Krypto priestor sa naďalej rozširuje gigantickými krokmi.
Mnoho tokenov, predtým ponechaných v tieni, sa začína objavovať ako pútače pozornosti.
Čo ak spojíme všetky novo zadané subjekty a umožníme investorom, aby sa do nich zapojili.

Sektor kryptomien zaznamenal v priebehu rokov adopcie v rôznych formách - ľudia si pre zábavu kupovali krypto Kitty, neskôr došlo k mánii ICO a teraz vidíme roj nových retailových peňazí vstupujúcich cez DeFi a NFT. Ale v zmesi je jeden zásadný prvok, ktorý málokedy dostane pochvalu - výmeny. Tieto neustále fungujúce kryptotrhy neustále zvyšujú popularitu bitcoinov od ich prvého obchodovania v marci 2010. Dnes sa s bitcoinmi v hodnote viac ako 750 miliónov dolárov obchoduje každý deň na burzách Binance, Coinbase Pro a Kraken - prvé 3 burzy z hľadiska spotu objem. Tieto čísla jasne ukazujú, že veľká časť kryptoaktivity za deň pochádza z búrz. Je pravda, že kryptoburzy sú notoricky známe tým, že sú na titulkách každý druhý týždeň, ale dalo by sa tiež namietať, že sú to skutočne neopísaní hrdinovia, ktorí v mnohom posúvajú hranice tohto odvetvia.

Svet búrz s kryptomenami je však plný brutálnej konkurencie a množstva regulačných prekážok. Okrem toho inherentné problémy so škálovaním, ktorým čelia siete bitcoinov a ethereum, vedú k ďalším komplikáciám, ako sú pomalé transakčné poplatky a vysoké sieťové (plynové) poplatky. S týmito výzvami zvyčajne čelia obchodníci, či už vo forme obáv o likviditu alebo postupného znižovania ziskov v dôsledku drahých obchodných poplatkov účtovaných platformou. Netreba dodávať, že existuje vážny nedostatok obchodných platforiem, ktoré zvyšujú celkový zážitok a uľahčujú obchodovanie ako činnosť.

Platforma DEXFIN

TDEXFIN je platforma na obchodovanie s kryptomenami, ktorá zvyšuje atraktívnosť investícií tým, že poskytuje používateľom prístup k najmodernejším nástrojom a inovatívnym funkciám. Na rozdiel od tradičných búrz poskytuje platforma DEXFIN pokročilé funkcie, ktoré umožňujú používateľom sledovať trendy, analyzovať potenciál a mapovať ich investičné trasy. Ak to posunie o krok ďalej, ich modul na vytváranie dohôd založený na umelej inteligencii môže odporučiť najlepšie možné investičné príležitosti v závislosti od rizikového profilu používateľa a pomôcť zmierniť riziko falošných tokenov. To pomáha obchodníkom pracovať efektívnejšie, pretože burza nesie zodpovednosť za náležitú starostlivosť. Začínajúci obchodníci môžu tiež sledovať profesionálnych obchodníkov na platforme, aby sa dostali na lano a vylepšili svoj štýl obchodovania. Väčšina búrz sa dnes musí vyrovnať s neustálym problémom nízkych rýchlostí transakcií. Na riešenie tohto problému spoločnosť DEXFIN implementuje špičkovú infraštruktúru a dedikované servery na dosiahnutie ultrarýchlych transakčných rýchlostí v čase veľkého preťaženia. Zváženie toho, ako niektoré z najlepších búrz začnú konať v čase vysokej volatility, bude mať pre mnohých obchodníkov prínosom spoľahlivá platforma na obchodovanie s volatilnými trhmi.

Aby sme zaistili bezproblémový zážitok z registrácie, používa DEXFIN systém E-KYC, ktorý umožňuje používateľom zaregistrovať sa a začať obchodovať bez námahy bez potreby skutočnej dokumentácie. DEXFIN má tiež silnú ponuku B2B, ktorá poskytuje služby založené na zhode s projektmi na pomoc s funkciami, ako je ponuka bezpečnostných tokenov (STO), konzultačné služby týkajúce sa tokenizácie tradičných aktív, nástup na platformu a marketingové služby.

Podniky, ktoré hľadajú kapitál, môžu využiť platformu DEXFIN na vygenerovanie bezpečnostného tokenu a spustenie STO. Pomáha to nielen legitímnym projektom odlíšiť sa od hluku, ale poskytuje sa to aj priamy prístup investorom s cieľom globálnej distribúcie ich bezpečnostných tokenov.

