S virtuálnou realitou VICTORIA VR budete mať svoju vlastnú pôdu uvedenú v blockchaine.
Virtuálna realita VICTORIA VR vám poskytne prvý fotorealistický svet bez obmedzenia.

Pripravte sa na svetlú budúcnosť. Predstavte si, že začnete na blockchaine používať fotorealistickú virtuálnu realitu (VR) a spojíte ju s tradičným svetom vo vašom podnikaní. Okamžite sa zbavíte všetkých obmedzení. A bude to len lepšie. Ako? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Trh s virtuálnou realitou prekvitá a do roku 2024 by mohol prekročiť 70 miliárd dolárov. Virtuálna realita poskytuje používateľom úplne nové možnosti.

Žijeme v úžasnom svete, ktorý neustále napreduje a každým dňom je rýchlejší vďaka novším a inovatívnejším technológiám. Sme však obmedzení. Sme obmedzovaní fyzikálnymi zákonmi, našim ľudským telom a časom.

Virtuálna realita vám však ponúka svet, kde také obmedzenia neexistujú. Zoznámte sa s niekoľkými príkladmi:

  • Hry, minihry: Hry vo VR zadarmo prilákajú na platformu VICTORIA VR milióny používateľov.
  • eSports: Najväčší virtuálny športový štadión na svete pozýva používateľov vyskúšať tradičné a nové športy, fyzické aktivity a súťaže, a to všetko na zábavnej platforme.
  • Cestovanie: Vďaka VR nemusíte každý deň cestovať hodinu, aby ste sa dostali do školy alebo do práce.
  • Stretnutia: Na osobné alebo obchodné stretnutie nemusíte lietať po kontinente.
  • Podujatia: Môžete si vychutnať koncert, divadelné predstavenie alebo výstavu spolu s miliónmi ďalších ľudí zo všetkých kútov sveta.
  • Návšteva: Môžete ľahko navštíviť akékoľvek miesto a byť čímkoľvek.
  • Uzamknutie: Nikto nemôže diktovať otváracie hodiny vašej firmy, nikto vás nemôže zavrieť, nikto vám nemôže nič vziať a žiadna uzamknutie neexistuje.

Predstavte si svet, kde je možné všetko. Predstavte si VICTORIA VR!

VICTORIA VR Lands: Prepojenie VR a tradičného sveta

100% vlastníctvo: VICTORIA VR je virtuálny svet Massive Multiplayer Online (MMO) s fotorealistickou grafikou postavenou na transparentnom, nemennom blockchaine. Ako používateľ tu môžete vlastniť svoju VR Land a budovať na nej svoje podnikanie, ktoré bude plynulo prepojené s tradičným svetom, ako ho poznáme dnes.

Obmedzená aktíva: Pozemky VR sú NFT (nezameniteľné tokeny alebo digitálne aktíva); ich ponuka je obmedzená (vopred definovaná). Na rozdiel od zastupiteľných kryptomien ako Bitcoin, Litecoin atď., ktoré sú vzájomne zameniteľné, NFT nie sú vzájomne zameniteľné. Vďaka svojej jedinečnosti môžu hodnoty NFT časom stúpať na hodnote.

Absolute Power: VR Lands je možné získať v aukcii o tokeny VR alebo od iných hráčov. Majitelia VR Landu majú nad VR Landom absolútnu moc. Každá krajina VR má obmedzenú (pevnú) maximálnu výšku budovy. Priamo susediace pozemky VR je možné spojiť do jedného a zvýšiť tak maximálnu výšku budovy.
Ako vlastník pozemku VR vo VICTORIA VR môžete na ňom stavať čokoľvek. Napríklad:

  • Budovy na prezentáciu: Môžete stavať obchody, obchody, nákupné centrá, showroomy, konferenčné miestnosti atď.
  • Súkromné ​​budovy: Môžete zriadiť súkromné ​​podniky, klubovne atď.
  • Budovy úžitkových budov: Priamo v hre môžete stavať bane, sklady atď.
  • Prístav: Svoju pôdu môžete použiť ako prístav do iného sveta, hry alebo virtuálnej reality.

