Na akcii 'Enter the Metaverse' spoločnosti Virtuality bol aj stánok Victoria VR.
Tím bol vyzbrojený náhlavnými súpravami Oculus Quest, aby dychtiví účastníci mohli po prvýkrát nahliadnuť do Victoria VR.

„Bude to jedna z najdôležitejších výstavných skríň v Európe...“ – hovorí o tejto míľnikovej udalosti náš medzinárodný riaditeľ Adam Slezák.

Máme pre vás pripravené úžasné veci. Na podujatí vystavujeme aj vystupujeme a pre tých, ktorí sa zúčastňujú – alebo sa zúčastňujú prostredníctvom videohovoru so špeciálnymi pozvánkami, ktoré sme rozoslali – to bude úplne prvá verejná ukážka nášho pohlcujúceho metaverza!

Sme veľmi radi, že vám môžeme ukázať Victoria VR. Stánok je tiež v plnom prúde – sme zorganizovaní a pripravení ukázať sa svetu! Viac ako 80 dizajnérov a vývojárov, všetci spolupracujú na vytvorení najúžasnejšieho metaverzu s realistickou grafikou – je to naozaj niečo výnimočné a už sa nevieme dočkať tejto udalosti!

Pre tých, ktorí sa nemôžu zúčastniť, nebojte sa, máme to pre vás – po podujatí budeme natáčať a zdieľať množstvo úžasného obsahu! A pre tých, ktorí majú lístky, nemôžeme sa dočkať, kedy vás tam uvidíme!

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Sme späť z „Enter the Metaverse“ od Virtuality! Strávili sme tak dlho prípravami na túto skutočne vzrušujúcu udalosť a nesklamala!

Victoria VR ovládla podujatie – s najväčším stánkom, priamo pri hlavnom pódiu! Tím tvrdo pracoval na tom, aby priniesol komplexný zážitok z rozhovorov, ukážok a postrehov, ktoré nám umožnia uviesť Victoria VR do života. A ako davy pribúdali, vedeli sme, že zdieľame zážitok ako nikto iný!

Spätná väzba od účastníkov na našu prezentáciu a exkluzívny prvý pohľad na náš obrovský metaverz bol viac, než sme kedy mohli dúfať. Vo všeobecnosti boli hostia ohromení našou víziou a plánmi do budúcnosti.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Victoria VR (VR) – $0.19

Victoria VR (Virtual Revolution), ktorá bola uvedená na trh v decembri 2021, je vysoko podceňovaná kryptomena Metaverse, ktorá vytvára prvý realistický Metaverse na svete s Unreal Engine od Epic Games.

Victoria VR buduje jeden z najrobustnejších a najpôsobivejších Metaverses a je potrebné ho sledovať v apríli 2022. Tento projekt predstavuje jeden z najväčších vývojových tímov, ktorý v súčasnosti zahŕňa viac ako 80 vývojárov, ktorých zámerom je do konca roka 2022 prekonať 300 členov tímu.

Tento projekt Metaverse obsahuje aj jeden z najlukratívnejších virtuálnych realitných trhov s názvom VR Lands. Používatelia si môžu kúpiť VR Lands iba v prípade, že dostanú schválenie na bielu listinu, ktorá je už bohužiaľ uzavretá.

VR Lands bude zahŕňať niekoľko utilít, vrátane vytvárania súkromných zariadení, prístavov do iných svetov, rôznych budov atď.

Rovnako ako ostatné projekty Metaverse na tomto zozname, aj Victoria VR ponúka informačný panel umožňujúci držiteľom tokenov VR získať významné odmeny.

Odporúčame pozrieť si dashboard a používatelia sa môžu pripojiť cez Web3 peňaženku, ako je MetaMask. Pri písaní na platforme bolo vsadených viac ako 200 miliónov tokenov VR, zhruba 40 miliónov dolárov. To hovorí o obrovskom dlhodobom potenciáli tohto projektu.

VR (Virtual Revolution) je primárnym nástrojom ERC-20 na platforme, ktorý používateľom umožňuje staviť na odmeny, nakupovať virtuálne nehnuteľnosti a komunikovať s Victoria VR Metaverse.

 

Zverejnili sme aj najnovšie informácie o VR Lands, na základe veľkého záujmu o kúpu pozemkov v Metaverse Victoria VR.

Tikety VR Lands sa používajú na whitelisting VR Lands. Tieto vstupenky je možné použiť nielen na prvý predaj VR Lands, ale aj na všetky ďalšie predaje.

  • 1 vstupenka do Metaverse VR dáva užívateľovi možnosť zapísať sa na whitelisting
  • 1 krajina VR (všetkých úrovní) pri každom zahájení otvoreného predaja
  • 1 vstupenka na pozemky VR = 61 888 VR

Prečo sme si na vytvorenie metaverza Victoria VR vybrali Unreal Engine

Vytvorenie najpôsobivejšieho metaverza si vyžaduje tú najlepšiu technológiu. Technológia, ktorá poskytuje nielen základ, ale aj rámec pre všetko, na čom staviate.
Toto bola technológia, ktorú sme hľadali predtým, ako sme prvýkrát začali budovať Victoria VR. Potreboval nám poskytnúť prostriedky na vytvorenie niečoho, čo ešte nebolo vytvorené: svet virtuálnej reality – metaverza – s pohlcujúcou realistickou grafikou.

