Skoro ako keby niektorí ľudia na ten masaker čakali, pretože im to umožní odvrátiť pozornosť od vlastných zločinov a neschopnosti.

Odkazy: Odkaz 1

O príšernom masakri na Filozofickej Fakulte Karlovej Univerzity som nechcela písať nič, rovnako ako tej o odpornej vražde otecka s bábätkom v Klánovickom lese. Sú to ohavnosti, emócie sú kvôli tomu extrémne rozbúrené a ja sa nechcem takým veciam vôbec venovať. Keď si predstavím rodičov tých povraždených mladých ľudí, ktorí ich dvadsať rokov vychovávali a piplali a potom im ich zo života nemilosrdne vytrhol nejaký magor, tak...no tá bolesť musí byť obrovská.

Bohužiaľ oba prípady boli okamžite extrémne SPOLITIZOVANÉ. Skoro ako keby niektorí ľudia na ten masaker na filozofickej fakulte čakali ako na zmilovanie, pretože im to umožní odvrátiť pozornosť od vlastných zločinov a neschopnosti a k tomu ešte získať alibi pre natlačenie vopred pripravenej agendy, ktorá ešte viac obmedzí našu bohom danú ľudskú slobodu. Navyše obe príšerné udalosti vyvolávajú ten absolútne nevyhnutný strach, ten TEROR, ktorý je nutný pre ovládanie spoločnosti a pre presadzovanie vecí, ktoré by v období pokoja nemali najmenšiu šancu prejsť. Pozri covidová operácia, agresívne vnucovanie experimentálnych injekcií, strašenie klimatickou katastrofou, dešenie priamym zatiahnutím do vojny a tak ďalej. Navyše – čím viac o masakre na filozofickej fakulte vieme, tým zvláštnejšie to celé vyzerá.

Podivné zhody okolností sa dejú vždy a všade, ale problém nastáva, keď sa stane nejaká extrémna udalosť a podivné „zhody náhod“ sa nestanú dve alebo tri (čo je realistické), ale objavia sa ich doslova kvantá. Sledovať „súhry okolností“ je tiež jeden zo spôsobov, ako pomerne spoľahlivo odhaľovať skutočné tragédie od tých, ktoré niekto vopred naplánoval na špecifický účel. Keď je „podivných náhod“ len pár, je to v poriadku. Keď ich je veľa a dokonale do seba zapadajú, môžete si byť skoro istí, že tam nejakým spôsobom strkali pracky tajnej služby.

Podozrivé okolnosti pri tragédiách nachystaných niekým iným, než je prezentovaný hlavný vinník, sa často podobajú.

Napríklad počas teroristického útoku úplne náhodou práve prebieha nejaké proti-teroristické cvičenie, čo úplne dezorientuje normálne policajné zložky. Alebo len niekoľko týždňov pred prípadom dôjde k sérii prapodivných presunov majetkových práv pri inkriminovanej budove či k zmene vedenia miestnych bezpečnostných zložiek alebo tímu údržbárov budovy. V priebehu tragédie dochádza k podivným hromadným zlyhaniam všetkých bezpečnostných systémov naraz, k podivným výpadkom kamier a kamerových záznamov, rovnako ako k strate nejakej zásadnej dokumentácie a k náhodnej skartácii potenciálne kompromitujúcich materiálov.

Často je to spojené aj s podivnou náhodou, že na mieste nehôd a masakrov sú medzi obeťami ľudia nejako nepohodlní systému a naopak systémoví poskoci „náhodou“ na poslednú chvíľu zrušia rezerváciu lodného lístka alebo meeting v mrakodrape. Veľmi časté je tiež to, že bežné policajné zložky, požiarnici, záchranári i vojsko sú počas podobných udalosti až zázračne mätení a buď sú posielaní na úplne zlé miesta alebo nedostanú správne informácie a s dobrým úmyslom celú situáciu paradoxne zhoršia (napríklad keď policajti odklonia prevádzku späť do centra gigantického požiaru bez toho, aby si to uvedomovali alebo keď požiarníkom uprostred zásahu naraz vypnú vodu „aby bola inde“ a vypne sa celý poplašný systém „aby ľudia nepanikárili“).