VR Lands vo VICTORIA VR je tiež možné prenajať iným používateľom a použiť ich na špekulácie.

Ľudia krok za krokom prestanú nakupovať v súčasných internetových e-shopoch, pretože ich používateľská skúsenosť v obchodoch VR bude oveľa lepšia. Podobným spôsobom budú používatelia uprednostňovať schôdzky VR, predvádzacie miestnosti VR, koučovanie VR, vzdelávanie VR atď.

VICTORIA VR s decentralizáciou na blockchaine

Ťažba, obchodovanie, vytváranie: Používatelia ťažia kryptomenu VR prostredníctvom svojej činnosti vo virtuálnej realite VICTORIA VR. Môžu obchodovať s pôdou a budovať svoje projekty a aplikácie spojené s internetom, získavať a vytvárať jedinečné aktíva, skúmať svet plný obsahu vytvoreného používateľmi, plniť náročné úlohy a hrať hry.

Svet DAO: Všetky aktíva VICTORIA VR sú registrované na verejnom blockchaine. Svet VR plne vlastnia používatelia a komunita, ktorá tiež vytvára pravidlá pre celú komunitu, pretože svet VICTORIA VR je DAO (decentralizovaná autonómna organizácia).

Neobmedzené možnosti: Vďaka VICTORIA VR môžete zhmotniť svoje najtajnejšie priania a zažiť tie najväčšie životné túžby. Tu môžete zdieľať všetko so všetkými. A vždy máte neobmedzené možnosti - pri práci, tvorení, objavovaní, obchodovaní a hraní.

Osvedčený engine: VICTORIA VR používa na vývoj osvedčený Unreal Engine. V súčasnej svetovej situácii (lockdown, ekonomická kríza 2020, covid-19) sa fotorealistická virtuálna realita stáva vyhľadávaným riešením spoločností, hráčov i bežných používateľov.

Mena VR: VICTORIA VR (VR) je hlavnou menou sveta VICTORIA VR. Token slúži aj ako odmena pre aktívnych používateľov a pre tých, ktorí využívajú staking. Môže byť výhodné vlastniť VR hneď na začiatku sveta VR VICTORIA skôr, ako cena stúpne.

Staking 20% APY: Môžete tiež použiť svoje VR tokeny a získať 20% ročne z vkladu. Staking je podobné ako držanie peňazí na termínovanom vklade, ale s oveľa vyšším zhodnotením. Kryptomeny iba držíte a uzamknete na burze DEXFIN, čím získate zaujímavý zdroj pasívneho príjmu.

Obchodovanie vo VR: Vďaka VICTORIA VR môžete tiež objavovať nové spôsoby obchodovania vo virtuálnom svete a nové obchodné príležitosti. Pri obchodovaní s virtuálnou realitou môžu používatelia vidieť a monitorovať všetky potrebné informácie naraz - sociálne siete, ceny populárnych kryptomien, grafy, ukazovatele a ďalšie.

Cieľom blockchainového sveta VR je posunúť virtuálnu realitu na vyššiu úroveň

Blockchainový projekt hovorí, že posúva virtuálnu realitu na vyššiu úroveň vytvorením „3D internetu“ - sveta, ktorý stavajú a vlastnia ľudia, ktorí ho používajú.

Blockchainový projekt hovorí, že ponúka prvý Massive Multiplayer Online Open World, ktorý sa môže pochváliť fotorealistickou grafikou vo virtuálnej realite - svetom konštruovaným a vlastneným používateľmi.

Victoria VR je navrhnutá ako univerzálna platforma zahŕňajúca hry a decentralizované aplikácie. Výsledná metaverse je zdieľaná virtuálna oblasť, kde ľudia môžu robiť „absolútne čokoľvek“ - od hrania hier až po obchodovanie s tovarom. Úlohy je možné dokonca plniť, aby ste získali prístup k množstvu vzácnych odmien.

Kreativita je srdcom tohto ekosystému a hráči majú slobodu navrhnúť si svojho vlastného realistického avatara s mimoriadne podrobnými úrovňami prispôsobenia. Podľa Victoria VR sú miliardy prispôsobení na dosah ruky jeho používateľov a všetci avatari môžu vyjadrovať emócie - rôznymi animáciami, ktoré vyjadrujú ich náladu a reakcie.

