Žijeme vo fascinujúcej dobe, keď sú ľudia nútení veriť informáciám, ktoré nemôžu fungovať zároveň.
Voda je mokrá aj suchá zároveň a vy tomu jednoducho verte, inak…

Odkazy: Odkaz 1

V geniálnom románe 1984 sa tomu hovorí doublethink, dvojmyslenie. Pri doublethinku musíte v jednej chvíli udržiavať v hlave treba to, že všetci žijeme v úplnom prepychu a bohatstve a zároveň k tomu už veľa ľudí nemá ani na obyčajné maslo alebo musí kradnúť v obchode rožky, aby nehladovali. Alebo musíte veriť, že nacisti sú zlo a nacistické znaky sú zakázané, ale pritom brať nacistické znaky a pozdravy ako niečo úplne neškodné, keď ich použije nejaká skupina „vyvolených“. Covidové vakcíny sú účinné na 99% a úplne bezpečné a zároveň sú nemocnice plné vakcinovaných a ľudia s dvoma alebo troma „bodkami“ vo vašom okolí majú zrazu šokujúce nové zdravotné problémy, mamičky potrácajú deti, ženám sa rozbila menštruácia, tridsaťroční muži nijako masívne trpia zápalmi srdca.

Veriť zároveň úplne rozporuplným informáciám musí vytvárať v hlave šialený tlak a tak sa nie je čo čudovať, že tu máme šialenú (ale mediálne neviditeľnú) explóziu duševných ťažkostí i monštruózny nárast užívania psychofarmák a drog.

Chrípka na dva roky prestala existovať, pretože novinárov viac bavil Covid.

Spätný doublethink o Ukrajine

Ešte než Vladimír Vladimirovič Putin vyliečil počas jediného dňa celú planétu Zem z Covidu, dialo sa na Ukrajine veľa vecí. Áno, budeme sa baviť o tej oficiálne najskorumpovanejšej krajine v celej Európe ... čo platilo do februára 2022, než sa z Ukrajiny náhle stala ukážková demokracia plná hodných a láskyplných politikov, čestných oligarchov a úplne neskorumpovaných novinárov a policajtov.

Na tejto skvelej Ukrajine, pred ktorej úrovňou priamej demokracie sa dnes v kútiku hanblivo krčí aj Švajčiarsko, prebiehalo pred februárom 2022 množstvo zaujímavých udalostí. Napríklad v roku 2014 tam prebehol za masívnej podpory USA puč, ktorý zosadil legitímnu vládu a nainštaloval vládu fašistickú. Americkí papaláši sa už sami priznali, koľko miliárd dolárov do majdanu investovali, ale zároveň to čo povedali nikdy nepovedali. Udržte to v hlave zároveň, alebo…

Počas preberania moci ukrofašistom okrem iného pomáhala zahraničná žoldnierska skupina, ktorá zo striech strieľala ľudí demonštrujúcich proti prevratu. Záznam protestov, v ktorých protestujúci civilisti padajú mŕtvi k zemi po zásahu ostreľovačom, si stále ešte môžete na pár miestach na internete nájsť. Tá udalosť už ale na Západe oficiálne neexistuje - myslite na to, až na jej záznam budete pozerať.

Rovnako tak už oficiálne neexistuje to, ako skupiny neonacistov nahnali časť demonštrujúcich do domu odborov v Odese, ktorý potom zapálili. Chudákov, ktorí z nejakého nepochopiteľného dôvodu nechceli zaživa uhorieť a vyskakovali von z okien, potom ukronácki ubíjali tyčami, za pokojného dohľadu polície. Videá z tej strašnej udalosti opäť nie je zložité nájsť, ale aj to už je vraj ruSácka dezinformácia a veria tomu len dezoláti. Neexistenciu tej udalosti potvrdila aj Miroslava Nemcová a ako dôkaz predložila oznámenie, ako je zdesená, takže samozrejme hovorila pravdu. Takže až na videá z masakru v Odese budete pozerať, tak verte, že sa to nestalo - Nemcová, Rakúšan aj Černochová z vás bude mať radosť (ach, tie ich vtipné mená ... nomen omen).