Ak človek preštudoval niekoľko reálnych konšpirácií v minulosti, ktoré pomohli presadiť nejakú agendu na potlačenie ľudských práv, na likvidáciu opozície, na jednoduchší prevod gigantických majetkov alebo pomohli režimnej propagande, tak už u nových prípadov cítia rovnaké postupy na sto honov. Okolo takýchto udalostí sa šíri podobný zápach.

Je úplne uveriteľné, keď napríklad dôjde k jednej alebo dvom fatálnym chybám v komunikácii alebo keď skupina policajtov stratí vo veľkej budove orientáciu ... ale keď sa podobných vecí stanú desiatky a po hroznom čine okamžite nasleduje v rozbúrených emóciách nejaká škrtiaca akcia vlády (väčšinou odoberanie zbraní + zvýšenie sledovania populácie + nejaká tá zatknutie opozície), tak máte skoro istotu, že „sovy nie sú tým, čím sa zdajú byť“.

A keď sa človek poriadne zamyslí nad najhorším školským masakrom v dejinách Česka a Slovenska od druhej svetovej vojny, musí mu prísť mnoho vecí naozaj podivných. Tých zvláštnych „zhôd náhod“ je tam jednoducho príliš veľa naraz. Podobné udalosti ako bol masaker na FF sa dejú prakticky len v USA, v našej lokalite bolo až donedávna niečo také úplne nemysliteľné a americký model priebehu tragédie z toho čnie ako boľavý zub (aj keď je samozrejme obrovská snaha to nejako spojiť s „ruskou stopou“ ). Skúsme si teda dať dohromady, čo vieme o podivných okolnostiach oboch prípadov.

Znovu opakujem – obe tie udalosti sú príšerné, je mi hrozne ľúto pozostalých a nikoho k ničomu nevyzývam! Len by sme si mali dať dohromady všetky známe fakty a skúsiť ich čo najlepšie zanalyzovať, pretože vďaka tomu obmedzíme šancu, že sa niečo také stane znova. Nikto predsa nechce, aby sa niečo také opakovalo a aby aj u nás dochádzalo k výbuchom náloží v metre, k odpaľovaniu mrakodrapov, k výbuchom na maratónskych závodoch alebo k hromadným masakrom v školách a kostoloch! Toto nech si robia vo vyspelých krajinách na západ od nás, ale Česká republika bola a mala by byť aj ďalej najbezpečnejšou krajinou na svete!

 