NFT podľa vašich podmienok - Victoria VR tiež podporuje nezameniteľné tokeny ... obratom. Namiesto toho, aby slúžil iba ako vzácna dekorácia, hovorí, že NFT na svojej platforme majú presvedčivé prípady použitia a prinášajú veľmi žiadané výhody - poskytujú hráčom superveľmoci a ďalšie cenné zdroje. Ďalšou zaujímavou novinkou je, ako je možné NFT upravovať a kombinovať alebo dokonca vytvárať od nuly cez rozhranie virtuálnej reality.

To je spojené s 3D trhom pre NFT, ktorý umožňuje obchodovať a skúmať nádherné digitálne aktíva ako nikdy predtým. Aby sa pohlcujúci zážitok ešte viac zvýšil, 2D NFT sa dokonca prevedú na 3D objekty ... a doslova ich prenesú do inej dimenzie.

Galéria VR umožňuje členom s umeleckým zameraním publikovať aj svoje vlastné umelecké diela - a doplnok pre internetové prehliadače znamená, že si ich môže vychutnať ktokoľvek, aj tí ktorí ešte nemajú headset súpravu pre virtuálnu realitu.

Prípady použitia pre Victoria VR sa tým nekončia, pretože používatelia si tiež môžu kúpiť svoj vlastný pozemok s VR a vytvoriť „doslova čokoľvek“ - jeho speňaženie bez obmedzenia fyzikálnymi a vesmírnymi zákonmi. Iba niektoré z myšlienok, ktoré projekt predložil pre tento konečný zdroj, zahŕňajú obchody, kasína, školy a showroomy.

Zakladatelia spoločnosti Victoria VR sa tiež domnievajú, že táto technológia by sa mohla stať neoceniteľným vzdelávacím zdrojom. Jedným z príkladov by mohol byť projekt DeFi, ktorý vytvára vizuálne bohatý, užívateľsky prívetivý a ľahko pochopiteľný priestor, kde sa ľudia môžu dozvedieť o svojej ponuke.

Hovorí sa, že množstvo pozemkov VR, ktoré sú používateľom k dispozícii, je veľmi obmedzené a ich predaj sa uskutočňuje prostredníctvom aukcií. Tokeny VR sú bijúcim srdcom tohto mnohostranného ekosystému a sú kryptomenou, ktorú si môžete pri transakciách vyrovnať.

Podľa Victoria VR znamená portálový systém, ktorý umožňuje jeho ekosystému pripojiť sa ku všetkým VR projektom, hrám a svetom - a vytvára tak 3D internet ako nikdy predtým. Táto platforma je tiež decentralizovanou autonómnou organizáciou, čo znamená, že je úplne ovládaná jej vášnivou komunitou.

Výhody virtuálnej reality, blockchainu a NFT s umeleckými dielami

Virtuálna realita spolu s technológiou blockchain a NFT prinesie jedinečným umeleckým dielam mnoho výhod. Kombinácia týchto technológií môže pre mnohých úplne zmeniť hru. Aký to môže byť pre vás?

Väčšina používateľov má určité vedomosti o virtuálnej realite a blockchaine. Čo sú to však NFT?

NFT chrániace umelecké diela - znamená „nezameniteľný token“, zvyčajne založený na ethereu. NFT je napríklad token ERC-721 alebo ERC-1155; tieto tokeny sú o niečo vyvinutejšie ako zameniteľné vymeniteľné tokeny ERC-20. Nezameniteľné tokeny umožňujú vývojárom tokenizovať vlastníctvo ľubovoľných dát, čím sa drasticky zvyšuje priestor pre návrh toho, čo môže byť na blockchaine Ethereum predstavované ako token.

Zameniteľnosť v zásade popisuje majetok, ktorý je totožný s iným majetkom. Gram 24K zlata je teda identický s ďalším gramom 24K zlata. Jednodolárová bankovka je zameniteľná za akúkoľvek inú jednodolárovú bankovku.

