Najlepší metaverse potrebuje najlepšieho technologického partnera.
Victoria VR oznamuje partnerstvo so spoločnosťou Dell, technologickým lídrom.
Toto partnerstvo robí z Victoria VR jedno z najpokročilejších štúdií na vývoj hier na svete a zároveň jedného z popredných tvorcov metaverse.

Odkazy: Odkaz 1

„Sme radi, že sme vytvorili partnerstvo so spoločnosťou Victoria VR, ktoré považujeme za prelomovú iniciatívu. To, čo vytvárajú, ukazuje, že sú bezpochyby v popredí vývoja metaverse. Podpora takejto inovatívnej a progresívnej spoločnosti je pre Dell vzrušujúcou perspektívou a sme nadšení, že sme na tejto ceste s ňou.“ povedal Pavel Halfar, regionálny manažér predaja, Dell Technologies, Channel, Česká republika.

Victoria VR je postavená tak, aby bola univerzálnou platformou pre všetky virtuálne reality, hry a decentralizované aplikácie a spoločne vytvárala metaverse — zdieľanú virtuálnu sféru, 3D internet. Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Dell ako jej technologickým partnerom má Victoria VR ešte lepšiu pozíciu na to, aby vybudovala svoj neuveriteľne dynamický a pútavý metaverz.

Ondřej Dobruský, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Victoria VR, povedal: „Je nám cťou byť partnerom spoločnosti Dell a mať jej plnú podporu. Ak budeme môcť pracovať na špičkových svetových počítačových staniciach s najväčším rozsahom výkonu, celý proces vytvárania nášho metaverza bude rýchlejší a ešte bezpečnejší.“

Victoria VR bude organizovať podujatia a živé prenosy v nasledujúcich mesiacoch, kedy bude zdieľať viac o tomto skvelom partnerstve. Okrem toho sa štúdio podelí o viac o vzrušujúcej práci vo vývoji, o ktorej štúdio verí, že upevní Victoria VR ako jeden z najvzrušujúcejších metaverzov na svete.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

This content has been blocked in your Privacy Preferences.

Komentáre 0

Zatiaľ bez komentárov. Buďte prvý so svojim komentárom.