Zoznam podivností

  • David Kozák absolútne nezodpovedá psychologickému profilu známych masových vrahov – tí väčšinou boli šikanovaní, outsideri, u ničoho nedokázali vydržať, boli neúspešní a mali dlhodobo a preukázateľne psychické problémy. Podľa toho, čo aktuálne vieme, bol ale Kozák úspešný študent, inteligentný, fyzicky zdatný a vysoký (jeho šikanovanie skoro vylúčené), neprejavoval žiadnu duševnú poruchu, mal plány do budúcnosti… Možno, že sa náhle objaví ešte nejaký psychológ (nejaký zahraničný), ktorý zrazu začne hovoriť, že Kozáka liečil, ale zatiaľ ešte nič také nebolo pripravené ... pardon, odhalené.
  • Diagnóza, že Kozák trpel schizofréniou, sa objavila SPÄTNE podľa toho, že vykonal masovú vraždu. Je to teda obrátený spôsob diagnostiky – nebolo to tak, že mu zistili schizofréniu a to vysvetlilo, prečo strieľal. Je to naopak prezentované tak, že kvôli tomu, že strieľal, tak určite musel trpieť schizofréniou. Zvláštny postup, nemyslíte?
  • Tento typ masových vrahov/samovrahov necháva prakticky vždy nejaký manifest alebo list, ktorý popisuje, prečo príšerný zločin spáchali a v ktorom obhajujú svoje činy. Od Kozáka nič také nemáme (tajné služby ten list ešte nenapísali? Alebo ho napísal ale je v ňom niečo, čo sa režimu nehodí?). Polícia ale má vraj podivný list, ktorý sa z ničoho nič záhadne objavil o niekoľko dní neskôr a podivne spojil Kozáka s vraždami v Klánovickom lese (o liste sa nič viac nevie).
  • Kde vzal mladý študent FF okolo dvesto tisíc korún na svoju šialenú výbavu? Minimálne 8 zbraní s výbavou a muníciou, nepriestrelná vesta ... Len puška AR-10 s výbavou stála okolo 150 000 Sk ... Nejaký matfyzák, ktorý si pri štúdiu roky privyrába ako ajťák, by ešte vcelku uveriteľný bol, ale študent histórie na FF? Nie je to nemožné, ale je to zvláštne…
    • David Kozák si vraj požičal cez milión korún a za to svoju výbavu nakúpil. Len sa nevie, od koho si to požičal a banka by študentovi FF cez jedno mega asi len tak nepožičala... ale to neriešte.
    • Kozák vraj mal dokonca zhotovené aj 4 tlmiče. Predtým na to bolo potrebné špeciálne povolenie, ale vidím, že podľa novely z 1.2.2021 už stačí len zbrojný preukaz (tlmič je zbraň kategórie C), je povinná osobná kúpa a následné ohlásenie na políciu.
    • Ak bol Kozák taký šialenec, ako prezentujú médiá, ako dokázal pomerne nedávno prejsť všetkými testami na získanie zbrojáka? Je to oveľa ťažšie ako treba získať vodičák. Ako to, že si nikto nevšimol jeho šialenstvo? Ani lekár, ani komisár, ani inštruktori, nikto. Bol taký skvelý herec?
  • Ak to správne chápem, býval Kozák u rodičov, nemal ani auto a všade jazdil autobusom a MHD ... ale nakúpil si počas pár mesiacov zbrane a výbavu za štvrť milióna?
  • Prečo sa ťahal do MHD a cez polovicu Prahy s taškou narvanou celým svojim arzenálom, pričom časť tých zbraní bola len slabá „plivátka“? Veď to len zvyšovalo šancu, že bude odhalený a aj tak mu muselo byť jasné, že tašku potom niekde nechá ležať a pôjde strieľať len s dvoma alebo troma zbraňami (ak sa medzitým nepremenil na chobotnicu). Puška, pištoľ ak tomu maximálne brokovnica. A ak to správne chápem, zbraň z Klánovického lesa nechal ako jedinú doma - prečo práve túto nenaložil tiež? Už by ju neuniesol?
  • Vraj si písal telegramový účet v azbuke, a to ruštinou rodeného hovorcu. Nikde pritom nie je potvrdené, že po rusky vôbec vedel (študoval hlavne históriu Poľska).
    • Prapodivný telegramový kanál, ktorý bol písaný pod jeho menom, mal prvý príspevok editovaný dve hodiny po jeho smrti (na Telegrame nejde tzv. „time stamp“ pri príspevku meniť, je ale možné spätne editovať už napísané príspevky). Práve tento príspevok, ktorý bol prepísaný po Kozákovej smrti na výkrik o vraždení na škole, mal ukazovať Kozákovo šialenstvo a motív…
    • Telegramový účet následne zmizol (došlo tajným službám, že urobili s editáciou prešľap a „ruskú stopu“ tam budú musieť naskrutkovať inak?).