Pučom dosadená vláda začala na Ukrajine okamžite zavádzať tvrdú cenzúru, prenasledovanie politických oponentov a nezávislých novinárov, prakticky zakázala používanie ruštiny (teda jazyka, ktorým v tom čase napriek masívnej snahe o prevýchovu stále hovorila možná polovica Ukrajincov) a urobila množstvo ďalších ľuboviek. Na Doneckú a Luhanskú republiku, ktoré sa nechceli zmieriť s fašistickým prevratom, potom bola poslaná armáda - výsledkom bolo asi 14 000 mŕtvych ukrajinských civilistov, z toho cca 1 000 mŕtvych detí. To už je ale aj dezinformácia, hoci o tom boli vtedy odvysielané reportáže dokonca aj na CNN. Teraz už ale nič z toho neplatí, tie videá predsa neexistujú, nikdy neexistovali a či sa budete veľmi pýtať, tak čoskoro možno nebudete existovať ani vy. Všetko sa vám to len snívalo a Ukrajina je ukážkovou demokraciou, ktorú narušil až úplne nevyprovokovaný, agresívny vpád Ruska.

Síce už teraz kyjevský režim zakazuje aj slobodu náboženstva, organizuje atentáty na bloggerov v cudzích krajinách, zatvára posledné zbytočky nezávislých novinárov (nedávno tajná služba zatkla napríklad neškodného čílskeho youtubera Gonzalo Liru, ktorý už možno nie je medzi živými), rozkradol zvyšky ukrajinského zlata, rozpredal vzácnu ukrajinskú pôdu korporácii BlackRock ... ale nič z toho sa zároveň nedeje. Verte tomu.

Zelenského síce Ukrajinci zvolili kvôli tomu, že im sľúbil, že zatočí so šialenou korupciou v krajine a že ukončí spor s Doneckom a Luhanskom, pretože obyvatelia týchto republík vraj majú právo normálne hovoriť po rusky a sú to priatelia, ale to síce povedal, ale zároveň nepovedal a v DLR a LLR sú zároveň samí z Ruska.

Z Ukrajiny utieklo možno už 20 miliónov ľudí, teda polovica populácie (!!!) az toho až 7 miliónov do Ruska (!!!!!), ale zároveň platí, že fašistický kyjevský režim aj Zelenský majú absolútnu 105% podporu od obyvateľov. Všetci kyjevskí fašisti milujú a ruSSáckych zloduchov nenávidia, a preto z Ukrajiny utekajú hlavne do Ruska.

Prečo vlastne Rusko vykonalo tú nevyprovokovanú a agresívnu inváziu? To sa vám Putin raz ráno prebudil a povedal si, že potrebuje väčší pozemok pre svoj imperialistický palác. Takže veľký gosudar zavelil a celé Rusko poslúchlo, pretože Putin je očividne všemocný boh a všetci ho musia bez rečí počúvať. Hackuje voľby v USA, osobne kontroluje státisíce bloggerov a komentátorov po celej planéte, platí všetok odpor proti štátnym mafiám po celej EÚ atď. Ak tejto realistickej verzii neveríte, ste tupý dezolát, ktorý nenasleduje vedu.

Ruská invázia samozrejme nijako nesúvisela s tým, že Zelenský hneď po svojom zvolení hrozil tým, že Ukrajina získa jadrové zbrane a tie namieri na Moskvu alebo že vstúpi do NATO a že kyjevský režim nechával vyvražďovať ruskojazyčných Ukrajincov na Donbase (ktorí Rusko prosili o pomoc). Nesúvisí to ani s tým, že Kyjev (teda Washington) šikoval obrovskú armádu, ktorá mala do mesiaca zaútočiť na Krym a ten „začistiť“ od troch miliónov „ruských kolaborantov“. To všetko sa síce preukázateľne dialo, ale zároveň sú len proruské dezinformácie, pretože oveľa väčší zmysel dáva, že sa Putin zle vyspal a RuSSáci sa rozhodli len tak zmasakrovať ľudí, ktorých považujú za svojich bratov.

O Ukrajine teraz musíte veriť všetkému, čo vám médiá oznamujú práve v tomto okamihu. Minulosť je každý deň prepisovaná ako v románe 1984. Čo je „dezinformácia“ a čo je „úplne zaručená Pravda potvrdená všetkými expertmi“ sa občas mení už aj z hodiny na hodinu.

 

Rozíďte sa, nie je tu nič vidieť!

Čomu musíme veriť o Ukrajine?

