Vitajte vo VICTORIA VR, prvom masívnom online otvorenom svete pre viacerých hráčov s realistickou grafikou vo virtuálnej realite.
Kde je možné všetko ...

Odkazy: Odkaz 1

Víziou VICTORIA VR je, aby ste dokázali zhmotniť svoje najbláznivejšie nápady alebo najtajnejšie priania a umožnili vám zažiť svoje najväčšie životné túžby. Všetko môžete zdieľať s každým. Naším cieľom je poskytnúť vám neobmedzené možnosti (pri práci, vytváraní, objavovaní a obchodovaní).

Vďaka nášmu dlhému, revolučnému, tajnému vývoju a kombinácii čerstvo sa rozvíjajúcich technológií, dokonalého tímu a skvelých silných strategických partnerov sme schopní ponúknuť používateľom Massive Multiplayer Online Open World with Realistic Textures in Virtual Reality.

Svet VICTORIA VR poskytne používateľom to najlepšie vo virtuálnej realite a je navrhnutý tak, aby si užívatelia užívali každú chvíľu a neustále sa vracali. Zároveň je VICTORIA VR World od základu navrhnutý tak, aby si používatelia mohli tento svet vytvárať sami a aby mohol existovať a žiť aj bez jeho tvorcov. Všetci tvorcovia, aktívni používatelia a investori sú pravidelne a spravodlivo odmeňovaní za svoju prácu, hlasy, recenzie, plnenie úloh, vkladanie tokenov VR a tiež za náhodné skutočné airdropy.

Vďaka súťaživej povahe je celá komunita motivovaná k tomu, aby pre komunitu čo najrýchlejšie vytvorila najpríťažlivejší, najzábavnejší alebo najžiadanejší obsah, hry, aplikácie alebo prednášky. Naším cieľom je vzdelávať a prevádzať hernú komunitu na kryptomeny tým, že ukážeme výhody kryptomeny a to, ako môžu používatelia z kryptomien profitovať! Chceme, aby sa do kryptomeny zamilovali rovnako ako my.

Okrem toho chceme dať príležitosť ďalším kvalitným projektom, aby sa tu mohli prezentovať.

Vďaka registrácii všetkých aktív, ktoré boli v hre prijaté a ktoré priamo vytvorili používatelia na blockchaine, je svet VR plne vo vlastníctve používateľov a komunity, ktorá tiež vytvára pravidlá pre celú komunitu, pretože celý svet VICTORIA VR je DAO (decentralizovaná autonómna organizácia).

Celý svet VICTORIA VR je navrhnutý podľa 5 prvkov Feng Shui.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

VICTORIA VR je masívny online svet pre mnoho hráčov s realistickými textúrami vo virtuálnej realite postavený na blockchaine. Používatelia tu môžu nakupovať pozemky a obchodovať s nimi, získavať a vytvárať jedinečná aktíva, preskúmavať svet plný používateľského obsahu, plniť úlohy za odmeny a hrať hry.

Vďaka tomu, že všetky aktíva, ktoré boli v hre prijatá a priamo vytvorená používateľmi, sú registrované na blockchaine, je svet VR plne vlastnený užívateľmi a komunitou, čo zároveň vytvára pravidlá pre celú komunitu, pretože celý svet VICTORIA VR je DAO (decentralizovaná autonómna organizácia ).

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Virtuálna realita a krypto

Súčasná situácia súvisiaca s koronavírusom významne prispela k rozvoju virtuálnej reality. Spoločnosti začínajú hľadať nové formy spolupráce na diaľku a podnikania a spolu s digitalizáciou a robotikou je to jeden zo segmentov, ktorý napriek globálnej kríze rýchlo rastie. Pozrime sa, aké výhody môže virtuálna realita priniesť do vášho života.

Ľudia nechcú sedieť doma zmierení so súčasným stavom týkajúcim sa sociálneho dištancovania a iných obmedzení; chcú zažiť niečo jedinečné, realistické a sprostredkovať im to môže virtuálna realita, do ktorej spoločnosti práve teraz masívne investujú. Jedným z dôvodov je, že situácia nie je veľmi dobrá pre maloobchod, ktorý v dôsledku súčasnej pandémie umiera. A samotné nakupovanie online nestačí. Vďaka mnohým praktickým aplikáciám a výhodám pre používateľov vyzerá virtuálna realita mimoriadne sľubne. Virtuálna realita a virtuálne meny alebo kryptomeny sa navyše javia ako dobrá zhoda.