  • Už o 12:19 dostalo pražské operačné stredisko Polícia ČR správu, že Kozák chce spáchať samovraždu a IDE KVÔLI TOMU DO PRAHY! To je skoro 3 hodiny pred tragédiou!
  • Už o 12:47 našla polícia v dome v Hostouni Kozákovho zavraždeného otca. Dom bol nachystaný na výbuch pomocou pusteného plynu (to bude ešte dôležité neskôr!). Polícia už o chvíľu neskôr vedela tieto fakty: po zuby ozbrojený Kozák zrejme zavraždil otca, poslal správu že chce spáchať samovraždu a IDE KVÔLI TOMU DO PRAHY na FF UK! Prečo asi chcel ísť do Prahy na FF UK?
  • Médiá neustále zdôrazňujú, že Kozákov otec bol narodený v roku 1968. Opakujeme, 1968 1968 1968 1968! WTF?
  • Polícia je poslaná do budovy filozofickej fakulty v Celetnej (Kozák vraždil v inej budove filozofickej fakulty – v tej pri Mánesovom moste), pretože tam mal mať Kozák vyučovaciu hodinu. Fakt si niekto celkom vážne myslel, že Kozák nemôže niečo chystať v inej budove a bude poslušne čakať na svoju vyučovaciu hodinu?! Že bude čakať ešte tri hodiny po tom, čo mame poslal SMS, že ide spáchať samovraždu? Nemohla byť polícia poslaná na zlé miesto, aby bol inde pokoj na práci?
  • K budove FF UK pri Mánesovom moste bol vraj poslaný JEDEN policajt s obyčajnou pištoľou. Asi nejaký nepohodlný kolega? Prečo tam neposlali aspoň celú hliadku?
    • Ak pri FF UK pri Mánesovom moste ten JEDEN policajt bol, kde stál, že Kozák s taškou narvanou zbraňami v pohode prešiel do budovy? Prečo nestál na vrátnici? Mala firma Kozák plášť neviditeľnosti alebo čo?
    • Polícia prvú budovu FF UK v Celetnej vypratala (to je správny postup!) a o 14:28 už vedela, že tam Kozák nebol. Prečo sa väčšina z nich okamžite nepresunula do ďalšej budovy FF?
  • O 14:38 mobilný operátor lokalizoval Kozáka asi kilometer od druhej budovy FF UK, pretože si z nejakého dôvodu zapol pôvodne vypnutý telefón. Polícia ale podľa všetkého len čakala na príkaz zhora, čo robiť ďalej, ktorý (schválne?) neprichádzal.
  • V budove FF UK pri Mánesovom moste sa ďalej normálne učilo, nikto tam nič nevedel (okrem riaditeľky?).
  • O 14:59 je oznámená streľba v budove pri Mánesovom moste. Polícia konečne vyráža na správne miesto - po dvadsiatich minútach od chvíle kedy sa dozvedeli, že Kozák nie je v Celetnej (a zrejme mieri do budovy pri Mánesovom moste). Na mieste sa dozvedajú, že strelec mieri v budove smerom nahor a prebieha masaker. Mimochodom, vzdialenosť medzi oboma budovami je asi len 750 metrov, to zdravý človek v pohode prebehne tak za 3 minútky, policajné auto s majákom by to dalo tak za minútu…
  • Polícia sa nesnaží do okolia umiestniť ostreľovače. Prečo? Dole behá jeden policajt s pištoľkou a novinár s kamerkou.
  • Tím policajtov konečne vchádza do správnej budovy a podľa niektorých správ tam na chvíľu stratili orientáciu a zablúdili. Hm…
  • Kozák medzitým vyšiel nerušene na balkón na streche. Za sebou nechal 14 (?) mŕtvych a nižšie desiatky zranených študentov a učiteľov. Z balkóna potom ďalej nerušene strieľa.
  • Študenti boli vyvádzaní z budovy na úplne nechránené námestie Jána Palacha - priamo pod balkón, na ktorom už stál strelec. Na videách vidíme, ako je skupina študentov na námestí doslova nachystaná ako kačice na odstrel a po prvom výstrele z balkóna začnú utekať preč. Preboha prečo ich niekto posielal práve tam?!
    • Pokiaľ pozorne sledujete video-záznam z ulice, tak vidíte, že na balkóne trochu zmätene chodí sem a tam muž v čiernom oblečení (pravdepodobne David Kozák). Keď strieľa cez zábradlie, úplne viditeľne posiela niektoré výstrely nazdarboh do vzduchu. Potom pokojne prejde po balkóne na druhú stranu a len tak halabala strieľa do ulice, skoro bez mierenia.
    • O chvíľu neskôr Kozák hodil z balkóna pušku dole a zdvihol ruky nad hlavu, ako že sa vzdáva.
    • O ďalšiu chvíľku neskôr sa vraj zrazu zastrelil (zrejme pištoľou?). Hmm... Bude vykonaná pitva, aby sa zistilo, z akého uhla vnikla guľka do jeho hlavy? Nejde predsa úplne vylúčiť možnosť, že hore bol ďalší človek, ktorý Kozáka po dokončení akcie zastrelil ... (vraj sa zastrelil brokovnicou a to tak, že mu z tváre nič nezostalo ... hmm ...)