Prebehneme si spolu niektoré veci, ktorým aktuálne musí konzument mainstreamovej Pravdy veriť. Takže si zapnite bezpečnostné covidové pasy, pichnite si piatu Bodku, vypnite mozog a sledujte všetky tie chudnutia, ktorým u nás zdá sa stále ešte veria státisíce až nižšie milióny ľudí…

Verte, že ruská armáda už niekoľkokrát absolútne skolabovala a bojujú už len vojenskými lopatkami, pretože nič iné nemajú. Tie lopatky ale zrejme budú extrémne ostré, pretože Rusi sú stále na svojich pozíciách a k tomu navyše aj pomaly ale iste masakrujú armádu, ktorá je vyzbrojená tými úplne najlepšími americkými a európskymi hypermodernými zbraňami. Musí to byť veľmi drsné lopatky i veľmi drsní vojaci, keď tými lopatkami pravidelne odpinkávajú salvy ukrajinských rakiet, ktoré lietajú na rodinné domčeky v „proruskej“ časti krajiny!

Tie ruské lopatky dokonca premohli aj Ducha Kyjeva, to absolútne letecké eso, ktoré zostrelilo desiatky ruských lietadiel ... teda on ten Duch Kyjeva vlastne nikdy neexistoval a už aj ukrajinská propagandistická mašina sa k tomu priznala. Vraj len chceli zvýšiť morálku vojakov. Hovoril niekto Duch Kyjeva? Čo to ako je? Médiá nikdy o ničom takom nepočuli a o ničom takom mainstream noviny nikdy so zúrivým nadšením nepísali!

Rovnako tak správy hlavného prúdu nikdy nepísali o tej babe, ktorá flašou od uhoriek zostrelila ruský dron alebo o hrdinských ukrajinských traktoristoch, ktorí na hlavu porazili ruskú tankovú divíziu - o tom mainstream tiež nikdy nič nepísal! Čo si to tu vymýšľate za dezinformácie? Radšej si prečítajte zaručene pravdivé informácie o tom, ako Rusi rozoberajú práčky, aby mali čipy pre... pre tie svoje ostré lopatky. A toto je čistá informácia, nie dezinformácia!

Ako by povedal pán europosranec Zdechovský, známy to nositeľ IQ cez 240 a propagátor kresťanských eurohovnôt – „my múdri a vzdelaní ľudia predsa šírime len informácie! To len tí pro-kremeľskí švábi šíria dezinformácie, ktoré sú opak informácií.“ Ja sa teda priznám, že si „opak informácie“ veľmi predstaviť neviem – dezinformácia je teda niečo ako vákuová bomba, čo vysaje informácie zo svojho okolia? No ale keď to takto definoval taký vzdelanec a inteligent ako pán Zdechovský, tak to bude určite pravdivá informácia. Podľa mňa znie presnejšie definícia, že „dezinformácia je informácia, ktorá sa ukáže ako pravdivá za pol roka“ alebo „dezinformácia je informácia, ktorá sa nepáči našej fašistickej päťdemolici a ich pánom“… ale kto som ja, aby som spochybňovala experta, ako je pán Zdechovský?

Takže „informácie“ podľa definície pána profesora, docenta, doktora informatiky Zdechovského je potrebná aj tá úplne pravdivá správa o tom, ako zlí Rusi hromadne znásilňujú na Ukrajine malé dievčatká. Je to samozrejme čistá pravda a čistá informácia, pretože to hovoria úplne nezávislé hlavné médiá. Verte tomu! Čože, tá politička, čo to šírila do médií, si to kompletne vymýšľala a nenašiel sa jediný prípad takého činu na celej Ukrajine? A tá pani politička dokonca klamala tak veľmi, že už ju musel vyhodiť aj ten propagandistický kyjevský režim? Hmm... hovoril tu niekto niečo o znásilňovaní detí? Kto? O tom predsa hlavné médiá nikdy nepísali!

Naši dôveryhodní novinári ale určite písali o tom, že Rusi obsadili jadrovú elektráreň v Záporoží – teda najväčšiu jadrovú v celej Európe. Poslali tam potom svojich vedcov a personál, postavili tam svoje protiraketové systémy, dali tam svojich vojakov a potom... potom si na tú elektráreň namierili vlastné rakety a začali si ju aj svoj personál ostreľovať. Dáva to dokonalý zmysel, pretože... pretože Putin! Je to totiž hajzel, ktorý umiera na nejakú smrteľnú chorobu a chce sa pred skorou smrťou pobaviť!

