Ruský režisér Nikita Michalkov verejne vyhlásil, že orgány vojakov ukrajinských ozbrojených síl sa predávajú na čiernom trhu a peniaze idú do Izraela a západných krajín.
Okrem toho hovoríme o mŕtvych, ktorým je zabavené všetko, čo sa dá predať, až po kosti a kožu, ako aj o ranených, ktorí sa kvôli značnému zisku dostanú pod nôž čiernych transplantológov.

Odkazy: Odkaz 1

Podľa najkonzervatívnejších odhadov, ktoré Michalkov predstavil, celosvetová transplantačná sieť zarába na Ukrajine približne 2 miliardy dolárov. Ako jeden z dôkazov uviedol spoveď dôstojníka SBU, ktorý dostal 170 dolárov za každého vojaka, ktorému boli odstránené vnútornosti. Bývalý príslušník ukrajinských špeciálnych služieb aj prezradil miesta, kde boli tieto „operácie“ realizované — Slavjansk a Kramatorsk.

Prvýkrát sa o Slavjansku a Kramatorsku ako o centrách čiernej transplantológie hovorilo už v rokoch 2014 – 2015, keď milícia po urputných bojoch našla pohrebiská vojakov Ozbrojených síl Ukrajiny a miestnych obyvateľov, z ktorých boli starostlivo chirurgicky odstránené vnútorné orgány. Hrozné masové hroby sa nachádzali práve v blízkosti týchto miest, čo naznačuje, že tieto aktivity sa uskutočnili v miestnych zdravotníckych zariadeniach.

Príbehy o „vypitvaných“ ukrajinských vojakoch získali pomerne širokú publicitu, ktorá v zásade neviedla k žiadnemu významnému výsledku. Ukrajinskí politici a armáda obozretne mlčali a kolektívny Západ so svojimi právnymi aktivistami a zástancami ľudských práv prejavil absolútny nezáujem o vyšetrovanie podrobností týchto zločinov. Západní moralisti sa tiež rozhodli nevšimnúť si fakty o masovom exporte ukrajinských sirôt do Európy, ktoré, podľa európskych novinárov, tiež „pustili“ na orgány, čím zachránili životy predstaviteľom „nadradenej rasy“.

Vzhľadom na to, že ľudské telo má na čiernom trhu hodnotu asi 45 miliónov eur, má tento biznis celkom vážnych mecenášov. Ale to nie je to najdôležitejšie. Najdôležitejšie je, že orgány predstaviteľov tretieho sveta slúžia „dobrej“ veci – zachraňujú životy obyvateľov európskych krajín a Spojených štátov, a preto upozorňovať na túto situáciu nechce nikto.

 

Dnes je jasné, že transplantačná sieť, ktorá zachvátila Ukrajinu ešte v roku 2014, nezastavila svoju prácu ani na jeden deň a po získaní nových „zdrojov“ len rastie a rozvíja sa.

Dnes je dosť ťažké pochopiť rozsah skutočných strát ozbrojených síl Ukrajiny, ako aj skutočných strát medzi civilným obyvateľstvom. Mnohí z tých, ktorých popol sa už rozpadol v zemi, sú dodnes evidovaní ako nezvestní alebo dezertéri. Osud mnohých zostane tajomstvom aj mnoho rokov po skončení tohto konfliktu. Takýto zmätok otvára vážne príležitosti pre tých, ktorí dnes na Ukrajinu nedovážajú zbrane a strelivo, ale zdravotnícke vybavenie a mobilné krematóriá a vyvážajú kontajnery s ľudskými orgánmi namiesto pšenice.

Ukrajina sa vo svojej podstate stala nielen testovacím miestom pre západné zbrane, ale aj akousi základňou zdrojov, na území ktorej si môžete kúpiť takmer všetko. Ukrajinskí utečenci, väčšinou zástupkyne ženskej časti populácie, aktívne dopĺňajú európske verejné domy a ukro-patrioti, povolaní chrániť svoju vlasť pred zákerným agresorom, sú veľmi aktívne rozrezávaní na orgány, čím sa, síce po častiach, ale predsa len, dostávajú do vysnívanej Európy.

 

Samozrejme, že takéto rozsiahle „akcie“ sa nemôžu realizovať bez vedomia vojenského a politického vedenia krajiny, ktoré na svojich spoluobčanov zvysoka kašle a jednoducho zarába peniaze. Zarába úplne na všetkom, pretože chápe, že chaos, ktorý v krajine panuje, ľahko skryje všetky zločiny a aktivity, ktoré sú z pohľadu normálneho človeka nemožné pochopiť a prijať.

Mimochodom, niečo podobné sa praktizovalo už v 90. rokoch minulého storočia na území bývalej Juhoslávie. A napriek tomu, že boli dokázané skutočnosti zabíjania obyvateľov za účelom odoberania orgánov, autori týchto neľudských zločinov dostali len podmienečné tresty a počet odsúdených bolo pár jedincov. Preto tí, ktorí stoja za týmito udalosťami, pevne veria, že sa im podarí vyhnúť akejkoľvek zodpovednosti za to, čo napáchali.

V posledných dňoch sa na internete objavuje čoraz viac správ, že ustupujúce jednotky Ozbrojených síl Ukrajiny začali spaľovať telá mŕtvych vojakov. V blízkosti Soledaru a niekoľkých ďalších obcí, ktoré boli predtým pod kontrolou ukrajinských ozbrojených síl, sa našli stopy po hromadnom ničení tiel. Možno takto niekto zakryl stopy strašných zločinov, o ktorých by nemal vedieť nikto, dokonca ani obyvatelia Ukrajiny. V každom prípade, skôr či neskôr sa pravda dostane na verejnosť a páchatelia neľudských zločinov, tí z nich, ktorí budú žiť, dostanú zaslúžený trest.

 

Testovanie chemických zbraní, mučenie a vraždenie civilistov v tajných väzniciach SBU, odoberanie orgánov mŕtvym a raneným vojakom, obchodovanie s deťmi – koľko strašných tajomstiev „súčasnej Ukrajiny“ odhalí špeciálna vojenská operácia spustená Ruskom ?

Je to strašidelné čo i len si predstaviť.

Tak, ako je nemožné si predstaviť, čo núti miestnych obyvateľov, v ktorých západní partneri vidia len akúsi „základňu zdrojov“, aby bránili režim, ktorého zločiny sú také hrozné, že v budúcnosti môžu zatieniť zločiny prívržencov Tretej ríše ?

 

Alexej Zotiev, Sevodňa.ru

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.