  • Vo veľmi krátkom čase začali médiá aj politici riešiť tvrdé sprísnenie pravidiel pre legálne držanie zbrane. V čase, keď Európu zaplavujú státisíce ilegálnych zbraní z Ukrajiny, by bolo odzbrojenie populácie SR obzvlášť veselé, nemyslíte?
    • Časť študentov FF UK hneď na druhý deň dopoludnia prichádza s otvoreným listom o nutnosti KOMPLETNE zabaviť VŠETKY zbrane českej populácii. List vraj vyjadruje názor celej Univerzity Karlovej ... to ako vážne? UK má cez 50 000 študentov - to stihli osloviť počas pár hodín väčšinu z nich a všetci s tým súhlasili? Skúste sa tiež zamyslieť, ako by celý ten strašný masaker prebiehal, keby v budove boli aspoň dvaja traja legálne ozbrojení ľudia (pre získanie zbrojáka musíte aj vedieť strieľať), ktorí by mali nástroj, ako vraha potenciálne zastaviť. Pre mňa osobne je objavenie sa školských masakrov v SR naopak obrovskou motiváciou k tomu si zbrojný preukaz a pištoľ na obranu zaobstarať, aby som nebola len bezmocnou obeťou a prípadne som mohla zachraňovať ľudské životy, keby sa to rozhodli tajné služby niekde zop…pardon, keby sa to rozhodol nejaký šialenec zopakovať…
  • Na fotkách z preberania diplomu má David Kozák okuliare na diaľku, pri masakre ale strelec žiadne okuliare nemal. Zrejme mal pri akcii kontaktné šošovky, ale človek by nemal prehliadať žiadny detail.
  • Ďalší drobný detail - masaker bol spáchal o zimnom slnovrate, teda v najtemnejšom dni celého roka. O tejto symbolike sa ale prakticky vôbec nehovorí... pretože nemáme žiadny vrahov manifest (kde by symbolický výber dátumu zmieňoval). Je to len ďalšia náhoda?
  • Autor najrozšírenejšieho videa streľby, novinár zameraný na IZS Jiří Forman, je pomerne zvláštna osoba s miliónovými dlhmi a v insolvencii. Ako to, že práve on bol v pravej chvíli na správnom mieste, vedel čo sa deje a nebol tam žiadny iný novinár? Bola to len zhoda okolností?
  • Mnohým ľuďom príde zvláštne, že z niekoľko hodín trvajúcej, šialenej a úplne bezprecedentnej udalosti nie sú skoro žiadne záznamy. Praha je pritom doslova prešpikovaná kamerami a každý dnes má mobil, ktorým si doslova fotí aj to, čo práve jej... kde sú zábery rozbitých okien, rozstrielaných múrov a desiatok sanitiek, ktoré museli odvážať ranených a mŕtvych? Kde sú fotky a videá od desiatok študentov zo zabarikádovaných učební a z okolia? V dobe všadeprítomných kamier a smartfónov máme z niekoľkých hodín najdrastickejšie masové vraždy v histórii zatiaľ je len pár fotiek a doslova jednotky kusov rozstrapkaných videí, na ktorých skoro nikdy nie je vidieť nič podstatné? Šetrai si všetci turisti, študenti a ľudia z okolia svoje zábery na neskôr? Vypadli náhodou pražské kamerové systémy? Alebo išlo o najnenápadnejšie masovú vraždy v histórii?
  • Iba dve hodiny (!!) po začiatku streľby už reagoval americký prezident Joe Biden s tým, že budú ďalej podporovať Českú republiku a že sú pripravení prísť a pomôcť (!!!). Ako to, že samotný prezident USA reagoval tak šialene rýchlo na situáciu v zemičke, ktorú pravdepodobne ani nevie nájsť na mape? A v čom chcú pomáhať komu?!
  • Policajný tím okamžite vyhlasoval, že strelec naisto konal sám a nemal žiadnych komplicov. Ako to preboha mohli vedieť tak rýchlo a s takou istotou?
  • Strelec sa nezastrelil normálne pištoľou, ale podľa polície si výstrelom (z brokovnice?) úplne znetvoril tvár. Takže identifikácia strelca podľa tváre nie je úplne jednoduchá. Dúfam, že polícia urobí aspoň DNA test mŕtvoly a porovná to s DNA nájdenou v domove Davida Kozáka.
  • Filozofická fakulta nariadila psychoterapiu všetkým zamestnancom fakulty a dokonca aj doktorandom, a to aj tým, ktorí ani neboli v budove. Navyše všetkým výrazne "odporučila", aby o ničom nehovorili, k ničomu sa nevyjadrovali a odmietali akékoľvek rozhovory. Prečo také informačné embargo? Veď jediný strelec si predsa ustrelil hlavu brokovnicou a prípad je dokonale uzavretý, rovnako ako prípad v Klánovickom lese, ktorý je tiež dokonale uzavretý...
