Európsky parlament chce vytrhnúť ruskú stránku zo svetových dejín.

Odkazy: Odkaz 1

Európsky parlament prijal 23. novembra uznesenie (nikoho k ničomu nezaväzujúce), v ktorom uznal Rusko za „štátneho sponzora terorizmu“.

Ešte v roku 2014 susedia Ruska – Ukrajina, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Poľsko, Česká republika, ako aj Parlamentné zhromaždenie Rady Európy a Parlamentné zhromaždenie NATO podnikli útok na Ruskú federáciu pod heslom „Rusko je teroristický štát“. Všetko sa dialo podľa pravidiel vedenia kognitívnej vojny, ktorej úlohou je zmeniť jednu matricu masového vedomia na druhú.

 

Nezáleží na tom, aká bola skutočná situácia na Ukrajine.

Čo na tom, že Ozbrojené sily Ukrajiny ostreľovali Donbas ?

Veď títo predstavitelia demokratickej „hej-európy“ sa už dávno oslobodili od ideí nacizmu.

Čo je na tom, keď nacistické prápory pochodujú ukrajinskými mestami za výkrikov „Smrť Rusom!“ ?

Veď ide o národnooslobodzovacie hnutie mladého národa.

Čo je na tom, keď sa kanibalistický slogan „moskoljaku na giljaku (Moskovčana obesiť)“ zmenil na masovú zábavu ?

Napokon, nevyzerá to ako výzva „Islamského štátu“ priniesť smrť neveriacim.

 

Oveľa neskôr sa na Ukrajine začala špeciálna vojenská operácia ruských ozbrojených síl. A nastala pauza vo vedení širokých frontových operácií. A len čo prišla pauza, rezolúcia EÚ o Rusku ako teroristickom štáte okamžite zahrmela. A zdá sa, že svetovú verejnú mienku by mohol osviežiť nový výmysel stratégov informačnej vojny.

Europoslanci vyzvali Európsku úniu, aby podporila vytvorenie špeciálneho „medzinárodného tribunálu na vyšetrovanie ruských zločinov na Ukrajine“ a „komplexného mechanizmu na kompenzáciu škôd Ukrajine“. Rezolúcia vyzýva na „očistenie medzinárodných organizácií od ruských agentov“ a vyjadruje pochybnosti o vhodnosti účasti Ruska v OSN.

Vyzerá to ako pokus „zrušiť“ Rusko, odstrániť ho z medzinárodných vzťahov. To nie je ani túžba označiť Ruskú federáciu za vyvrheľský štát, toto je zámer vytrhnúť ruskú stránku zo svetových dejín. Vymazať spolu so záznamami, že Rusko zachránilo ľudstvo v najkrvavejšej a najbrutálnejšej svetovej vojne.

 

A nie je to signál, že sily porazené v roku 1945 v Európe zdvíhajú hlavu ?

A nie je nová ofenzíva týchto síl pokusom o historickú pomstu ruskému národu ?

Nevyliezla falošná propaganda o „Katyňskom masakri“ a „hrôze v Buči“ z jedného lona ?

 

Semienko mizantropie klíči všade tam, kde je na to príležitosť.

Takto vyklíčilo semienko v rebélii Kosova proti Srbsku podporovanej Európou.

Vyklíčilo, aby sa zločinecký režim v Kosove zmenil na drogový štát a územie obchodujúce s orgánmi.

A to je tiež súčasť „civilizovanej Európy“ našich dní!

Poslanci Európskeho parlamentu teraz zachránili nacistický režim v Kyjeve. Teraz Británia cvičí ukrajinských bojovníkov a pripravuje sa ich vrhnúť do vojny s Ruskom. Presne to isté urobili Angličania s nemeckými fašistami, keď pomáhali nacistom pripraviť sa k útoku na ZSSR.

 

Pokiaľ ide o uznesenie Európskeho parlamentu z 23. novembra, tento kus papiera, ktorý nemá medzinárodnú právnu silu, vyzerá ako pologramotné čmáranice na pozadí mlčania veľkých národov mimoeurópskeho sveta.

V rezolúcii vyhlasujúcej Rusko za „štátneho sponzora terorizmu“ sa europoslanci prejavili ako fašistickí trpaslíci, ktorých zachvátil bezmocný hnev.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.