Vedeli sme teda, že to, čo nás čaká, bude výzvou. Vedeli sme však aj to, že ak si dobre vyberieme našu technológiu – zvolíme správnu technológiu – že pôjdeme správnym smerom. Potrebovali sme, aby naša technologická cesta bola dlhá a úplne plná možností, ako budeme veci poskytovať v rámci tohto základu a rámca. Chceli sme zostať šikovní a postupne sme prinášali nové nápady a postupy. Okrem toho sme požadovali, aby táto cesta bola plne škálovateľná, bez akýchkoľvek prekážok, ktoré sa tradične spájajú s inováciou tejto technológie, ako sme postupovali. Chceli sme sa sústrediť na to, na čom by skutočne záležalo obyvateľom a návštevníkom nášho metaverza – spôsob, akým sa prostredia cítili a hrali.

Výber technológie pre akúkoľvek hru alebo softvér, nehovoriac o metaverze virtuálnej reality, ako je Victoria VR, je také neuveriteľne dôležité rozhodnutie. Pomýlite si to a budete za to platiť stratou produktivity ešte mnoho rokov – skôr bojovať proti nástrojom, než s nimi pracovať. Tento scenár nie je ani zďaleka nezvyčajný – v skutočnosti je to problém, ktorý väčšina ľudí v pracovných dňoch prevláda s nespočetným množstvom softvéru, ktorý používajú. Bol to problém, ktorý sme nemohli mať oboje v malom tíme a keď sme mali stovky dizajnérov a vývojárov, ktorí pracovali na vytvorení niečoho, čo ešte nikdy nebolo vytvorené!

Ale akonáhle sme prešli fázami výskumu, po preskúmaní a otestovaní niekoľkých platforiem, o ktorých sme mali pocit, že by nás všetky mohli dostať značnou cestou k našim cieľom, bol tu pre nás jeden jasný víťaz. Unreal Engine.

Takže rozhodnutie padlo. Unreal Engine je známy ako najlepší herný engine na svete. A teraz by poháňal Victoria VR.
Unreal Engine používajú štúdiá AAA z celého sveta – od malých nezávislých tímov až po elektrárne so stovkami, ak nie tisíckami ľudí. Používajú Unreal, pretože sa prirodzene hodí pre hry, či už ide o strieľačky z pohľadu prvej osoby alebo strategické tituly. Cítili sme, že by to mohlo ísť ešte ďalej a Unreal nám dáva všetko, čo sme potrebovali na vytvorenie metaverza Victoria VR. Vysokokvalitná grafika, živé vizuálne efekty, vynikajúca fyzikálna simulácia – všetky tieto veci máme teraz k dispozícii pre naše metaverze a prostredia, hry, úlohy a architektúru, ktoré sa v nich nachádzajú.

Faktom však stále je, že vytvárame najmodernejšiu digitálnu platformu, ktorá prinesie nekonečné množstvo nového obsahu do metaverza VR a virtuálna realita je platforma, ktorá je v súčasnosti známa svojimi grafickými obmedzeniami. S Unreal Engine sme cítili, že dokážeme nájsť spôsob, ako prekonať tieto obmedzenia a vytvoriť niečo, čo bude vyzerať aj fungovať na inej úrovni.

Nemýľte sa, sme si príliš vedomí, že to nestačí na to, aby sme mali ten najlepší motor. Takže našou ďalšou výzvou boli, samozrejme, ľudia. Všetci chápeme dôležitosť najímania tých správnych talentov a je to niečo, na čom sme intenzívne pracovali, kým sa náš metaverse vyvíjal v Unreal Engine. S potešením môžeme povedať, že spolupracujeme s niektorými z najlepších vývojárov a tvorcov obsahu, ktorí sú schopní realizovať našu víziu plných virtuálnych svetov s vysokovýkonnou grafikou a realistickými vizuálnymi efektmi.

Jednou z vecí, ktoré nám priniesli ovocie pri používaní Unreal Engine, boli naše prostredia. Prostredie Victoria VR samozrejme obsahuje veľa prírodných krajinných prvkov, ako je obloha, stromy, potoky, útesy – všetky prvky, ktoré vidíte v každodennom živote. Obsahuje však aj oveľa viac — fantastické prvky, ako sú lietajúce ostrovy s vlastnými mestami, zmes futuristických a tradičných budov a áno, zombie minihry, ktoré môžete hrať hlboko pod povrchom Victoria Capital. Všetko bude pohlcujúcejšie vďaka voľbe technológie, ktorú sme urobili, keď sme začínali; používať Unreal Engine ako základ a rámec pre náš metavesmír. A tak teraz, so správnym talentom a správnou platformou, to je presne to, čo budujeme s Victoria VR Metaverse – niečo nesmierne rozsiahle a pohlcujúce a niečo, o čom veríme, že sa ukáže byť pohlcujúcejšie ako iné metaverzy.

Ďalšou kľúčovou výhodou je, že teraz môžeme preniesť naše inovatívne nápady od konceptu až po finálny produkt bez toho, aby sme museli znovu objavovať koleso. A s hrdosťou môžeme povedať, že to budeme môcť robiť aj po rokoch. Ubezpečili sme sa, že sme plne rozšíriteľní, čo nám umožní postaviť sa na dlhú cestu vpred do novej generácie a ďalej.

Veríme, že virtuálna realita bude mainstreamová v priebehu niekoľkých rokov a chceme sa uistiť, že sme na tento prechod pripravení, aby sme mohli realizovať našu víziu plných virtuálnych svetov s vysokovýkonnou grafikou a realistickými vizuálnymi efektmi. Pomáha nám to robiť spôsobom, o ktorom si myslíme, že žiadny iný motor by to nedokázal, takže v konečnom dôsledku bolo pre nás neskutočné. Rozhodli sme sa vytvoriť Victoria VR metaverse v Unreal.

A už sa nevieme dočkať, kedy vás pozveme dnu.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.