  • V ďalších dňoch nám médiá oznámili, že vrah v Klánovickom lese, ktorý zastrelil otecka s bábätkom, bol naisto David Kozák. Aj vrabce na streche si pritom štebotajú, že túto ohavnú vraždu vraj spáchal cudzinec - podľa tejto verzie k nám z jednej nemenovanej krajiny utiekla cudzinka, so zavraždeným mužom mala dieťa, ale neskôr sem prišiel jej vyšinutý bývalý priateľ, zavraždil bábätko aj svojho soka odvliekol späť do svojej vojnou rozvrátenej, nemenovanej zeme. O tom, že vrah z Klánovíc bol cudzinec, hovorili dokonca aj odborníci v mainstreame a v tejto verzii bol aj veľmi jasný motív. Nad verziou o vraždiacom cudzinci sa ale náhle zľahla zem.
    • Vedenie polície začalo hovoriť, že v arzenáli Kozáka bola nájdená zbraň, ktorá zabíjala v Klánovickom lese. David Kozák vraj v lese vraždil preto, že bol jednoducho šialenec (to je vysvetlenie všetkého, že?). Vraj si chcel vopred vyskúšať, či vie vraždiť alebo čo. To je pančeku motív, to musel vymyslieť nejaký Pán Psychológ! Mimochodom, skúste si na mapách zadať trasu, akú by do lesa musel Kozák ísť zo svojho domova v Hostouni, keď nemá auto - je to cca 1 hodina a 45 minút s bambiliónom prestupov. Dáva vám zmysel, že by Kozák išiel v MHD šialenú dvojhodinovú trasu cez celú Prahu (s tisíckami kamier) práve do lesa v Klánoviciach, aby si tam vyskúšal vraždenie nanečisto?
    • Ako už bolo povedané, Kozák mal 4 tlmiče na 4 zo svojich zbraní. Svedkovia pritom hovoria, že v Klánovickom lese niekto strieľal normálne hlasno, bez tlmiča. Prečo by si preboha Kozák na zbraň nedal tlmič? To si ho kúpil iba na ozdobu alebo pretože nevedel čo s peniazmi? Pripomínam, že jeden tlmič stojí cca 10-20 tisíc korún!
  • O niekoľko dní neskôr polícia ešte prisadzuje, že vraj našli u Kozáka doma list, kde sa k vraždám v Klánovickom lese priznáva. Pripomínam, že dom vraj chcel vyhodiť pomocou plynu do povetria. Kde inde teda nechať list s priznaním ako v dome, ktorý chcete spáliť na popol? To predsa dáva zmysel, ako toľko ďalších vecí v tomto podivnom prípade... Navyše polícia zatiaľ nezmienila žiadny list o pláne vykonať masaker na FF UK, napísal vraj len to o Klánovickom lese. Hm…
  • Na prípade Klánovického lesa je zvláštne aj to, ako v tom celom ako keby neexistovala mamička dieťaťa – skoro ako keby zastrelený otecko to bábätko niekde zožal z bábätkovníka alebo čo. Ak v tomto prípade chcú ľudia robiť zbierku pre pozostalých, pre koho ju vlastne robia? Kde je mamička? Kde sú príbuzní z mamičkinej strany? Prečo je to celé také nejaké divné? (Ondřej Prokop, predseda hnutia ÁNO v Prahe hovorí, že vie od dvoch spoľahlivých ľudí, že išlo o normálnu českú rodinu a pozostalá je políciou aj médiami tajená z obyčajných ochranných dôvodov, čo dáva zmysel; od hlavných médií by to bol až šokujúce prejav ľudskosti)
  • Do domu rodiny Davida Kozáka v Hostouni sa po masakri už dvakrát niekto vlámal. V tomto prípade je skoro isté, že ide o nejakých idiotov, ktorí si chceli odniesť suvenír alebo „zažiť vzrušenie“ – keby tam potrebovala niečo vykonať tajná služba alebo nejaká osoba od polície, dostala by sa do objektu oficiálne (treba aby tam nechali tretí alebo štvrtý list s priznaním od Davida Kozáka).
  • Aktivistka Nela Lisková napísala, že jej to spojenie masakru na FF UK a odpornej vraždy v Klánovickom lese pripadá podivné. Okamžite na ňu bola podaná žaloba a pôjde ZNOVA k ďalšiemu nezmyselnému výsluchu. Prečo? Čo preboha vykonala? To už sa nesmieme ani pýtať?
  • Úplne nakoniec nám Vít Rakúšan odkazuje, nech sme dobrí ľudia a neslávime Silvestra a hlavne nech nestrieľame žiadne rachejtle, že by to vraj traumatizovalo príliš veľa ľudí a ten kto urobí na Silvestra ohňostroj je vraj zloduch. Asi podľa neho máme nadosmrti sedieť vydesene v pivnici a len si hrôzou ohryzávať nechty...

