Konečne môžeme zdieľať našu víziu Victoria VR so svetom prostredníctvom vydania našej uzavretej Alpha!
Aj keď sa do nej zo začiatku nedostane každý, mysleli sme si, že vám aspoň priblížime, čo zažijú Alfa testeri.

Odkazy: Odkaz 1

V tejto prvej fáze Alpha našich 168 šťastných výhercov preskúma Big Market VR, ktorý zahŕňa strelnicu a oblasť minihier a arénu Hoverboard. Budú si tiež môcť vyskúšať útek z bane tak, že sa dostanú cez zombíkov.

Majte na pamäti, že toto je len ukážka toho, čo bude v ponuke — pribudnú ďalšie herné mechanizmy a funkcie! Okrem toho, kým neaktivujeme možnosť hry pre viacerých hráčov, táto Alpha bude zážitkom pre jedného hráča.

S tým, čo už bolo povedané, nižšie sa ponoríme hlbšie do detailov týchto štyroch hlavných funkcií, takže bez ďalších okolkov sa poďme ponoriť!

 

Poďme preskúmať vydanie Victoria VR Alpha podrobnejšie!

Výuková hala, kde si môžete vybrať jednu zo štyroch máp na preskúmanie. To vám predstaví základné operácie hráča a umožní vám vybrať si jednu zo štyroch máp na preskúmanie.

Budete si môcť prezrieť dve miestnosti — 3D mapu metaverza Victoria VR, ktorá ukazuje, čo môžete v Alfe zažiť, prieskumnú sálu obsahujúcu prezentáciu jednotlivých variantov jedinečných typov budov, ktoré si naši obyvatelia budú môcť vytvoriť a konfigurovať. Poskytuje tiež ochutnávku informácií o typoch budov a ich umiestnení v našom metaverze.

S nadšením môžeme povedať, že prvá mapa obsahuje malú časť „Veľkého trhu“ Victoria VR, ktorý obsahuje dve „nádvoria“ obsahujúce asi 1/10 celkovej plochy priestoru, ktorý bude k dispozícii v úplnom vydaní. Veľký trh bude neoddeliteľnou súčasťou Victoria VR, pretože to bude miesto, kde môžete obchodovať a stretávať sa s ostatnými obyvateľmi a návštevníkmi a upevňovať svoje miesto v metaverze Victoria VR. Pre Alfu existuje niekoľko zábavných aktivít, ktoré si môžete vyskúšať — napríklad je tu strelnica s energetickou pištoľou a pár rôzne rozmiestnených terčov.

Okrem toho je časť jedného z nádvorí venovaná našej minihre „Spaceships“, ktorá je jednoduchou ťahovou stratégiou pre dvoch hráčov (v súčasnosti ste to vy verzus Victoria VR, pretože Alpha je len pre jedného hráča) . V budúcnosti to samozrejme postaví dvoch ľudí proti sebe. „Vesmírne lode“ je zábavná hra na štvorcovej hracej ploche, kde sú každej strane priradené 3 lode. V každom kole sa na hracej ploche objaví niekoľko hviezd a úlohou hráča je nazbierať o 5 hviezdičiek viac ako súper. Všetky lode majú na začiatku kola pridelené obmedzené množstvo energie, ktorú môžu použiť na pohyb, útok na nepriateľskú loď, opravu lode alebo prenos energie na inú zo svojich lodí. Na konci hry sa zobrazí tabuľka s najvyšším skóre, kde ju môžete porovnávať s ostatnými hráčmi — tabuľka je spoločná pre všetkých. Toto je opäť len ukážka minihier, ktoré budú v rámci úplného vydania, ale chceli sme, aby testeri Alpha získali zmysel pre naše nápady a rozmanité skúsenosti v našom metavesmíre.

Ďalej si môžete vyskúšať jeden z našich najzábavnejších prvkov a niečo, čo je absolútne rozhodujúce pre objavovanie Victoria VR – hoverboard. Tu si môžete vyskúšať jazdu/lietanie na hoverboarde — prvku, ktorý je úplne ovládaný pohybmi tela. Pre Alfu sme sprístupnili aj minihru, takže si môžete zvyknúť na to, ako bude hoverboard fungovať. Hráč v aréne zbiera mince a počíta čas, za ktorý ich všetky stihol pozbierať. Budeme uchovávať záznamy o najlepších/najkratších časoch dosiahnutých každým hráčom a tento bude viditeľný pre všetkých hráčov Alpha, takže vyskúšajte niekoľko pokusov a zabávajte sa dostať sa na vrchol rebríčka!

Poslednou mapou sú bane, ktoré ste už viackrát videli v našich kreatívach na sociálnych sieťach a o ktorých ste sa zmienili v našich článkoch. Bane budú v úplnom vydaní pomerne rozsiahle, ale zatiaľ môžete získať skvelý pocit zo zážitku, kde si budete môcť vybrať krompáč, niekoľko sekier, brokovnicu a budete musieť bojovať alebo utiecť. (!), množstvo otravných (!) zombíkov. Zombíci sa vám budú snažiť zabrániť, aby ste našli cestu do laboratórií, čo je vaša jediná šanca uniknúť z tohto nehostinného miesta. K úplnému vydaniu budú pridané ďalšie herné mechanizmy, ale toto je zábavný východiskový bod!

 

Toto je, samozrejme, ALPHA vydanie platformy, nie dokončený produkt – je to prvé vydanie Victoria VR do sveta a sme nadšení, že vám môžeme ukázať to, čo veríme, že bude úžasným metaverzným zážitkom. Toto je však samozrejme vydanie Alpha a len ochutnávka úrovne grafiky Victoria VR a niektorých herných mechanizmov. Preto majte na pamäti, že niektoré z týchto prvkov sa pred spustením zmenia.

Naším cieľom je vytvoriť metaverzu, ktorá je pútavejšia, dynamickejšia a pestrejšia než ktorákoľvek iná, a myslíme si, že to uvidíte v Alfe.

Ekosystém Victoria VR bude revolučnou platformou, ktorá používateľom ponúkne priestor, kde môžu byť tým, čím chcú byť. Obyvateľom a návštevníkom bude slúžiť aj ako miesto na objavovanie a zdieľanie jedinečných zážitkov. Okrem toho značkám poskytne príležitosť osloviť nové publikum vo virtuálnom svete a ponúkne nové spôsoby, ako ich zaujať. Bude to úžasné a teraz sa môžete skutočne podieľať na tom, že nám to pomôžete formovať hraním našej Alfy.

 

Nemôžeme sa dočkať vašej spätnej väzby a dúfame, že sa vám Alfa bude páčiť rovnako ako nám pri jej tvorbe!

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.