Nechcú, aby sme o tom vedeli!

Peniaze – používame ich každý deň. Desiatky hodín týždenne trávime ich získavaním a závisí na nich naša obživa. Peniaze sú v dnešnom svete ultimátna forma moci, nosič hodnoty… Tak, ako to bolo v minulosti.

Súčasná ekonomika funguje vďaka dlhu a platíme takzvanými fiat menami, ktoré majú hodnotu len preto, lebo to povedala vláda. Pri pohľade do histórie si môžeme všimnúť, že jednotlivé civilizácie niečo podobné skúšali a nikdy to nedopadlo dobre.

V tomto videu sa tvrdí, že v najbližšej dekáde padne svetová monetárna ekonomika a ľudia sa vrátia späť ku zlatu a striebru (pozn. redaktora – možno tiež čiastočne prejdú k Bitcoinu?). Zaujímavé video, ktoré sa rozhodne oplatí pozrieť. Avšak berte ho s rezervou.

Centrálne banky nás teraz na začiatku ekonomicko-politickej krízy, zdierajú ešte o to viac. Tlačia miliardy dolárov a eur denne a tieto inflačné peniaze dávajú bankám, ktoré ich investujú do veľkých nadnárodných konglomerátov s cieľom udržať rast vymyslených čísel (akciových indexov), ktoré už dávno nereprezentujú reálny stav ekonomiky.

Ale dlho to už nebudú môcť robiť. Prichádza zmena! Ľudia sa prebúdzajú a začínajú sa búriť. odmietajú tento systém a spôsob života. Našu argumentáciu nájdete tu. 

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Smrť dolára ako svetovej rezervnej meny – Ako na tom profitovať?

Zaujímajú vás kryptomeny? V tom prípade by ste určite radi vedeli, kedy približne môžeme očakávať rozpad súčasného finančného systému založeného na fiat peniazoch. Nič v histórii ľudstva (snáď okrem pyramíd) totiž nevydržalo viac, ako pár stoviek rokov.

Dolár má v posledných desaťročiach problém – nie je ničím krytý. Chamtiví ľudia, ktorí riadia monetárnu politiku USA svojím nezodpovedným chovaním spôsobujú jednu krízu za druhou a dolár tak postupne stráca svoje dominantné postavenie vo svete.

Môžeme očakávať, že najsilnejšia mena jedného dňa imploduje a nevydrží šialené tempo, ktorým FED tlačí nové doláre? Pravdepodobne áno. Je dosť možné, že sa to stane počas našich životov, snáď už v budúcom desaťročí. Na tejto udalosti bude možné krásne profitovať. Toto video vám napovie, ako na to. 

Čo je skutočný dôvod príchodu ekonomickej krízy? Chamtivosť, arogancia a nie korona môže za príchod krízy! – Ale. Splatíme to my.

Jedným zo spôsobov ako zarobiť na implózii dolára môže byť kúpa Bitcoinu alebo inej kryptomeny. Banky však v poslednej dobe začali vo veľkom presviedčať svojich klientov, aby to nerobili!

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

FED – Najväčší podvodníci na svete

Súkromná firma, s výhradným právom tlačiť doláre.

FED (Federal Reserve) – americká inštitúcia, o ktorej ste už určite počuli. Vytvorená bola na začiatku minulého storočia s cieľom stabilizovať americký dolár, donútiť vládu USA lepšie hospodáriť s peniazmi a v konečnom dôsledku pomôcť ekonomike.

Túto úlohu si FED plní dodnes, no nie každý je presvedčený, že to robia dobre. Pre mnohých sa táto inštitúcia stala symbolom zotročenia a útlaku nielen populácie USA, ale celého sveta. FED je totiž v skutočnosti SÚKROMNÁ FIRMA a vzhľadom na to, že prakticky ovláda zásobu dolárov vo svete, drží vo svojich rukách až priveľkú moc.

FED je jedným z dôvodov, prečo má dolár problémy a prečo si myslíme, že v relatívne blízkej budúcnosti imploduje. Viac informácií nájdete v priloženom videu. Pripravili sme pre vás aj príbeh o hyperinflácii dolára, kde sme vysvetlili, ako vlastne vznikla súčasná kríza a kto je za ňu zodpovedný.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Ako nás okrádajú peniaze?

Všetci ľudia v „modernej“ spoločnosti použivajú peniaze, ktoré neustále strácajú hodnotu. Ide o relatívne zložitý mechanizmus, ktorý nás udržiava pokorených a zabezpečuje, aby sme museli chodiť 8 hodín denne do práce. Od zrušenia zlatého štandardu (1971) produktivita práce vzrástla o 267%. Naše výplaty sa však takmer nezmenili. Aj preto sa životný štandard bežného človeka nezlepšuje.

Chcete vedieť viac? Prečítajte si náš príbeh o tom, prečo sme napriek všetkému tomu technologickému pokroku stále chubodní. V školách to neučia, takže o tom len málokto vie.

Peniaze sú zmanipulované!