 

Stručne – všetko je to tak nejako „čudné“.

Zdá sa, že falošným elitám nestačí, že ich psychoteror vytvoril v spoločnosti taký tlak, že to môže búchať takýmto šialene násilným spôsobom, ale ešte sa snaží tú situáciu zneužiť na ďalšie pretláčanie nejakej svojej agendy. Uvidíme, s čím naše „elity“ prídu v januári, až si cez sviatky oddýchnu a nachystajú si nové nápady.

Ale už teraz vidíme, že sa to snažia skĺbiť so zákazom legálnych zbraní, spojiť to nejako s „ruskou stopou“, použiť to ako ďalší spôsob na tyranizovanie názorovej opozície a samozrejme tým aj vyvolať v spoločnosti ďalšiu vlnu hrôzy, keď už im nefunguje Covid, Ukrajina ani klíma. Človek už skoro čaká, kedy u Kozáka doma polícia nájde zabudnuté pasy agentov Čuka a Geka, ktorí už za sebou majú podivuhodné akcie s Novičokom, odpaľovaním Vrbětic a možno aj odpálením plynovodu Nord Stream (a všimli ste si, ako o tejto obrovskej zásadnej udalosti mainstream nechce hovoriť?).

Mimochodom, ohľadom svedkov tragédií – pripomeňme si, že napríklad pri potopení Titanicu hovorilo vyše dvesto svedkov, že sa Titanic potopil vcelku a len jeden chlapec hovoril, že to nie je pravda a loď sa pred potopením prelomila. Až po mnohých dekádach sa pri skúmaní vraku ukázalo, že pravdu mal ten jeden chlapec a stovky ostatných svedkov si jednoducho v tom chaose a hrôze urobili falošnú spomienku. Veľké traumy a skupinové myslenie dokážu s pamäťou robiť šialené veci…

