Zamyslenie v ov-ČÍNE, VEDomí sa nezamýšľajú, KONajú
Patent na systém ťažby kryptomien poháňaný ľuďmi, založený na senzoroch, ktoré premieňajú fyzickú, alebo duševnú aktivitu na výkon počítača je už schválený a znie : Mikrosoft Patent WO/2020/060606.

Odkazy: Odkaz 1

Spomínaný Microsoft Patent WO/ 2020/060606 A1 bol zaregistrovaný 26. marca 2020. Prihlášku patentu podala spoločnosť Microsoft Technology Licensing, LLC, ktorú vedie Bill Gates, 20. júna 2019. Dňa 22. apríla 2020 získal patent medzinárodný štatút.

Názov patentu je „Systém kryptomeny využívajúci údaje o aktivite tela“. Znie ako digitálny program na ďalšiu dimenziu. Tento patent sa však zameriava na nositeľnú technológiu, ako sú inteligentné hodinky, implantované mikročipy, smartfón.

  • Monitorujú každodennú fyzickú aktivitu človeka.
  • Ak sú splnené podmienky, potom osoba dostane určité bonusy, ktoré je možné na niečo minúť.

Počítač je založený na 0100110101 … Je to niečo ako prerobenie ľudskej mysle a zatvorenie do otroctva. Už začínajú prichádzať informácie o „Globálnom mozgu, vytvorenom do roku 2030.“ Na Lockstep pláne sú certifikáty na zaočkovanie! To nám napovedá, že ide o pravdivosť pripraveného plánu.

Démonické bytosti majú dve vlastnosti, prvú ovládať ľudstvo a druhú na svoj plán použiť jed!

 

Aký je teda tento vynález, ktorý sa ľudia v spoločnosti Microsoft rozhodli patentovať? Abstrakt patentovej prihlášky online uvádza:

Aktivita ľudského tela spojená s úlohou poskytovanou používateľovi sa môže použiť v procese ťažby systému kryptomeny. Server môže poskytnúť úlohu zariadeniu používateľa, ktoré je komunikačne spojené so serverom. Senzor komunikatívne spojený alebo zahrnutý v zariadení používateľa môže snímať aktivitu tela používateľa. Údaje o telesnej aktivite môžu byť generované na základe aktivity snímaného tela používateľa. Systém kryptomeny komunikačne spojený so zariadením používateľa môže overiť, či údaje o aktivite tela spĺňajú jednu alebo viac podmienok stanovených systémom kryptomeny, a prideliť kryptomenu používateľovi, ktorého údaje o aktivite tela sú overené.

Inými slovami, do tela sa vloží čip, ktorý výmenou za kryptomenu monitoruje každodennú fyzickú aktivitu človeka. Ak sú splnené podmienky, potom osoba dostane určité bonusy, ktoré je možné na niečo minúť.

Podrobný opis „vynálezu“ poskytuje 28 koncepcií, ako by sa dalo zariadenie používať.

Poskytuje tiež zoznam krajín, pre ktoré je vynález určený. V zásade ide o všetkých členov OSN a niekoľko osobitne určených regionálnych organizácií - Európsky patentový úrad, Euroázijská patentová organizácia a dve africké organizácie na ochranu duševného vlastníctva.

Aj keď vkladanie mikročipov do tela nie je nič nové - Program slobodomurárskej identifikácie detí funguje v USA už nejaký čas a ľudia, ktorí si hovoria cyborgovia, majú rôzne implantáty - účasť spoločnosti Microsoft je zaujímavá. A prečo bol patentu pridelené kódové číslo 060606? Je to náhoda alebo zámerná voľba toho, čo sa v Knihe zjavení označuje ako číslo šelmy?

Meno Billa Gatesa sa v týchto dňoch neustále spomína v súvislosti s jeho záujmami vo farmaceutických spoločnostiach, očkovaním a financovaním WHO. Aj keď sa globalistické médiá snažia vyzdvihnúť Billa Gatesa ako veľkého filantropa a všemožne ho chrániť pred útokmi a kritikou, je nepravdepodobné, že budú schopní utajiť celú sieť spojení.

Spoločnosť Billa Gatesa je zapojená do iného projektu - digitálneho ID projektu ID2020 Alliance. Na domovskej stránke webovej stránky sa uvádza, že projekt sa problémom digitálnych práv zaoberá od roku 2016. V roku 2018 Aliancia spolupracovala s Vysokým komisárom OSN pre utečencov. Okrem spoločnosti Microsoft zahŕňa Aliancia aj Rockefellerovu nadáciu, dizajnérske štúdio IDEO.org (s kanceláriami v San Franciscu a New Yorku), poradenskú spoločnosť Accenture a Gavi, alianciu pre vakcíny - spoločnosť, ktorá aktívne propaguje a distribuuje rôzne vakcíny po celom svete. svete. Sekretariát pre Alianciu sídli v New Yorku.

