DEXFIN na 1. pretekoch z 12 Talianskej - Imole

Odkazy: Odkaz 1

Tradične úvodný podnik hostí talianska Imola. Celým prenosom bude divákov sprevádzať skúsené komentátorské duo Pavol Fabry a Marek Slezar, ktorí predstavia nielen celú sezónu, ale aj všetky stajne i jazdcov. Samotný závod je vypísaný na 55 minút a diváci môžu všetko sledovať online na platformách YouTube, Facebook a Twitch (Virtual GP a novo PLAYzoneUP). Na O2 TV Sport pobeží závod v premiére vo štvrtok v podvečer.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Máme tú česť vám predstaviť stajňu, ktorá už je známa z roku 2020, a to TEAM DEXFIN RACING. Pre tohtoročnú sezónu sa DEXFIN spojil so spoločnosťou VICTORIA VR, a prinesie tak do závodu skutočný zážitok z virtuálnej reality. Ako prvý stajňa tohto šampionátu bude absolvovať všetky preteky v sezóne 2021 v okuliaroch pre virtuálnu realitu Oculus Quest 2. Pre samotných vodičov to bude výzva a pre našich divákov zrejme tiež. Ak to technika dovolí, budeme zábery z okuliarov prenášať priamo divákom na sociálnych sieťach.

DEXFIN ako obchodná platforma pre správu, držanie a obchodovanie virtuálnych mien, si vybrala Victoria VR zámerne. V roku 2021 uviedla na trh túto spoločnosť a stala sa exkluzívnym partnerom ako pre marketing tak predaj tokenu VICTORIA VR. O spoločnosti VICTORIA VR budete určite ešte veľa počuť, pretože má potenciál stať sa najnavštevovanejšou svetovou platformou pre virtuálnu realitu. Momentálne vyvrcholí prípravy pre verejné ukážky ich virtuálneho sveta, ktorý vďaka okuliarom Oculus Quest 2 budeme môcť čoskoro navštíviť z pohodlia svojho domova. Špičková fotorealistická grafika je tu vďaka renderovaniu najnovšieho Unreal Engine a všetky textúry sú vytvárané pomocou fotografií z reálneho sveta. Unreal Engine je od spoločnosti Epic Games, ktorá je veľmi populárna medzi všetkými fanúšikmi videohier.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.