Či už v papierovej, kovovej alebo digitálnej forme – peniaze používame každý deň prakticky na všetko. V krátkodobom horizonte sa ich hodnota nemení, a preto ide o skvelý nástroj, ktorý nám uľahčuje život.

  • Odkiaľ však peniaze pochádzajú a kto konkrétne má moc ich vytvárať?
  • A prečo?
  • Je to v poriadku alebo je táto moc neustále zneužívaná na osobné účely?
  • A akú veľkú moc and nami všetkými vlastne majú „tí hore“?!?
  • A HLAVNE! Je nejaký spôsob, ako sa z tohto začarovaného kruhu dostať a nenechať sa manipulovať a vyciciavať systémom?

 

Ako tento systém funguje? Príklad z reálneho sveta

Jasný príklad ako nás tento systém okráda, dáva americká centrálna banka FED – súkromná americká inštitúcia. Od začiatku pandémie koronavirusu táto inštitúcia vytlačila viac než 7 biliónov dolárov (takmer polovica HDP USA). Takmer polovicu týchto peňazí požičiava americkej vláde na boj proti koronavirusu. Zvyšok formou „stimulačných balíčkov“ rozdala bankám a veľkým americkým konglomerátom, aby udržala akciové indexy na rozumných hladinách a aby „nekrachla ekonomika“

Tá však očividne krachuje, pretože sa nič nevyrába. Netvorí sa hodnota a Fed to supluje inflačnými dolármi, ktoré v najbližších rokoch spôsobia obrovský deficit. A presne takto sa presúva hodnota z celého sveta do rúk úzkej skupiny ľudí. Dolár je totiž rezervná mena a takmer každá krajina na svete má nakúpené doláre. Celý svetový obchod funguje v dolároch. Aj my sme závislí na dolároch, ktoré obrovskou rýchlosťou strácajú svoju hodnotu. Čo pripustil aj šéf Fedu Jerome Powell v rozhovore pre CBS.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Ako skolabuje dolár - Hyperinflácii vždy predchádza deflácia!

Finančný systém súčasnosti má obrovský problém. Ekonomika kolabuje a na jej zachraňovanie sa tlačí enormné množstvo inflačných dolárov. Aktuálne však vo svete sledujeme skôr miernu defláciu, ktorá bude v najbližších mesiacoch pravdepodobne pokračovať. Keď sa peniaze tlačia rýchlejšie, než kedykoľvek predtým, no ich hodnota neklesá, Je to symptóm začínajúce hyperinflácie.

Banky, centrálne banky a v Spojených štátoch FED, ovládajú zásobu peňazí v obehu a sú schopné manipulovať ich hodnotu. Samozrejme, je v ich záujme, aby hodnota fiat mien neustále klesala, čím okrádajú celý svet. A ono to príde. Hodnota vašich úspor padne na polovicu. A potom znova a znova…

A aby toho nebolo málo, banky nám z úspor začínajú užierať aj negatívnymi úrokmi! V Nemecku je to už bežná prax. Nemecko vstupuje do recesie! – Viac ako 100 veľkých bánk účtuje záporné úrokové sadzby

 

Toto by ste nemali vedieť – Ani v škole to neučia!

Ako sa odpútať od tohto chorého systému? Rozhodne odporúčame pozrieť si ho. Je čas vrátiť sa späť ku tvrdým nosičom hodnoty. Drahé kovy si svoju hodnotu držia lepšie, než akákoľvek iná komodita a sú overené históriou.

Počas tejto krízy začínajú byť zaujímavou divokou kartou aj kryptomeny. Zatiaľ čo akcie padajú, ekonomika kolabuje a svetu hrozí masívna inflácia, Bitcoin si svoju hodnotu drží. Dokonca lepšie, než samotné zlato! Nákup digitálnych mien so sebou nesie obrovské riziko, no napriek tomu doň teraz prúdia miliardy dolárov a kupujú ho miliardári, inštitúcie či hedge-fondy z Wall Street.

Ako vlastne mocní okrádajú celý svet? Trvá to už viac než 50 rokov a výsledky sú katastrofálne! A počas tejto krízy sa to deje ešte rýchlejšie.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Takto Bitcoin ovládne svet počas tejto krízy

Zdieľame videá od Mika Maloneyho. V týchto videách postupne odhaľuje tajomstvá peňazí a ako centrálni bankári používajú fiat na okrádanie ľudí. V týchto videách bolo zlato označené ako nosič hodnoty, ktorý počas nadchádzajúceho krachu finančného systému výrazne zvýši svoju hodnotu.

Mike však nezabudol ani na digitálne zlato. V tomto videu sa dozviete, ako budú kryptomeny reagovať na aktuálnu krízu.

Bitcoin vznikol v roku 2008 ako odpoveď na krízu s hypotékami v USA. Bude zaujímavé sledovať, ako zareaguje na prasknutie ekonomickej bubliny, ktorá sa v poslednej dekáde vytvorila na trhu s akciami.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.