Virtuálna realita tiež patrí medzi technológie s najvyšším potenciálom rastu. Niektorí odborníci odhadujú, že investície do virtuálnej reality a rozšírenej reality sa v priebehu nasledujúcich štyroch rokov znásobia až 20-násobne.

Virtuálna realita: skutočné aplikácie mimo hrania hier

Až donedávna bola 3D a virtuálna realita typicky spájaná s herným a filmovým priemyslom. V dnešnej dobe si čoraz viac spoločností začína uvedomovať nevyužitý potenciál tejto vzrušujúcej novej oblasti technológií, ktorá je možná vďaka moderným výkonným počítačom a spotrebným zariadeniam ľahko dostupným pre širokú verejnosť.

Spoločnosti zistili, že používatelia sú ochotní investovať svoj čas, zdroje a peniaze do virtuálnej reality a rozšírenej reality. O virtuálnu realitu sa zatiaľ zaujímajú predovšetkým technicky zdatní používatelia. Podobná skupina používateľov začína používať virtuálne meny (digitálne meny, kryptomeny). Zdá sa teda logické, že skôr či neskôr sa platby v oblasti virtuálnej reality budú realizovať pomocou kryptomien.

Ak sa blockchain Ethereum použije ako základná platforma na vytváranie svetov virtuálnej reality, mohli by sa ako spoločná mena zvoliť tokeny Ether alebo ERC-20. V prípade, že je virtuálna realita postavená na mnohých rôznych platformách, môže byť lepším kandidátom bitcoin. Ak si Facebookova VR vesmírneho priestoru Horizon získa veľa používateľov, možno bude chcieť na ich platby použiť Libru. Medzi ďalšími súťažiacimi sú napríklad Decentraland (MANA), CEEK VR (CEEK), MARK.SPACE (MRK) a GazeCoin (GZE).

Výbava pre virtuálnu realitu

Ak si chcete VR vychutnať naplno, je potrebné špeciálne navrhnuté zariadenie VR:

  • VR Headset: Špeciálne okuliare s realistickým obrazom, krištáľovo čistým zvukom a kvalitný mikrofón, ktorý umožňuje plynulú komunikáciu.
  • Počítač v batohu: Pre čo najlepší zážitok z VR je potrebný výkonný počítač vybavený silnou batériou, ktorý sa nosí v špeciálne navrhnutom a pohodlnom batohu.
  • Ovládač: Vyrobený tak, aby zodpovedal zážitkom z VR, môže to byť špeciálna hokejka, tenisová raketa, golfová palica, strelná zbraň atď., Ktorá vám dáva všetky možnosti interakcie s virtuálnym svetom.

Výbava tiež závisí od typu virtuálnej reality - s ponornými, čiastočne ponornými a úplne ponornými simuláciami. V závislosti od platformy môžu byť potrebné ďalšie zariadenia a príslušenstvo. Dobrou správou je, že všetky tieto materiály sú dostupné širokej verejnosti za cenu umožňujúcu rýchlejšie šírenie a prijatie tejto technológie.

Virtuálna realita vo vojenskom, leteckom priemysle a vzdelávaní

Vojenský a letecký priemysel bol medzi prvými, ktorí využili výhody virtuálnej reality (VR) a rozšírenej reality (AR). Pozemné sily, vzdušné sily a námorníctvo - všetky tri tieto hlavné vojenské polia využívajú VR vo virtuálnych výcvikových táboroch, simulácie bojísk a simulácie vozidiel.

Virtuálna realita tiež umožňuje vysoko efektívne lekárske školenie vrátane simulácií komplexných operácií, bez nebezpečenstva pre skutočného pacienta. VR využívajú nielen vojenskí piloti, ale aj letecké spoločnosti ako Lufthansa a Qantas na efektívne školenie svojich pilotov, palubných sprievodcov, letušiek a mechanikov lietadiel.

Virtuálna realita vo vzdelávaní prináša veľa výhod, napríklad:

  • Celý proces je pútavý, zaujímavý a motivujúci.
  • Študenti dostanú realistické skúsenosti, ktoré nie je možné dosiahnuť tradičnými spôsobmi.
  • Kvalita a efektívnosť vzdelávania sa zvyšuje na mnohých úrovniach.
  • Samotné učenie sa cíti ako zábava, necíti sa ako práca.
  • VR zlepšuje uchovanie vedomostí a skóre testov študentov.
  • VR pomáha a láka aj tých najmenej citlivých študentov.