Startupy majú možnosť zvoliť si balík Express Services, ktorý im umožní použiť štandardizované riešenie na vygenerovanie plne kompatibilného bezpečnostného tokenu. Pre väčšie projekty poskytuje balík Kompletné služby vysoko prispôsobené riešenie. Okrem toho môže DEXFIN poskytnúť prístup aj investorom vyhovujúcim KYC / AML za priemerný poplatok 5 EUR na investora. Beta verzia systému DEXFIN bola vydaná v septembri 2020. Používatelia môžu začať používať plnú verziu výmeny digitálnych aktív DEXFIN už od 25. novembra 2020.

DXF a Tokenomics

Vlastný obslužný token spoločnosti DEXFIN, DXF, je token ERC-20, ktorý poskytuje používateľom viac výhod pri uchovávaní a transakciách s DXF. Implementáciou správnych konfigurácií umožňuje štandard tokenov DXF kompatibilné prenosy na burzách cenných papierov aj medzi jednotlivcami, sekundárnymi obchodmi a v rôznych jurisdikciách. Držitelia DXF môžu pomocou tokenu platiť poplatky za platformu, nakupovať alebo vyberať kryptomeny prostredníctvom bankomatu a získavať prístup k airdrops a maloobchodným zľavám. Nad rámec funkcií ponúkaných natívnymi tokenmi iných búrz majú používatelia DEXFINu flexibilitu buď utrácať svoje DXF, alebo ich zadržiavať, aby akumulovali ešte viac DXF prostredníctvom odmien platformy.

Celková ponuka DXF je obmedzená na 1 168 000 000 tokenov, z ktorých 45% bude k dispozícii počas predaja tokenov. Tokeny, ktoré sa v tomto období nepredajú, sa spália, 23% zostane uzamknutých pre ďalší vývoj platformy alebo sa predajú fondom a inštitucionálnym investorom, zatiaľ čo 18% sa nechá pre zakladateľov a zamestnancov, zatiaľ čo zvyšných 14% sa nechá ako likviditná rezerva a odmeny pre používateľov. Na burze bude tiež implementovaný vernostný program odmien, ktorý poskytuje zľavy z poplatkov za obchodovanie až do výšky 50% na základe množstva zadržaných DXF. Používatelia na vyšších úrovniach vernosti a inštitucionálni investori môžu získať prístup k mnohým ďalším výhodám, ako je skorý prístup k investíciám a účasť na sadzobníku poplatkov za retrocesiu.

Čo ďalej s DEXFIN

Po zavedení burzy DEXFIN bude DEXFIN ako prvý exkluzívne zoznamom projektu VICTORIA VR Token. Tento projekt virtuálnej reality bude mať globálny dosah založený na technológii Oculus s cieľom spojiť ľudí prostredníctvom úplne nového média. Vďaka burze DEXFIN a predaju tokenu VICTORIA VR máte jedinečnú príležitosť podieľať sa na globálnych spoločnostiach a využívať rast a potenciál virtuálneho sveta. Tento projekt virtuálnej reality bude mať globálny dosah a bude prvým otvoreným svetom vo fotorealistickej virtuálnej realite založenom na technológiách Unreal Engine a Oculus.

V prostredí výmeny kryptomien v súčasnosti dominuje hŕstka spoločností ponúkajúcich produkty s obmedzeným rozsahom. Spoločnosť DEXFIN sa chystá prevziať konkurenciu pomocou mnohostrannej ponuky, ktorá kladie dôraz na užívateľskú skúsenosť a rýchlosť oproti všetkému ostatnému. Ďalej kombináciou obchodnej platformy, ktorá mení hru, a robustnej infraštruktúry pre crowdfunding, poskytuje DEXFIN toľko potrebné expozície, ktoré si veľa začínajúcich projektov nemôže v ich počiatočných fázach dovoliť.

Letmý pohľad na potenciál DEXFINU

Keď sa kryptopriestor rozširuje gigantickými krokmi, veľa tokenov, ktoré boli predtým ponechané v tieni, sa začalo objavovať ako pútač pozornosti. Každá z nich má jedinečnú sadu funkcií a vďaka zlúčeniu užitočnosti s perspektívami dlhodobých investícií sa z nich často stáva požadovaný cieľ pre investorov. Preto sa veľa kryptoamatérov, ako aj korporátnych subjektov čoraz viac zameriava na DeFi a dApps: v skutočnosti môžu do roku 2025 títo dvaja dosiahnuť úroveň, v ktorej obejmú celý svet FinTech, ako ho poznáme - a Revolut „Robinhood a Square povedú transformáciu na tejto hranici. Ešte zvedavejšie je, že DeFi rozšíri svoj vplyv na rozvíjajúce sa ekonomiky a môže sa skutočne stať jedným z mála spôsobov, ako ich vykúpiť z katastrofy pandémie.

