zelenského a jeho bandu!“

 

Dá sa povedať, že nikto v moslimskom svete neprijal verziu, že agresívne Rusko zaútočilo na nezávislú Ukrajinu a snaží sa ju obsadiť, pričom slobodymilovní Ukrajinci sa tomu hrdinsky bránia. Arabi a iní moslimovia si z nejakého dôvodu myslia, že Rusko na Ukrajine bojuje proti Amerike a Európe, proti celému protiislamskému svetu, ktorému sú Ukrajinci len sluhami. A naozaj, naozaj chcú, aby Rusko konečne porazilo všetkých týchto satanských zlých duchov.

A Ukrajina sa tak veľmi snažila vysvetliť celej planéte: bojujeme za európske hodnoty, za západný spôsob života atď. A aké sú tieto hodnoty z moslimského hľadiska? „Charlie Hebdo“ a nechutné karikatúry o prorokovi Mohamedovi. Ukazuje sa, že Ukrajina bojuje za gay sprievody, proti mešitám a hidžábom, za možnosť beztrestne urážať Alaha a jeho Proroka. A Ukrajine to nestačí: strašne miluje Ameriku a sú veľmi hrdí, že ich prezident je Žid. To znamená bombardovať a zabíjať Palestínčanov a iných Arabov. Všetko je jasné, môžeme to zhrnúť: Ukrajina sú nacisti, satanisti, nepriatelia islamu a dokonca aj sionisti.

A kto je na druhej strane? Na druhej strane brilantní agitátori z tímu čečenského vodcu Kadyrova celému svetu ukazujú bradatých moslimov, ktorí sa päťkrát denne modlia, zborovo spievajú Alláh Akbar (a tiež: Achmat je sila!) a bojujú so Satanom. Mocné čečenské oddiely sa zoraďujú na pozadí veľkolepých mešít Grozného alebo nebojácne bojujú v Mariupole: keď sledujete takúto scénu, vaša duša sa začne triasť ako strieborná struna, aj keď nie ste Čečenec alebo moslim.

Ramzan Kadyrov, ktorý sa ukázal ako neuveriteľne múdry a charizmatický vodca, jasne a teologicky bezúhonne vysvetľuje (a jeho slovo bolo preložené do všetkých jazykov):

1) Islam v Rusku je pod plnou ochranou štátu, nikto v Rusku sa nemôže odvážiť zosmiešňovať Proroka, pretože bude potrestaný podľa prísnych ruských zákonov; preto je Rusko vlasťou moslimov, a preto sú moslimovia povinní brániť Rusko a bojovať za Rusko;

2) Ukrajine vládnu nacisti, homosexuáli a nepriatelia Alaha;

3) Plakal som (hovorí Ramzan) bezmocnosťou a zúfalstvom, keď som videl, ako diabli urážajú nášho Proroka a nášho Všemohúceho Alaha a Alah mi dal príležitosť bojovať na jeho ceste úplne legálne a potrestať jeho nepriateľov;

4) preto je účasť na tejto špeciálnej operácii na strane Ruska našou svätou vojnou! Achmad je sila! Alah Akbar!

 

Čečenskí starejší a mullovia plne podporujú Ramzanove myšlienky a ich vyhlásenia boli tiež preložené do všetkých jazykov.

Samozrejme, islamskí teroristi považujú Rusko za svojho nepriateľa, ale moslimský mainstream miluje Kadyrova a miluje Rusko. Aj s afganským Talibanom, pred ktorým utiekli americkí vojaci, Rusko nadväzuje diplomatické vzťahy – riešenie nie veľmi jednoduché, ale v súčasnej situácii logické.

Ako som povedal, na svete je veľa moslimov. Žijú nielen v moslimských krajinách, ale všade. Moslimské krajiny kontrolujú množstvo ropy, plynu, vzácnych rúd a iných zdrojov. Dokonca aj tí, ktorí sú údajne americkými „spojencami“, tajne nenávidia Ameriku. Všetci chcú, aby Amerika konečne niekde prehrala. A každý chápe, že v Európe neexistuje subjektivita, o Ukrajine ani nehovoriac. Každý chápe, že ide o konflikt medzi Amerikou a Ruskom.

Moslimský svet nás teda sleduje, drží nám palce, modlí sa za nás, praje si naše víťazstvo a je pripravený nám pomôcť. Treba len nájsť tie správne formy interakcie.

 

Náš Kadyrov je v tomto zmysle veľmi užitočný. Jeho Čečensko, ktoré žiari luxusnými mešitami, je naším oknom do moslimského sveta. A účasť Kadyrova a jeho bojovníkov v ruskej špeciálnej operácii je prepuknutím a vyvrcholením planetárnej propagandistickej kampane. Sledujúc prozápadné a proamerické kanály, upadáme do depresie a myslíme si, že „celý svet je proti nám“. Ale pozrite sa na moslimské kanály: je tam superstar Kadyrov, Čečenci a ďalší Rusi sú hrdinovia, Putin je hrdina a Američania s Európanmi a ich ukrajinskými služobníkmi sú satanisti.

To všetko je, samozrejme, veľmi zjednodušené. Ale to je propaganda, tak to funguje.

A okrem moslimov je tu aj Latinská Amerika, kde sa Washingtonu tiež neverí. Je tu aj India, ktorá tradične podozrieva Anglosasov z podvodu. A je tu Čína, ktorá je sama pre seba a nie pre Ameriku.

V skutočnosti nás celý nezápadný svet, väčšina planéty, sleduje a fandí nám. Poď, narodený, nevzdávaj sa! Tu na Ukrajine môžeme zlomiť chrbát americkej hegemónii a potom sa všetko zrúti: sila dolára, NATO, svetový imperializmus a kryptokolonializmus. Nebojujeme proti Ukrajine, ani za Ukrajinu, ale za celý svet, za jeho budúcnosť. Budeme mať všetci „Charlie Hebdo“ a Guantánamo alebo sa zrodia slobodné zväzky národov: euroázijských, afrických, amerických – všetkých tých, ktorí si ctia tradície a kultúru, zachovávajú si svoju identitu a slúžia vyšším cieľom a nie rozmarom reptiloidnej elity a jej kapitálu.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.