Je zrejmé, že Gavi, vakcínová aliancia, pokrýva väčšinou krajiny v Afrike a Ázii. V Európe je organizácia aktívna iba v Albánsku, Chorvátsku, Moldavsku a na Ukrajine a na Kaukaze v Gruzínsku, Arménsku a Azerbajdžane. Gavi, vakcínová aliancia, je tiež prepojená s nadáciou Bill & Melinda Gates Foundation, skupinou Svetovej banky, Svetovou zdravotníckou organizáciou a UNICEF. Všetci sú uvedení ako zakladajúci partneri!

Od februára 2020 sa Gavi, Aliancia vakcín, zameriava na pandémiu koronavírusov. Generálnym riaditeľom organizácie je Dr. Seth Berkley. Hoci je ústredie spoločnosti Gavi, Aliancia vakcín v Ženeve, samotný Berkley, ktorý je vycvičeným epidemiológom, pochádza z New Yorku. Od konca 80. rokov pracoval osem rokov v Rockefellerovej nadácii a je členom Rady pre zahraničné vzťahy. Je tiež členom poradnej rady newyorského Acumen Fund.

Teologické interpretácie počtu patentov sú pravdepodobne najlepšie ponechané na odborníkov na náboženstvo, ale je zrejmé, že existujú silné väzby medzi organizáciami a spoločnosťami, ako sú Rockefellerova nadácia, Microsoft, farmaceutická lobby a skupina Svetovej banky, nehovoriac o sekundárnych poskytovateľoch služieb. Pokúšajú sa hrať úlohu nadnárodnej vlády tým, že sa neustále zameriavajú na skutočnosť, že národné vlády v dnešnej dobe nedokážu zvládnuť epidémie, choroby, hladomory atď. Ako však ukázala Čína, môžu. Západ to však nemôže a nechce uznať, a to predovšetkým preto, že sa nechce deliť o moc. Globalistické médiá budú teda pokračovať v informačných kampaniach, kde bude vina umiestnená kdekoľvek okrem Západu. Hovorí sa, že práve teraz, keď sa začali objavovať ďalšie informácie o koronavíruse, sa zintenzívnili falošné príbehy o úlohe Číny v epidémii a manipulovali sa štatistiky.

Aké udalosti tomu patentu predchádzali?

V kuchyni Rockefellerovej spoločnosti sa uvarilo takéto sústo - Odporučené celosvetové ochorenie podľa príkazu, času a očakávaného výsledku - kľúčový krok spustenia r. 2010.

1. Vytvoriť veľmi nákazlivú chorobu na úmrtnosť vírusu, podľa potrebného plánu SARS-HIV. Vytvorený vo Výskume Hybridného Laboratória v Fort Detrick, Trieda-4 od roku 2008-2013 ako výskum, na základe čoho sa Coronavírus rozmnožuje v netopieroch ako oheň bez kontroly, ale je tažké ním infikovať ľudí, tak sa teda 4HIV vsunie ako kľúč na infikovanie ľudí.

2. Vytvoriť bojovú verziu vírusu s omnoho väčšou úmrtnosťou, použiť v prípade potreby SARS-HIV-MERS, bojový 3-zložkový vírus vytvorený vo Fort Detrick v r. 2015

3. Preložiť vírus do 4-triedneho laboratória-Národné Mikrobiologické laboratórium vo Winnipegu v Canade a nechať ho ukradnúť. Poslať ho do Viorologického inštitútu vo Wuhane v Číne a nechať to tam vypustiť ako nehodu.

4. Urobiť a zaplatiť vývoj vakcín a pripraviť plán na vakcináciu pre celú zemeguľu (Bill Gates globálny plán na vakcináciu 2010-2020)

5. Vytvoriť certifikáty na vakcinačné protokoly s digitálnym preukazom (ID) a prinútiť plniť tento vakcinačný program. Vyhlásenie projektu Bill Gates ID-2020.

6. Simulácia (Lockstep) „Krok na zavretie“ hypotézu ako to bolo plánované a uvoľniť to do skutočného cvičenia ako vojnovú hru a podľa správania ľudí spraviť ďalšie kroky. (Gates o tomto vystúpil na podujatí v októbri 2019).

7. Vypustiť vírus z Wuhanského ištitútu vírusov a vykonať to ako nehodu (scapegoat-obetný baránok) (Wuhan Wet-market November 2019)

8. Hrať sa s ľuďmi čo najdlhšie, aby sa vírus rozniesol čo najviac po planéte predtým ako sa začnú štáty uzatvárať proti nákaze.