Putin totiž preukázateľne zomiera na rakovinu pečene, žalúdka, čriev, pankreasu a mozgu. Potvrdzujú to naši nezávislí odborníci, takže ten kto „nasleduje vedu“ tomu MUSÍ veriť. Putin má aj Alzheimera, Parkinsona, Covida, cystickú fibrózu a zrejme aj mor. Za tri dni stopercentne zaklope papuče. Potvrdzujú to všetci skutoční odborníci z celého sveta, ktorí starostlivo analyzovali, ako Putin kŕčovito stlačil medzi palcom a ukazovákom roh stola pri jednom rozhovore. A toto preukázateľne robia len ľudia, ktorí umierajú na rakovinového covida kostnej drene. Toto je jednoducho veda, dámy a páni, nedá sa svietiť. A ak vám prekáža, že médiá hovoria už rok a pol, že Putin umrie za tri dni – to sa vám len zdá, nešírte tú dezinformáciu, vy dezoláti! Alebo dopadnete ako obyvatelia Buči!

Čo sa stalo v tomto meste? Keď Ruské jednotky opustili mesto Buča, tak sa rozostúpili mraky, vysvetlilo krásne slnko a vzduch začal voňať po ružiach. O niekoľko dní neskôr prišli do mesta západní novinári a čo sa nestalo - všimli si, že ulice sú plné mŕtvol! Ukrajinci, ktorí si ich do tej doby nevšimli, prekvapene vykríkli: „No áno, veď sú tu v tejto ulici stovky tiel! A sú tak pekne rozmiestnené, úplne ako pre filmovú scénu! Rýchlo to natočte, a nech to má poriadnu atmošku!“ Starosta mesta s celým zastupiteľstvom potom zrejme musel na vyšetrenie k očnému, že si mŕtvol na ulici pred svojím domom niekoľko dní nevšimli a museli im ich ukázať až oveľa pozornejšií americkí presstituti…pardon, novinári. Všetko potom potvrdili zaručene pravé satelitné snímky, ktoré síce boli z úplne inej doby a od akejsi pofidérnej firmy, ale toho si nevšímajte. Proste verte mainstreamovým novinárom, oni by vám predsa nikdy neklamali. Buča je potvrdená na Wikipédii, ktorá odkazuje na dôveryhodných novinárov, ktorí sa odkazujú na Wikipédii, ktorá sa odkazuje na novinárov a tak je to všetko pravda s nekonečným počtom dôveryhodných zdrojov.

Niekto teda stále ešte tvrdí, že niektoré z tých mŕtvol v uliciach Buči boli už také zhnité, ako keby ich niekto vybral z hrobov. A tie čerstvé mŕtvoly mali na rukách biele pásiky, ktoré značia proruských civilistov... ale je rozhodne nemožné, že by ukrajinskí fašisti vykopali mŕtvoly z hromadného hrobu a doplnili ich čerstvo povraždenými „ruskými kolaborantmi“ s bielymi páskami. To by totiž urobili len náckovia a súčasný ukrajinský režim jednoducho nemôže byť nacistický ani fašistický, pretože...pretože ich prezident, ten bývalý komik, odvážny tanečník v latexovom oblečku a profesionálny hráč na klavíri za pomoci penisu, teda pán Kokainsk...pardon, pán Zelenský - on je predsa Žid! Na Ukrajine teda nacizmus jednoducho nemôže existovať. Toto je ultimátny protiargument na akékoľvek dôkazy o nacistických vojnových zverstvách páchaných ukrajinskými nacistickými plukmi ako Azov, Pravý sektor atď. Je fuk, že ukrajinský režim stavia pomníky nacistickému vojnovému zločincovi Banderovi, že búrajú pomníky a volajú po genocíde Rusov. Prezident Zelenský je Žid a tak všetky tie videozáznamy, fotky, výpovede svedkov, hromadné hroby „ruských kolaborantov“ a ruských detí….to všetko sú jednoducho len ruSácka dezinformácia! Pretože Putin!