Virtuálna realita vo filmoch

Po niekoľkých nie príliš úspešných pokusoch s kinami 4D a 5D sa kameramani pozerajú na nové technológie. České štúdio Brainz Immersive, ktoré sa zaoberá vývojom nových konceptov VR, prinieslo ako prvá domáca spoločnosť nový filmový zážitok: sledovanie filmov vo virtuálnej realite.

Štúdio Brainz Immersive predstavuje kino v duchu virtuálnej reality. Snaží sa reagovať na nové trendy vo filmovom priemysle. Brainz používa headsety (VR okuliare) od spoločnosti Oculus, ktorú vlastní Facebook. Náhlavná súprava premieta obraz priamo na sietnicu nositeľa a divák sa prakticky prenesie na miesto konania filmu, má pocit, akoby stál vedľa seba s filmovými postavami alebo sa stal jedným z nich.

Virtuálna realita v športe

Kluby NHL začali testovať tréningový program virtuálnej reality vyvinutý tímom Czech Sense Arena. Interaktívne cvičenia pomáhajú zlepšovať reakčný čas, aktívne ruky, sledovanie pukov a sledovanie hry. Získate merateľné výsledky, merateľné vylepšenia.

Zlepšíte sa pri presilovke, prihrávkach alebo nácviku streľby. To všetko bez ľadu, ale s neobmedzeným počtom opakovaní. Hovoríte, že si neviete predstaviť podobný hokejový tréning? No, niečo také by sa čoskoro mohlo stať štandardnou súčasťou športového sveta. A to vďaka aplikácii vyvinutej touto českou spoločnosťou.

Prostredníctvom virtuálnej reality sa hráč prenesie do prostredia hokejového štadióna. Pomocou výkonného počítača, náhlavnej súpravy VR (okuliare pre virtuálnu realitu) a špeciálne upravenej hokejky môže hráč absolvovať desiatky cvičení v rôznych situáciách prakticky kdekoľvek. Puk a všetci spoluhráči na ľade okolo hráča sú virtuálni.

Testovanie technológie Sense Arena ukázalo, že hráči merateľne zdokonalili svoje schopnosti už po troch mesiacoch - a mali lepšie výsledky ako hráči z druhej skupiny, ktorí na svoje tréningy nepoužívali technológiu virtuálnej reality. Tímy NHL už prejavili záujem o technológiu Sense Arena VR, ktorá by mala byť dostupná profesionálnym tímom po celom svete.

Virtuálna realita sa dá efektívne využiť v mnohých ďalších športoch, ako je cyklistika, lyžovanie, atletika, golf, bejzbal, tenis, stolný tenis atď. Výhodou je, že svoje schopnosti vo virtuálnej realite môžete precvičovať, rozvíjať a automatizovať tak, že sa dokonale pripravíte na skutočné prostredie, kde okamžite uvidíte, o koľko ste sa vďaka VR zlepšili.

Virtuálna realita v pamiatkach

Za súčasnej situácie vám nemusí byť umožnené alebo nemožné vycestovať za pamiatkami. No, už nemusíte cestovať, aby ste videli, čo chcete. Napríklad program Google Arts & Culture Program ponúka nespočetné množstvo predmetov, reprodukcií a prehliadok Street View z viac ako 2 000 popredných múzeí a archívov. Teraz môže každý prechádzať vybranými miestami vo virtuálnej realite. Potrebujete len webový prehliadač alebo mobilný telefón.

Podnetom na začatie projektu bolo okrem iného postupné ničenie pamiatok, či už ľudskými činmi, alebo prírodnými javmi. Napríklad v roku 2016 boli poškodené chrámy v Mjanmarsku, ale vďaka predchádzajúcemu skenovaniu bolo možné ich aspoň virtuálne prestavať.

Medzi ďalšie miesta patrí Chichen Itza v Mexiku a palác Al Azem v Sýrii. K dispozícii sú 3D modely, fotografie, videá a v niektorých častiach aj zvukoví sprievodcovia. Historické pamiatky si môžete vychutnať, akoby ste tam boli. Môžete sa poprechádzať a vstúpiť do pyramíd v Egypte, prechádzať sa mestami v stredoveku a osobne zažiť historické míľniky.

Virtuálna realita v podnikaní a vytváraní sietí

Somnium Space je decentralizovaná platforma založená na blockchaine. Na tento svet môže vstúpiť každý, kto vlastní okuliare pre virtuálnu realitu. Môžete si tu kúpiť pozemok a použiť ho na osobné a obchodné účely. Môžete si vytvoriť avatar alebo dom a predať ho ďalším používateľom. Každá transakcia si vyžaduje malý poplatok.