Na koniec len znova zopakujem – obe tie tragédie sú strašné. Mali by sme teda urobiť všetko, čo je v našich silách, aby sa niečo také neopakovalo. A to čo najrealistickejšie a najracionálnejšie a tiež tak, aby sa ešte viac neobmedzovali naše ľudské práva. Už takto má väčšina ľudí všetkého až nad hlavu, tak je predsa nezmysel začať šikanovať ešte viac a ďalej prikladať pod papiňákom! Všeobecný stres je obrovský (a ako sa ukazuje, je to zámer), čím ďalej tým šialenejšie zákazy sa na nás sypú zľava sprava, vláda vyzýva populáciu k udávaniu ako za Hitlera, podniky krachujú, školami sa šíri čím ďalej tým toxickejšia propaganda, zdravé rodiny strácajú všetku podporu, dôchodcovia sú okrádaní, štát sa obludne zadlžuje, elity sa nás snažia zatiahnuť do priamej účasti vo vojne, ľudia trpia alebo dokonca umierajú na následky experimentálnych injekcií, zakazujú sa weby, úplne bezúhonní občania sú vypočúvaní políciou za úplne opodstatnenú kritiku vlády, na čele polície stojí človek zapletený do organizovaného zločinu, ekonomika je v rýchlom zošupe, rastie počet ľudí čo nemajú ani na jedlo… na všetkých je toho strašne veľa!

Aj keby boli všetky tie podivné okolnosti okolo masovej vraždy na filozofickej fakulte naozaj len šialenou zhodou náhod a vraždu v Klánovickom lese naozaj nespáchal šialený cudzinec z nemenovanej krajiny, ale strelec z FF, tak to stále ukazuje, že v spoločnosti je niečo veľmi zle. Tlak rastie, veľa ľudí je na pokraji nervového zrútenia a políciu je očividne možné v kritickej chvíli dezorientovať (či už zámerne alebo chybami v systéme krízového riadenia).

Neprikurujeme ďalej v kotli. To, čo teraz potrebujeme, je viac ľudskosti a viac spolupráce, nie ďalšie zákazy a uťahovanie slučky okolo našich krkov.

 

Po policajnej tlačovej konferencii má väčšina ľudí ešte VIAC otázok ako predtým a celé to vyzerá EŠTE DIVNEJŠIE.

Nebudem už vypisovať ďalšie podivnosti, čo ma hneď napadli

  • komu sa strelec vzdával;
  • prečo sa pár sekúnd po vzdaní strelil dlhou brokovnicou do tváre;
  • prečo mal na videu možno aj inú tvár ako okuliaren Kozák s veľkým orlím nosom;
  • FF naozaj nemá kameru ani na vrátnicu?,
  • prečo špičkoví pyrotechnici odstraňovali primitívnu a nefunkčnú výbušninu amatéra niekoľko hodín (nejaký odhalený drôt + pustený plyn?),
  • prečo sa tak záhadne objavujú a miznú listy s priznaním k nesúvisiacemu zločinu v Klánoviciach;
  • prečo špeciálna jednotka nezaútočila na balkón hneď z okien priľahlých učební ale obišli najskôr celé poschodie dookola
  • ... sú toho mraky !!!

 

Nakoniec pripomínam jednu gigantickú akciu z roku 1989 - boli ste považovaní za magora, keď ste v roku 1990 hovorili, že prevrat bol vopred dohodnutý a organizovala ho KGB (!!!) s pomocou českých tajných služieb a CIA a že vojsko aj polícia vedeli úplné prd o tom, čo sa deje. Za rovnakého blázna vás považovali, keď by ste tvrdili, že neexistoval žiadny „mŕtvy študent Šmíd“ a v skutočnosti to bola úloha agenta STB Zifčáka.

Dnes už sa o tom ale viac-menej otvorene hovorí a priami účastníci podvodu konečne priznávajú, čo sa vtedy reálne dialo na pozadí.

Je úplne preukázateľné, že sa odvtedy ďalej vyvíjali a zdokonaľovali nástroje informačnej vojny a možnosti psychologických operácií (s reálnymi mŕtvymi!).

Skoro by som k tomu navrhla heslo: "Pamätaj na agenta Zifčáka!"

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.