Nezameniteľný, na druhej strane, v zásade popisuje majetok, ktorý je jedinečný. Každý nezameniteľný token (NFT) je teda jedinečný. NFT by sa dal porovnať s jedinečnou medailou, keby bol k dispozícii iba jeden kus. Vďaka svojej jedinečnosti môžu hodnoty NFT časom stúpať na hodnote. Pretože sú NFT mimoriadne vhodné pre umelecké diela, VICTORIA VR ich používa na svoje vlastné jedinečné výtvory.

Ako teda môžete ťažiť z kombinácie NFT, technológie blockchain a virtuálnej reality s umeleckými dielami? Pozrime sa na tri hlavné výhody:

  • Dostupné prostredníctvom VR: Vaše umelecké dielo bude okamžite k dispozícii prostredníctvom fotorealistickej virtuálnej reality komukoľvek a kdekoľvek.
  • Jedinečný NFT: Keď si niekto kúpi vaše umelecké dielo ako NFT, bude vlastniť jedinečný token predstavujúci vaše jedinečné stvorenie.
  • Zaznamenané na blockchaine: Vlastníctvo je zaznamenané na blockchaine, nemennej verejnej knihe.

Pozrime sa na tieto výhody podrobnejšie.

 

Výhody virtuálnej reality VICTORIA VR s umeleckými dielami

  • Fotorealistická grafika: Celý svet VICTORIA VR bude vytvorený pomocou najlepšej fotorealistickej grafiky. Vaše umelecké diela budú úplne realistické a realistické.
  • Veľký trh vo VR: VICTORIA VR ponúka najväčšie virtuálne trhovisko s NFT (nezameniiteľné tokeny). Tu môžete ľahko predávať obrazy, autá, zlaté mince, zbierkové predmety a prakticky čokoľvek zo skutočného sveta. Všetko sa dá na blockchain zapísať, zobraziť vo fotorealistickej grafike a potom s ním obchodovať vo virtuálnej realite.
  • Umelecká galéria vo VR: VICTORIA VR poskytuje najväčšiu virtuálnu umeleckú galériu.
  • Neobmedzené zdieľanie: Svoju prácu môžete distribuovať a obchodovať medzi zberateľmi a milovníkmi umenia, čo môže v tomto procese zvýšiť jej hodnotu.
  • Digitálna správa a prenosnosť: Vďaka digitálnej povahe vašich aktív je zdieľanie vašej práce veľmi ľahké a umožňuje okamžitý a globálny prevod vlastníctva aktív.
  • Žiadni sprostredkovatelia: Sprostredkovatelia nie sú vôbec potrební, čím šetríte svoj čas, peniaze a zdroje. Svoje umelecké dielo môžete ponúknuť priamo kupujúcim a poskytnúť transparentné a nemenné informácie.
  • Transparentnosť: Blockchain funguje ako transparentná verejná kniha, vďaka čomu je transakcia plynulá a transparentná.
  • Nemeniteľnosť: Akonáhle niekto uskutoční transakciu na blockchaine (napr. kúpi váš NFT), táto transakcia je nemenná; nikto to nemôže zmeniť ani vymazať jeho históriu. To zjednodušuje akýkoľvek audit, pretože je ľahké preukázať, že údaje sa nijako nezmenili, čo znižuje čas a náklady.
  • 24/7/365: Blockchain nevie nič o pracovnej dobe, takže vaše tokeny a aktíva sú vždy k dispozícii. Takáto zvýšená likvidita vytvára veľké príležitosti pre predávajúcich a kupujúcich.
  • Úspora nákladov: VR plus blockchain plus NFT prinášajú úsporu nákladov v mnohých fázach procesu.
  • Vaša vlastná digitálna identita: Vaše podnikanie získava svoju vlastnú jedinečnú digitálnu identitu, čo znamená obrovskú výhodu oproti vašim konkurentom.
  • Rýchle vyrovnanie: Transakcie na blockchaine je možné dokončiť, overiť a skontrolovať do niekoľkých minút po odoslaní.
  • Anonymita: Aj keď je každá transakcia k dispozícii vo verejnej knihe, samotný proces je anonymný, ak je to pre vás dôležité.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.