9. Ak sú štáty nainfikované, uzatvoriť cestovanie von-dnu, ale dovoliť pohyb vnútri na roznesenie vírusu.

10. Keď je dostatok nakazených, použiť povinnú karanténu alebo izoláciu na tom mieste a postupom času uzavrieť okolie.

11. Znížiť morálku ľudí - ukazovať smrť, ktorá nemá nič spoločné s vírusom, držať ich v strachu a podriadenosti na maximum. Ak niekto umrie na inú chorobu, treba to poukazovať na Covid ako že to bola smrť na Covid.

12. Držať ľudí v karanténe čo najdlhšie a zničiť lokálnu ekonomiku.

13. Vytvoriť zmätok medzi ľuďmi s dodávkami tovaru, jedla tak, aby sa znížila imunita tým, že sa ľudia nebudú stretávať, vymieňať si baktérie a veci, ktoré držia náš imunitný systém živý a na pozore.

14. Ísť proti všetkému možnému liečeniu a volať iba po vakcíne ako jedinej možnosti liečenia.

15. Pokračovať v karanténe stále v 2-týždňových intervaloch, nech ľudia protestujú proti nim.

16. Po čase skončiť karanténu keď bude dosť protestov a vyhlásiť, že je veľmi skoro skončiť izoláciu, ale aj tak to tak urobiť. (Jún 2020)

17. Keď sa ľudia znovu dostanú do normálu počkajte pár týždňov a začnite nafukovať úmrtnosť a kombinovať to s ľuďmi s bežnou úmrtnosťou, vďaka zníženiu imunitného systému a vďaka izolácii za tie mesiace sa zvýši úmrtnosť ľudstva a príprava na druhú vlnu zavretia do karantény.

18.Vytvoriť druhú vlnu karantény, Október - November, založenú viac na extrémnosti, poukazovať na protestujúcich a na vyššiu možnosť nákazy a obviniť ich, že je to ich vina. Vaša sloboda bude mať následky.

19. Prinútiť vlády, aby v druhej vlne karantény boli opatrenia na omnoho vyššej úrovni, zvýšiť pokuty za protesty. Vymeniť pokuty za väzenie. Primäť ľudí k tomu, aby uverili, že cestovanie nie je potrebné. (Agenda 21)

20. Zvýšiť kontroly (Bankové prevody), s použitím vojakov, zvýšiť sledovanosť pohybu ľudí. (Pomocou app rozhrania)

21. Prevziať kontrolu nad potravinami a pohonnými hmotami. Vytvoriť veľký nedostatok tak, že ľudia budú mať možnosť prístup iba k základným servisom.

22. Držať druhú vlnu zatvorenia tak dlho ako bola prvá vlna.

23. Pokračovať v rozbití globálnej ekonomiky a pokračovať v znižovaní zásobovania potrebného tovaru a jedla.

24. Upokojiť protestujúcich pomocou extrémneho nasadenia a urobiť z protestujúceho „protivníka ľudí číslo 1.“

25. Po dlhom uzavretí viac ako 6 mesiacov, navrhnúť vakcinačný program/vakcinačné certifikáty a urobiť to pre každého. Pochváliť na začiatku tých, ktorí súhlasia a použiť ich ako príklad pre tých, kto sa nechce dať vakcinovať. Poukázať, že odporcovia sú veľkým problémom. Vyhlasovať, že „Nemôžeme sa vrátiť k pôvodnému stavu, pokiaľ nebudú všetci zaočkovaní, pretože ničia naše životy a preto sú naši nepriatelia.“

26. Keď väčšina ľudí pôjde touto cestou, necháme ich ísť touto cestou systémom novej normalizácie a ostatným zadať limity práce a cestovania.

27. Ak väčšina ľudí pôjde proti tomuto nariadeniu, tak vypustíme bojovú látku SARS-HIV-MERS 3-zložkovú s 30% a viacnásobnou úmrtnosťou a zmeníme názor väčšiny s tým, že „Sme vás upozorňovali“, hlavne pre tých čo nepočúvali a protestovali, spôsobili rozšírenie vírusu.

28. Vyhlásiť nový ekonomický model Microsoft Patent 060606 digitálna mena aktivovaná telom na základe chovania sa a podriadenia sa.

29. Použiť vodu, jedlo a obydlie ako zbraň na vynútenie nového ekonomického systému. V podstate:

Rob to čo chceme a dostaneš od nás podporu, credit, body a budeš mať možnosť sa dostať k veciam na prežitie, alebo ísť proti nám a budeš pokutovaní.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.