Európska únia konečne priznala, že vakcíny proti Covid-19 ničia váš imunitný systém.

Odkazy: Odkaz 1

(Arsenio Toledo, Natural News) Európska únia (EÚ) konečne priznala, že vakcíny proti koronavírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19 ničia imunitný systém a robia ľudí náchylnejšími nielen na covid, ale aj na všetky ostatné choroby.

Podľa Európskej liekovej agentúry (EMA) by užívanie posilňujúcich dávok vakcín proti Covid-19 každé štyri mesiace mohlo oslabiť imunitný systém a vyčerpať ľudí. (Súvisiace: Katarská štúdia zistila, že mRNA vakcíny skutočne znižujú imunitu proti Covid-19)

 

EÚ chce napriek zisteniam pokračovať v očkovaní

Napriek uvedenému odhaleniu Európska únia stále odporúča, aby si ľudia dávali vakcíny aj posilňovacie dávky. Čo chce EMA zmeniť, je čas medzi posilňovacími dávkami.

„Posilňovacie dávky sa dajú podať raz alebo možno dvakrát, ale nie je to niečo, o čom by sme si mali myslieť, že sa dá neustále opakovať,“ povedal Marco Cavaleri, vedúci oddelenia biologických zdravotných hrozieb a stratégie vakcín agentúry EMA.

„Musíme premýšľať o tom, ako môžeme prejsť zo súčasnej pandémie na endemickejšie prostredie.“

Toto závažné odhalenie EMA však nezabránilo Európskej únii v schvaľovaní ďalších dávok vakcín pre svoje obyvateľstvo.

Agentúra EMA a Európske centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC) schválili odporúčanie, ktoré ľuďom vo veku 60 až 79 rokov poskytne druhú posilňovaciu dávku mRNA vakcín proti Covid-19.

Ľudia s rôznymi predispozíciami, ktoré ich robia náchylnejšími na choroby, sú teraz tiež oprávnení dostať druhú posilňovacou dávku mRNA vakcíny v 27-člennom bloku.

Schvaľovanie ďalších dávok pre zraniteľnejšie segmenty populácie sa údajne unáhlilo po nedávnom náraste počtu infekcií na možno najočkovanejšom kontinente planéty.

„Vzhľadom na to, že počet prípadov a počet hospitalizácií opäť narastá aj napriek letnému obdobiu, vyzývam všetkých, aby sa čo najskôr dali zaočkovať a posilniť,“ povedala európska komisárka pre zdravie a bezpečnosť potravín Stella Kyriakides.

„Nie je čas na zaháľanie.

Vyzývam členské štáty, aby okamžite zaviedli programy druhej posilňovacej dávky pre každého nad 60 rokov, ako aj pre všetky zraniteľné osoby,“ dodala.

Riaditeľka ECDC Andrea Ammonová taktiež tvrdí, že kontinent zaznamenáva „rastúcu mieru nových prípadov Covid-19 a rastúci trend v hospitalizáciách, vrátane JIS-iek a ich obsadenosti v niekoľkých krajinách“.

„To signalizuje začiatok novej vlny Covid-19 v celej Európskej únii,“ povedala Ammonová.

„Stále je príliš veľa jedincov ohrozených závažnou infekciou Covid-19, ktorých musíme čo najskôr chrániť (zaočkovať).“

 

S počtom očkovaní proti Covid-19 stúpa pravdepodobnosť úmrtia

Hostiteľ relácie „The Daily Veracity“ Vincent James poznamenal, že ani úprava času medzi posilňovacími očkovaniami pravdepodobne nič nezmení a ľudia budú stále pociťovať oslabujúce účinky po podaní vakcín.

„Ak vakcína a opakované dávky vakcíny zničia váš imunitný systém, čo nedávno priznala aj Európska únia, potom budete náchylnejší na všetky choroby,“ varoval James.

„A ak vás to robí náchylnejšími aj na iné choroby, potom je pravdepodobnejšie, že zomriete, pretože vakcína zničí vašu imunitu.“

James varoval ľudí, aby si nedali čo i len jednu vakcínu proti Covid-19, pretože dôkazy poukazujú na skutočnosť, že nielenže ničia imunitný systém, ale „vás aj priamo zabijú“.

Viac informácií o vakcínach proti Covid-19 nájdete na stránke Immunization.news.

 

Tiež si pozrite nasledujúci klip z relácie „The Daily Veracity“ (v angličtine), v ktorom moderátor Vincent James hovorí o tom, ako EÚ konečne pripustila, že vakcíny proti COVID-19 ničia ľudský imunitný systém.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.