Somnium Space každý mesiac navštevuje čoraz viac ľudí z celého sveta; stovky používateľov tu vlastnia pôdu. Na začiatku to ľudia používali iba na osobné účely. V poslednej dobe je veľký záujem aj z obchodnej stránky. Cena pozemkov sa začínala na 250 dolároch a vyšplhala sa na viac ako 10 000 dolárov. To jasne ukazuje, že ľudia si začali uvedomovať potenciál virtuálnej reality.

Napríklad, ak vaša spoločnosť organizuje akciu alebo konferenciu, musíte si prenajať primeraný priestor pre desiatky, stovky alebo dokonca tisíce účastníkov, so správnym zvukom, digitálnymi displejmi pre lepší výhľad, jedlom, pitím, parkoviskami, obsluhou, bezpečnostný personál, služba na mieste atď. Niektorí alebo viacerí účastníci musia vycestovať na miesto konania, rezervovať si let, hotel a vziať si deň alebo dva voľno, aj keď sa udalosť bude konať iba pol dňa. Za súčasnej situácie bude pravdepodobne potrebné vytvoriť platný negatívny test na koronavírus, aby mohli cestovať. S virtuálnou realitou je toto všetko minulosťou a všetko sa stáva oveľa efektívnejším a efektívnejším.

V kyberpriestore Somnium sa rozrástla najväčšia galéria vo virtuálnom priestore s umeleckou zbierkou v hodnote 500.000 dolárov. Spoločnosti môžu tiež prezentovať svoju reklamu v Somnium Space alebo tu umiestniť svoju obchodnú kanceláriu a stretnúť tu svojich klientov.

Virtuálna realita v showroomoch

Ďalším príkladom je YORD, ktorý pripravil pre Škodu Auto prezentáciu elektromobility vo virtuálnej a rozšírenej realite. Virtuálna realita je skvelý spôsob, ako prevádzkovať samoobslužné showroomy, aby klientom ukázali vlastnosti automobilov a iných spotrebných výrobkov.

V parížskom obchode Adidas nainštaloval technologický startup inteligentné zrkadlo, v ktorom si zákazníci môžu vyskúšať oblečenie vo virtuálnom svete. Podobne aj virtuálna realita môže byť skvelým spôsobom, ako ľahko zistiť, ako by sa vám hodili rôzne účesy a líčenie. A s klenotníctvom Tiffany hovoria o možnej spolupráci pri vytváraní virtuálneho showroomu luxusných šperkov.

Virtuálna realita v obchodovaní

Ak sa zaoberáte obchodovaním, musíte vidieť niekoľko možností súčasne, aby ste boli efektívni. Iba s jedným alebo dvoma monitormi sa musíte uchýliť k rozdeleniu obrazoviek alebo musíte často prepínať zobrazenia. Ak používate niekoľko veľkých monitorov na zobrazenie všetkých požadovaných grafov, volieb a výmen súčasne, potrebujete na to pomerne veľa priestoru.

Virtuálna realita to všetko dramaticky mení. Namiesto napr. šiestimi monitormi môžete vidieť všetko v 3D v priestore. Zobrazenie môžete podľa potreby zväčšiť, rýchlo a efektívne. Obchodovanie na viacerých burzách naraz je zrazu ľahká hra.

Okrem toho sa nemusíte obmedzovať na sterilné štandardné obchodné úrady. Nebolo by príjemnejšie obchodovať v krásnej záhrade, v parku, pri jazere alebo vŕzgajúcom potoku? To všetko vďaka virtuálnej realite nie je žiadny problém.

Virtuálna realita a krypto ako perspektívne polia

Keď bol k dispozícii e-mail, mnoho firiem stále pokračovalo v používaní fyzickej pošty a faxov. Dnes už aj školské deti používajú e-mail. Keď sa spustili mobilné telefóny, zaujímali sa iba špičkoví podnikatelia. Smartfón má dnes prakticky každé dieťa. Virtuálna realita je na tom podobne. V tejto dobe ide o rýchlo sa rozvíjajúci, perspektívny odbor.

Praktické aplikácie a výhody virtuálnej reality sú také obrovské, že by ľudia mohli chcieť prijať túto technológiu oveľa rýchlejšie ako e-mail alebo mobilné telefóny. To isté platí pre virtuálne meny alebo kryptomeny, ktoré ponúkajú platby peer-to-peer transparentnými transakciami zaznamenanými na nemennom blockchaine. Preto by sa virtuálna realita a virtuálne meny mohli dobre hodiť. Až budúcnosť ukáže, či si používatelia vyberú práve toto.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.