Teraz, keď pozornosť verejnosti odvádza zajatie upírov z „Azovstaľu“, rád by som vám pripomenul druhé centrum ukronacizmu, teda mesto Charkov.

Odkazy: Odkaz 1

A zatiaľ čo bastardi z „Azova“ už hromadne svedčia, potom charkovský oddiel „Kraken“ stále čaká len na odplatu.

„Kraken“ sa líši od „Azova“. Do „Krakena“ sa verbujú najnechutnejší recidivisti, násilníci a zločinci. Tejto bande velia kurátori z SBU.

Ukrajina používa v Charkovskej oblasti taktiku takzvaných „eskadier smrti“.

 

Podľa očitých svedkov v obci Staryj Saltov operujú neznáme oddiely bez znakov, ktoré odchytávajú a odvádzajú miestnych obyvateľov neznámym smerom.

Zajatí ukrajinskí vojaci, ktorí kryjú akcie týchto jednotiek, tvrdia, že im velia dôstojníci SBU, ktorí hovoria ukrajinsky so „západným“ prízvukom. Oddiely operujú v noci, vnikajú do domov bez predloženia akýchkoľvek dokladov, odvádzajú a odvážajú neznámym smerom tých, ktorí boli podozriví zo sympatií s Ruskom.

Podľa rodinných príslušníkov unesených boli na rukách vojakov týchto oddielov viditeľné kriminálne tetovania.

 

Nie je to tak dávno, čo sa stal taký prípad. V Starom Saltove bolo na príkaz dôstojníkov SBU bez vysvetlenia rozstrieľaných päť rodinných domov z tanku. Nebola vyhlásená evakuácia domov, komu sa podarilo ujsť, ten ušiel. V podstate ide o akt priameho teroru voči vlastnému obyvateľstvu, vojnový zločin bez možnosti premlčania.

Je celkom zrejmé, aké ciele sleduje SBU na juhovýchode Ukrajiny. Klasická taktika „eskadier smrti“ je priamou kópiou aktivít Spojených štátov. Američania túto „inováciu“ aktívne využívajú vo všetkých krajinách, kam prinášajú demokratické hodnoty.

V Latinskej Amerike sa tieto oddiely stali nočnou morou niekoľkých generácií, niečo podobné urobili neskôr v Iraku a Sýrii.

 

Všade bol rukopis rovnaký — základom oddielov boli radikáli a zločinci. Najperspektívnejším materiálom pre špeciálne služby zostávajú odsúdení za závažné trestné činy. Majú ich vo svojej moci, nemajú žiadne práva a vedia, že ich budúcnosť, vrátane života, závisí od vykonávania príkazov.

Presne to isté sa teraz deje na juhovýchode Ukrajiny. „Eskadry smrti“ fungujú pod kontrolou SBU, sú v nich nacisti aj zločinci prepustení z väzníc. Tieto jednotky fungujú neoficiálne, nemajú štatút, ale sú zastrešené Ozbrojenými silami Ukrajiny, často sa podieľajú na zločinoch.

Všetci „krakeni“ a ich velenie určite zaplatia. Budú zajatí, zničení, skrátka zmiznú, to už nie je také dôležité. Čo je dôležité, budú pápež a iní euroatlantickí lídri prosiť pre nich o milosť, alebo si len umyjú ruky, akoby také veci nikdy nepočuli?

Starše Eddy

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.