To je presne dôvod zvyšujúceho sa záujmu spoločností o kryptomenu - prijatím ako preferovanej platobnej metódy sa už firemní giganti ako Microsoft, PayPal a Starbucks stali súčasťou ich obchodného toku, zatiaľ čo ešte viac spoločností sa plánuje zapojiť. Čo však v prípade, že existuje jedna platforma, ktorá môže kombinovať všetky novo zadané subjekty a umožniť investorom získať v nej podiel? To by otvorilo cestu pre radikálne nový typ investícií; už existuje token, ktorý to všetko dokáže, a to je presne to, čo chytilo moju pozornosť.

DXF, token ERC20 založený na ethereu, je základným kameňom progresívneho digitálneho podniku DEXFIN. Okrem toho, že je DEXFIN agregovanou platformou pre všetky subjekty uvedené na zozname pomocou výmeny, stáva sa rastovým stimulátorom pre každý druh podnikania tým, že im umožňuje prevádzať ich hlavné činnosti do tokenov. Úlohou aktív DXF je teda kombinovať výstup týchto firiem a slúžiť ich investorom. Zatiaľ sa ukázalo ako veľmi úspešné - a vzhľadom na vysoký potenciál tímu a celého podniku nie je dôvod predpokladať, že tento trend v budúcnosti nedosiahne ešte vyššiu mieru rezonancie.

Rozdelenie cenového potenciálu

Pretože DEXFIN zostáva celkom odhodlaný vo svojom zámere transformovať svet k lepšiemu a dostať ho na vyšší koniec digitalizácie, všetky projekcie poukazujú na pozitívne výnosy pred tokenom DXF. Keďže ICO stále prebieha, spoločnosť DEXFIN vydala na predaj 525 600 000 mincí za cenu, ktorá sa vyšplhala z predpredaja 0,038 EUR na 0,068 EUR, ktorý sa momentálne predáva na burze. Token DXF umožňuje investorom ušetriť 50% na poplatkoch pri obchodovaní na vloženej burze DEXFIN, čo tiež dáva šancu zúčastniť sa pravidelných akcií pre tých, ktorí vlastnia minimálne 10 000 tokenov DXF.

Krátko existujúci projekt si už dokázal vybudovať pevné miesto. Tým tím, že má rozsiahle skúsenosti s obchodovaním a decentralizovaným financovaním, môže projektu priniesť veľkú hodnotu. Myšlienka založiť podniky na blockchainovej železnici a otvoriť im investičnú cestu prostredníctvom tokenizácie sa môže stať novým dôvodom, prečo DEXFIN výmena si zaslúži vyššie postavenie medzi podobnými typmi iniciatív. Pokiaľ ide o vec, DXF tiež sľubuje, že prinesie 11% APR zarobených na stávkovaní a zavedie platby kartou, čo priláka investorov, ktorí budú určite v nálade prispieť k existujúcej iniciatíve.

Po spustení burzy DEXFIN bude DEXFIN ako prvý exkluzívne zoznamom projektu VICTORIA VR Token. Tento projekt virtuálnej reality bude mať globálny dosah založený na technológii Oculus s cieľom spojiť ľudí prostredníctvom úplne nového média. Vďaka burze DEXFIN a predaju tokenu VICTORIA VR máte jedinečnú príležitosť podieľať sa na globálnych spoločnostiach a využívať rast a potenciál virtuálneho sveta. Tento projekt virtuálnej reality bude mať globálny dosah a bude prvým otvoreným svetom vo fotorealistickej virtuálnej realite založeným na technológiách Unreal Engine a Oculus

Token DXF na konci dňa položí základy na pevnej obchodnej pôde s cieľavedomým a na cieľ zameraným tímom, ktorý v kombinácii s myšlienkou priviesť podniky na vyšší koniec digitálnej transformácie v novej realite DeFi, môže ľahko vyústiť do toho, že token DFX dobije vyššie terény a stane sa základným kameňom novej ekonomiky založenej na tokenoch.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.