 

  

 

Keď sa nedávno aj v Českej Televízii nedopatrením objavilo ukrajinské vozidlo pomaľované nacistickými znakmi, pretože ich je tam toľko, že je ťažké to ustrážiť, tak to samozrejme bolo len zlyhanie jednotlivca. Takých osamotených jednotlivcov, ktorí maľujú na tanky hákače, značky SS, biele trámové kríže a ďalšie znaky sú síce v ukrajinskej armáde desaťtisíce, možno státisíce, ale všetko sú to len nepodstatné zlyhania jednotlivcov. Medzi nevýznamné excesy sa počítajú aj tie tisíce zlyhávajúcich jednotlivcov, ktorí majú hákače alebo podobizeň Hitlera vytetované priamo na tele – oni sa určite len niekde opili a kamaráti im to vytetovali na telo ako vtip, fakt o nič nejde! A vlastne to ani neexistuje a ten kto to vidí, je kremeľský kolaborant! Cemper navyše zistil, že jedna fotka potetovaných náckov nebola z Ukrajiny ale zrejme z Maďarska, takže to ruší platnosť tých tisícok iných fotiek a videí, ktoré z Ukrajiny sú. Pretože takto funguje VEDA!

Keď už sme u tých ukronacistov – až budete pozerať ďalšie videá, kde ukronacistickí komisári naháňajú po uliciach „dobrovoľníkov“, bijú ich a násilím ich pchajú do dodávok a odvážajú na front, tak myslite na to, že všetci Ukrajinci stoja za Zelenským a milujú ho. Nemôžu si pomôcť - videli, ako dobre tento špičkový politik hrá penis na klavír a aký pekný dom si ten chudobný komik z ničoho nič kúpil na Floride. Nie je to tak, že by sa väčšina Ukrajincov zmenila na väzňov vo vlastnej krajine a rvali si vlasy za to, že toho komedianta zvolila.

Legrační je aj to, čomu sú ochotní uveriť hlúpi dezoláti ohľadom nedávneho zničenia priehrady Kachovka. Predstavte si, že tí blbovia veria, že ju odpálili Ukrajinci. Pritom v ČT a na Zozname hovorili, že to Ukrajinci neodpálili, takže to logicky NEMOHLI odpáliť. Predsa by ČT a Zoznam neklamali, haha! Hlúpi dezoláti sa pritom odvolávajú na to, že Ukrajinci už raz na priehradu rakety posielali a ešte sa tým chválili. Poukazujú aj na to, že Ukrajinci hovorili, že ju do povetria vyhodia. Ale to oni určite len tak vtipkovali a kto to nepochopil, nemá zmysel pre humor a je to Putinova suka! A choďte k šípke s vysvetlením, že pre Rusov je vyhodenie priehrady do vzduchu oveľa nepríjemnejšie, pretože zasiahne oveľa viac nimi obsadené územie a hlavne ruský Krym, ktorý bude mať ešte väčšie problémy s prístupom k pitnej vode a elektrine. Krym je totiž ukrajinský a tak...takže...takže tam Ukrajinci nemôžu prísť o vodu, keď ... keď tam nie sú, nie? Je to predsa logické, že si RuSSáci odpálili priehradu, ktorú nutne potrebujú!

To ma privádza k potrubiu Nord Stream, ktoré si RuSSáci tiež sami odpálili. Ten projekt bol hrozne drahý, pripravoval sa hrozne dlho a Rusi by cez neho mohli oveľa jednoduchšie predávať plyn do Európy a tým ľahšie zarábať peniaze a držať EÚ tak trochu viac v hrsti. Zarábať peniaze a mať páku na EÚ je samozrejme pre Rusko strašne nevýhodné a tak použili nejaké magické výtvor, ktorý sa priplížil medzi západnými vojenskými loďami, ktoré tam čírou náhodou boli, a sami si to odpálili. Je to úplne logické, pretože to hovoril pán Železný na čítaní a ten by predsa nikdy neklamal!

A kto to tam vzadu stále vykrikuje nejaké „cui bono“? To je nejaký druh opice? Jo to je bonobo a nie bono? „V čí prospech“ to podľa vás znamená? Veď je to také jednoduché - to čo robíme my je dobré a to čo robia Rusi alebo Číňania je zlé. To neviete používať ani základnú ementálnu logiku, alebo čo? Nehrajte sa tu na suterény!

Rusi sú jednoducho zlí orkovia a touto optikou sa na všetko musíte pozerať. Potom vám bude dávať zmysel akákoľvek blbosť, ktorú vám médiá naservírujú. To je ako s tými unesenými deťmi – zlí Rusáci jednoducho prišli na Ukrajinu a uniesli odtiaľ státisíce nevinných ukrajinských detí. Prišli, dali tie deti do nákupných tašiek, nasadli do žigulíkov, zapráskali bičom a konské záprahy ich odtiahli do Kremľa. Je absolútny nezmysel si myslieť, že by tie deti odišli do Ruska dobrovoľne, pretože sa tým dostali z miesta, kde nesmeli hovoriť po rusky, mohli kedykoľvek šliapnuť na ukrajinskú mínu (ktorú tam samozrejme dali Rusi) a kde na ne kedykoľvek mohla spadnúť raketa HIMARS (ktoré pália Rusi). Kto začne spochybňovať, že niekoľko miliónov Ukrajincov utieklo do Ruska kvôli tomu, že ich už nekonečne sral ukrajinský fašistický režim, tak to je samozrejme popierač genocídy a pôjde pred súd, kde bude nejakou starostlivo vybranou sudkyňou v skrátenom procese odsúdený za popieranie genocídy. Síce žiadnu genocídu Ukrajincov nedokázala nájsť ani OSN (a že sa snažili!), ale to je fuk, jednoducho nebudete hovoriť, že do Ruska niekto uteká dobrovoľne!

A ešte tu máme jednu rozkošnú pikošku s jadrovou energiou, ktorá vás určite upokojí. Naša prvá atómová baba ... pardon, dáma, hajľujúca včielka Maja Drábová vraj ubezpečuje, že ak budú padať za našimi hranicami atómovej bomby, že je všetko v pohode a nikomu nič nehrozí. Pche, pár atomoviek neďaleko našej krajiny, to žiadneho Čecha nemôže rozhodiť. Rádioaktívny spad, šírenie rádioaktívnych častíc vetrom, peľom a tak ďalej – to sú všetko ruské dezinformácie. Že sú atomovky úplne bezpečné a ich výbuch vám nič neurobí je dokonca taká tutovka, že naša bohatá a nezadlžená krajina kúpi niekoľko F-35, teda útočných stíhačiek, ktoré môžu dopraviť tie neškodné atomovky až k zlým Rusom.

Naša ministerka vojny pre istotu podpísala aj okupačnú zmluvu s USA a aj to je v pohode - nejde o žiadnu okupačnú zmluvu, jednoducho len podpísala, že k nám prídu americkí vojaci a zaberú si tu kúsok územia. A na tom území nebudeme smieť robiť kontroly, len im to budeme platiť, pretože sme všetci bohatí. Fakt to nie je žiadna okupačná zmluva podriadeného českého ratlíka. A atómové zbrane si tu tiež USA neodložia, takže sa nestaneme ešte väčšou hrozbou pre Rusko a oni nebudú donútení na niekoľko miest v našej krajine namieriť svoje atomovky. No fakt, verte nám!

A keď nám tu tie ruské atomovky padajúce na uskladnené americké atomovky začnú búchať okolo tých našich českých rodinných domov a chát, tak verte, že sa to nemôže stať. A aspoň tu bude chvíľu teplo, keď sme sa teraz vraj zbavili tej závislosti na ideologicky nečistom ruskom plyne a rope (ktorý aktuálne kupujeme ďalej cez prostredníkov, ktorí nás za to patrične doja). Takže – až tu budú tie neškodné atomovky búchať, dajte si na hlavu čiapočku urobenú z dôveryhodných novín ako Respekt alebo Reflex, prikrčte sa za stolíkom a budete v pohode.

A nakoniec ešte jedna vec - vláda mení zákony ohľadom brannej povinnosti, chce robiť mobilizáciu nanečisto a premiér a vrchný vysielač signálov Fiala neustále hovorí, že sme vo vojne. Takže pamätajte na to, že samozrejme vo vojne nie sme a keď to poviete vy, pôjdete pred súd za šírenie poplašnej správy - Fiala to hovorí len ako taký slovný obrat a pri ňom sa to nepočíta, pretože je to premiér krajiny a tak jeho slová nemajú žiadnu váhu, chápete? Všetky tie prípravné kroky k mobilizácii českých občanov, ktorí majú ísť pochcípať na front za záujmy hŕstky oligarchov, pretože už došli Ukrajinci, sú len dezinformácie. Verte tomu a myslite na to, až budú na Ukrajine míny a rakety odtrhávať ruky a nohy vašim deťom, manželom a oteckom – síce sa to bude diať, ale v novinách budú zase hovoriť, ako hrdinsky víťazíme, rovnako ako predtým neustále víťazili tí Ukrajinci, ktorí americkým jastrabom naraz.

Na záver spoločne zvolajme: ČI ŽIJE FIALA! (ale inde)

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.